×
بین الملل
شناسه خبر : 209424
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/01 ساعت 17:10
رهبر انصارالله: ایران نقش مهمی در تحقق پیروزی مقاومت داشت

اخبار یمن؛

رهبر انصارالله: ایران نقش مهمی در تحقق پیروزی مقاومت داشت

با تاکید بر اینکه ایران با وجود همه فشارها به حمایت از مقاومت متعهد ماند، گفت: جبهه حمایت و پشتیبانی از غزه دشمن را در هم کوبید و ایران نقش مهمی در تحقق این پیروزی داشته است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «سید عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله یمن در سخنرانی امروز خود به مناسب آتش بس در غزه گفت پیروزی ملت فلسطین بر تجاوزگری رژیم صهیونیستی، یک پیروزی عظیم و تاریخی است، ما این پیروزی را به تمام اقشار ملت فلسطین در داخل و خارج به خصوص مجاهدان گروه‌های مقاومت و رزمندگان فداکار تبریک می‌گوییم.

وی تصریح کرد: این پیروزی بزرگ با وجود یورش کامل به غزه و تجاوزگری گسترده با مشارکت آمریکا و نیز شرایط پیچیده و گرسنگی، محقق شد، مقاومت غزه تعدادی از رهبران خود از جمله شهید اسماعیل هنیه را در این راه تقدیم کرد اما با این حال اراده مبارزان مقاومت نشکست، مقاومت در غزه همسو با تاکتیک‌های نظامی به ابداع راهکارها و استفاده از ابزارهایی همچون سلاح سرد روی آورد و الهام‌بخش نسل‌ها شد.

سید الحوثی تأکید کرد: مقاومت در مواضع سیاسی خود ثابت قدم ماند و تسلیم فشارها و تلاش‌هایی برای باج خواهی نشد و چیزی را که دشمن در تحقق آن در میدان شکست خورد، به دشمن اعطا نکرد، حمایت‌های مردمی فلسطین در غزه و کرانه باختری با وجود همه ویرانگری‌ها و گرسنگی ادامه داشت و مردم آن ثابت قدم بودند.

رهبر انصارالله گفت: این پیروزی یک تغییر واقعی در میدان رویارویی با دشمن در سطح پیشرفته است و اذعان اسرائیل به شکست نیز بیانگر آن است. دیروز روز پیروزی آشکار فلسطین و یک روز حماسی و پیروزی برای مقاومت بود.

سید عبدالملک الحوثی افزود: جبهه حمایت و پشتیبانی از غزه دشمن را در هم کوبید و ایران نقش مهمی در تحقق این پیروزی داشته است.

وی افزود: جبهه‌های پشتیبانی به مواضع خود ادامه دادند و یک نقطه عطفی در تاریخ درگیری با دشمن به وجود آمد، ایران با وجود همه فشارها به حمایت از مقاومت پایبند باقی ماند، جبهه پشتیبانی یمن نیز برای انجام وظیفه مقدس و مسئولیت دینی است، موضع حمایتی ما تنها به ابراز همدردی منحصر نشد بلکه به سطح عملی فراگیر در همه زمینه‌ها با هدف حمایت از غزه ارتقا یافت، موضع ما بیان مواضع مردمی و رسمی است و آمریکا نیز با وجود همه فشارها و تجاوزات موفق نشد ما را از مواضع خود بازدارد.

سید الحوثی در ادامه گفت: جبهه پشتیبانی در یمن ایمان، جهان را با سطح موضع‌گیری، تداوم، ثبات و شور مردمی‌اش شگفت‌زده کرد. سخن ما درباره جبهه یمن نه برای فخرفروشی است و نه برای رقابت، بلکه انجام وظیفه‌ای مقدس و مسئولیتی دینی است.

سید عبدالملک الحوثی افزود: ما به توسعه موشک‌ها و پهپادها روی آورده و برای نخستین بار موشک‌های بالستیک را برای هدف قرار دادن اهدافی در سطح دریا استفاده کردیم که دشمن را غافلگیر کرد.

رهبر انصارالله تصریح کرد: آمریکا در حمایت از کشتی‌های اسرائیلی شکست خورد و در نتیجه کشتیرانی اسرائیل از طریق دریای سرخ متوقف و بندر ایلات تعطیل شد، آمریکا از سلاح جدید و پیشرفته‌ایی برای هدف قرار دادن یمن استفاده کرد اما با این حال شکست خورد و عملیات‌های نیروهای مسلح در حمایت از فلسطین ادامه یافت، در نتیجه عملیات‌های نیروهای مسلح یمن آمریکا مجبور به فرار با ناوهای هواپیمابر خود شد.

وی ادامه داد: تجاوزات اسرائیل علیه یمن به نتیجه نرسید و مانع عملیات نیروهای مسلح یمن با پهپاد و موشک نشد، حرکت‌های مردمی به روند بسیج نظامی از طریق آموزش صدها هزار مبارز کمک کرد و این روندی ادامه‌دار است، راهپیمایی هفتکی میلیون‌ها یمنی به مدت ۱۵ ماه و به طرز بی‌سابقه‌ای و بدون هیچ کم و کاستی ادامه داشت، ملت یمن تحت تأثیر تبلیغات سازماندهی شده آمریکا قرار نگرفت و آمریکا در تأثیرگذاری بر این ملت شکست سختی متحمل شد.

وی تأکید کرد: ما روند اجرای توافق آتش‌بس در غزه را زیر نظر داریم و ازسرگیری عملیات ما به میزان پایبندی دشمن بستگی دارد و دست ما نیز روی ماشه است، آنچه روی داد یک دور از رویارویی بود و حتما دوره‌های دیگری وجود دارد و ما نیز برای بازگشت به نبرد با قدرتی بیشتر از دوره اخیر آماده هستیم.

رهبر انصارالله گفت: دشمن نمی‌توانست با کشتی‌های حامل پرچم اسرائیل از دریای سرخ و باب المندب عبور کند و به استفاده از روش‌های دیگر یعنی نقل و انتقال کالهای خود با کشتی‌های شرکت‌ها و کشورهای دیگر روی آورد اما باز هم موفق نشد و از طریق فعالیت‌های اطلاهاتی قوی و منظم این شیوه دشمن نیز شناسایی شد و به کشتی‌های کشورهای مرتبط با دشمن هشدار دادیم، تحریم دریایی دشمن تأثیر مستقیمی بر اقتصاد آن داشت.

وی تصریح کرد: آمریکا با همراهی انگلیس و برای پشتیبانی اسرائیل به تجاوز علیه کشور ما روی آورد و چون در مقابله با حملات موشکی ما شکست خورده بود به هدف قرار دادن زیرساخت‌های موشکی روی آورد اما باز هم شکست خورد، دامنه عملیات ما از دریای سریخ و باب المندب و خلیج عدن تا دریای عرب و حتی اقیانوس هند و امتداد سقطری گسترش یافت.

سید عبدالملک الحوثی همچنین گفت: توسعه پهپاد «یافا» یک موفقیت و مرحله پیشرفته‌ای بود که باعث شد موشک‌های ما به شهر اشغالی یافا برسد، توسعه موشک فلسطین نیز یک تحول واقعی در زمینه موشکی بود که با آن شهر اشغالی یافا و هر مکانی از فلسطین اشغالی در تیررس ما قرار گرفت و توسعه این موشک برای دشمن اسرائیلی بسیار دردآور و آزاردهنده بود.

محمدعلی الحوثی درباره هرگونه تجاوز به خاک یمن هشدار داد

عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن به متجاوزان درباره هر گونه سوء‌نیت به خاک این کشور هشدار داد.

«محدعلی الحوثی» با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی نوشت: به هر کسی که قصد حمله به یمن را دارد می گوییم که آنها هرگز نخواهند توانست این ملتی را که موشک‌های با دقت بالا و نقطه‌زن در اختیار دارد، شکست دهند.

وی در بخش دیگری از پیامش تأکید کرد: به عربستان سعودی می گوییم که سیاست‌هایش در گذشته اشتباه بوده است و هر گونه تجاوز جدید به خاک یمن خسارت‌های سنگینی به اقتصاد این کشور وارد خواهد کرد.

این هشدار محمدعلی الحوثی در حالی است که در تازه‌ترین موج تجاوز به یمن، منطقه «الازرقین» در شمال صنعا بامداد یکشنبه هدف ۴ حمله هوایی آمریکا قرار گرفت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
بحران انرژی در قلب آمریکا؛ خطر قطعی برق در 14 ایالت
برنهام وزرای دولت جدید انگلیس را منصوب کرد
بحران در سازمان ملل؛ تهدید آمریکا به قطع کمک‌های مالی به آژانس پناهندگان
جشنواره «لالایی‌های بیداری» برای افشای جنایات صهیونیست‌ها در میناب
حملات نظامی موضع ایران را تغییر نمی‌دهد
تجهیزات دارویی پویش «مرهم مهر» راهی عراق شد
فرانسه خواستار توقف واردات محصولات اسرائیلی به اتحادیه اروپا شد
پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران ؛از انهدام رادارهای آمریکا تا هدف قرار گرفتن زیرساخت آمازون
چاپ نمونه اولیه گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
فروش بلیت پروازهای اربعین از فردا آغاز می‌شود
مدافع آلومینیوم اراک به استقلال پیوست
بلغارستان به دنبال استقرار سوخت‌رسان‌های آمریکایی در پایگاه نظامی
استقرار بیش از 250 موکب درمانی در مسیر نجف تا کربلا
انسداد محور هراز و ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران
برنامه مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال 2026 اعلام شد
تنگه هرمز همچنان بسته است؛ هشدار درباره تبعات اقدامات تنش‌زا در منطقه
یمن عربستان را تهدید به تشدید تنش دریایی کرد
رشد قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 30 تیر 1405
تب کریمه کنگو در کشور 5 قربانی گرفت+ توصیه‌های حیاتی
وقوع حادثه دریایی در شرق امارات
چطور از خودمان مراقبت کنیم؟ 7 راهکار مؤثر برای ساختن حال بهتر
نقره ناهید کیانی در تکواندو کره جنوبی؛ چشم امید به طلای حنا زرین‌کمر
هشدار زرد گردوغبار در یزد؛ توصیه‌های بهداشتی برای گروه‌های حساس
حمله موشکی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای دارخوین و واکنش تند ایران در سازمان ملل
مردادماه خطرناک‌ترین زمان برای شنا؛ روایت آمارهای تلخ پزشکی قانونی از قربانیان
تراژدی در گالیکش؛ دعوای مسلحانه بزرگ‌ترها جان کودک 11 ساله را گرفت
قالیباف قانون برگزاری جلسات مجلس در شرایط اضطرار را ابلاغ کرد
تغییر در هیات مدیره استقلال؛ چه کسانی از باشگاه جدا می شوند؟
درگیری خیابانی دو راننده در تهران؛ راننده عصبانی گوش مرد میانسال را با دندان کند
خداحافظی رودری با سیتی؛ مقصد بعدی کجاست؟
تصویب طرح ایمن‌سازی بیمارستان رسول اکرم (ص) و اصلاح طرح خیابان لومومبا
تراژدی در جاده سیدآباد؛ 4 کشته در تصادف زنجیره‌ای بم
خروج ایرفرانس از آسمان خاورمیانه؛ تعلیق پروازها به دلیل تنش‌های منطقه‌ای
اعتراف روزنامه اسرائیلی به برتری راهبردی ایران در تنگه هرمز
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ حملات اسرائیل به بنت جبیل ادامه دارد
تابوت تروریست‌های به هلاکت‌رسیده در جنگ ایران در راه بازگشت به آمریکا
کاهش قیمت نفت برنت و وست تگزاس در پی تغییرات ژئوپلیتیکی منطقه
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان در 2 استان جدید
پرونده فساد در شهرداری بابلسر؛ رؤسای سابق و فعلی یک سازمان بازداشت شدند
هشدار آلودگی هوا در تهران؛ 8 نقطه شهر در وضعیت قرمز
سیاست نامه | نمایشنامه ناشیانه جنگ طلبان برای همدردی با جنوب ایران
قیمت جهانی طلا امروز 30 تیر ماه 1405
آمریکا در پی چیست؟
پایان زندگی «مایتی ماوس»؛ خداحافظ کوین کیگان+ زندگینامه
آغاز رسمی پیش‌فروش بلیت قطار برای بازه اول تا 16 مرداد 1405
پیامدهای فاجعه‌بار بسته شدن باب المندب برای آمریکا و کشورهای خلیج فارس
از قطعنامه تا تفاهم‌نامه
آتش‌بس دائمی، نه موقت
قیمت گوشت قرمز امروز 30 تیر 1405 + جدول
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 30 تیر 1405