×
بین الملل
شناسه خبر : 210255
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/07 ساعت 10:19

عبدالباری عطوان*

راز چهره خندان اسرای زن اسرائیلی چیست؟

«عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب با اشاره به مراسم باشکوه مقاومت برای تحویل 4 اسیر زن صهیونیست به رژیم اسرائیل، گفت که چهره خندان این اسرا نشان از رفتار انسانی حماس با آنها دارد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش  رای الیوم، عطوان با اشاره به قدرت نمایی روز شنبه مقاومت در جریان تحویل چهار اسیر زن اسرائیلی نوشت: نمایش نظامی گردانهای شهید «عزالدین القسام» و «سرایا القدس» در غزه و تهیه سکوی ویژه با حضور محافظان مسلح نقابدار با پوشش شکیل و پلاکاردهایی که اشغالگران را به چالش کشید، تاکیدی بر روحیه عالی و تداوم جهاد بود که صحنه های حماسی را خلق کرد.

وی افزود: زیباتر از آن، رسیدن چهار اسیر زن اسرائیلی به سکو با یونیفرم نو و چهره خندان و سلامتی کامل آنها بود؛ تصویری در شبکه های اجتماعی از سوی یکی از اسیران آزاد شده، منتشر شد که در حال بوسیدن سر یکی از محافظان خود در برابر دوربین به خاطر رفتار انسانی عالی آنها در دوره اسارت ۱۵ ماهه بود.

راز چهره خندان اسرای زن اسرائیلی چیست؟
این تحلیلگر بیان کرد: چنین تدارک شیک و متمدنی برای مناسبتی برجسته از کشور پیشرفته بزرگ بر می آید، نه گروه های مقاومت که درگیر جنگ علیه دشمن مورد حمایت قدرت های بزرگ جهانی به ریاست دولت تروریست آمریکا و در معرض محاصره، گرسنگی، نسل کشی، پاکسازی، رصد هوایی شبانه روزی از سوی اشغالگران با سیستم های رصد و شنود بسیار پیشرفته بودند.

عطوان ادامه داد: سئوال بزرگ نحوه موفقیت این گروه های مومن در فریب سیستم های اسرائیلی و از کار انداختن آنها و مخفی نگه داشتن این اسرا از انظار در طول دوره اسارت آنهاست؟ چرا اسیران زن با چهره خندان ظاهر شدند و به خداحافظی با محافظان خود تمایل داشتند؟ این مبارزان خلاق و زیرک و بسیار باهوش هستند، توان عالی در اداره اوضاع دارند و همه رخنه ها برای جاسوسی را بستند؛ آنهم در برابر دشمنی که به امکانات پیشرفته خود و دستاوردهایش در این زمینه می نازد و برای آن بازاریابی می کند و میلیاردها از این بابت به جیب می زند.

وی اضافه کرد: این شکست اطلاعاتی، نظامی و اخلاقی برای رژیم اشغالگر به دست مردان مرد است که در همه آکادمی های نظامی و امنیتی در سراسر دنیا تدریس و به طور حتم به کشورهای دوست و برادری که به آن در برابر زورگویی فزاینده غرب نیاز دارند، منتقل خواهد شد.

عطوان تصریح کرد: به عنوان یک عرب مسلمان از این مراسم بزرگ و مشاهده آن از تلویزیون حظ کردم. بلی صهیونیزم پیروز نخواهد شد و همه اراضی فلسطین اشغالی بدون استثنا آزاد خواهد شد. طوفان اقصی زیادی نه فقط در فلسطین بلکه در بیشتر کشورهای عربی و اسلامی رخ خواهد داد و غزه نقطه شروع آن بود.

این تحلیلگر گفت: ننگ بر نیروهای امنیتی تشکیلات رام الله در گرفتن پرچم های حماس و جهاد اسلامی از دست مردمی که برای جشن آمده بودند. نماینده ملت فلسطین آنانی هستنند که اسیران فلسطینی را آزاد کردند و برای گرفتن حق شهید دادند و آنها که با نتانیاهو و صهیونیستها همراهی کردند، در زباله دان تاریخ خواهند افتاد.

حماس روز شنبه چهار اسیر اسرائیلی را آزاد و تحویل صلیب سرخ بین المللی داد و در مقابل، رژیم اسرائیل ۱۹۹ اسیر فلسطینی و یک شهروند اردنی را تحویل داد. ۱۱۴ اسیر به شهر رام الله در کرانه باختری، ۱۶ اسیر به غزه برگشتند و ۷۰ آزاده تبعیدی نیز رهسپار مصر شدند.

رزمندگان گردان‌های شهید عزالدین القسام این چهار اسیر را در میدان فلسطین در مرکز شهر غزه تحویل مسئولان سازمان صلیب سرخ دادند.

تحویل این اسیران صهیونیست با حضور اعضای گردان های شهید «عزالدین القسام» و «سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین و با حضور گسترده شهروندان و اهتزاز پرچم‌های فلسطین و جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی صورت گرفت.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
X
آگهی تبلیغاتی