×
سیاسی
شناسه خبر : 209439
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/01 ساعت 17:47
کمالوندی: صنعت هسته‌ای قدرت و بازدارندگی در سطح بین‌المللی ایجاد می‌کند

کمالوندی: صنعت هسته‌ای قدرت و بازدارندگی در سطح بین‌المللی ایجاد می‌کند

معاون امور بین‌الملل و سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه صنعت هسته‌ای قابلیت ایجاد قدرت و بازدارندگی در سطح بین‌المللی را دارد، گفت: دشمنان نمی‌خواهند ایران صنعت هسته‌ای را به طور کامل و بومی در اختیار داشته باشد.

نورنیوز-گروه سیاسی: بهروز کمالوندی معاون امور بین‌الملل و سخنگوی سازمان انرژی اتمی در همایش سیاسی فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران که امروز (دوشنبه) در مرکز همایش‌های کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، با بیان اینکه قدرت در دنیای بین‌الملل امروزه بر مبنای توازن قوا و واقع‌گرایی توزیع شده است، اظهار کرد: دین مبین اسلام خیلی پیش‌تر به موضوع توازن قوا توجه کرده بود و قدرت را مبنا و عاملی برای ایجاد بازدارندگی دانسته است.

وی با بیان اینکه در جهانی که ما در آن قرار داریم، همواره شاهد مبارزه دائمی میان حق و باطل هستیم، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران مفهوم خودباوری را در بین ایرانیان ایجاد کرد و اگر ما به این خودباوری ایمان داشته باشیم،  می‌توانیم بسیاری از مشکلات کشورمان را حل کنیم.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با اشاره به مولفه‌های قدرت خاطرنشان کرد: صنعت هسته‌ای، جزو معدود حوزه‌هایی است که از  ظرفیت همه مولفه‌های قدرت برخوردار است.

معاون امور بین‌الملل سازمان انرژی اتمی با اشاره به دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) مبنی بر اینکه صنعت هسته‌ای آبروی کشور بوده و موجب اقتدار برای کشور می‌شود، گفت: پیشرفت در صنعت هسته‌ای به عنوان یک فناوری مهم و میان رشته‌ای، زمینه‌ساز پیشرفت در علوم گوناگون است.

وی ادامه داد: این صنعت دارای تأثیرات فراوانی در زندگی مردم است که می‌توان به نقش آن در عرصه انرژی و تولید برق، پزشکی، کشاورزی، حفاظت از محیط زیست و ... اشاره کرد.

کمالوندی با بیان اینکه صنعت هسته‌ای قابلیت ایجاد قدرت و بازدارندگی در سطح بین‌المللی را دارد، گفت: با عنایت به این موضوع صنعت هسته‌ای از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است، در سال‌های گذشته دشمنان سعی کرده‌اند که ایران را در این حوزه تضعیف کرده و کشور را درگیر مسائل بین‌المللی کنند؛ اما کشوری که بتواند در حوزه‌های مختلف این صنعت حرفی برای گفتن داشته باشد، در واقع یک کشور معمولی نبوده و به همین دلیل نیز دشمنان نمی‌خواهند ایران این صنعت را به طور کامل و بومی در اختیار داشته باشد.

اسلامی: صنعت هسته‌ای برای خدمت به صنعت سیم و کابل ایران آمادگی دارد

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در دومین همایش دوسالانه صنعت سیم، کابل و صنایع وابسته در تهران گفت: صنعت هسته‌ای کشور در حوزه پرتودهی آماده خدمت به صنعت سیم و کابل ایران بوده و ظرفیت ایجاد شده در سایت پرتودهی استان قزوین کمک شایانی به این بخش خواهد داشت.

دومین همایش دوسالانه صنعت سیم، کابل و صنایع وابسته، اول بهمن ماه ۱۴۰۳ با حضور تعداد فراوانی از کارآفرینان، تولیدکنندگان و شرکت‌های بخش خصوصی صنعتی فعال در این حوزه در تهران برگزار شد.

«محمد اسلامی» معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران به عنوان یکی از مدعوین و سخنرانان این مراسم در حاشیه برگزاری این رویداد درخصوص نقش‌آفرینی صنعت هسته‌ای در صنعت سیم و کابل و راه‌اندازی مجموعه پرتو فرآیند استان قزوین در این زمینه، اظهار کرد: براساس سند جامع راهبردی صنعت هسته‌ای کشور، سازمان انرژی اتمی ایران برای توسعه خدمات خود و بردن این فناوری در همه بخش‌های مختلف جامعه، تلاش ویژه‌ای را آغاز کرده است.

وی افزود: در این مسیر یکی از محورهای مهم استفاده از پرتوها محسوب می‌شود که در پزشکی، سلامت، محیط زیست، صنعت، کشاورزی و دیگر بخش‌های جامعه نقش ویژه‌ای در دنیا دارد که صنعت سیم و کابل نیز یکی از این بخش‌ها به شمار می‌آید.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه در صنایع و فناوری‌های پیشرفته به سیم و کابل‌های خاص‌تری نیاز است؛ گفت: استفاده از پرتوها می‌تواند کمک فراوانی به صنعت تولید سیم و کابل‌ کند و محصولات آنان را به درجه‌ای از استاندارد برساند که در بخش‌های گوناگون و مبتنی بر فناوری‌های پیشرفته مورد استفاده قرار گیرند.

وی افزود: با پرتودهی سیم و کابل‌ها، شاهد ایجاد ارزش افزوده خواهیم بود.

این عضو کابینه دولت چهاردهم تصریح کرد: سرمایه‌گذاری را در این بخش و فناوری آغاز کردیم و خدمات‌دهی و پشتیبانی ما از این بخش با دعوت جامعه فعال در این حوزه و همچنین انجمن سیم و کابل کشور شروع شد.

وی ادامه داد: در مسیر راه‌اندازی مرکز پرتودهی استان قزوین، برنامه‌ریزی به شکلی انجام گرفت که هم بخش‌هایی به شکل آزمایشی برای مشاهده تفاوت‌ها از آن استفاده کنند و همچنین بخش‌های پیش‌رو که مشتریانی در این زمینه داشتند، محصولات خود را در این مرکز پرتودهی کنند.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران با تاکید بر اینکه صنعت هسته‌ای کشور آماده خدمات‌رسانی به صنعت سیم و کابل ایران است، گفت: ظرفیت ایجاد شده می‌تواند به گسترش خدمات پرتودهی به این بخش کمک کند.

وی افزود: در این مسیر در کنار صنعت سیم و کابل کشور هستیم و به هر میزانی که آن‌ها نیاز به دریافت خدمات باشند؛ از امکان گسترش خدمات پرتودهی و پشتیبانی برخورداریم.

اسلامی در ادامه گفت: یکی از خدماتی که این حوزه می‌تواند به صنعت سیم و کابل ارایه دهد مربوط به بخش ساختمان‌سازی است. موضوعی که در مسیر توسعه یافتگی در کشورهای مختلف دنیا از سیم‌ و کابل‌های پرتودهی شده استفاده می‌کنند که طعمه حریق نمی‌شوند.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران با تاکید بر اینکه حوزه پرتودهی سیم و کابل در صنایع گوناگون از جمله خودروسازی، کشتی‌سازی و هوایی نیز قابلیت استفاده را دارد، گفت: این ظرفیت منجر به سبکی و ارتقای ایمنی در این بخش‌ها می‌شود و با ارزش افزوده به همراه دارد.

معاون رییس جمهور در ادامه درخصوص ظرفیت مرکز پرتودهی قزوین برای ارایه خدمت به صنایع مختلف، گفت: در خصوص ظرفیت پرتودهی مرکز پرتو فرایند قزوین از طریق یک شتابدهنده الکترون پرتوان، سعی در پوشش و ارایه خدمات حداکثری خواهیم داشت.

وی در پایان گفت: با این حال اگر تقاضایی وجود داشته باشد امکان افزایش ظرفیت وجود دارد زیرا هدف ما ایجاد چتری است که پوششی فراگیر داشته باشد و در صورت نیاز به عنوان پشتیبان کنار صنایع مختلف در این بخش و در حوزه پرتودهی باشیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 22 مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
طرح تروریستی داعش در کویت خنثی شد
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+جدول
چالوس زیر بار ترافیک؛ باران در جاده‌های شمالی
اوباما دفتر طلایی ترامپ را مسخره کرد
خبر جدید از نقل و انتقالات استقلال امروز پنج شنبه 22 مرداد
قیمت دلار امروز پنجشنبه 22 مرداد +جدول قیمت ارزها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 22 مرداد 1405 +جدول پخش
قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
تصویب قانون جنجالی عفو عمومی در لبنان
قیمت طلا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول قیمت طلا 18 عیار
جوانان فرنگی‌کار ایران مسافر اسلواکی شدند
پاسخ تند عراقچی به فرانسه
شناسایی استرس با حسگرهای پوشیدنی
چرا با نوشیدن آب دچار نفخ می‌شویم؟
بهترین راه مقابله با گرمازدگی
چالش جدید انویدیا برای اوپن‌ای‌آی با عرضه مدل عظیم متن‌باز
هشدار درباره نقص‌های مادرزادی قلب کودکان
حفظ زیرساخت‌های اقیانوسی با چسب!
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک