×
بین الملل
شناسه خبر : 209769
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/11/03 ساعت 19:56
سازمان ملل: اقدامات اسرائیل در سوریه قابل قبول نیست/جزئیات ساختار وزارت دفاع جدید

اخبار و تحولات سوریه؛

سازمان ملل: اقدامات اسرائیل در سوریه قابل قبول نیست/جزئیات ساختار وزارت دفاع جدید

فرستاده سازمان ملل به سوریه گفت: اقدامات رژیم اسرائیل در سوریه قابل قبول نیست و باید متوقف شود.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: گیر پدرسن، فرستاده سازمان ملل به سوریه اعلام کرد، جامعه بین الملل باید برای ارائه حمایت به سوریه آماده شود.

وی تصریح گرد: ادغام کردن گروه‌های مسلح در چارچوب ارتش ملی واحد، چالشی را مقابل   دولت جدید سوریه ایجاد می‌کند. عنصر اساسی ثبات همان تشکیل ارتش یکپارچه است و این مسئله مدیریتی محتاطانه را می‌طلبد.

پدرسن عنوان داشت: من برای مدت طولانی در سوریه خواهم ماند و به همکاری با دولت جدید سوریه ادامه خواهم داد.

وی تصریح کرد: باید تضمین‌هایی برای حفاظت از تمامی سوری‌ها و مشارکت دادن آنها در آینده کشورشان وجود داشته باشد.

پدرسن اظهار کرد: من از پیامی که از دولت پیشبرد امور در مورد مخالفت با اقدامات تلافی جویانه شنیدم استقبال می‌کنم. من از اطمینان بخشی‌های دولت پیشبرد امور در مورد روند انتقالی فراگیر استقبال می‌کنم.

وی افزود: اوضاع در شمال شرق سوریه ممکن است چالشی را در آینده ایجاد کند و ما باید کمک‌هایی را ارائه دهیم.

پدرسن عنوان داشت: باید برگزاری خوب کنفرانس گفتگوی ملی تضمین شود و این چیزی است که در مقابل شورای امنیت در مورد آن تاکید کردم.

پدرسن با بیان اینکه مهم است در مورد تحریم‌ها علیه سوریه بازنگری صورت بگیرد، تاکید کرد: اقدامات اسرائیل در سوریه قابل قبول نیست و باید متوقف شود.

درخواست مجدد دولت سوریه برای کاهش تحریم‌های آمریکا و اروپا

روزنامه فایننشال تایمز به نقل از «اسعد الشیبانی» وزیر خارجه دولت موقت سوریه نوشت این کشور نمی‌خواهد با تکیه بر کمک‌ها زندگی کند، راه‌حل کاهش تحریم‌های آمریکا و اروپا است.

وی افزود، دولت جدید سوریه برنامه‌ای برای دخالت در امور کشورهای دیگر را ندارد.

الشیبانی همچنین گفت: حضور نیروهای دموکراتیک سوریه دیگر در کشور ضرورتی ندارد. ما متعهد شدیم که حقوق کردها در قانون اساسی جدید و نمایندگی آنها در دولت جدید را تضمین کنیم.

این در حالی است که یک مقام ارشد نیروهای دموکراتیک سوریه به «العربیه» گفت: «ما حاضر به انحلال نیروهای خود یا واگذاری سلاح‌های‌مان به دولت دمشق نیستیم. اما می‌توانیم بخشی از ارتش آینده سوریه باشیم، به شرط آنکه دولت مرکزی نماینده تمام اقوام و گروه‌ها باشد.»

این مقام افزود: «قسد در تلاش است حقوق کردها و دیگر اقوام مانند سریانی‌ها و ارامنه را در قانون اساسی آینده تضمین کند. همچنین، تقسیم عادلانه منابع نفتی و شکل حکومتی غیرمتمرکز از موضوعات کلیدی این مذاکرات است.»

الشیبانی در ادامه گفت دولت قصد دارد بنادر و کارخانه‌های دولتی را خصوصی کند و برای سرمایه‌گذاری خارجی دعوت به عمل آورد.

جزئیات جدید درباره ساختار وزارت دفاع آتی سوریه

وزیر دفاع دولت موقت سوریه به جزئیات ساختار وزارت دفاع آتی این کشور پرداخت.

«مرهف ابوقصره» وزیر دفاع سوریه اعلام کرد: «ساختن نیروهای مسلح با ذهنیت انقلابی و جناحی درست نیست و هدف ما دفاع از میهن و تأمین امنیت مرزها است». وی افزود: ما با بیش از ۷۰ گروه از سراسر سوریه دیدار کردیم و همه آنها تمایل خود را برای پیوستن به وزارت دفاع اعلام کردند. پیوستن به وزارت دفاع به صورت جناحی نخواهد بود، بلکه از طریق انتصاب هر یک از فرماندهان در مکان مناسب خواهد بود.

ابوقصره افزود: «کمیته‌ای متشکل از افسران نظامی از گروه‌های مختلف تشکیل دادیم تا ساختار جدیدی برای ارتش سوریه تدوین کنیم».

