×
بین الملل
شناسه خبر : 210273
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/07 ساعت 12:07
صهیونیست‌ها اعتراف کردند؛ صحنه گردانی حماس در تبادل اسرا یعنی پیروزی مطلق

صهیونیست‌ها اعتراف کردند؛ صحنه گردانی حماس در تبادل اسرا یعنی پیروزی مطلق

کارگردان صهیونیست با اشاره به مراسمی که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین برای آزادی اسرای نظامی زن صهیونیست برگزار کرده بود، نسبت به مهارت ویژه صورت گرفته در کارگردانی این مراسم و اجرای دکور و لباس‌ها و صحنه اجرای این برنامه شگفت زده شده و گفت که کارگردانی پیروزی مطلق به این صورت انجام می‌شود.

نورنیوز-گروه  بین الملل: تحلیلگران صهیونیستی و فلسطینی نسبت به عملکرد برجسته رسانه‌ای حماس در برپایی مراسم تحویل ۴ اسیر صهیونیست شگفتی خود را ابراز داشته و گفتند که کارگردانی پیروزی مطلق اینگونه است.

به گزارش خبرگزاری فلسطینی شهاب، «عینات فایتسمن» کارگردان صهیونیست با اشاره به مراسمی که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین برای آزادی اسرای نظامی زن صهیونیست برگزار کرده بود، نسبت به مهارت ویژه صورت گرفته در کارگردانی این مراسم و اجرای دکور و لباس‌ها و صحنه اجرای این برنامه شگفت زده شده و گفت که کارگردانی پیروزی مطلق به این صورت انجام می‌شود.

در همین رابطه امیر بوخطبوط تحلیلگر مسائل نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حماس عمداً در مراسم آزادی اسرای اسرائیلی از عناصر یگان ویژه خود استفاده کرد که سلاح‌های تافور ارتش اسرائیل را در اختیار داشتند که به احتمال قوی در عملیات هفتم اکتبر به غنیمت گرفته شده است.

خبرگزاری فلسطین شهاب همچنین با اشاره به نحوه برگزاری این مراسم تاکید کرد که این اتفاق در میدان فلسطین روی داد که برای تمامی ساکنان غزه مکانی شناخته شده است. عناصر مقاومت با لباس‌های نظامی زیبا با حضور جمع گسترده‌ای از مردم غزه در این مراسم حضور داشتند و نمایندگان صلیب سرخ برای امضای اوراق مربوط به تحویل نظامیان زن اسرائیلی نیز در مراسم حاضر بودند تا لحظه‌ای تاریخی برای اثبات عظمت فلسطینیان به ثبت برسد.

خبرگزاری شهاب پروتکل برگزاری این مراسم را بسیار کامل و هماهنگ خواند که عناصر اطلاع رسانی گردان‌های عزالدین قسام مسئولیت آن را بر عهده داشتند. در همین رابطه ایاد القرا نویسنده و تحلیلگر مسائل سیاسی عملکرد گردان‌های قسام در این رابطه را منظم و با دقت توصیف و تاکید کرد که این عملیات یکی از حرفه‌ای‌ترین عملیات تبادل صورت گرفته است که سابقه آن حتی در میان کشورها نیز مشاهده نشده است.

وی افزود که حرفه‌ای گری رسانه‌ای و تبلیغاتی حماس به علاوه قدرت سازماندهی و هیبت نظامی عناصر این جنبش نشان دهنده قدرت و تأثیرگذاری بالای مقاومت فلسطین بود.

القرا خاطرنشان کرد که گردان‌های قسام مکتب جدیدی را در مذاکرات سیاسی بنا گذاشته و مانور نظامی و پروتکل‌های سیاسی و رسانه‌ای به صورت ملموس در این صحنه حاضر بود تا فصل جدیدی را در معادلات تقابل با دشمن صهیونیستی به نمایش بگذارد.

احمد غنیم دیگر تحلیلگر و نویسنده مسائل سیاسی در این خصوص ابراز داشت که حماس نمونه‌ای قابل تدریس در بزرگترین آکادمی‌های بین‌المللی ارائه داده و مراسمی که در غزه برگزار شد اشغالگران صهیونیستی را شگفت زده کرده و محاسبات آنها را به هم ریخت.

این تحلیلگر عرب زبان خاطرنشان کرد که عملکرد برجسته گردان‌های قسام در این عملیات همه طرف‌ها به ویژه سازمان نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی را شگفت زده کرد.

به گزارش مهر، در دومین دور از مرحله اول عملیات تبادل اسرا بین مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی در ازای آزادی چهار زن نظامی صهیونیست از غزه، ۲۰۰ اسیر فلسطینی که حکم‌های طولانی مدت و حبس ابد داشتند، آزاد شدند.


نظرات

آخرین اخبار
بندر دیر آماده ورود نخستین محموله خودرو از قطر شد
نهالی که پزشکیان برای هند و بریکس کاشت
توافق صلح معنادار ایران و آمریکا؟/ جان مرشایمر پاسخ می‌دهد
پیش‌بینی قیمت دلار؛ نشست عمان می‌تواند معادلات بازار ارز را تغییر دهد
برنامه قطعی برق گیلان و رشت یکشنبه 22 شهریور+ لینک جدول خاموشی
پزشکیان: ایران و هند برای توسعه روابط برنامه‌ریزی کنند
آغاز سرشماری نفوس و مسکن 1405 از آبان
11 سپتامبر و حقایقی که ترامپ از آن هراس دارد
ایران 3 - 1 استرالیا؛کسب سهمیه جهانی و نبرد برای سهمیه المپیک در فینال + فیلم خلاصه بازی
قتل هولناک مرد جوان در تهرانپارس با گلدان و لیوان؛ ادعای خودکشی دروغ بود
لیگ برتر هندبال ساحلی با حضور 10 تیم آغاز شد
برخورد رخ به رخ شناورها در حوضچه آرامش بنادر و دریانوردی+جزئیات
هوشمندسازی در قوه قضاییه؛ کاهش پرونده‌ها و افزایش دقت
نظر وزیر خارجه دولت موقت سوریه درباره ورود نتانیاهو به خاک این کشور
چرا عراق گذرگاه‌ها را بست؟
نشان ویژه ژاپن به پیشکسوت جودوی ایران رسید
پوتین: نظام تک‌قطبی روابط بین‌الملل به گذشته پیوسته است
دستگیری 11 متهم آدم‌ربایی و سرقت در فارس
بیانیه مقاومت اسلامی عراق درباره اتهام حمله به زیرساخت‌های حیاتی عربستان
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 21 شهریور + جدول قیمت از 50 سوت تا یک گرم
تحریم به ارسال مقالات رسید؛ جنگ علمی
مهلت ثبت‌نام بدون آزمون کاردانی به کارشناسی تمدید شد
گزارش «سی.ان.ان» از اقدام برق‌آسای یمنی‌ها؛ دروازه‌ای که به روی انصارالله باز شد
آخرین قیمت گوشت قرمز شنبه 21 شهریور ؛ جدول قیمت گوشت گوسفندی و گوساله
ترامپ از نتانیاهو ناراضی شد؛ ماجرای اختلاف بر سر غزه چیست؟
سفیر پاکستان: ایران محور مذاکرات آتی شهباز شریف و پوتین خواهد بود
جاده‌های شمال زیر بار ترافیک؛ کدام محورهای مازندران ترافیک سنگینی دارند؟
قهرمانی فائزه احمدی در پاراتیراندازی قهرمانی جهان 2026
بارش و رعدوبرق در راه تهران؛ هوا از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود
هشدار سازمان غذا و دارو درباره مواد اولیه فرآورده‌های گوشتی
هشدار توانیر درباره ماینرهای غیرمجاز؛ پای آتش‌سوزی و نابودی اشتغال در میان است
کلید اولیه آزمون پذیرش دستیار تخصصی دندانپزشکی منتشر شد
هشدار درباره تصادفات؛ سالانه 70 تا 80 هزار نفر دچار نقص عضو می‌شوند
قیمت نقره امروز شنبه 21 شهریور 1405 رکورد شکست + جدول قیمتها
پایان تلخ شب عروسی در تهران؛ واژگونی ماشین عروس جان نوعروس را گرفت
آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ کاهش قیمت سکه امامی و جهش ربع سکه
پشت درهای عمان چه چیزی در انتظار خلیج فارس است؟
سرقت 80 میلیارد ریالی طلا در تهران؛ سارق، فرزندان صاحبخانه را در حمام حبس کرد
ماجرای پاداش 20 هزار دلاری هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال چیست؟
موج تکذیب‌ها در 24 ساعت گذشته؛ کدام خبرها واقعی نبودند؟
9 خبر جنجالی که در 24 ساعت گذشته تکذیب شد
قیمت دینار عراق امروز شنبه 21 شهریور 1405 + نرخ هزار دینار در تهران
گاردین: جنگ علیه ایران بار دیگر تورم آمریکا را بالا نگه داشت
نقض آتش‌بس غزه در اولین روزهفته؛ جزئیات حملات به شهر غزه، خان‌یونس و رفح
فصل طلایی تغییرات در ایران فرارسیده است
دیدار سرلشکر وحیدی و امیر حاتمی؛ واقعیت‌های نظامی ایران در میدان رونمایی می‌شود
تراکنشهای بانکی مشکوک به اخلال در نظام پولی و ارزی کشور رصد و شناسایی می شود
روایت فرمانده ‌هوافضا از کپی برداری آمریکایی‌ها از پهپاد شاهد 136
واحد 123 مگاواتی آسیب‌دیده از جنگ به مدار بازگشت
آخرین قیمت دلار امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ دلار آرام گرفت، یورو بالا رفت