×
بین الملل
شناسه خبر : 209424
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/01 ساعت 17:10
رهبر انصارالله: ایران نقش مهمی در تحقق پیروزی مقاومت داشت

اخبار یمن؛

رهبر انصارالله: ایران نقش مهمی در تحقق پیروزی مقاومت داشت

با تاکید بر اینکه ایران با وجود همه فشارها به حمایت از مقاومت متعهد ماند، گفت: جبهه حمایت و پشتیبانی از غزه دشمن را در هم کوبید و ایران نقش مهمی در تحقق این پیروزی داشته است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «سید عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله یمن در سخنرانی امروز خود به مناسب آتش بس در غزه گفت پیروزی ملت فلسطین بر تجاوزگری رژیم صهیونیستی، یک پیروزی عظیم و تاریخی است، ما این پیروزی را به تمام اقشار ملت فلسطین در داخل و خارج به خصوص مجاهدان گروه‌های مقاومت و رزمندگان فداکار تبریک می‌گوییم.

وی تصریح کرد: این پیروزی بزرگ با وجود یورش کامل به غزه و تجاوزگری گسترده با مشارکت آمریکا و نیز شرایط پیچیده و گرسنگی، محقق شد، مقاومت غزه تعدادی از رهبران خود از جمله شهید اسماعیل هنیه را در این راه تقدیم کرد اما با این حال اراده مبارزان مقاومت نشکست، مقاومت در غزه همسو با تاکتیک‌های نظامی به ابداع راهکارها و استفاده از ابزارهایی همچون سلاح سرد روی آورد و الهام‌بخش نسل‌ها شد.

سید الحوثی تأکید کرد: مقاومت در مواضع سیاسی خود ثابت قدم ماند و تسلیم فشارها و تلاش‌هایی برای باج خواهی نشد و چیزی را که دشمن در تحقق آن در میدان شکست خورد، به دشمن اعطا نکرد، حمایت‌های مردمی فلسطین در غزه و کرانه باختری با وجود همه ویرانگری‌ها و گرسنگی ادامه داشت و مردم آن ثابت قدم بودند.

رهبر انصارالله گفت: این پیروزی یک تغییر واقعی در میدان رویارویی با دشمن در سطح پیشرفته است و اذعان اسرائیل به شکست نیز بیانگر آن است. دیروز روز پیروزی آشکار فلسطین و یک روز حماسی و پیروزی برای مقاومت بود.

سید عبدالملک الحوثی افزود: جبهه حمایت و پشتیبانی از غزه دشمن را در هم کوبید و ایران نقش مهمی در تحقق این پیروزی داشته است.

وی افزود: جبهه‌های پشتیبانی به مواضع خود ادامه دادند و یک نقطه عطفی در تاریخ درگیری با دشمن به وجود آمد، ایران با وجود همه فشارها به حمایت از مقاومت پایبند باقی ماند، جبهه پشتیبانی یمن نیز برای انجام وظیفه مقدس و مسئولیت دینی است، موضع حمایتی ما تنها به ابراز همدردی منحصر نشد بلکه به سطح عملی فراگیر در همه زمینه‌ها با هدف حمایت از غزه ارتقا یافت، موضع ما بیان مواضع مردمی و رسمی است و آمریکا نیز با وجود همه فشارها و تجاوزات موفق نشد ما را از مواضع خود بازدارد.

سید الحوثی در ادامه گفت: جبهه پشتیبانی در یمن ایمان، جهان را با سطح موضع‌گیری، تداوم، ثبات و شور مردمی‌اش شگفت‌زده کرد. سخن ما درباره جبهه یمن نه برای فخرفروشی است و نه برای رقابت، بلکه انجام وظیفه‌ای مقدس و مسئولیتی دینی است.

سید عبدالملک الحوثی افزود: ما به توسعه موشک‌ها و پهپادها روی آورده و برای نخستین بار موشک‌های بالستیک را برای هدف قرار دادن اهدافی در سطح دریا استفاده کردیم که دشمن را غافلگیر کرد.

