×
ورزشی
شناسه خبر : 210115
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/06 ساعت 15:25
سرمربی پرسپولیس وارد ایران شد/کارتال: هواداران پرسپولیس پرشورند

سرمربی پرسپولیس وارد ایران شد/کارتال: هواداران پرسپولیس پرشورند

سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس پیش از سفر به تهران هواداران پرسپولیس را پرشور نامید و گفت که همراه خود چند بازیکن ترکیه ای را وارد این تیم خواهد کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی: اسماعیل کارتال سرمربی ترکیه‌ای و جدید تیم فوتبال پرسپولیس که در فرودگاه استانبول حضور دارد در آخرین اظهارات خود پیش از حضور در تهران در گفتگو با شبکه TRT ترکیه گفت: مدت‌ها است مدیران پرسپولیس با من در ارتباط بودند. من هم تحقیقات زیادی انجام دادم و متوجه شدم که این باشگاه یکی از قدیمی‌ترین و پرافتخارترین باشگاه‌های ایران است. آنها هواداران شگفت‌انگیزی دارند و هر بازی را در حضور ۴۰ تا ۵۰ هزار تماشاگر برگزار می‌کنند. تیم اکنون در رتبه چهارم جدول قرار دارد و برای من برنامه‌ریزی برای قهرمانی و موفقیت در لیگ نخبگان آسیا، تصمیم درستی برای ادامه مسیر حرفه‌ای‌ام بود.

او افزود: من و کادرم تصمیم گرفتیم که پیشنهاد پرسپولیس را بپذیریم. آنها واقعاً خواهان حضور ما بودند. پیشنهاداتی از داخل و خارج ترکیه هم داشتیم، اما تصمیم گرفتیم با پرسپولیس همکاری کنیم. هواداران این تیم بسیار پرشور، پرانرژی و احساسی هستند. کار کردن در خارج از کشور برای ما فرصتی است تا با موفقیت‌هایی مانند قهرمانی و کسب جام، پله‌ای برای پیشرفت بیشتر بسازیم. همچنین، اگر بتوانیم عملکرد خوبی داشته باشیم، شاید سال‌های طولانی‌تری با پرسپولیس کار کنیم. با تلاش و موفقیت، می‌توانیم راه را برای مربیان کشورمان باز کنیم و این تجربه، بخش مهمی از مسیر حرفه‌ای من خواهد بود.

کارتال ادامه داد: چند بازیکن از ترکیه را زیر نظر دارم که قصد دارم آنها را به ایران بیاورم. در حال حاضر مشغول مذاکره هستیم. زمان زیادی تا پایان نقل و انتقالات باقی نمانده است. این بازیکنان را کاملاً می‌شناسم و از توانایی‌هایشان مطمئن هستم. همچنین، تقویم بازی‌ها بسیار فشرده است و باید هر سه تا چهار روز یک‌بار بازی کنیم.

او در پایان گفت: با مصطفی دنیزلی و ارتغرول ساغلام هم صحبت کردم و از آنها بازخوردهای مثبتی گرفتم.

سرمربی پرسپولیس وارد ایران شد

سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس به همراه دستیاران خود وارد ایران شد.

 اسماعیل کارتال سرمربی اسپانیایی پرسپولیس به همراه دستیارانش، ‌وارد تهران شد.

«سرجان ترزی‌اوغلو» (مربی)، «هالوک کاپلان» (مربی دروازه بانان)، «جِنگیز سیرکان» (مربی بدنساز) و «کرم گونش» (آنالیزور) افرادی بودند که کارتال را در سفر به تهران همراهی کرندند و قرار است همراه با این مربی کار خود را در پرسپولیس آغاز کنند.

به این ترتیب باید جدایی ادریس سیسی (مربی بدنساز) و جرسی انیسیو (مربی دروازه بانان) از پرسپولیس را قطعی دانست و با توجه به اینکه کارتال یک آنالیزور هم همراه خود به تهران آورده است احتمال مهرداد خانبان هم جایی در کادرفنی پرسپولیس نخواهد داشت.

ویژگی مثبت «اسماعیل کارتال» که پرسپولیسی‌ها را امیدوار می‌کند

سرمربی جدید پرسپولیس که دومین ترکیه ای هدایت کننده سرخپوشان تهرانی است با ویژگی مثبتی که در هدایت تیم هایش دارد، هواداران این تیم را نسبت به آینده امیدوار کرده است.

پس از آن که مسئولان باشگاه پرسپولیس زمان زیادی را صرف انتخاب جانشین خوان کارلوس گاریدو کردند، در نهایت روز پنجم بهمن سرمربی جدید سرخپوشان انتخاب شد و اسماعیل کارتال به عنوان دومین سرمربی ترکیه ای برای هدایت این تیم انتخاب شد.

اما و اگرهای کارتال

اسماعیل کارتال به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس منصوب شد، تصمیمی که می‌تواند تأثیرات عمیقی بر آینده‌ی سرخ‌ها داشته باشد. بعد از مطرح شدن یک سیاهه کامل از سرمربیان نامداری که در مارکت بدون تیم بودند؛ در نهایت هرم مدیریتی باشگاه پرسپولیس یک سرمربی مطرح و اسمی در سوپرلیگ فوتبال ترکیه را که صاحب کارنامه‌ی قابل توجه‌ای هم هست انتخاب کرد.

کارنامه ای قابل قبول از سرمربی ترک

اسماعیل کارتال سرمربی‌گری در فوتبال ترکیه را از سال ۲۰۰۰ میلادی با هدایت کاردمیر قره‌بوک‌اسپور شروع کرد. از دیگر تیم‌های نامدار سوپرلیگ ترکیه که افندی جدید سرخ‌ها سابقه هدایت آنها را بر عهده داشته است می‌توان به سیواس‌اسپور، آلتای اسپور، اردو اسپور، فنرباغچه، اسکی‌شهراسپور، غازی‌عینتاب‌اسپور، آنکاراگوچو، چای‌کار ریزه‌اسپور و قونیه‌اسپور اشاره کرد.

کارنامه‌ی نسبتا موفق او در سوپرلیگ ترکیه، نشان‌دهنده‌ی توانایی‌های فنی و مدیریتی‌اش است. شاخص‌ترین نتیجه‌ی کاری او به عنوان سرمربی در فصل ۲۰۳۳_۲۰۲۴ که با فنرباغچه صاحب یک رکورد منحصربه‌فرد در کسب ۹۹ امتیاز در سوپرلیگ ترکیه شد اشاره کرد که با وجود ناکامی در کسب قهرمانی، یک نائب‌قهرمانی با شکوه را در کارنامه خود و تیمش ثبت کرد.

فلسفه و مانیفست هجومی فوتبال پرسپولیس

پرسپولیس به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و شاخص‌ترین تیم فوتبال در ایران، همواره به سبک هجومی و تهاجمی معروف بوده است. فلسفه هجومی این تیم به دنبال خلق موقعیت‌های بیشتر و تسلط بر بازی است. اسماعیل کارتال نیز با سبک هجومی‌اش که بر اساس مالکیت توپ و فشار به حریف بنا شده است، می‌تواند به خوبی با این فلسفه همخوانی داشته باشد. او با توجه به تجربه‌اش در فوتبال مدرن، می‌تواند به پرسپولیس کمک کند تا بازی‌های جذاب‌تری ارائه دهد. اینجاست که انتخاب آقای کارتال به عنوان یک سرمربی علاقه‌مند به فوتبال روبه‌جلو و هجومی که با فلسفه و مانیفست تیم همراه است؛ نمره‌ی قبولی می‌گیرد.

تجربه کار در تیم پرطرفدار فنرباغچه ترکیه

کارتال به عنوان یکی از سرمربیان سابق فنرباغچه، تجربه کار در یک باشگاه بزرگ و پرطرفدار را دارد. این تجربه به او کمک کرده تا با فشارهای ناشی از مدیریت تیم‌های بزرگ آشنا باشد و بتواند در شرایط بحرانی تصمیمات مناسب اتخاذ کند. آشنایی او با اتمسفر تیم‌های پرطرفدار و چالش‌های مربوط به آن، می‌تواند به او کمک کند تا بحران‌ها را در پرسپولیس بهتر مدیریت کند.

اولین تجربه به عنوان سرمربی لژیونر

انتخاب کارتال به عنوان سرمربی پرسپولیس، اولین تجربه‌ی او به عنوان یک سرمربی لژیونر محسوب می‌شود. این انتخاب نشان‌دهنده بلندپروازی‌ها و انگیزه‌های شخصی او برای پیشرفت در عرصه مربیگری است. خروج از فوتبال ترکیه و ورود به لیگ ایران، فرصتی برای کارتال فراهم می‌آورد تا خود را در یک محیط جدید محک بزند و توانایی‌هایش را در سطح بین‌المللی اثبات کند؛ اینکه کارتال پیشنهادات دست به نقدش در سوپرلیگ ترکیه و عربستان را رد می‌کند ولی نشستن روی نیمکت پرسپولیس را ترجیح می‌دهد خودش نشان‌دهنده‌ی جایگاه و اهمیت تیمی است که صاحب اولین پوکر و گلات در قهرمانی فوتبال باشگاهی ایران است.

قرارداد ۱/۵ ساله و استراتژی ساختن پرسپولیس

کارتال با قراردادی ۱/۵ ساله به پرسپولیس پیوسته است که نشان‌دهنده‌ی اعتماد مدیریت باشگاه به توانایی‌های اوست. این قرارداد فرصتی برای کارتال فراهم می‌آورد تا با برنامه‌ریزی دقیق و استراتژی مشخص، تیم را برای فصل آینده آماده کند. انتظار می‌رود که او بر اساس خواسته‌ها و نیازهای تیم، ساختار و ترکیب مناسبی را ایجاد کند تا پرسپولیس بتواند در رقابت‌های داخلی و آسیایی موفق عمل کند.

حضور اسماعیل کارتال به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس، تصمیمی است که می‌تواند افق‌های جدیدی را برای این باشگاه باز کند. با توجه به کارنامه‌ی موفق، فلسفه هجومی، تجربه در تیم‌های بزرگ و انگیزه‌های شخصی کارتال، امیدها برای آینده‌ای روشن‌تر در پرسپولیس افزایش یافته است.

باید دید آیا اسماعیل کارتال می‌تواند اولین پاشای فوتبال ایران باشد؟ یا حداقل مثل مصطفی دنیزلی که بدون جام هم صاحب تخت پادشاهی نزد هواداران پرسپولیس بود؛ جاودان بماند.


نظرات

آخرین اخبار
شورش زندانیان در کارولینای شمالی آمریکا
راز سرقت عجیب /گاوصندوق 1.5 تنی چگونه بی‌صدا ناپدید شد؟
جزئیات ثبت‌نام اربعین 1405 برای اتباع خارجی اعلام شد
مرز سومار آماده تردد زائر اربعین
اجرای پروژه «مسیر ترامپ» در قفقاز چشم‌انداز روشنی ندارد
تصویب افزایش کرایه سرویس مدارس در تهران
تاریخ آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی نوبت سال 1404 اعلام شد
ثبت‌نام در سماح برای زائران اربعین الزامی شد+ جزئیات دریافت ارز
تهاتر ریال و افغانی رسمی می‌شود
فهرست جدید واردات کولبری و ملوانی شامل چه کالاهایی است؟
پاداش استمرار خدمت فرهنگیان 1404 واریز شد
عاشورا؛ پرچم جاودان ولایت
اختصاص اعتبار جدید برای رفع تنش آبی تهران و 3 استان دیگر
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 9 تیر 140؛ افت طلا در سایه اخبار سیاسی
راز قتل تلخ آرتین کوچولو در دست نوشته پدرو مادر فاش شد
حضور مقامات بیش از 30 کشور و سران ادیان 90 کشور
بورس به مسیر سبز خود بازگشت
جزئیات قتل هولناک در تویسرکان؛ برادران قاتل به جنایت اعتراف کردند
متلاشی شدن یک تیم گروهک‌های تجزیه‌طلب
فرزاد جمشیدی مجری معروف تلویزیون درگذشت + جزئیات علت فوت و بیوگرافی
ستاره هالیوود و نامزد اسکار در 98 سالگی درگذشت
ترافیک سنگین در چالوس و هراز
قیمت دلار و دینار امروز سه شنبه 9 تیر 1405 / رشد اندک قیمت دلار
منبع آگاه: پایگاه آمریکا در اردن مرکز عملیات علیه ایران بود
24 نفتکش و کشتی در یک روز از تنگه هرمز عبور کردند
باند شمالی تونل نیایش و پل صدر امشب بسته می‌شود
قیمت گوشی امروز سه‌شنبه 9 تیر 1405 + جدول
زمان بازگشت تیم ملی ایران به تهران اعلام شد
تصادف اتوبوس در تسوج کشته نداشت+ تعداد مصدومان
هشدار پلیس فتا به خریداران بلیت مراسم تشییع
اژه‌ای: هدف حمله به اوین ایجاد شورش شد/ هنوز بعضی از زندانی‌های فراری از اوین برنگشته اند
یار جدید پرسپولیس با گل‌گهر خداحافظی کرد
بانک مرکزی: شعب کشیک بانک‌ها شنبه و یکشنبه فعال هستند
پاسخ کوبنده تیم ملی ایران به وزیر امنیت داخلی آمریکا
نوراینفو | 13 ویژگی برجسته امام شهید در پیام رهبر معظم انقلاب
صعود بورس‌های جهانی؛ داوجونز رکورد زد، آسیا سبزپوش شد
آمادگی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای پوشش درمانی مراسم وداع
زلزله سیاسی در عراق؛ بازداشت 3 نماینده زن پارلمان به اتهام فساد مالی
پرونده تخلف یک بانک دولتی به دادسرای دیوان محاسبات ارجاع شد
ادعای سی‌ان‌ان: ویتکاف راهی دوحه برای گفت‌وگو با ایران شد
مقام آمریکایی: احتمال اعزام نیرو به لبنان و اراضی اشغالی وجود دارد
پزشکیان: اختلافات داخلی قدرت ملی را تضعیف و دشمن را امیدوار می‌کند
ثبت نام 6 هزار نفر در سامانه سماح / فعال شدن لینک همیار اربعین
دختر رئیس‌جمهور جنجالی پرو پس از 26 سال به قدرت بازگشت
وزیر جنگ اسرائیل از اختلاف ترامپ و نتانیاهو پرده برداشت
شرط‌بندی عجیب دو پسر 18 ساله برای گوشی‌قاپی
راهنمای جامع اسکان و خدمات زائران در مراسم تشییع رهبر شهید؛ از زمان سفر تا محل اقامت
چه کسانی بیشترین هزینه تورم خرداد را پرداختند؟
جزئیات خطوط ویژه جدید در بزرگراه‌ها؛ تغییرات ترافیکی تهران
هشدار سازمان ملل درباره گرمای شدید در جام جهانی 2026