×
بین الملل
شناسه خبر : 209935
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/11/04 ساعت 18:44
غزه تحت کنترل حماس است

نیویورک‌تایمز؛

غزه تحت کنترل حماس است

نیویورک‌تایمز گزارش داد که از زمان آغاز آتش‌بس در 19 ژانویه، حماس نشان داده است که همچنان در این منطقه قدرت دارد.

نورنیوز-گروه بین الملل: رسانه آمریکایی گزارش داد، مقامات رژیم صهیونیستی گفته‌اند که پشت سر هدف ادعایی خود برای برچیدن شاخه نظامی و دولت حماس ایستاده‌اند و آنها می‌توانند جنگ را پس از آزادی ۳۰ اسیر باقیمانده، از حدود ۱۰۰ نفری که هنوز در غزه نگهداری می‌شوند، طی هفته‌های آینده از سر بگیرند.

 رژیم صهیونیستی مدعی است هزاران نفر از اعضای گروه مقاومت حماس را به شهادت رسانده و بسیاری از زیرساخت‌های آن را ویران کرده است، اما از زمان آغاز آتش‌بس در ۱۹ ژانویه، حماس نشان داده است که همچنان در این منطقه قدرت دارد.

ساکنان غزه می‌گویند که از زمان آتش‌بس، دولت حماس همچنین تلاش کرده است تا نوعی احساس امنیت را برقرار کند، نیروهای پلیس را به خیابان ها فرستاد، ترافیک را هدایت کند، از کامیون‌های کمک‌رسانی محافظت کند و درجه‌ای از نظم و قانون را ارائه دهد.

«مایکل میلشتاین» تحلیلگر سابق اطلاعات نظامی متخصص در امور فلسطین به نیویورک‌تایمز گفت: «حماس بسیار ضعیف‌تر از قبل از ۷ اکتبر است. اما کاملا واضح است که می‌تواند حاکمیت خود را در همه جای غزه نشان دهد.»

همچنین «موسی ابومرزوق» از مقامات ارشد حماس، در مصاحبه‌ای گفت که رژیم صهیونیستی نتوانسته حماس را نابود کند. او گفت: «آنها سعی کردند ریشه این افراد را از بین ببرند و موفق نشدند. آنها ۴۷۰ روز روی زمین ثابت‌قدم بودند.»

به گفته تحلیلگران، حماس در تلاش است تا در تحرکات اخیر خود روشن کند که باید نقش تاثیرگذاری در بحث‌های مربوط به «روز بعد» با اشاره به مدیریت آینده غزه داشته باشد. رژیم صهیونیستی هم اشاره می‌کند که بعد از گرفتن تعداد ۳۰ اسیر خود، در هفته‌های آینده به فاز جنگ بازمی‌گردد.

«غیث العمری» کارشناس مسائل فلسطین گفت: «پیام مقاومت به همه این است که نمی‌توانید ما را از فردای آن روز حذف کنید.»

به گزارش نیویورک‌تایمز، العمری گفت حماس به احتمال زیاد امیدوار است که خود را از بارهای روزمره مدیریت و بازسازی غزه رها کند، اما خواهان هرگونه ترتیبات آتی برای قلمرو است که آن را به‌عنوان قدرت برتر امنیتی و بنابراین تصمیم‌گیرنده اصلی، تعیین کند.

حماس احتمالا باید امتیازاتی بدهد تا کمک‌های کافی برای ورود به غزه برای بازسازی فراهم شود. رهبران حماس در واقع ابراز آمادگی کرده‌اند که از حکومت غیرنظامی در غزه دست بکشند، اما بدون از بین بردن شاخه نظامی آن؛ پویایی که شبیه نقش حزب‌الله در لبنان قبل از آخرین درگیری با تل‌آویو است.

در حالی که برخی از تحلیلگران مدعی هستند که رژیم صهیونیستی در نهایت می‌تواند حماس را از قدرت کنار بزند، برخی دیگر می‌گویند تل‌آویو در مواجهه با فشارهای بین‌المللی برای از سرگیری جنگ با مشکل مواجه خواهد شد. و حتی اگر چنین شود، آن تحلیلگران می‌گویند، نیروهای صهیونیست با چالش‌های بزرگی در ریشه‌کن کردن حماس از غزه بدون انجام یک اشغال مستقیم مواجه خواهند شد.

به گزارش ایسنا، در غزه اما، حامیان حماس گفتند که از نمایش قدرت این هفته حماس احساس اطمینان کردند. صبح روزی که آتش‌بس در غزه اجرایی شد، اعضای شاخه نظامی حماس با خودروهای تمیز و سفید، پرچم‌های حماس و تفنگ‌های خودکار در خیابان‌های غزه رژه رفتند تا بار دیگر پوشالی بودن اهداف ادعایی رژیم صهیونیستی را به رخ بکشند.


کلید واژگان
غزهحماسآتش بس غزه
نظرات

آخرین اخبار
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در خوزستان
اسپانیا قانون اعدام اسرای فلسطینی را گامی به سوی آپارتاید خواند
فرانسه مانع استفاده از حریم هوایی‌اش برای انتقال سلاح به اسرائیل شد
نورویدیو | خاموشی مطلق در بیمارستان الشفإ در شهر غزه
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا
انهدام موشک کروز پنهان‌کار توسط سامانه پدافند غرب کشور در ایلام
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
جنگ علیه ایران محبوبیت ترامپ را به منفی 17 رساند
تعطیلی خوابگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
هلال احمر: مردم به فکر ذخیره دارو نباشند
برنامه سی و یکمین شب تجمعات مردمی در میادین تهران
مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش
هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند در مقابل اتحاد مردم و رزمندگان ایستادگی کند
5 پیشنهاد برای احیای صلح در منطقه+ متن بیانیه
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد
نامه آیت‌الله اعرافی به رهبر معنوی کلیسای ارتدکس روسیه
تشکیل «ستاد همیاری» در خانه سینما
اصابت مستقیم موشک به شرکت دارویی«توفیق دارو»
سپاه: شرکت‌های موثر در عملیات تروریستی، اهداف مشروع ما خواهند بود
هشدار عراقچی به صهیونیست‌ها: با شهروندان بی‌دفاع فلسطین طرف نیستید
از ابتدای جنگ چند واحد اقتصادی در تهران آسیب دیدند؟
ابلاغ الزام مدیران مدارس غیردولتی برای پایدارسازی سامانه‌های آموزش مجازی
سردار فدوی: دشمن در مقابل قدرت ایران دچار اشتباه محاسباتی شده بود
گران شدن قیمت بنزین در سرزمین‌های اشغالی
بازداشت 54 نفر از مزدوران دشمن در 4 استان توسط وزارت اطلاعات
آغاز مرحله چهارم کالابرگ از این تاریخ
گفتگوی رئیس شورای اروپا با پزشکیان درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌
طارمی دومین گلزن برتر فوتبال ملی ایران
بروز اختلاف میان آمریکا و انگلیس بر سر جنگ علیه ایران
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها/مسدود شدن آزادراه تهران- شمال
حملات هوایی علیه پایگاه‌های حشد شعبی در بابل و الانبار
اگر ترامپ زیرساخت‌ها را بزند، چه اتفاقی برای منطقه می‌افتد؟
تکذیب خبر اعمال محدودیت‌های صادراتی محصولات فولادی و معدنی
دستگیری 5 مزدور دشمن آمریکایی- صهیونی در فارس
اتاق ایران در حال پیگیری برای دسترسی فعالان اقتصادی به اینترنت بین‌الملل
مخالفت قلعه‌نویی با برگزاری ادامه بازی‌های لیگ برتر صحت ندارد
سخنگوی دولت: همبستگی ملی ما جهان را به شگفت آورده است
حرکت دسته مردمی «پرچمداران ایران» هم‌زمان با روز جمهوری اسلامی+ اعلام زمان
ترامپ: خودتان تنگه هرمز را باز کنید!