×
ورزشی
شناسه خبر : 210278
تاریخ انتشار :

در هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال؛

جدال سرخ‌پوشان در ورزشگاه آزادی؛ تراکتور به دنبال تثبیت جایگاه خود

در حساس‌ترین دیدار هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال، پرسپولیس و تراکتور در ورزشگاه آزادی به مصاف هم می‌روند.

نورنیوز-گروه ورزشی: در حساس‌ترین دیدار هفته هفدهم لیگ برتر، پرسپولیس و تراکتور در ورزشگاه آزادی به مصاف هم می‌روند. تراکتور با بهترین خط حمله لیگ و در قامت صدرنشین به دنبال تثبیت جایگاه خود است، اما پرسپولیس که به تازگی سرمربی خود را معرفی کرده، در خانه چیزی جز سه امتیاز نمی‌خواهد تا دوباره به جمع مدعیان بازگردد.

روز دوم رقابت‌های هفته هفدهم لیگ برتر امروز (یکشنبه) با برگزاری سه دیدار پیگیری می‌شود که در مهم‌ترین بازی پرسپولیس در ورزشگاه آزادی میزبان تراکتور است.

مس رفسنجان - فولاد خوزستان (۱۷:۴۵)

فولاد در پنج تقابل آخر دو تیم موفق به برد برابر مس نشده، سه دیدار را مس برده و دو بازی هم مساوی شده است. فولاد اما در پنج بازی آخر خود، چهار برد و یک تساوی کسب کرده و در مقابل دو برد، یک تساوی و دو باخت را تجربه کرده است.

فولاد در پنج بازی آخر خود برابر مس موفق به باز کردن دروازه این تیم نشده است. فولاد با ۳۱ امتیاز در رتبه سوم است و مس‌ رفسنجان با ۱۶ امتیاز در رده سیزدهم قرار دارد. 

میثم تیموری، بازیکن مس رفسنجان به دلیل محرومیت در این دیدار غایب است.

پرسپولیس - تراکتور (۱۸:۰۰) 

جدال سرخ‌پوشان در ورزشگاه آزادی؛ همه چیز برای یک بازی پرهیجان آماده است. پرسپولیسی‌ها که به تازگی اسماعیل کارتال، سرمربی جدید خود را معرفی کردند، امیدوار هستند تا در این بازی خانگی نتیجه مطلوب را کسب کنند. در مقابل تراکتور این روزها حال خوبی دارد و با ۳۵ امتیاز صدرنشین لیگ برتر است، در مقابل پرسپولیس با ۳۰ امتیاز در رده چهارم قرار دارد.

تراکتور با ۲۹ گل زده بهترین خط حمله لیگ برتر را در اختیار دارد. پرشورها در پنج بازی آخر خود سه پیروزی، یک تساوی و یک شکست را ثبت کرده‌اند. این آمار برای پرسپولیس دو برد، یک تساوی و دو باخت است.

نتایج پنج تقابل آخر دو تیم به سود پرسپولیس است؛ سه برد برای پرسپولیس و یک پیروزی سهم تراکتور، یک دیدار هم با نتیجه تساوی به پایان رسیده است.

نشست خبری پیش از بازی دو تیم برگزار نشد. ایوب العملود از پرسپولیس بازی فردا را به دلیل مصدومیت از دست داده است. همچنین بازگشت علیرضا بیرانوند، مهدی ترابی و دانیال اسماعیلی‌فر به آزادی پس از جنجال جدایی در ابتدای فصل مورد توجه است و باید دید واکنش هواداران پرسپولیس به این تجدید دیدار چیست.

سپاهان - خیبر خرم‌آباد (۱۸:۰۰)

در نقش جهان میزبان باشید و حریف‌ها با هم بازی داشته باشند، همه چیز برای سپاهان عالی است! سپاهان که با ۳۵ امتیاز و با تفاضل گل کمتر نسبت به تراکتور در رتبه دوم قرار دارد، به دنبال پیروزی برابر خیبر ۱۶ امتیازی و رده دوازدهمی است.

سپاهان در پنج بازی آخر خود، سه برد و دو تساوی کسب کرده، خیبر هم دو برد، یک تساوی و دو شکست را به دست آورده است. سپاهان ۱۰ بازی است که باخت را تجربه نکرده است. دو تیم تاکنون دو بار به مصاف هم رفته‌اند که هر دو بازی را سپاهان برنده بیرون آمده است.

پاتریس کارترون، سرمربی سپاهان در نشست خبری پیش از بازی گفت: خوشبختانه در هفته جاری خیلی جدی تمرین کردیم تا آماده بازی مقابل خیبر شویم؛ تا انتهای فصل همه بازی‌های‌مان فینال محسوب می‌شود و باید در آن‌ها به پیروزی برسیم.

به گزارش ایسنا، سعید دقیقی، سرمربی خیبر هم بیان کرد: نشان داده‌ایم در بازی‌های بزرگ عملکرد باکیفیتی ارائه می‌کنیم و مقابل پرسپولیس هم می‌توانستیم برنده شویم و استقلال را نیز شکست دادیم و تلاش خواهیم کرد لقمه گلوگیری برای سپاهان باشیم. 

محمدمهدی محبی، بازیکن سپاهان به دلیل محرومیت در این بازی غایب است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نورنما | علائم و درمان گرمازدگی
حسین ابرقویی با پرسپولیس به توافق رسید؛ امضای قرارداد به‌زودی انجام می‌شود
اتابک: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه خارج از نوبت پرداخت می‌شود
دولت و آزمون مهم صداقت و شجاعت
عضو سابق منافقین پس از سال‌ها جنایت به سزای اعمالش رسید که بود؟
دستور اژه‌ای برای شناسایی عاملان حمله تروریستی به دادگستری زاهدان +عکس و فیلم حادثه
فریده شجاعی: شخصاً حسینی را دوست دارم و می‌خواستم بماند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 6 مرداد 1404 +جدول
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
مستند سازی جنایات و ثبت مستندات مربوط به تخلفات و جنایات بین المللی آغاز شده است+فیلم
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
بهمن فرزانه در دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین‌نژاد: «مرا جادو کرده بودند!» +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
X
آگهی تبلیغاتی