×
بین الملل
شناسه خبر : 210089
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/06 ساعت 09:55
تصمیم کابینه نتانیاهو و امریکا برای ادامه حضور نظامیان در لبنان

تصمیم کابینه نتانیاهو و امریکا برای ادامه حضور نظامیان در لبنان

کابینه اسرائیل تصمیم به ادامه حضور نظامیان این رژیم در جنوب لبنان پس از اتمام مدت یاد شده گرفته و از اسوی دیگر هم کاخ سفید خواستار تمدید موقت و کوتاه مدت مهلت خروج رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: در شرایطی که بر اساس فرمول توافق آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حزب الله لبنان قرار است ارتش این رژیم طی ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج شود، کابینه اسرائیل تصمیم به ادامه حضور نظامیان این رژیم در جنوب لبنان پس از اتمام مدت یاد شده گرفت.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، شبکه ۱۱ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که کابینه این رژیم در پایان نشست خود با تمدید یک ماهه آتش بس و ادامه حضور نیروهای ارتش در جنوب لبنان موافقت کرد.

ایتای بلومنتال خبرنگار نظامی این شبکه افزود که مقامات سیاسی رژیم صهیونیستی به ارتش دستور دادند پس از پایان مهلت ۶۰ روزه آتش بس همچنان در بخش شرقی لبنان باقی بمانند.

یک منبع اسرائیلی نیز در گفت وگو با شبکه «سی ان ان» (CNN) آمریکا گفت که کابینه رژیم صهیونیستی به واشنگتن اطلاع داده است که نیروهای آن حداقل برای یک ماه دیگر پس از اتمام مدت آتش بس در جنوب لبنان باقی خواهند ماند.

همچنین دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به درخواست‌های بین المللی برای خروج کامل ارتش این رژیم از لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که بر اساس فرمول توافق آتش بس در لبنان، قرار است ارتش اسرائیل طی ۶۰ روز به تدریج عقب نشینی کند.

دفتر نتانیاهو ادعا کرد که متن این بند بر اساس این درک است که روند خروج ممکن است بیش از ۶۰ روز طول بکشد.

در این بیانیه آمده است که خروج ارتش اسرائیل مشروط به استقرار ارتش لبنان در جنوب این کشور و اجرای کامل و مؤثر این توافق همراه با عقب نشینی حزب‌الله فراتر از لیتانی است.

دفتر نتانیاهو ادعا کرد که بر اساس این بیانیه و از آنجایی که توافق آتش بس هنوز به طور کامل توسط دولت لبنان اجرا نشده است، روند خروج تدریجی ارتش اسرائیل با هماهنگی کامل با آمریکا ادامه خواهد یافت.

در این بیانیه تاکید شده است که رژیم اسرائیل امنیت شهرک‌ها و شهرک نشیان شمال [ سرزمین های اشغالی فلسطین] را به خطر نمی‌اندازد و بر اجرای کامل اهداف عملیات نظامی پافشاری می‌کند.

در این پیوند، «جاک نیریا» کارشناس رژیم صهیونیستی در امور لبنان نسبت به سناریوی ۱۹۸۲ تا ۲۰۰۰ یعنی جنگ‌های چریکی با حزب الله لبنان هشدار داد.

وی در شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی با بیان اینکه «ما باید اظهارات حزب الله در خصوص لزوم عقب نشینی اسرائیل را جدی بگیریم» گفت: با انجام چنین کاری به ۴۰ سال قبل باز خواهیم گشت.

 آمریکا خواستار «تمدید موقت و کوتاه مدت» حضور اسرائیل در لبنان شد

یک رسانه صهیونیستی گزارش داد که کاخ سفید خواستار تمدید موقت و کوتاه مدت مهلت خروج رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان شده است.

به گزارش الجزیره انگلیسی، نشریه تایمز اسرائیل به نقل از بیانیه برایان هیوز سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید افزود: «هدف همه طرف‌ها این است که حزب‌الله توانایی تهدید مردم لبنان یا همسایگان آن را ندارد. برای دستیابی به این اهداف، یک تمدید کوتاه مدت و موقت آتش بس ضروری است.»

