×
سیاسی
شناسه خبر : 209784
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/11/03 ساعت 23:02

سردار سلیمانی: تمام بسیجیان باید به عرصه جهاد تبیین ورود کنند

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت که تمام بسیجیان باید به عرصه جهاد تبیین ورود کنند و هر بسیجی باید یک رسانه باشد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار غلامرضا سلیمانی سوم بهمن ماه در نشست با منتخبین بسیج شهرستان اراک اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران منجر به شکل گیری انتفاضه در غزه شد و یکی از شاهکارهای امام خمینی(ره)، ایجاد چنین تحولی در فلسطین بود. پیروزی بزرگ مردم غزه، یک پیروزی بزرگ برای تمام جهان اسلام، جبهه مقاومت، انقلاب اسلامی و انسانیت است و تمام دنیا را در بر می‌گیرد و تمام آزادیخواهان در این پیروز شریک هستند.

وی با تاکید بر اینکه حقانیت انقلاب اسلامی با پیروزی مردم غزه بر همگان مشخص شد افزود:  از سال ۱۹۱۷ ، ۶۴ قتل عام گسترده در کارنامه جنایتکاران صهیونیست ثبت شده است و عملیات طوفان الاقصی پاسخی به این فشار، کشتار و اشغالگری بود و تنها با هدف خارج کردن غزه از محاصره و آزاد کردن اسرای فلسطینی در بند انجام شد که به لطف خدا با توفیقات بسیار بزرگی همراه بود. این پیروزی، حقانیت فرامین مقام معظم رهبری را برای دنیا ثابت کرد. 

سلیمانی اضافه کرد: صهیونیست‌ها به دنبال نابود کردن حماس و تحت سلطه درآوردن خط فیلادلفیا بود و تلاش کرد مردم غزه را از سرزمین خود، کوچ دهد ولی مشاهده کردیم که در هیچ کدام، هیچ توفیقی نداشتند. در حال حاضر نیز با پذیرفتن آتش‌بس و بنا به نظر سیاستمداران دنیا، رژیم صهیونیستی شکست خورده و حماس پیروز شده است.

رئیس بسیج مستضعفین کشور با بیان اینکه امروزه تعداد رزمندگان حماس بیشتر از گذشته است گفت: مقاومت مردم غزه متاثر از فرهنگ عاشورا است و مبارزه حماس در مقابله با صهیونیست‌ها بی‌نظیر بود. صهیونیست‌ها امروز دچار فروپاشی درونی و در کل دنیا بی‌آبرو شده‌اند. اگر حمایت‌های آمریکا نبود این رژیم به هیچ وجه دوام نمی‌آورد چراکه از نظر اقتصادی تمام بنادر، تجارت و گردشگری آنها به طور کامل تعطیل شده است.

وی با تاکید بر اینکه باید قدر این پیروزی بزرگ در غزه را بدانیم اضافه کرد: به گفته خود رژیم صهیونسیتی امروزه حدود ۷۰ هزار نفر از سرزمین فلسطین خارج شده‌اند. گنبد آهنین نتوانست کاری کند و سامانه‌های دفاعی آنها در عملیات‌های وعده‌ صادق از کار افتادند و رژیم صهیونیستی در حال دست و پا زدن است.

سلیمانی با بیان اینکه دشمن تلاش دارد تا با استفاده از ابزار رسانه و فضای مجازی، ملت ایران را ناامید کند گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، سیاست‌های دشمنان را نقش بر آب کرد و نوار موفقیت‌های ایران اسلامی و جبهه مقاومت همچنان پرقدرت ادامه خواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه رشد جهان اسلام در سالیان اخیر بسیار چشمگیر بوده است گفت: استکبار تمام ظرفیت خود را بر ایران متمرکز کرده تا با استفاده از رسانه و سازمان منافقین و گروه‌های سلطنت‌طلب، یک ملت و انقلاب بزرگی را که بزرگترین انقلاب دوران معاصر بشریت بوده است، متوقف کند.

سلیمانی اضافه کرد: توفیقاتی که در جمهوری اسلامی ایران به دست آمده پیش از انقلاب وجود نداشت. از لحاظ فناوری و دانش نیز، امروزه جمهوری اسلامی با پیشرفته‌ترین کشورهای جهان در حال رقابت است.

وی با تاکید بر اینکه راهبرد غرب، ناامید کردن مردم است گفت: در عرصه جهاد تبیین تمام بسیجیان باید با جدیت ورود پیدا کنند و هریک، رسانه باشند تا دشمن را در عرصه رسانه و فضای مجازی نیز شکست دهیم. هرچه برای پیشرفت یک کشور نیاز باشد چندین برابر در کشور ما وجود دارد و باید امید در جامعه ترویج پیدا کند. 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
X
آگهی تبلیغاتی