×
بین الملل
شناسه خبر : 209630
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/02 ساعت 23:03
النجباء: درصورت تجاوز مجدد دشمن به غزه، به میدان می‌آییم

النجباء: درصورت تجاوز مجدد دشمن به غزه، به میدان می‌آییم

دبیرکل جنبش اسلامی النجباء اعلام کرد که ما بعد از آتش‌بس در غزه عملیات خود را متوقف کردیم اما اگر دشمن عملیات خود را از سر بگیرد، ما نیز دوباره به میدان خواهیم آمد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: شیخ اکرم الکعبی، دبیرکل جنبش مقاومت اسلامی النجباء عراق در پیامی ویدئویی، ضمن تبریک پیروزی مقاومت فلسطین در نبرد طوفان الاقصی گفت: ما بعد از آتش‌بس در غزه عملیات خود را متوقف کردیم اما اگر دشمن عملیات خود را از سر بگیرد، ما نیز دوباره به میدان خواهیم آمد.

وی تصریح کرد: از رهبری شجاعانه امام‌خامنه‌ای مدظله و حمایت‌های سپاه پاسداران تقدیر می‌کنیم.

الکعبی خاطرنشان کرد: همچنین جا دارد که از شهیدان بزرگ مقاومت، سیدحسن نصرالله، اسماعیل هنیه، یحیی السنوار و شهیدان عراقی راه قدس "ابوتقوی و ابوباقر" به بزرگی یاد کنیم.

الکعبی گفت: این مقاومت اسطوره‌ای باید در کتاب‌های درسی گنجانده و تدریس شود. ما پیروز و قدرتمندتر شدیم؛ ضعف و عقب‌نشینی در قاموس‌مان بی‌معناست و اجازه نمی‌دهیم قدس شریف از نقشه منطقه محو شود.

دبیرکل النجباء عنوان داشت: ما به اتحاد و اقتدار روزافزون محور خود متکی هستیم و هیچ نیازی به سازمان ملل، اتحادیه عرب و امثال اینها نداریم.

وی تاکید کرد: دولت‌های میانجی فقط واسطه شدند تا رژیم صهیونیستی را از یک شکست تاریخی نجات دهند. امت اسلامی باید بداند که سرنوشت ما به‌دست خودمان رقم می‌خورد.

وی افزود: شادی ملت فلسطین و محور مقاومت و متقابلا ناراحتی صهیونیست‎ها، نشان می‌دهد که پیروز واقعی کیست.

الکعبی اظهار کرد: نسل‌کشی در غزه و جنایت انفجار پیجرها در لبنان هولوکاست حقیقی و فجیع‌تر از جنایات داعش بود؛ اروپایی‎ها هم شریک اصلی اسرائیل در این جنایات هستند، زیرا آنان صهیونیست‌ها را در فلسطین مستقر و به‌طور دائم حمایتشان کرده‌اند.

وی اعلام کرد: کسانی که گمان می‌کنند محور مقاومت، سوریه را از دست داده است، باید کمی صبر کنند تا ببینند که به خواست خداوند، هم سوریه و هم مناطقی دیگر به محور مقاومت ملحق خواهند شد.

وی افزود: اطلاعاتی در دست داریم که صهیونیست‌ها به‌دنبال اجرای عملیات امنیتی و ترور هستند. بنابراین نیروهای خودی باید در سه سطح آماده شوند؛ اول) تقویت امنیت داخلی جهت جلوگیری از نفوذ و تحقق اهداف دشمن. دوم) افزایش توان پیشگیری و بازدارندگی با تدابیر اطلاعاتی ـ امنیتی. سوم) مقابله رسانه‌ای با دشمن.

الکعبی گفت: آمریکایی‌ها پس از توافق زمان‌بندی خروج از عراق، پایگاه "حریر" را تخلیه و بخشی از نیروهای خود را از "عین الاسد" خارج کردند، اما بعد از حوادث سوریه دوباره به تقویت نیروهایشان در عراق مشغول شده‌اند. آنها بهتر است بدانند که ما در این مدت برای حمله به آنان آماده شده‌ایم و بازگشت‌مان با عملیات‌هایی پرشدت همراه خواهد بود.

دبیرکل النجباء تصریح کرد: شما حامیان حضور آمریکا در خاک عراق "خائن" هستید؛ شما از ترامپ احمق در هراسید ولی ما هیچ باکی از او نداریم زیرا از مرگ نمی‌ترسیم. کفش کوچکترین مجاهد عراقی، از ترامپ و امثال او ارزشمندتر است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 1 آذر 1404 + وضعیت استان‌ها
پیشرفت‌های تصویربرداری در بارداری؛ تشخیص زودهنگام سندرم داون
نوراینفو | انجام چه کارهایی سر صبح ممنوع است؟
داروی نقرس چگونه از حملات قلبی جلوگیری می‌کند؟
آیا ورزش با معده خالی باعث افزایش چربی سوزی می ‌شود؟
جهش‌های ژنتیکی نادری که علت احتمالی ADHD هستند
نقش زرشک در پاکسازی صفرا و محافظت از کبد
مدل چینی Kimi K2 بالاتر از GPT-5
دومینوی استعفا در بی‌بی‌سی
آلودگی هوا مدارس اراک، ساوه و شازند را در روز شنبه تعطیل کرد
جزئیات قتل پزشک متخصص در اسلام‌آبادغرب
آغاز عملیات اطفای حریق با ایلیوشین‌های 40 تنی از فردا
جدول مدالی بازی‌های کشورهای اسلامی/ رتبه سوم ایران با 29 طلا
قائم‌پناه: شایعات درباره استعفای رئیس‌جمهور صحت ندارد
مدارس اصفهان فردا فعال است
دستور قضایی برای شناسایی عاملان آتش‌سوزی جنگل‌های چالوس
اتحادیه اروپا : روسیه هیچ حقی برای گرفتن امتیاز از اوکراین ندارد
آماده مذاکره برای توقف تجاوزات اسرائیل هستیم
دستور عارف برای بسیج همه ظرفیت‌ها جهت مهار آتش‌ جنگل‌های هیرکانی
مدارس اردکان روز شنبه تعطیل شد
مدارس و دانشگاه‌های برخی شهرهای خوزستان تعطیل شد
اولیانوف: با گروسی نشستی درباره ایران و اوکراین داشتم
پاسخ عراقچی به دعوت وزیر خارجه لبنان برای مذاکره
جریمه 200 هزار تومانی برای تردد غیرمجاز در طرح زوج و فرد از فردا
شیوع آنفولانزا مدارس مشهد را غیر حضوری کرد
گزارش تصویری| اولین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
از فردا طرح زوج و فرد از درب خانه اجرا می‌شود
پوتین: طرح آمریکا درباره اوکراین را دریافت کردیم
ماموریت اصلی برچیدن حماس و خلع سلاح نوار غزه است
ایتالیا از طرح ترامپ برای اوکراین حمایت کرد
اطلاعیه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران
شاخص کیفیت هوا در شهرهای بزرگ تا ساعت 20 امشب
طرح آمریکا برای صلح اوکراین هنوز ارائه نشده است
حمله دوباره رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
اعزام سه فروند بالگرد وزارت دفاع برای اطفای حریق جنگل‌های شمال
رایزنی بین‌المللی برای خاموش کردن آتش‌سوزی جنگل‌های چالوس
دستور مادورو به ارتش و نیروهای مردمی برای دفاع از تأسیسات نفت و گاز
تصاویر از اولین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر معظم انقلاب + فیلم
قطعنامه ضدایرانی شورای حکام ضربه جدی به اعتبار آژانس اتمی است
ترامپ برای اوکراین ضرب الاجل تعیین کرد
مدارس ابتدایی ارومیه به دلیل آلودگی هوا تعطیل شد
بنت، اسرائیلی‌ها را به تظاهرات فراخواند
پیام وزیر ورزش به ورزشکاران افتخار آفرین در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی
شاخص آلودگی هوای تهران به 144 رسید
زلنسکی: ما از جنس فولادیم، اما حتی قوی‌ترین فلزها هم می‌شکنند!
استارمر: اوکراین باید آینده خود را تعیین کند
ساپینتو: زمین ورزشگاه تختی هیجان انگیز بود + فیلم
زلنسکی: اوکراین برای شراکت با آمریکا کرامت خود را خواهد داد
عراقچی: ایران هیچ تجربه مثبت و قابل اتکایی از مذاکره با دولت ترامپ ندارد
ریابکوف: اروپا مانع اصلی حل‌وفصل پرونده هسته‌ای ایران است
X
آگهی تبلیغاتی