رهبر انصارالله تصریح کرد: آمریکا در حمایت از کشتی‌های اسرائیلی شکست خورد و در نتیجه کشتیرانی اسرائیل از طریق دریای سرخ متوقف و بندر ایلات تعطیل شد، آمریکا از سلاح جدید و پیشرفته‌ایی برای هدف قرار دادن یمن استفاده کرد اما با این حال شکست خورد و عملیات‌های نیروهای مسلح در حمایت از فلسطین ادامه یافت، در نتیجه عملیات‌های نیروهای مسلح یمن آمریکا مجبور به فرار با ناوهای هواپیمابر خود شد.

وی ادامه داد: تجاوزات اسرائیل علیه یمن به نتیجه نرسید و مانع عملیات نیروهای مسلح یمن با پهپاد و موشک نشد، حرکت‌های مردمی به روند بسیج نظامی از طریق آموزش صدها هزار مبارز کمک کرد و این روندی ادامه‌دار است، راهپیمایی هفتکی میلیون‌ها یمنی به مدت ۱۵ ماه و به طرز بی‌سابقه‌ای و بدون هیچ کم و کاستی ادامه داشت، ملت یمن تحت تأثیر تبلیغات سازماندهی شده آمریکا قرار نگرفت و آمریکا در تأثیرگذاری بر این ملت شکست سختی متحمل شد.

وی تأکید کرد: ما روند اجرای توافق آتش‌بس در غزه را زیر نظر داریم و ازسرگیری عملیات ما به میزان پایبندی دشمن بستگی دارد و دست ما نیز روی ماشه است، آنچه روی داد یک دور از رویارویی بود و حتما دوره‌های دیگری وجود دارد و ما نیز برای بازگشت به نبرد با قدرتی بیشتر از دوره اخیر آماده هستیم.

رهبر انصارالله گفت: دشمن نمی‌توانست با کشتی‌های حامل پرچم اسرائیل از دریای سرخ و باب المندب عبور کند و به استفاده از روش‌های دیگر یعنی نقل و انتقال کالهای خود با کشتی‌های شرکت‌ها و کشورهای دیگر روی آورد اما باز هم موفق نشد و از طریق فعالیت‌های اطلاهاتی قوی و منظم این شیوه دشمن نیز شناسایی شد و به کشتی‌های کشورهای مرتبط با دشمن هشدار دادیم، تحریم دریایی دشمن تأثیر مستقیمی بر اقتصاد آن داشت.

وی تصریح کرد: آمریکا با همراهی انگلیس و برای پشتیبانی اسرائیل به تجاوز علیه کشور ما روی آورد و چون در مقابله با حملات موشکی ما شکست خورده بود به هدف قرار دادن زیرساخت‌های موشکی روی آورد اما باز هم شکست خورد، دامنه عملیات ما از دریای سریخ و باب المندب و خلیج عدن تا دریای عرب و حتی اقیانوس هند و امتداد سقطری گسترش یافت.

سید عبدالملک الحوثی همچنین گفت: توسعه پهپاد «یافا» یک موفقیت و مرحله پیشرفته‌ای بود که باعث شد موشک‌های ما به شهر اشغالی یافا برسد، توسعه موشک فلسطین نیز یک تحول واقعی در زمینه موشکی بود که با آن شهر اشغالی یافا و هر مکانی از فلسطین اشغالی در تیررس ما قرار گرفت و توسعه این موشک برای دشمن اسرائیلی بسیار دردآور و آزاردهنده بود.

محمدعلی الحوثی درباره هرگونه تجاوز به خاک یمن هشدار داد

عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن به متجاوزان درباره هر گونه سوء‌نیت به خاک این کشور هشدار داد.

«محدعلی الحوثی» با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی نوشت: به هر کسی که قصد حمله به یمن را دارد می گوییم که آنها هرگز نخواهند توانست این ملتی را که موشک‌های با دقت بالا و نقطه‌زن در اختیار دارد، شکست دهند.

وی در بخش دیگری از پیامش تأکید کرد: به عربستان سعودی می گوییم که سیاست‌هایش در گذشته اشتباه بوده است و هر گونه تجاوز جدید به خاک یمن خسارت‌های سنگینی به اقتصاد این کشور وارد خواهد کرد.

این هشدار محمدعلی الحوثی در حالی است که در تازه‌ترین موج تجاوز به یمن، منطقه «الازرقین» در شمال صنعا بامداد یکشنبه هدف ۴ حمله هوایی آمریکا قرار گرفت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هوای 4 شهر خوزستان قرمز شد؛ هشدار آلودگی هوا
تخفیف 70 درصدی برج میلاد؛ جشنواره تابستانی آغاز شد
چگونه ترامپ در تله جنگ با ایران گرفتار شد؟
افتتاح 863 واحد مسکن ملی در اردبیل
نگرانی فرانسوی‌ها از افزایش تعرض به کودکان در مدارس
همتی: 1.7 میلیارد دلار برای انرژی‌های تجدیدپذیر اختصاص یافت
تسهیلات 60 میلیون دلاری برای واردات کالاهای اساسی
گام تازه چین و هند برای کاهش تنش‌های مرزی
مدودف: ناتو باید به روسیه تضمین عدم حمله بدهد
قیمت نفت دوباره بالا رفت؛ برنت به 92 دلار رسید
مخالفت عوام‌فریب‌ترین رئیس جمهور آمریکا با موج پرشور پوپولیستی
ستاره‌های فوتبال علیه رئیس فیفا؛صبر ما تمام شد
سازمان ملل: سوءتغذیه کودکان غزه تشدید شده است
یمن: به تحریم‌های آمریکا علیه ایران نپیوندید
رادان: دشمن منتظر یک بهانه برای آشوب است
دو کشته در تونل مرگ ایلام؛ گازهای سمی مانع خروج پیکر سوم شد
دنیامالی: آغوش دولت به روی جوانان باز است
غزه زیر آتش؛ بیش از 21 هزار کودک تاکنون به شهادت رسیدند
حمله خونین باندهای تبهکار در هائیتی
جزئیات سفر عاصم منیر به تهران؛ پاکستان به دنبال پایان بن‌بست ایران و آمریکا
ثبت 59 زمین‌لرزه در کشور از 24 تا 30 مرداد
فرماندهان نظامی یمن: معادلات جدیدی بر منطقه حاکم شده است
اعتراف جنجالی وزیر ترامپ درباره تحریم ایران: «چرا باید سیستم مالی جهان را به هم بریزم؟»
درخواست اوکراین از شورای امنیت برای فشار بیشتر بر روسیه
وزیر کشور پاکستان: در مذاکرات با ایران به پیشرفت قابل‌توجهی رسیدیم
قیمت جهانی طلا امروز سه شنبه 3 شهریور چند دلار شد؟
بار گرانی سوخت بر دوش 145 کشور
باستان‌شناسان از راز عجیب مقبره مصری پرده برداشتند؛ یک سگ در میان 16 مومیایی
جدول قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز سه‌شنبه 3 شهریور
نوراینفو | 9 نشانه‌ای که می‌گوید بدن شما زودتر از موعد پیر شده است
پشت پرده سفر‌های دیپلماتیک به تهران
جنگ آمریکا و چین بر سر تجارت جهانی؛ ایران کجای این معادله است؟
آیا ازسرگیری مذاکره محتمل است؟
قیمت دلار امروز سه شنبه 3 شهریور + جدول قیمت ارز
بِسِنت خالی بست مستندات چه می‌گویند؟
سیاست نامه | کارنامه پزشکیان؛ خوب، قابل قبول یا نیازمند تلاش بیشتر؟
آخرین خبر از اصلاح حقوق بازنشستگان؛ دریافتی بازنشستگان به 90 درصد حقوق شاغلی می‌رسد؟
افق باز فرهنگ نقد و نظر
جدیدترین قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه 3 شهریور + جدول
جدول قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 3 شهریور
برنامه مسابقات ورزشی امروز3 شهریور 1405؛ دیدارهای حساس فوتبال و رقابت حسین وفایی +جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 3 شهریور 1405 + وضعیت استانها
قیمت طلا امروز سه شنبه 3 شهریور + قیمت طلا 18 عیار
برنامه قطعی برق کرمان امروز سه شنبه 3 شهریور اعلام شد+لینک
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز سه شنبه 3 شهریور + لینک
قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز سه شنبه 3 شهریور + جدول
قطعی برق گیلان امروز سه شنبه 3 شهریور اعلام شد + لینک
ساعت قطعی برق کرمانشاه امروز سه شنبه 3 شهریور اعلام شد + جدول خاموشی
قطعی برق تهران امروز سه شنبه 3 شهریور + لینک
رژیم بدون شکر لزوما سالم‌تر نیست