×
سیاسی
شناسه خبر : 209520
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/02 ساعت 10:18
قابل توجه آقای رییس‌جمهور!

احمد زیدآبادی*

قابل توجه آقای رییس‌جمهور!

اگه چین و روسیه توانایی داشتند که امریکا را تحریم کنند منتظر توصیه آقای پزشکیان می‌ماندند؟ آخه این حرفا چیه؟ اگه هم از سر اعتقاد نگفته و همین‌طور از دهنش پریده که خب باید مراقب باشه.

نورنیوز-گروه سیاسی:  «ما که خسته شدیم. درمانده شدیم. انگار راستی راستی آخرالزمان نزدیک شده. گرونی داره بیداد می‌کنه. بیداد هم دیگه لفظ مناسبی براش نیست. داره همه چیز را رو سرمون آوار می‌کنه. یه بار هم شده بنویس و از این آقای پزشکیان بپرس، معطل چیست؟ چرا اینقدر تعلل می‌کنه؟ چرا دست رو دست گذاشته؟ بالاخره می‌خواد چه کار کنه؟ تا حالا می‌گفتیم می‌خواد کابینه‌اش را تشکیل بده، استانداردهاش را انتخاب کنه، از وضع مملکت سر در بیاره، وفاق راه بیندازه، خب حالا چی؟ شترسواری که دولا دولا نمی‌شه.

بهمون بگه واقعا می‌خواد شر این تحریم‌ها را از سر ما کم کنه یا نه؟ اگر نمی‌خواد که من لااقل تکلیف خودم را بدونم و اینقدر بی‌خود انتظار نکشم. اگر هم می‌خواد پس چرا کاسه چه کنم چه کنم برداشته؟ اینکه راهش معلومه. چاهش معلومه. استخاره نداره. دیدم گفته می‌تونیم به کمک روسیه و چین، امریکا را تحریم کنیم. اینکه همون شعار و برنامه جلیلی شد. اینکه همون حرف تندروها شد.

 شنیدم کیهان هم از این حرفش خیلی خوشحالی کرده. خب جای خوشحالی هم داره. کسی که قرار بود تحریم‌ها را از سر ما بر داره حالا می‌گه می‌خواد امریکا را به کمک چین و روسیه تحریم کنه. حالا واقعا این حرف را از سر اعتقاد گفته یا همین‌طوری چیزی پرانده؟ اگه از سر اعتقاد گفته چرا قبلا نگفت که لااقل من بهش رای ندم. راستش من محض گل روی شما رفتم بهش رای دادم.

سال‌ها بود اصلا رای نمی‌دادم. اگه چین و روسیه توانایی داشتند که امریکا را تحریم کنند منتظر توصیه آقای پزشکیان می‌ماندند؟ آخه این حرفا چیه؟ اگه هم از سر اعتقاد نگفته و همین‌طور از دهنش پریده که خب باید مراقب باشه. باید مراقبت کنه. نباید بذاره هر حرفی از دهنش بپره. هر حرفش رو نرخ دلار اثر داره. دلار هم که چند تومن بالاتر بره، فوری رو همه اجناس تاثیر می‌ذاره.

 اونایی که پول دارن غمشون نیست، غمشون هم باشه فشاری بهشون نمی‌آد. ولی حقوق‌بگیرا، بازنشسته‌ها، بدبخت بیچاره‌ها، هر وقت پا به مغازه می‌ذاریم تنمون به لرزه می‌افته. جنسی که همین هفته پیش 150 تومن بوده می‌گن 170 تومن شده. خدا به درددل مستاجرا برسه. خدا به داد دلِ بچه‌دارا برسه. همین هفته پیش صدهزار تومن رفت رو پوشک بچه. دیگه از ما که گذشت. سوختیم و رفت پی کارش. این باقیمانده عمرمون هم به هر بدبختی باشه سر می‌کنیم. ولی این جوونا خدا می‌دونه دل آدم براشون کباب می‌شه.

 آخه این رسم مملکت‌داریه؟ نه تو خودت بگو این رسمشه؟ سر چی دعوا دارن؟ خب اونایی که با هم دعوا دارن برن یه گوشه‌ای با هم بجنگن. چی از جون ما بدبختا می‌خوان؟ چرا ما را وسط انداختن؟ چرا زندگی ما را سیاه کردن؟ چرا ما را محتاج این و اون کردن؟ چرا ما را شرمنده در و همسایه کردن؟ نه اینکه خیال کنی من عاشق چشم و ابروی امریکا هستم. نه. اصلا از این رییس‌جمهورش خوشم نمی‌آد. وزانت و شأنیت نداره. جلف و سر به هواست. ولی مگه به خوش اومدن و خوش نیومدن ماست؟

خیلی‌ها تو این دنیا از امریکا و ترامپ خوششون نمی‌آد. ولی به همین راحتی که نمی‌آن کشورشون را دم تیغ تحریم اون بدن. ببین همین یک ماهه چه حرفای بدی علیه کانادا گفت. علیه مکزیک گفت. علیه پاناما گفت. علیه گرینلند گفت. در مقابل اونها چه کار کردن؟ هیچی. محلش ندادن. انگار نه انگار. نیومدن زبون به زبونش بذارن و کشورشون را با شاخ گاو در بندازن و بعد تحریم بشن.

والله این تحریم بد کوفتیه. مثل نمدمال کردنه. یهُو آدم را نمی‌کشه ولی جان به لبت می‌کنه. رسّ آدم را می‌کشه. زیر پای اقتصاد را خالی می‌کنه. حالا تو را خدا اگه صلاح دونستی این حرفا را از طرف من بنویس. شاید به گوشش برسه. اگه هم جوابی داد من را بی‌خبر نذار!» آنچه نقل شد درددل ماه‌طلعت نبود. او به قدری لحن و گفتارش تند شده که دیگر قابل بازتاب در روزنامه نیست. اینها را یک کارمند بازنشسته در میدان آرژانتین تهران مطرح کرد.

*فعال سیاسی اصلاح طلب و روزنامه نگار 


اعتماد
نظرات

آخرین اخبار
ترامپ هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت
بازگشت «صبح جمعه با شما» به رادیو
وزیر کار زمان پرداخت معوقات بازنشستگان را اعلام کرد + فیلم
اسرائیل با حمله به فرودگاه ادلب، پیمان مکه را محک زد
مستندسازی جنایت مدرسه میناب در دادگاه‌های بین‌المللی
رقابت برای جانشینی گوترش داغ شد
باند سارقان طلا با 8 سرقت در چند استان متلاشی شد
بیرانوند با مدال آسیایی از سربازی معاف می‌شود؟
دماوند، زیر پای دانش‌آموز شیرازی
چین و امارات رزمایش مشترک «سپر شاهین 2026» برگزار می‌کنند
تهران از امروز خنک تر می شود
رئیس جمهور: هیچ‌گاه مقابل قلدری سر خم نمی‌کنیم
واکنش دولت به شایعه بنزین 80 هزار تومانی
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 30 مرداد
8 تصادف مرگبار در تهران با 10 کشته در یک هفته
مخالفان نتانیاهو در آستانه پیروزی در انتخابات
مخالفت چین با جنگ اقتصادی امریکا علیه ایران
پیش بینی بورس فردا شنبه 31 مرداد/ بورس صعود می کند؟
«کارآگاه علوی 3» از امشب پخش می‌شود+ فیلم
برکناری‌ مقام های موساد؛ نشانه‌ شکست اسرائیل در جنگ با ایران
هفته طلایی برای سهامداران؛ بورس در مسیر 7 میلیونی شدن
نفیو: فشار اقتصادی بیشتر، ایران را تسلیم نمی‌کند
طارمی به فوتبال آسیا بازمی گردد؟
نواف سلام: نظامیان اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شوند
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز جمعه 30 مرداد
برونو فرناندز، شانس اول بهترین بازیکن لیگ برتر
سرپرست وزارت دفاع: در جنگ رمضان قوی‌تر از جنگ 12 روزه ظاهر شدیم
بدهی آمریکا از مرز 40 تریلیون دلار عبور کرد
بیت‌کوین آماده جهش دوباره قیمت
ولیعهد عربستان راهی فرانسه می شود
سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات دشمن، کوبنده خواهد بود
مانع تراشی آمریکا برای حضور محمود عباس در سازمان ملل
نتایج اولیه کنکور 1405 اواخر شهریور اعلام می‌شود
قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
جنگ با ایران را متوقف کنید
هشدار سیلاب در مازندران؛ گردشگران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
بنزین 80 هزار تومانی تکذیب شد
سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری در آلاسکا با 8کشته
جاده چالوس از ساعت 16 امروز یک‌طرفه می‌شود
رایزنی عراق و سوئیس برای کاهش تنش ایران و آمریکا
اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکا در تنگه هرمز
«بهار دلشکسته»؛ قطعه تازه حسام‌الدین سراج برای رهبر شهید
قالیباف: ایران و عراق به نقشه راه اقتصادی نیاز دارند
برنامه قطعی برق قزوین امروز جمعه 30 مرداد + لینک
کاهش شدید تردد در هرمز؛ تنها 7 شناور عبور کردند
جدول خاموشی برق در کهگیلویه و بویراحمد امروز جمعه 30 مرداد
قیمت نفت امروز جمعه 30 مرداد چقدر افزایش یافت؟
صعود دوباره قیمت نفت
موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد
جنوب لبنان زیر آتش؛ حملات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل