×
سیاسی
شناسه خبر : 209464
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/01 ساعت 21:02
وزیر کشور: فقط با همت استانداران گردشگر در استان‌ها جذب می‌شود

وزیر کشور: فقط با همت استانداران گردشگر در استان‌ها جذب می‌شود

وزیر کشور با تاکید بر اینکه جذب گردشگر در استان‌ها بدون همت استانداران میسر نیست، گفت: اگر ظرفیت استان‌ها را بشناسیم، گردشگری می‌تواند درآمدی کم‌هزینه برای ما ایجاد کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: نشست سراسری استانداران دولت چهاردهم  با حضور مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور، سید رضا صالحی‌امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و اسکندر مؤمنی وزیر کشور برگزار شد.

 مؤمنی در این جلسه با بیان اینکه همه استانداران بدون استثنا با اتکا به توانمندی خود منصوب شدند و وام‌دار هیچ حزب و گروهی نیستند، گفت: شما استاندار همه مردم هستید؛ چه آنهایی که به ما رأی دادند، چه آنهایی که به ما رأی ندادند و چه آنهایی که اصلاً رأی ندادند.

وزیر کشور تأکید کرد: همه باید تلاش کنیم سرمایه اجتماعی نظام، کشور و دولت را در گام اول حفظ و در گام بعدی ارتقاء دهیم.

مؤمنی با بیان اینکه استانداران کابینه دوم دولت محسوب می‌شوند و باید یکپارچه باشند، اظهار داشت: رئیس‌جمهور از استانداران انتظاراتی دارد و بسیاری از موضوعاتی که وزرا از رئیس‌جمهور درخواست می‌کنند، رئیس‌جمهور دستور پیگیری آن را از طریق وزارت کشور به استانداران می‌دهد.

وزیر کشور همچنین در این جلسه با اشاره به استفاده از ظرفیت زنان متخصص در سطوح مدیریتی استان‌ها، تصریح کرد: حدود نیمی از جامعه ما زنان هستند که از این ظرفیت مهم باید استفاده کرد. از استانداران می‌خواهم از بانوان متخصص و توانمند، علاوه بر جایگاه فرماندار که تاکنون شاهد بودیم، در سمت معاون خود نیز استفاده کنند.

وی همچنین با اشاره به تقویت حوزه گردشگری در استان‌ها، گفت: اگر ظرفیت استان‌ها را بشناسیم، گردشگری می‌تواند درآمدی کم‌هزینه برای ما ایجاد کند. استان و مرکز باید گردشگری را در تعامل با هم مدیریت کنند. جذب گردشگر در استان‌ها بدون همت استانداران میسر نیست.

مؤمنی در ادامه جلسه با اشاره به مدیریت مصرف انرژی با توجه به ناترازی موجود در کشور، اظهار داشت: باید توازنی بین صنعت، تولید و مصارف خانگی داشته باشیم. انرژی خورشیدی موضوعی است که حتماً آن را پیگیری می‌کنیم.

وزیر کشور گفت: این نشست سراسری به صورت ماهانه با حضور وزرا و معاونان رئیس جمهور ادامه خواهد داشت.

علی اکبر پورجمشیدیان معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در جلسه سراسری استانداران کشور گفت: رژیم صیهونیستی پس از ۱۵ ماه جنگ و کشتار ۵۰ هزار نفر انسان بیگناه به هیچ نتیجه ای نرسید.

وی ادامه: این نکته بسیار با اهمیتی است که هیچ کارشناس نظامی تخریب خانه‌های مردم بی دفاع و کشتار ۵۰ هزار نفر انسان و مجروح کردن ۱۰۰ هزار نفر را پیروزی نمی داند.

مهدی دوستی معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور نیز در چهارمین نشست سراسری استانداران گفت: پروژه های نیمه تمام دولت به بسته های سرمایه گذاری تبدیل می شود.

وی با اشاره به شناسایی تمامی پروژه هایی که این قابلیت را دارند، افزود: حضور بخش خصوص می تواند پیشران پروژه های نیمه تمام دولت باشد.

دوستی همچنین از توجه ویژه به اقتصاد دریا محور خبر داد و گفت در همین راستا ۱۰ هنرستان با محوریت اقتصاد دریایی بر اساس توافقی که با آموزش و پرورش شده است  احداث می کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به نزدیک شدن به ایام عید نوروز و همزمانی آن با ماه مبارک رمضان در تمامی مراکز استان ۳ مرکز  عرضه مستقیم کالا ایجاد خواهد شد.
در ادامه این جلسه مسعود نصرتی معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور گفت: رونق ساخت مسکن ملی باعث اشتغال زایی و چرخش چرخ اقتصاد و کارگاه‌ها می شود.

وی با اشاره به استفاده از تجربه مولد سازی شهرداری ها گفت: شهرداری ها در این حوزه تجربه دهها ساله دارند و میتوان از تجربیات آنها برای تکمیل پروژه های دولت استفاده کرد.

پروین داداندیش رئیس مرکز امور بانوان و خانواده وزارت کشور نیز در این جلسه تأکید کرد: رویکرد وفاق ملی حتماً باید در حوزه زنان و مطالبات آنها دیده شود. وزیر محترم کشور در برنامه‌ها بر ایجاد فرصت برابر و احساس شدن رفع تبعیض تأکید دارد. امروز یک ضرورت است که در ستاد و صف از ظرفیت علمی و تخصصی زنان استفاده کنیم.

داداندیش با تأکید بر استفاده از ظرفیت زنان متخصص و فرهیخته، اظهار داشت: رئیس مرکز امورز زنان و خانواده وزارت کشور در ادامه بر حمایت استانداران از مدیران کل مرکز امور زنان و خانواده استانداری‌ها بر اجرایی کردن مطالبات زنان جامعه تأکید کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ثروتمندترین خانواده‌های جهان معرفی شدند
راهکارهایی ساده برای جلوگیری از خشکی چشم در زمستان
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
ساختمان‌های شهرداری تهران صاحب شناسنامه پدافندی می‌شوند
هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای تحقق تجارت 10 میلیارد دلاری
تامین بازار شب یلدا با عرضه گسترده هندوانه
انتصاب یک بانوی به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری مراغه
حمله سنگین سایبری به وزارت کشور فرانسه
ارتش ونزوئلا: تهدیدهای ترامپ ما را نمی‌ترساند
عون: گفت‌وگو با اسرائیل برای تثبیت امنیت است نه تسلیم شدن
رونمایی دولت از یک یارانه جدید
بیانیه سفارت روسیه درباره آزادی شهروند روسی زندانی در ایران
نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد اعلام شد
مجری آمریکایی: ترامپ ممکن است امشب به ونزوئلا اعلان جنگ کند
انگلیس دارایی‌های آبراموویچ روسی را به اوکراین واگذار می‌کند
نیروهای جدایی‌طلب جنوب یمن با تل‌آویو تماس برقرار کردند
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید/جزئیات جدیدی از ترور
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
آمریکا مجوز فروش نفت پروژه ساخالین-2 روسیه را صادر کرد
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد/نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده‌
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + مغز تغییرات منفی ندارد
نورنما | مجسمه آزادی سقوط کرد
آزادی گروگان بشاگردی پس از تلاش‌های قضائی در جاسک
سوارس اینتر میامی ماندنی شد
بولتون: پوتین ترامپ را فریب می‌دهد
ترامپ حین مذاکرات مشغول برنامه‌ریزی برای حمله به ایران بود
آخرین وضعیت مجری «گزارش ورزشی» پس از گازگرفتگی
شرایط حذف افراد از دریافت کالابرگ اعلام شد+جزئیات
خط 8 مترو تهران با 34 ایستگاه پرتقاضا وارد فاز اجرایی می‌شود
احتمال انتقال دیدار ایران و مصر به ونکوور/اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی برای غزه/
پزشکیان: امام خمینی (ره) پیام آور وحدت و انسجام بود
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
ونزوئلا: صادرات نفت خام ما بی‌وقفه ادامه دارد
تراکتور-پرسپولیس با 50 هزار تماشاگر
هواشناسی بوشهر 2 هشدار قرمز صادر کرد
انصارالله یورش نتانیاهو به مسجدالاقصی را اهانتی آشکار خواند
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 26 آذر 1404
کیش یک شب بارانی بی‌سابقه را تجربه کرد
X
آگهی تبلیغاتی