×
بین الملل
شناسه خبر : 209433
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/01 ساعت 19:12
ترامپ سوگند ریاست جمهوری را ادا کرد/ادعای عجیب آقای رئیس‌جمهور در سخنرانی مراسم تحلیف+فیلم

مراسم تحلیف چهل و هفتمین رئیس‌جمهور ایالات متحده؛

ترامپ سوگند ریاست جمهوری را ادا کرد/ادعای عجیب آقای رئیس‌جمهور در سخنرانی مراسم تحلیف+فیلم

دونالد ترامپ با قرائت سوگند ریاست جمهوری به طور رسمی چهل و هفتمین رئیس‌جمهور ایالات متحده شد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: مراسم تحلیف «دونالد ترامپ» ۷۸ ساله رئیس‌جمهور منتخب آمریکا رأس ساعت ۱۲ ظهر امروز ۲۰ ژانویه (ساعت ۸:۳۰ به وقت تهران) برگزار می‌شود؛ این مراسم به دلیل سرمای شدید در داخل ساختمان کنگره (کاپیتول) برگزار می‌شود.

بعد از مراسم تحلیف و ادای سوگند، ترامپ به عنوان چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور آمریکا به همراه «جی‌دی‌ونس» معاونش رسماً کار خود را آغاز خواهند کرد و ریاست‌جمهوری «جو بایدن» به پایان می‌رسد.

جو بایدن، در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰، دونالد ترامپ را شکست داد و بسیاری از کارشناسان تصور می‌کردند که زندگی سیاسی ترامپ به پایان رسیده و افزون بر این به علت پرونده‌های قضائی متعدد شانس چندانی برای برگشت به کاخ سفید ندارد، اما او علی‌رغم محکوم‌شدن در چند پرونده در انتخابات ریاست‌جمهوری در نوامبر ۲۰۲۴ بایدن را شکست داد.

گفته می‌شود ۴ هزار نیروی پلیس و نزدیک به ۸ هزار نیروی گارد ملی در شهر واشنگتن، محل برگزاری مراسم تحلیف حضور دارند.

ادعای تعجب‌آور و عجیب ترامپ در سخنرانی مراسم تحلیف

دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا در سخنرانی خود پس از ادای سوگند گفت: سیستم آموزشی ما دانش آموزان را از آنچه هستند شرمسار می کند. علیرغم همه خیانت هایی که اتفاق افتاده است از امروز افول آمریکا به پایان خواهد رسید.

وی افزود: آزادی ما و بزرگی کشور ما بیش از این مورد بی توجهی قرار نخواهد گرفت. در سالهای گذشته با چالش هایی روبرو شدم که هیچ رییس جمهوری در تاریخ ۲۵۰ ساله آمریکا این چالش ها را نداشته است .

ترامپ در ادعایی عجیب بیان کرد: کسانی تلاش کردند زندگی من را بگیرند و من به این نتیجه رسیدم که از سوی خدا حفظ شدم تا آمریکا را مجددا بزرگ کنم.


 

ترامپ سوگند یاد کرد

دونالد ترامپ به عنوان چهل و هفتمین رئیس جمهور آمریکا امروز دوشنبه ۲۰ ژانویه (۱ بهمن)، در ساختمان کنگره سوگند یاد کرد.


 

ورود ترامپ و بایدن به کنگره برای حضور در مراسم تحلیف

به نقل از «سی ان ان»، ترامپ و بایدن برای آغاز مراسم تحلیف وارد کنگره آمریکا شدند.

آنها پیشتر از کاخ سفید خارج شدند.

بایدن و ترامپ سوار بر خودرو در راه کنگره آمریکا بودند. مراسم تحلیف در کنگره برگزار می‌شود.

این در حالیست که در دوره‌های پیش، مراسم تحلیف در فضای باز برگزار می‌شد.

جی دی ونس معاون رئیس جمهور منتخب آمریکا نیز پیشتر به ساختمان کنگره رفته بود.


 

آخرین پیام هریس و بایدن خطاب به مردم آمریکا

رئیس جمهور آمریکا و معاون او در آخرین پیام خود در سمت‌های اجرایی خود خطاب به مردم آمریکا اعلام کردند: «خدمت به شما، مردم آمریکا، افتخار عمر ما بوده است.»

ساعاتی پیش از مراسم تحلیف «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا، «جو بایدن» رئیس جمهور کنونی آمریکا و «کامالا هریس»، معاون او آخرین پیام خود خطاب به مردم آمریکا را نوشتند.

بایدن و هریس در پست‌هایی مشابه در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشتند: «خدمت به شما، مردم آمریکا، افتخار عمر ما بوده است.»

اوباما بدون همسرش به مراسم تحلیف آمد

باراک اوباما رئیس جمهور اسبق آمریکا هم اکنون برای شرکت در تحلیف دونالد ترامپ وارد مراسم شد. آنطور که در فیلم‌های مرتبط مشهود است، میشل همسرش همراه او نیست.‌

ورود ترامپ به کاخ سفید

«جو بایدن» رئیس جمهور کنونی آمریکا و «جیل بایدن» همسر او، از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا و «ملانیا ترامپ»، همسر او در کاخ سفید برای صرف چای پیش از مراسم سوگند رئیس جمهور منتخب استقبال کردند.

صرف چای بین رئیس جمهور مستقر و آینده یک سنت در مراسم تحلیف رؤسای جمهور آمریکا است.

طبق گزارش «آسوشیتدپرس» ترامپ چهار سال پیش برای مراسم تحلیف بایدن این رسم را رعایت نکرد.

پس از صرف چای، ترامپ برای ادای سوگند و در ساعت ۱۷ به وقت گرینویچ حاضر می‌شود.

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، ترامپ از انجیل خانوادگی که در سال ۱۹۵۵ به او داده شد و همچنین انجیل آبراهیم لینکن در ۱۸۶۱ استفاده می‌کند.

همچنین به دلیل برودت هوا، مراسم در ساختمان کنگره برگزار می‌شود؛ آخرین بار در سال ۱۹۸۵ مراسم ادای سوگند ریاست جمهور وقت در ساختمان کنگره برگزار شده بود. معمولا این مراسم در فضای باز برگزار می‌شود.

پس از مراسم سوگند، برای بایدن و کامالا هریس، معاونش مراسم خداحافظی برگزار خواهد شد.

سپس ترامپ اولین دستورات اجرایی و کاندیداهای پست‌های دولتی را امضا و با رهبری کنگره ارتباط برقرار می‌کند. ترامپ به کاخ سفید می‌رود و اسناد را امضا می‌کند.


 

تدابیر امنیتی گسترده در مراسم تحلیف «ترامپ»

تدابیر امنیتی گسترده‌ای هم اکنون در پایتخت آمریکا برای برگزاری مراسم تحلیف دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب این کشور اتخاذ شده است.

بر این اساس، نیروهای نظامی، خودروهای زرهی و نیروهای امنیتی و پلیس هم اکنون در بخش‌های مختلف واشنگتن مستقر شده‌اند.

از سوی دیگر، شبکه تلویزیونی «سی بی اس» در گزارشی خبر داد: انتظار می‌رود که امنیت مراسم تحلیف دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب، سخت‌ترین تدابیری باشد که واشنگتن دی سی تا به حال دیده است. بیش از ۲۵۰۰۰ نیروی پلیس و پرسنل نظامی در شهر و بیش از ۳۰ مایل حصارهای امنیتی نصب شده برای کنترل جمعیت بخشی از این تدابیر سخت گیرانه امنیتی است

دیپلمات‌های آمریکایی قبل از ورود ترامپ به کاخ سفید استعفا دادند

روز دوشنبه ساعاتی قبل از شروع مراسم تحلیف دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب مردم آمریکا ده‌ها دیپلمات ارشد وزارت خارجه این کشور از جمله «جان باس»، معاون امور سیاسی و «جف پیات»، دستیار ارشد وزیر خارجه استعفای خود را اعلام کردند.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، این موج قابل توجه استعفای دیپلمات‌های وزارت خارجه حاکی از تغییر سیاست شدید این وزارتخانه خواهد بود چون ترامپ پس از چهار سال ریاست جمهوری جو بایدن به دنبال تخریب صفحه شطرنج دیپلماتیک جهانی است.

اولویت های اصلی ترامپ شامل اعمال تعرفه‌های سنگین بر کشورهای متحد و غیرمتحد آمریکا، پایان دادن به جنگ در اوکراین، تحکیم آتش بس بین رژیم اسرائیل و حماس و اخراج میلیون‌ها مهاجر غیرقانونی است.

یک نماینده دیپلمات‌های استعفا کرده گفت: «برای دوره گذار مناسب است به دنبال دیپلمات‌هایی باشیم که نظر ترامپ را اجرا کنند. ناکارآمدی‌های بسیاری وجود دارد و نیاز به تمرکز روی بعضی از اهداف احساس می‌شود.»

روز جمعه، تیم ترامپ سمت‌های بسیاری در وزارت خارجه را از پیش اعلام کرد.

منابع آگاه گفتند که تعدادی از این دیپلمات‌ها در اولین دوره ریاست جمهوری ترامپ نقش‌های کلیدی در وزارت خارجه و شورای امنیت ملی داشتند. اولین بار فاکس نیوز خبر خروج دیپلمات‌ها را منتشر کرده ولی اشاره‌ای به نام باس و دیگر مقامات کلیدی نکرده بود.

ترامپ در مبارزات انتخاباتی خود وعده داده بود که مقامات دولتی فاقد وفاداری به سیاست کاری‌اش را برکنار کند.

«مارکو روبیو» گزینه ترامپ برای پست وزارت خارجه آمریکا طی سخنانی گفت که وزارت امور خارجه باید برنامه‌های ترامپ را در اولویت قرار دهد. وی وعده داده است که چینش پست‌های این وزارتخانه را بر این اساس تنظیم کند.

روبیو هفته گذشته طی نشستی گفت که آنچه در ۲۰ سال گذشته رخ داده است، کاهش نفوذ وزارت خارجه است و باید این وزارتخانه تبدیل به مکانی برای ایده‌های خلاقانه و موثر شود.

صرف آخرین چای «بایدن» با «ترامپ» در کاخ سفید

دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا قرار است پیش از مراسم تحلیف با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید چای صرف کند.

ترامپ پیش از مراسم تحلیف قرار است با بایدن در کاخ سفید چای بنوشد و مراسم خداحافظی بایدن پس از آن برگزار می‌شود.

 بر اساس برنامه رسمی، دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا قرار است پیش از مراسم تحلیف با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید چای صرف کند. سپس ترامپ برای ادای سوگند و در ساعت ۱۷ به وقت گرینویچ حاضر می‌شود.

به نقل از خبرگزاری نووستی، ترامپ از انجیل خانوادگی که در سال ۱۹۵۵ به او داده شد و همچنین انجیل آبراهیم لینکن در ۱۸۶۱ استفاده می‌کند.

همچنین به دلیل برودت هوا، مراسم در ساختمان کنگره برگزار می‌شود؛ آخرین بار در سال ۱۹۸۵ مراسم ادای سوگند ریاست جمهور وقت در ساختمان کنگره برگزار شده بود. معمولا این مراسم در فضای باز برگزار می‌شود.

پس از مراسم سوگند، برای بایدن و کامالا هریس، معاونش مراسم خداحافظی برگزار خواهد شد.

سپس ترامپ اولین دستورات اجرایی و کاندیداهای پست‌های دولتی را امضا و با رهبری کنگره ارتباط برقرار می‌کند. ترامپ به کاخ سفید می‌رود و اسناد را امضا می‌کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
در دیدار عراقچی با اردوغان چه گذشت؟
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
افغانستان در صدر قرار گرفت؛ ایران دوم شد
دولت به دنبال بسته‌شدن پرونده «گزینه نظامی علیه ایران»
راهبرد جدید بانک مرکزی در سیاست های ارزی
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور؛ در این محورها تردد نکنید
روسیه خطاب به آمریکا: قبل از هر اقدامی علیه ایران، خوب فکر کن
تلگراف: محاصره نظامی ابزار فشار ترامپ برای کشاندن ایران به میز مذاکره است
واکنش وزارت ورزش درپی اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
پرده دیگری از بازیگر بین المللی سیرک؛ چرا زلنسکی ایران را بهانه کرد؟
دستیار مقام معظم رهبری: نظم جدیدی در راه است
سیم‌کارت 700 هزار تومانی استارلینک؟ فریب جدید بازار سیاه اینترنت
دشتستان لرزید
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است
ممنوعیت ورود مقامات ارشد ایران و خانواده‌هایشان به آمریکا
زلنسکی: بحران آمریکا و ایران بر مذاکرات اوکراین و روسیه تاثیر می‌گذارد
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه
واکنش رئیس قوه قضاییه به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا درباره سپاه
روزنامه پاکستانی: خاورمیانه بار دیگر در یک مرحله تعیین کننده قرار گرفته است
توافق آتش‌بس قسد و دولت سوریه
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
هشدار ترامپ به انگلیس و کانادا درباره گسترش روابط با چین
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
آیت‌الله عبدخدایی درگذشت
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد
«تحریک تقاضای سیاسی»، موشک نامرئی آمریکا
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
واکنش تند کوبا نسبت به محاصره نفتی آمریکا
رکود در معاملات؛ نوسانات طلا و ارز به بازار مسکن نرسید
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز