×
بین الملل
شناسه خبر : 209424
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/01 ساعت 17:10
رهبر انصارالله: ایران نقش مهمی در تحقق پیروزی مقاومت داشت

اخبار یمن؛

رهبر انصارالله: ایران نقش مهمی در تحقق پیروزی مقاومت داشت

با تاکید بر اینکه ایران با وجود همه فشارها به حمایت از مقاومت متعهد ماند، گفت: جبهه حمایت و پشتیبانی از غزه دشمن را در هم کوبید و ایران نقش مهمی در تحقق این پیروزی داشته است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «سید عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله یمن در سخنرانی امروز خود به مناسب آتش بس در غزه گفت پیروزی ملت فلسطین بر تجاوزگری رژیم صهیونیستی، یک پیروزی عظیم و تاریخی است، ما این پیروزی را به تمام اقشار ملت فلسطین در داخل و خارج به خصوص مجاهدان گروه‌های مقاومت و رزمندگان فداکار تبریک می‌گوییم.

وی تصریح کرد: این پیروزی بزرگ با وجود یورش کامل به غزه و تجاوزگری گسترده با مشارکت آمریکا و نیز شرایط پیچیده و گرسنگی، محقق شد، مقاومت غزه تعدادی از رهبران خود از جمله شهید اسماعیل هنیه را در این راه تقدیم کرد اما با این حال اراده مبارزان مقاومت نشکست، مقاومت در غزه همسو با تاکتیک‌های نظامی به ابداع راهکارها و استفاده از ابزارهایی همچون سلاح سرد روی آورد و الهام‌بخش نسل‌ها شد.

سید الحوثی تأکید کرد: مقاومت در مواضع سیاسی خود ثابت قدم ماند و تسلیم فشارها و تلاش‌هایی برای باج خواهی نشد و چیزی را که دشمن در تحقق آن در میدان شکست خورد، به دشمن اعطا نکرد، حمایت‌های مردمی فلسطین در غزه و کرانه باختری با وجود همه ویرانگری‌ها و گرسنگی ادامه داشت و مردم آن ثابت قدم بودند.

رهبر انصارالله گفت: این پیروزی یک تغییر واقعی در میدان رویارویی با دشمن در سطح پیشرفته است و اذعان اسرائیل به شکست نیز بیانگر آن است. دیروز روز پیروزی آشکار فلسطین و یک روز حماسی و پیروزی برای مقاومت بود.

سید عبدالملک الحوثی افزود: جبهه حمایت و پشتیبانی از غزه دشمن را در هم کوبید و ایران نقش مهمی در تحقق این پیروزی داشته است.

وی افزود: جبهه‌های پشتیبانی به مواضع خود ادامه دادند و یک نقطه عطفی در تاریخ درگیری با دشمن به وجود آمد، ایران با وجود همه فشارها به حمایت از مقاومت پایبند باقی ماند، جبهه پشتیبانی یمن نیز برای انجام وظیفه مقدس و مسئولیت دینی است، موضع حمایتی ما تنها به ابراز همدردی منحصر نشد بلکه به سطح عملی فراگیر در همه زمینه‌ها با هدف حمایت از غزه ارتقا یافت، موضع ما بیان مواضع مردمی و رسمی است و آمریکا نیز با وجود همه فشارها و تجاوزات موفق نشد ما را از مواضع خود بازدارد.

سید الحوثی در ادامه گفت: جبهه پشتیبانی در یمن ایمان، جهان را با سطح موضع‌گیری، تداوم، ثبات و شور مردمی‌اش شگفت‌زده کرد. سخن ما درباره جبهه یمن نه برای فخرفروشی است و نه برای رقابت، بلکه انجام وظیفه‌ای مقدس و مسئولیتی دینی است.

سید عبدالملک الحوثی افزود: ما به توسعه موشک‌ها و پهپادها روی آورده و برای نخستین بار موشک‌های بالستیک را برای هدف قرار دادن اهدافی در سطح دریا استفاده کردیم که دشمن را غافلگیر کرد.

رهبر انصارالله تصریح کرد: آمریکا در حمایت از کشتی‌های اسرائیلی شکست خورد و در نتیجه کشتیرانی اسرائیل از طریق دریای سرخ متوقف و بندر ایلات تعطیل شد، آمریکا از سلاح جدید و پیشرفته‌ایی برای هدف قرار دادن یمن استفاده کرد اما با این حال شکست خورد و عملیات‌های نیروهای مسلح در حمایت از فلسطین ادامه یافت، در نتیجه عملیات‌های نیروهای مسلح یمن آمریکا مجبور به فرار با ناوهای هواپیمابر خود شد.

وی ادامه داد: تجاوزات اسرائیل علیه یمن به نتیجه نرسید و مانع عملیات نیروهای مسلح یمن با پهپاد و موشک نشد، حرکت‌های مردمی به روند بسیج نظامی از طریق آموزش صدها هزار مبارز کمک کرد و این روندی ادامه‌دار است، راهپیمایی هفتکی میلیون‌ها یمنی به مدت ۱۵ ماه و به طرز بی‌سابقه‌ای و بدون هیچ کم و کاستی ادامه داشت، ملت یمن تحت تأثیر تبلیغات سازماندهی شده آمریکا قرار نگرفت و آمریکا در تأثیرگذاری بر این ملت شکست سختی متحمل شد.

وی تأکید کرد: ما روند اجرای توافق آتش‌بس در غزه را زیر نظر داریم و ازسرگیری عملیات ما به میزان پایبندی دشمن بستگی دارد و دست ما نیز روی ماشه است، آنچه روی داد یک دور از رویارویی بود و حتما دوره‌های دیگری وجود دارد و ما نیز برای بازگشت به نبرد با قدرتی بیشتر از دوره اخیر آماده هستیم.

رهبر انصارالله گفت: دشمن نمی‌توانست با کشتی‌های حامل پرچم اسرائیل از دریای سرخ و باب المندب عبور کند و به استفاده از روش‌های دیگر یعنی نقل و انتقال کالهای خود با کشتی‌های شرکت‌ها و کشورهای دیگر روی آورد اما باز هم موفق نشد و از طریق فعالیت‌های اطلاهاتی قوی و منظم این شیوه دشمن نیز شناسایی شد و به کشتی‌های کشورهای مرتبط با دشمن هشدار دادیم، تحریم دریایی دشمن تأثیر مستقیمی بر اقتصاد آن داشت.

وی تصریح کرد: آمریکا با همراهی انگلیس و برای پشتیبانی اسرائیل به تجاوز علیه کشور ما روی آورد و چون در مقابله با حملات موشکی ما شکست خورده بود به هدف قرار دادن زیرساخت‌های موشکی روی آورد اما باز هم شکست خورد، دامنه عملیات ما از دریای سریخ و باب المندب و خلیج عدن تا دریای عرب و حتی اقیانوس هند و امتداد سقطری گسترش یافت.

سید عبدالملک الحوثی همچنین گفت: توسعه پهپاد «یافا» یک موفقیت و مرحله پیشرفته‌ای بود که باعث شد موشک‌های ما به شهر اشغالی یافا برسد، توسعه موشک فلسطین نیز یک تحول واقعی در زمینه موشکی بود که با آن شهر اشغالی یافا و هر مکانی از فلسطین اشغالی در تیررس ما قرار گرفت و توسعه این موشک برای دشمن اسرائیلی بسیار دردآور و آزاردهنده بود.

محمدعلی الحوثی درباره هرگونه تجاوز به خاک یمن هشدار داد

عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن به متجاوزان درباره هر گونه سوء‌نیت به خاک این کشور هشدار داد.

«محدعلی الحوثی» با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی نوشت: به هر کسی که قصد حمله به یمن را دارد می گوییم که آنها هرگز نخواهند توانست این ملتی را که موشک‌های با دقت بالا و نقطه‌زن در اختیار دارد، شکست دهند.

وی در بخش دیگری از پیامش تأکید کرد: به عربستان سعودی می گوییم که سیاست‌هایش در گذشته اشتباه بوده است و هر گونه تجاوز جدید به خاک یمن خسارت‌های سنگینی به اقتصاد این کشور وارد خواهد کرد.

این هشدار محمدعلی الحوثی در حالی است که در تازه‌ترین موج تجاوز به یمن، منطقه «الازرقین» در شمال صنعا بامداد یکشنبه هدف ۴ حمله هوایی آمریکا قرار گرفت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
بازار بورس چه زمانی بازگشایی می‌شود؟
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله
انرژی پاک چگونه به سلاح برتری اقتصادی کشورها بدل شد
قلعه‌نویی: ایران شاید ابرقدرت نباشد، اما ابرملت جهان است
نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد
ماجرای حشرات ریز چیتگر چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 +رشد 10 میلیون تومانی سکه
انهدام پایگاه جاسوسی در پایتخت
روند ابتلا به آنفلوآنزا در هفته پنجم سال کاهشی شد
تابستان زودرس و سدهای خالی؛ زنگ خطر آب به صدا درآمد
جنجال بزرگ در فوتبال ایتالیا؛ سقوط اینتر در راه است؟