×
بین الملل
شناسه خبر : 210167
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/06 ساعت 20:14

اخبار لبنان؛

رژیم اسرائیل: لبنانی‌ها اجازه ندارند به مناطق مرزی بازگردند/گفت‌و‌گوی عون و ماکرون

با وجود گذشت 60 روز از توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان، نظامیان این رژیم اشغالگر هنوز از خاک لبنان خارج نشده‌اند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: ارتش لبنان اعلام کرد که رژیم صهیونیستی با گذشت ۶۰ روز از اجرای آتش‌بس، خروج نیروهای خود از جنوب لبنان را به تأخیر انداخته و این مسئله موجب بروز مشکلاتی در استقرار واحدهای ارتش لبنان شده است.

دفتر «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در روز جمعه اعلام کرد این رژیم با هماهنگی کامل با ایالات متحده به خروج تدریجی ارتش خود از جنوب لبنان پس از مهلت ۶۰ روزه تعیین‌شده در توافق آتش‌بس ادامه خواهد داد، زیرا به ادعای تل‌آویو، شروط توافق هنوز به‌طور کامل توسط لبنان اجرایی نشده است. دفتر نتانیاهو همچنین افزود که روند خروج رژیم صهیونیستی مشروط به استقرار کامل ارتش لبنان در جنوب این کشور و اجرای مؤثر توافق از طریق عقب‌راندن نیروها و زیرساخت‌های حزب‌الله به شمال رودخانه لیتانی است.

ارتش لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ارتش همچنان در حال اجرای برنامه استقرار در منطقه جنوب لیتانی است... تأخیر در برخی مراحل به دلیل تأخیر در خروج دشمن اسرائیلی بوده که موجب دشواری در استقرار ارتش شده است.»

در این بیانیه همچنین آمده است که ارتش لبنان آماده است تا بلافاصله پس از خروج نیروهای رژیم صهیونیستی از مناطق جنوبی لبنان، استقرار خود را تکمیل کرده و به‌صورت کامل در این منطقه مستقر شود.

پس از ۱۴ ماه تنش میان حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی که در نتیجه جنگ غزه آغاز شده بود، در ۲۷ نوامبر طرفین اعلام آتش‌بس کردند. بر اساس مقاد آتش‌بس، ارتش لبنان قرار بود طی ۶۰ روز در مناطق جنوبی این کشور مستقر شود و نیروها و زیرساخت‌های حزب‌الله به شمال رودخانه لیتانی منتقل شوند. در این مدت، رژیم صهیونیستی نیز موظف بود به‌طور کامل نیروهای خود را از لبنان خارج کند.

رژیم صهیونیستی: لبنانی‌ها اجازه ندارند به مناطق مرزی بازگردند

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نظامیان اشغالگر تا زمان استقرار ارتش لبنان در روستاهای مرزی این کشور می‌مانند و مردم لبنان اجازه بازگشت به خانه‌های خود را ندارند.

به نقل از الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد: دستورالعمل‌هایی که پیشتر صادر و منتشر شده، همچنان اجرا خواهد شد و ساکنان مناطق مرزی در جنوب لبنان تا اطلاع ثانوی اجازه ندارند به این مناطق بازگردند.

ارتش اشغالگر افزود: نیروهای ما بر اساس توافق آتش بس و تا زمان استقرار ارتش لبنان، همچنان در مواضع خود در جنوب لبنان باقی خواهند ماند.

این خبر در حالی است که بر اساس گزارش رسانه ها، رژیم صهیونیستی در ساعات گذشته حملات خود را به مناطق جنوبی لبنان به شکل بی‌سابقه طی دو ماه گذشته افزایش داده است.

بر اساس این گزارش، در تازه‌ترین موارد نقض آتش بس در جنوب لبنان از سوی رژیم صهیونیستی، نظامیان اشغالگر به خانه های غیرنظامیان در محله‌های غربی شهرک «وادی السلوقی» یورش بردند.

نماینده حزب‌الله: عدم عقب‌نشینی اسرائیل روند توافقات را تهدید می‌کند

عضو فراکسیون وفاء به مقاومت وابسته به حزب‌الله لبنان اعلام کرد که عدم عقب‌نشینی دشمن از جنوب لبنان یک واقعیت بسیار خطرناک است و روند تعهدات و توافقات را تهدید می‌کند.

علی فیاض، از نمایندگان فراکسیون وفاء به مقاومت اعلام کرد: مرحله ۶۰ روزه که در آن می‌بایست اسرائیل از خاک ما به صورت کامل عقب‌نشینی می‌کرد، رو به پایان است، اما نشانه‌ها، اطلاعات و مواضعی که اسرائیلی‌ها اعلام کردند و آمریکایی‌ها نیز بیان کرده‌اند، تاکیدی بر عدم نیت دشمن اسرائیلی برای تکمیل عقب نشینی‌اش در مهلت مقرر دارد که فردا در بیست و ششم ژانویه جاری پایان می‌یابد.

وی تصریح کرد: در نتیجه، بهانه‌هایی که دشمن اسرائیلی مبنی بر عدم تکمیل روند اقدامات لازم از جانب ارتش لبنان مطرح می‌کند، چیزی جز بهانه‌ای واهی نیست که هدف از آن تکمیل سیاست زمین سوخته است که در خط اول و دوم روستاهای منطقه مرزی امکان زندگی وجود نداشته باشد و بازگشت ساکنان به آن مناطق ناممکن شود و بازسازی زیرساخت‌ها و خانه‌ها نیز مسئله پیچیده‌ای شود که به سال‌های مدید زمان نیاز داشته باشد.

فیاض خاطرنشان کرد: اقدامات اسرائیل در منطقه مرزی از جمله تخریب مناطق کشاورزی با بلدوزر، نابودی نهادهای گردشگری، کندن درخت‌های زینتی در ورودی روستاها، منفجر کردن مخزن‌های آب، درآوردن ستون‌های برق، ویرانی کامل محله‌ها، آتش زدن منازل، حفاری مسیرها هیچ ارتباطی به ادعای دشمن مبنی بر تخریب زیرساخت‌های مقاومت ندارد، بلکه برای تخریب زیر ساخت‌های مسکونی، اجتماعی و اقتصادی مناطق مرزی است.

وی افزود: این اقدامات با رضایت آمریکایی‌ها و توجیه‌های آنها در خصوص رفتار اسرائیلی‌ها انجام می‌شود.

علی فیاض گفت: عدم تکمیل عقب نشینی‌های اسرائیل از خاک ما در مهلت مقرر و عدم انجام نقش کمیته بین المللی در ملزم کردن دشمن برای عقب نشینی‌ها بر اساس قطعنامه ۱۷۰۱، واقعیتی بسیار خطرناک است که روند تعهدات و توافقات را که دولت لبنان با آن موافقت کرده است، تهدید می‌کند. این شرایط ایجاب می‌کند که دولت لبنان مجدداً شرایط را مورد ارزیابی قرار دهد تا راه‌های کارآمدتر برای حفاظت از حاکمیت لبنان و تحمیل عقب نشینی اسرائیل و اطمینان بخشی به لبنانی‌ها به ویژه ساکنان جنوب را پیدا کند.

افزایش موارد نقض آتش‌بس با لبنان از سوی رژیم صهیونیستی به ۶۷۶ مورد

شمار کل موارد نقض آتش‌بس با لبنان از سوی رژیم صهیونیستی در آخرین روزهای مهلت ۶۰ روزه برای عقب نشینی این رژیم به ۶۷۶ مورد رسید.

ارتش رژیم صهیونیستی روز شنبه ۱۷ بار آتش‌بس با لبنان را نقض کرد.

بدین ترتیب شمار کل موارد نقض آتش بس با لبنان از سوی رژیم صهیونیستی در آخرین روزهای مهلت ۶۰ روزه برای عقب نشینی این رژیم به ۶۷۶ مورد رسید.

ارتش رژیم صهیونیستی از طریق نفوذ نیروها، انفجار منازل و ساختمان‌ها، مسدود کردن راه‌ها، پرواز هواپیما و تیراندازی، توافق آتش بس با لبنان را نقض کرده است.

اقدامات بی‌سابقه رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان

رسانه‌ها از تنش‌آفرینی بی سابقه رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان در مقایسه با دو ماه گذشته و تشدید تجاوزات علیه غیرنظامیان خبر دادند.

به نقل از المیادین، رژیم صهیونیستی در ساعات گذشته حملات خود را به مناطق جنوبی لبنان به شکل بی سابقه طی دو ماه گذشته افزایش داده است.

بر اساس این گزارش، در تازه‌ترین موارد نقض آتش بس در جنوب لبنان از سوی رژیم صهیونیستی، نظامیان اشغالگر به خانه های غیرنظامیان در محله‌های غربی شهرک «وادی السلوقی» یورش بردند.گ

نظامیان صهیونیست همچنین امروز چادرهای کشاورزان لبنانی را در شهرک وادی السلوقی با بولدوزر تخریب کردند.

خبرنگار المیادین در جنوب لبنان گزارش داد که تانک های ارتش اشغالگر پس از قطع تمام راه های منتهی به بخش شرقی شهرک وادی السلوقی از این شهرک عقب نشینی کردند.

گفت‌و‌گوی رؤسای جمهور لبنان و فرانسه

رئیس‌جمهور لبنان در تماس تلفنی با همتای فرانسوی خود بر ضرورت اجرای توافق آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

به نقل از المنار، «جوزف عون» رئیس‌جمهور لبنان در گفت‌وگوی تلفنی با «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه، گفت: از اسرائیل می‌خواهیم برای حفظ ثبات، مفاد توافق آتش‌بس را اجرا کند.

رئیس‌جمهور فرانسه نیز در این تماس تلفنی گفت: ما به منظور حفظ آتش‌بس و کامل شدن اجرای توافق، تماس‌هایی برقرار کرده‌ایم.

طبق توافق آتش‌بس بین لبنان و رژیم صهیونیستی، قرار بود نظامیان اسرائیلی پس از مهلت ۶۰ روزه که روز دوشنبه به پایان می رسد خاک لبنان را ترک کنند، اما صهیونیست‌ها زیر این توافق زده و اعلام کرده‌اند نمی‌خواهند از برخی مناطق در لبنان خارج شوند.

طی روزهای گذشته رسانه‌های صهیونیستی از درخواست این رژیم از آمریکا برای ادامه حضور در برخی از مناطق لبنان خبر دادند. در همین راستا شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که کابینه امنیتی و سیاسی این رژیم تأکید کرده است ارتش اسرائیل حضور فعلی خود در جنوب لبنان را حفظ خواهد کرد.

برخی رسانه‌های صهیونیست نیز مدعی شده اند که دولت دونالد ترامپ رئیس جممهور آمریکا به اسرائیل فشار می‌آورد که تا روز یکشنبه آینده از مرزهای لبنان عقب‌نشینی کند.

تعلل و بهانه‌تراشی اسرائیل برای خروج از لبنان در حالی صورت می‌گیرد که حزب الله لبنان بر ضرورت عقب‌نشینی کامل رژیم صهیونیستی از خاک این کشور پس از مهلت ۶۰ روزه تاکید کرده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
بازگشایی جاده چالوس بصورت دو طرفه
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
موفقیت تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران با کسب 4 نشان برنز در چین
نتایج نهایی انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام می شود
پزشکیان: دولت همه توان خود را برای توقف سوزاندن گازهای مشعل به کار گرفته است
پیکر استاد فرشچیان روز دوشنبه به اصفهان منتقل می شود +اعلام جزئیات مراسم
اخبار مرتبط قیمت طلا و سکه امروز شنبه 25 مرداد 1404 +جدول
آغاز لیگ برتر با کسر امتیاز سه تیم و محرومیت بازیکنان کلیدی
محمد حسین طاهری آکردی سرپرست جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور شد
X
آگهی تبلیغاتی