×
اقتصادی
شناسه خبر : 210025
تاریخ انتشار :

13 شرط واردات خودرو با کارت ملی

سازمان‌ توسعه تجارت، سازوکار ثبت سفارش آماری واردات خودرو نو و کارکرده برقی و هیبریدی توسط اشخاص حقیقی را اعلام کرد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: سازمان‌ توسعه تجارت، ساز و کار ثبت سفارش آماری واردات خودرو نو و کارکرده برقی و هیبریدی بر اساس ضوابط قانون بودجه سال۱۴۰۳ توسط اشخاص حقیقی با مجوز موردی را ابلاغ کرد.

بر اساس ضوابط ثابت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی با مجوز موردی:

۱- ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی با مجوز موردی، صرفاً در کد تعرفه‌های پیوست ابلاغیه، ذیل عنوان کد تعرفه‌های خودرو موضوع آیین نامه اجرایی بند (ت) تبصره (۹) امکان‌پذیر است.

 بر اساس آنچه که سازمان توسعه تجارت ایران از ضوابط ثبت آماری واردات خودروهای کارکرده توسط اشخاص حقیقی اعلام کرده، واردات خودروهای با سن بالاتر از پنج سال (۲۰۲۰ به قبل) ممنوع است؛ همچنین تاکید شده که ثبت آماری سفارش، صرفاً از محل تأمین ارزهای بانکی و با ارز «یورو» امکان پذیر است.

٢- ثبت آماری مورد بحث، صرفاً با اخذ مجوز موردی با عنوان «مجوز موردی واردات خودروی شخصی» امکان پذیر اساست.

تبصره - اخذ مجوز موردی واردات خودروی شخصی در سامانه جامع تجارت پس از ثبت‌نام صرفاً با ورود کد ملی فرد در قید حیات و پس از استعلام از ثبت احوال امکان‌پذیر است.

٣- ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی صرفاً با نوع نمایندگی ثبت آماری واردات خودروی شخصی  از محل ایین نامه اجرایی بند (ت) تبصره (۹) قانون بودجه ۱۴۰۳ امکان‌پذیر است.

۴- ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی با مجوز موردی صرفاً یک‌بار و در یک پرونده ثبت آماری امکان‌پذیر است.

۵- ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی با مجوز موردی صرفاً برای یک دستگاه مجاز است.

۶- ثبت آماری مورد بحث در این بخش صرفاً از محل تأمین ارزهای بانکی امکان‌پذیر است.

٧- ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی صرفاً با نوع ارز «یورو» امکان‌پذیر است.

٨- مبلغ فوب (FOB) خودرو در ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی در حالت «نو» ۴٠ هزار یورو و در حالت «کارکرده» ۲۰ هزار یورو است.

٩- مبلغ کل پرونده ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی در حالت «نو»، باید کمتر از ۴۲.۰۰۱ یورو و در حالت ''مستعمل'' باید کمتر از ۲۱٫۵۰۱ یورو باشد.

۱۰- ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی صرفاً در برندهایی امکان پذیر است که حداقل یک شرکت نمایندگی خدمات پس از فروش آن‌ها را در کشور ارائه می‌دهد.

١١- سن خودرو مورد ثبت آماری، باید کمتر از پنج سال باشد؛ بنابراین واردات خودروهای دارای سال ساخت برابر ۲۰۲۰ وماقبل آن مجاز نیست.

١٢- تنها خودروهای دارای سال ساخت ۲۰۲۴ و ما بعد آن در آیین‌نامه «نو» محسوب می‌شوند

۱۳- مجوزهای مورد نیاز برای ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی، بایستی از ''دفتر صنایع خودرو وزارت صمت''و ''سازمان حفاظت محیط‌زیست (جز برای خودروهای برقی) ''  اخذ شود.

 محدودیت‌های این مصوبه:

اول - کمتر از دو ماه به پایان سال باقی مانده است در حالی‌که این مجوز بر اساس ضوابط قانون بودجه سال ۱۴۰۳ ابلاغ و تاکید شده تا پایان سال ۱۴۰۳ هم معتبر است . بنابراین مشخص نیست در این مدت کوتاه چه کسانی موفق به اخذ مجوز ثبت سفارش یا ثبت آماری و واردات خودرو خواهند شد .

دوم - چگونگی ثبت سفارش برای افراد حقیقی ، به روش ثبت آماری و صرفا با ارز یورو اعلام شده که هم اکنون از روش ثبت آماری برای واردات به مناطق آزاد و ته لنجی استفاده می شود و بسیار آسان تر از ثبت سفارش تجاری است با این حال تاکید بر مجوز موردی برای اشخاص حقیقی آن هم در مدت زمان کوتاه، ابهامات برای چگونگی اجرای این مصوبه را بیشتر کرده است .

سوم- مبلغ فوب (FOB) خودرو در ثبت آماری واردات خودروی اشخاص حقیقی در حالت نو ۴۰۰۰۰ یورو و در حالت مستعمل ۲۰۰۰۰ یورو در نظر گرفته شده و حکایت از آن دارد که خودروهای نو و کارکرده با حجم موتور تا ۲۵۰۰ سی سی توسط اشخاص حقیقی امکان واردات خواهند داشت.

چهارم - خودروهای تمام بنزینی و گازوئیلی امکان واردات ندارند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
سود بازرگانی واردات خودروی کارکرده معادل خودروی نو شد
یکشنبه 1403/12/26 ساعت 19:02
سود بازرگانی واردات خودروی کارکرده معادل خودروی نو شد
بر اساس مصوبه هیأت وزیران، سود بازرگانی واردات خودروی کارکرده معادل سود بازرگانی واردات خودروی نو تعیین شد.
بروز رسانی لیست جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی
دوشنبه 1403/12/20 ساعت 12:26
بروز رسانی لیست جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی
لیست خودروهای وارداتی قابل عرضه که از عصر روز شنبه (18 اسفند) آغاز شده و تا پایان روز سه‌شنبه (21 اسفند) ادامه دارد، به‌روز شده و 30 خودرو به آن اضافه شده است.
چرا خودروهای وارداتی به معیار گرانی در بازار تبدیل شدند؟
دوشنبه 1403/12/20 ساعت 09:37
نورنیوز اثرات واردات خودرو بر بازار را بررسی می کند؛
چرا خودروهای وارداتی به معیار گرانی در بازار تبدیل شدند؟
در حالی که کشور با چالش‌های جدی ارزی مواجه است، میلیاردها یورو صرف واردات خودرو شده، اما نه قیمت‌ها کاهش یافته و نه بازار متعادل شده است. با سقف ارزی دو میلیارد یورویی، افزایش تعرفه‌ها و واردات محدود، این سیاست بیش از آنکه به نفع مصرف‌کننده باشد، به عاملی برای افزایش قیمت‌ها و سودآوری واسطه‌ها تبدیل شده است.
جزئیات عرضه 8 مدل خودروی وارداتی
یکشنبه 1403/12/19 ساعت 09:10
جزئیات عرضه 8 مدل خودروی وارداتی
جزئیات عرضه 8 مدل خودروی وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد.
آغاز عرضه خودروهای وارداتی از شنبه
چهارشنبه 1403/12/15 ساعت 15:55
آغاز عرضه خودروهای وارداتی از شنبه
مدیر طرح واردات خودرو از عرضه گسترده خودروهای وارداتی از شنبه 18 اسفندماه خبر داد.
دور جدید عرضه خودروهای وارداتی
شنبه 1403/11/13 ساعت 14:25
دور جدید عرضه خودروهای وارداتی
مدیر طرح واردات خودروی وزارت صنعت، معدن و تجارت از دور جدید عرضه خودروهای وارداتی تا پایان امسال و در بهمن ماه جاری خبر داد.
فهرست خودروهای مجاز واردات از مناطق آزاد به سرزمین اصلی
جمعه 1403/11/12 ساعت 17:03
فهرست خودروهای مجاز واردات از مناطق آزاد به سرزمین اصلی
وزارت صمت در نامه‌ای به سازمان توسعه تجارت ایران فهرست برندهای مجاز وارداتی خودرو جهت ایجاد ساز و کار ثبت آماری از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به سرزمین اصلی را اعلام کرد.
ممنوعیت واردات خودروی کارکرده با سن بالاتر از 5 سال
پنج‌شنبه 1403/11/04 ساعت 22:10
ممنوعیت واردات خودروی کارکرده با سن بالاتر از 5 سال
واردات خودروهای با سن بالاتر از پنج سال (2020 به قبل) ممنوع است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
X
آگهی تبلیغاتی