وی همچنین به موضوع اختلاف میان دولت و نیروهای دموکراتیک سوریه پرداخت که با انحلال و تحویل سلاح مخالفند و گفت مذاکرات با نیروهای دموکراتیک سوریه ادامه دارد و در حال حاضر روی موضوعات زندان‌های داعش و دسترسی کامل به نهادها و مرزهای کشور متمرکز است. ابوقصره ابراز امیدواری کرد این موضوع به صورت مسالمت‌آمیز حل شود.

وی اعلام کرد: «برای تأمین امنیت مناطق فعالیت داعش تلاش می‌کنیم».

وزیر دفاع سوریه در مورد اشغالگری رژیم صهیونیستی در سوریه هم گفت تلاش بر این است که عقل و منطق بر گزینه نظامی غلبه پیدا کند و در عین حال کشورهای میانجی هستند که رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار می‌دهند از مناطقی که به سمت آنها پیش‌روی کرده، عقب‌نشینی کند.

وی همچنین اشاره کرد مذاکرات با نیروهای روسیه از طریق کانال‌های وزارت خارجه سوریه ادامه دارد.

جزئیات+جدید+درباره+ساختار+وزارت+دفاع+آتی+سوریه
 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
امکان گشایش اقتصادی با پرتودهی محصولات کشاورزی
کابینه رژیم صهیونیستی ورود کمک‌ها به غزه را متوقف کرد
نورنما | یکی از پیچیده‌ترین میدان‌های دنیا
نتایج اولیه آزمون استخدامی بانک مرکزی اعلام شد + لینک
زلنسکی: برابر روسیه تسلیم نشوید
مشاور امنیت ملی عراق، فردا با علی لاریجانی دیدار می‌کند
سفر هیات حماس به قاهره برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس
گزینه ایتالیایی تیم ملی فوتبال ایران معرفی شد
آغاز مرحله دوم فروش خودروهای وارداتی +جزییات و لینک سایت
تصویر سند درخواست پناهندگی رئیس‌جمهور سابق اسرائیل به فلسطین
آمار جدید وزارت بهداشت غزه: شهادت 35 نفر از زمان آغاز آتش‌بس
السیسی: مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه است
صدور دستورالعمل اجرایی جدید پاکستان برای توسعه تجارت تهاتری با ایران
جزییات پیشنهاد جدید وزارت رفاه برای ساماندهی طرح کالابرگ+فیلم
شرط اخراج هاشمیان مشخص شد
زمان واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
زمین لزره 4.3 ریشتری کرمان را لرزاند
رژیم صهیونیستی: با قدرت به زیرساخت‌های حماس حمله می‌کنیم
حمایت ظریف از اقدام کشورهای جهان در اجرای بند 8 قطعنامه 2231
هماهنگی تل‌آویو با واشنگتن برای حمله به غزه
کمک مالی آمریکا به کلمبیا قطع می‌شود
پزشکیان: هر مقرره‌ای که بر مردم فشار اقتصادی وارد کند، باید سریع اصلاح شود
وزیر دفاع افغانستان: سیاست ما جنگیدن با همسایگانمان نیست
ترامپ: تاسیسات اتمی ایران را بمباران نمی‌کردیم، در غزه آتش‌بس نمی‌‎شد
لیورپول 0-2 منچستریونایتد؛ چهارمین شکست پیاپی قرمزها ثبت شد+ خلاصه بازی
حکم حبس و جریمه سنگین برای وکیل قلابی
غایبان نماینده اردن در بازی بعدی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
حماس: به آتش‌بس پایبندیم
زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند
فرمانده نیروی دریایی آمریکا: جنگ بعدی در راه است
حمله هوایی رژیم اشغالگر به مرکز نوار غزه و شهادت سه نفر+ فیلم
چین و روسیه، همکار یا رقیب در آسیای مرکزی؟
ماجرای اعتصاب غذای زندانیان در قزلحصار چه بود؟
تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با 10 مصدوم
تله ترامپ برای اعراب در پرونده غزه
تعویق‌ کنفرانس‌خبری رییس جمهور
یک متر هم از حریم تخت جمشید کم نشده است
برانکو به پرسپولیس می آید؟
گروسی: یک راهکار دیپلماتیک درباره ایران پیدا می‌شود
بازگشت به حالت عادی روابط کابل و اسلام آباد
پرداخت وام ضروری به 144 هزار بازنشسته در 1404 + جزئیات
فیلیپین با هزاران آواره در محاصره طوفان
بایرن در آستانه شکستن رکورد تاریخی میلان
پس‌ از حادثه رفح، نتانیاهو خواهان عملیات علیه حماس شد
سناریوی حمله روسیه به ناتو بعد از پیروزی در اوکراین
القسام ارتباط خود را با حادثه رفح تکذیب کرد
دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد
آخرین خبر از وضعیت هوشیاری صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی
کارخانه عظیم گاز روسیه هدف پهپادهای اوکراینی قرار گرفت
جاسوس رژیم صهیونیستی در قم اعدام شد
X
آگهی تبلیغاتی