هیوز افزود: خوشحالیم که ارتش اسرائیل عقب نشینی از مناطق مرکزی را آغاز کرده است و به همکاری نزدیک با شرکای منطقه ای خود برای نهایی کردن این توافق ادامه می دهیم.

«آکسیوس» در گزارشی به نقل از ۲ منبع آگاه نوشت که دولت ترامپ در ۴۸ ساعت گذشته در حال مذاکره با لبنان و تل‌آویو برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس بوده است. دولت لبنان روز جمعه اعلام کرد که این اقدام تل‌آویو را نقض آتش‌بس می‌داند و علناً از آمریکا درخواست مداخله کرده است.

وزیر خارجه کویت: خروج اسرائیل از خاک لبنان ضروری است

وزیر امور خارجه کویت که در صدر هیاتی دیپلماتیک همراه با دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس به بیروت سفر کرده است، تاکید کرد که خروج ارتش رژیم صهیونیستی از خاک لبنان ضروری است.

به گزارش شبکه المیادین، «عبدالله الیحیا» در کنفرانس خبری با «عبدالله بوحبیب» همتای لبنانی خود تاکید کرد که اجرای قطعنامه بین المللی ۱۷۰۱ و لزوم خروج نظامیان رژیم صهیونیستی از خاک لبنان ضروری است.

وی هدف از سفر خود به بیروت را حمایت و ابراز تعهد بر ایستادن در کنار لبنان بیان کرد و افزود: فعال کردن کمیته‌های مشترک لبنان و کویت برای رسیدگی به موضوعات مطرح شده باتوجه به نیاز لبنان ضروری است.

«جاسم البدیوی» دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس نیز گفت: شورای همکاری خلیج فارس بر انجام اصلاحات و ضرورت اجرای قطعنامه بین المللی ۱۷۰۱ و لزوم خروج نظامیان اسرائیلی از خاک لبنان معتقد است.

وی افزود: در دیدار با «جوزف عون» رئیس جمهور لبنان بر حمایت از بیروت و حفظ حاکمیت ملی وعدم مداخله در امور این کشور تاکید کردم و خواستار تهیه برنامه شورای همکاری خلیج فارس برای لبنان با هماهنگی دولت این کشور شدم.


اخبار مرتبط
دیدار فرستاده ترامپ با نتانیاهو
سه‌شنبه 1403/11/09 ساعت 18:07
دیدار فرستاده ترامپ با نتانیاهو
یک رسانه عبری اعلام کرد که فرستاده رئیس جمهور آمریکا فردا با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیدار خواهد کرد.
رژیم اسرائیل: لبنانی‌ها اجازه ندارند به مناطق مرزی بازگردند/گفت‌و‌گوی عون و ماکرون
شنبه 1403/11/06 ساعت 20:14
اخبار لبنان؛
رژیم اسرائیل: لبنانی‌ها اجازه ندارند به مناطق مرزی بازگردند/گفت‌و‌گوی عون و ماکرون
با وجود گذشت 60 روز از توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان، نظامیان این رژیم اشغالگر هنوز از خاک لبنان خارج نشده‌اند.
قبول آتش بس در لبنان برای جلب رضایت ترامپ
چهارشنبه 1403/08/30 ساعت 14:00
المانیتور:
قبول آتش بس در لبنان برای جلب رضایت ترامپ
«المانیتور» گزارش داد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای کسب رضایت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری منتخب آمریکا، آماده برقراری آتش بس با لبنان است.
موافقت اسرائیل با طرح آتش بس در لبنان
دوشنبه 1403/08/21 ساعت 08:56
موافقت اسرائیل با طرح آتش بس در لبنان
کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی با طرح پیشنهادی آتش بس در لبنان موافقت کرده است.
تل‌آویو برای برقراری آتش‌بس در لبنان شروط عجیب گذاشت!
دوشنبه 1403/07/30 ساعت 12:08
تل‌آویو برای برقراری آتش‌بس در لبنان شروط عجیب گذاشت!
تل‌آویو برای برقراری آتش‌بس در لبنان شروط عجیب گذاشت و یکی از شروط عجیب این است که آنها مطمئن شوند که حزب الله لبنان اقدام به تجهیز نیروهای خود در آینده نخواهد کرد!
نظرات

آخرین اخبار
خشونت نتانیاهو صدای 300نظامی صهیونیست را درآورد
بختیاری‌زاده: نمی‌توانیم به خاطر پنجره بسته گریه کنیم؛کاش رامین رضاییان کمی تخفیف می‌داد
قیمت مرغ امروز پنج شنبه چقدر شد؟+جدول قیمت کالاهای اساسی
عمان میزبان بازی‌های آسیایی تراکتور می شود
تصادف مرگبار در جاده ساوه 2قربانی گرفت
قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه 22 مرداد / جدول نرخ دینار
جنایت جدید صهیونیست ها؛ آتش سوزی با فسفر سفید
تهران زیر آتش؛ دیوارها روایتگر چیزی فراتر از جنگ
از «گوشمالی» تا قتل؛ جزئیات تازه از جنایت در خانه یک زن در یافت آباد
کودکستان‌های بدون مجوز زیر ذره‌بین آموزش و پرورش
بازداشت 3 کارمند شهرداری گلوگاه به اتهام اختلاس
قیمت نفت امروز پنج شنبه 22 مرداد/ سقوط آزاد قیمت نفت پس از 6 روز صعود
راز مرگ مرد جوان در مازندران فاش شد؛ اختلافات خانوادگی انگیزه جنایت
ثبت‌نام مدارس شاهد آغاز شد
ادعای تهدید ترور ترامپ، طرح اسرائیل برای تاثیر بر سیاست آمریکا بود
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس پنجشنبه 22 مرداد/این ستاره گران‌ترین خرید لیگ می‌شود؟
باند جعل گذرنامه در تهران منهدم شد
اکبر عبدی با سریال «پرانتز باز» میهمان مردم می‌شود
کشف شبکه سازنده پهپاد در عراق
تیراندازی دانش‌آموز 14 ساله در امریکا و یک مصدوم
زمان پایان حضور نظامی آمریکا در عراق مشخص شد
49 زندانی جرایم غیرعمد در ایلام آزاد شدند
نورنما | آمدم تا برایت بگویم رازهای بزرگ دلم را ...
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 22 مرداد 1405+جدول پخش
دختر نوجوان ایرانی قهرمان وزنه‌برداری آسیا شد
عراقچی خطاب به امریکا: مراقب اخبار جعلی و اشتباه محاسباتی باشید
پاسخ منفی سیتی به بارسلونا برای «رودری»
واکنش ایران به ادعاهای نتانیاهو درباره فلسطین و جولان؛ محکومیت اقدام کلمبیا
200 نفر از آتش سوزی مشهد نجات یافتند
ژاوی سرمربی هلند شد؛ شروعی سخت برابر آلمان
تنش تازه روسیه و ژاپن بر سر جزایر کوریل
ترکیب احتمالی استقلال برای اولین بازی فصل اعلام شد
پشت پرده خروج سخنگوی ترامپ؛ پای یک افشای امنیتی در میان است
خواب‌آلودگی راننده حادثه آفرید؛ 11 مصدوم در محور بجنورد-آشخانه
هشدار درباره پیش‌خرید خودرو در مازندران
14 میلیون مجرد در سن ازدواج؛ چرا جوانان ایرانی ازدواج نمی‌کنند؟
افغانی گران شد
10 تعرض اسرائیل به سوریه در 24 ساعت
بقائی: کشتی فله‌بر خارجی عامل آلودگی نفتی قشم است
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 22 مرداد 1405 / اونس روی 4400 دلار ماند
هوای تهران نمره قبولی گرفت
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
جدول جدید قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 22 مرداد
هشدار سیلاب در مازندران؛ مسافران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
آخریت قیمت یورو امروز پنج شنبه 22 مرداد
2 هزار مفقودی در غزه؛ تراژدی ادامه‌دار جنگ اسرائیل
آخرین خبر از بنزین 87 هزار تومانی؛ اجرای طرح جدید بنزین متوقف شد
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 22 مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
طرح تروریستی داعش در کویت خنثی شد
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک