×
بین الملل
شناسه خبر : 209424
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/01 ساعت 17:10
رهبر انصارالله: ایران نقش مهمی در تحقق پیروزی مقاومت داشت

اخبار یمن؛

رهبر انصارالله: ایران نقش مهمی در تحقق پیروزی مقاومت داشت

با تاکید بر اینکه ایران با وجود همه فشارها به حمایت از مقاومت متعهد ماند، گفت: جبهه حمایت و پشتیبانی از غزه دشمن را در هم کوبید و ایران نقش مهمی در تحقق این پیروزی داشته است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «سید عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله یمن در سخنرانی امروز خود به مناسب آتش بس در غزه گفت پیروزی ملت فلسطین بر تجاوزگری رژیم صهیونیستی، یک پیروزی عظیم و تاریخی است، ما این پیروزی را به تمام اقشار ملت فلسطین در داخل و خارج به خصوص مجاهدان گروه‌های مقاومت و رزمندگان فداکار تبریک می‌گوییم.

وی تصریح کرد: این پیروزی بزرگ با وجود یورش کامل به غزه و تجاوزگری گسترده با مشارکت آمریکا و نیز شرایط پیچیده و گرسنگی، محقق شد، مقاومت غزه تعدادی از رهبران خود از جمله شهید اسماعیل هنیه را در این راه تقدیم کرد اما با این حال اراده مبارزان مقاومت نشکست، مقاومت در غزه همسو با تاکتیک‌های نظامی به ابداع راهکارها و استفاده از ابزارهایی همچون سلاح سرد روی آورد و الهام‌بخش نسل‌ها شد.

سید الحوثی تأکید کرد: مقاومت در مواضع سیاسی خود ثابت قدم ماند و تسلیم فشارها و تلاش‌هایی برای باج خواهی نشد و چیزی را که دشمن در تحقق آن در میدان شکست خورد، به دشمن اعطا نکرد، حمایت‌های مردمی فلسطین در غزه و کرانه باختری با وجود همه ویرانگری‌ها و گرسنگی ادامه داشت و مردم آن ثابت قدم بودند.

رهبر انصارالله گفت: این پیروزی یک تغییر واقعی در میدان رویارویی با دشمن در سطح پیشرفته است و اذعان اسرائیل به شکست نیز بیانگر آن است. دیروز روز پیروزی آشکار فلسطین و یک روز حماسی و پیروزی برای مقاومت بود.

سید عبدالملک الحوثی افزود: جبهه حمایت و پشتیبانی از غزه دشمن را در هم کوبید و ایران نقش مهمی در تحقق این پیروزی داشته است.

وی افزود: جبهه‌های پشتیبانی به مواضع خود ادامه دادند و یک نقطه عطفی در تاریخ درگیری با دشمن به وجود آمد، ایران با وجود همه فشارها به حمایت از مقاومت پایبند باقی ماند، جبهه پشتیبانی یمن نیز برای انجام وظیفه مقدس و مسئولیت دینی است، موضع حمایتی ما تنها به ابراز همدردی منحصر نشد بلکه به سطح عملی فراگیر در همه زمینه‌ها با هدف حمایت از غزه ارتقا یافت، موضع ما بیان مواضع مردمی و رسمی است و آمریکا نیز با وجود همه فشارها و تجاوزات موفق نشد ما را از مواضع خود بازدارد.

سید الحوثی در ادامه گفت: جبهه پشتیبانی در یمن ایمان، جهان را با سطح موضع‌گیری، تداوم، ثبات و شور مردمی‌اش شگفت‌زده کرد. سخن ما درباره جبهه یمن نه برای فخرفروشی است و نه برای رقابت، بلکه انجام وظیفه‌ای مقدس و مسئولیتی دینی است.

سید عبدالملک الحوثی افزود: ما به توسعه موشک‌ها و پهپادها روی آورده و برای نخستین بار موشک‌های بالستیک را برای هدف قرار دادن اهدافی در سطح دریا استفاده کردیم که دشمن را غافلگیر کرد.

رهبر انصارالله تصریح کرد: آمریکا در حمایت از کشتی‌های اسرائیلی شکست خورد و در نتیجه کشتیرانی اسرائیل از طریق دریای سرخ متوقف و بندر ایلات تعطیل شد، آمریکا از سلاح جدید و پیشرفته‌ایی برای هدف قرار دادن یمن استفاده کرد اما با این حال شکست خورد و عملیات‌های نیروهای مسلح در حمایت از فلسطین ادامه یافت، در نتیجه عملیات‌های نیروهای مسلح یمن آمریکا مجبور به فرار با ناوهای هواپیمابر خود شد.

وی ادامه داد: تجاوزات اسرائیل علیه یمن به نتیجه نرسید و مانع عملیات نیروهای مسلح یمن با پهپاد و موشک نشد، حرکت‌های مردمی به روند بسیج نظامی از طریق آموزش صدها هزار مبارز کمک کرد و این روندی ادامه‌دار است، راهپیمایی هفتکی میلیون‌ها یمنی به مدت ۱۵ ماه و به طرز بی‌سابقه‌ای و بدون هیچ کم و کاستی ادامه داشت، ملت یمن تحت تأثیر تبلیغات سازماندهی شده آمریکا قرار نگرفت و آمریکا در تأثیرگذاری بر این ملت شکست سختی متحمل شد.

وی تأکید کرد: ما روند اجرای توافق آتش‌بس در غزه را زیر نظر داریم و ازسرگیری عملیات ما به میزان پایبندی دشمن بستگی دارد و دست ما نیز روی ماشه است، آنچه روی داد یک دور از رویارویی بود و حتما دوره‌های دیگری وجود دارد و ما نیز برای بازگشت به نبرد با قدرتی بیشتر از دوره اخیر آماده هستیم.

رهبر انصارالله گفت: دشمن نمی‌توانست با کشتی‌های حامل پرچم اسرائیل از دریای سرخ و باب المندب عبور کند و به استفاده از روش‌های دیگر یعنی نقل و انتقال کالهای خود با کشتی‌های شرکت‌ها و کشورهای دیگر روی آورد اما باز هم موفق نشد و از طریق فعالیت‌های اطلاهاتی قوی و منظم این شیوه دشمن نیز شناسایی شد و به کشتی‌های کشورهای مرتبط با دشمن هشدار دادیم، تحریم دریایی دشمن تأثیر مستقیمی بر اقتصاد آن داشت.

وی تصریح کرد: آمریکا با همراهی انگلیس و برای پشتیبانی اسرائیل به تجاوز علیه کشور ما روی آورد و چون در مقابله با حملات موشکی ما شکست خورده بود به هدف قرار دادن زیرساخت‌های موشکی روی آورد اما باز هم شکست خورد، دامنه عملیات ما از دریای سریخ و باب المندب و خلیج عدن تا دریای عرب و حتی اقیانوس هند و امتداد سقطری گسترش یافت.

سید عبدالملک الحوثی همچنین گفت: توسعه پهپاد «یافا» یک موفقیت و مرحله پیشرفته‌ای بود که باعث شد موشک‌های ما به شهر اشغالی یافا برسد، توسعه موشک فلسطین نیز یک تحول واقعی در زمینه موشکی بود که با آن شهر اشغالی یافا و هر مکانی از فلسطین اشغالی در تیررس ما قرار گرفت و توسعه این موشک برای دشمن اسرائیلی بسیار دردآور و آزاردهنده بود.

محمدعلی الحوثی درباره هرگونه تجاوز به خاک یمن هشدار داد

عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن به متجاوزان درباره هر گونه سوء‌نیت به خاک این کشور هشدار داد.

«محدعلی الحوثی» با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی نوشت: به هر کسی که قصد حمله به یمن را دارد می گوییم که آنها هرگز نخواهند توانست این ملتی را که موشک‌های با دقت بالا و نقطه‌زن در اختیار دارد، شکست دهند.

وی در بخش دیگری از پیامش تأکید کرد: به عربستان سعودی می گوییم که سیاست‌هایش در گذشته اشتباه بوده است و هر گونه تجاوز جدید به خاک یمن خسارت‌های سنگینی به اقتصاد این کشور وارد خواهد کرد.

این هشدار محمدعلی الحوثی در حالی است که در تازه‌ترین موج تجاوز به یمن، منطقه «الازرقین» در شمال صنعا بامداد یکشنبه هدف ۴ حمله هوایی آمریکا قرار گرفت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ادامه حملات پهپادی حزب‌الله؛ خودروهای لجستیکی ارتش اسرائیل یکی‌یکی شکار می‌شوند
قالیباف: پاسخ ایران به نقض آتش‌بس، قاطع و میدانی است
اسلامی: ایران در تولید رادیودارو در جمع کشورهای پیشرو جهان قرار دارد
لاوروف: روسیه آماده مذاکره صادقانه با اوکراین است
شهباز شریف: غرب آسیا در آستانه خطر؛ فقط دیپلماسی راه نجات است
هشدار صریح به تل‌آویو و واشنگتن؛ اگر خطا کنید، جهنم در انتظار شماست
حماس: پاسخ ایران و یمن به جنایات اسرائیل در لبنان ارزشمند است
محسن رضایی: آتش‌بس باید در کل لبنان اجرا شود
تأکید قوه قضاییه بر حل اختلاف آرای پرونده رامک‌خودرو
هند: تنش‌های منطقه‌ای فشار منفی بر اقتصاد جهانی و انرژی دارد
عربستان حمله به پایگاه «شاهزاده سلطان» را تکذیب کرد
تغییر مهم در پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
وزیر خارجه ترکیه: آنکارا برای توافق تهران–واشنگتن تلاش می‌کند
پیش ‌بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 19 خرداد 1405 / دلار به کریدور 180 هزار تومانی می‌رسد؟
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 19 خرداد 1405 / فرمان بازار طلا در دست اونس جهانی
سه سناریو برای تحلیل تجاوزات اخیر اسراییل در منطقه
تل آویو مدعی شد: اسرائیل حملاتش به ایران را به خواست ترامپ متوقف کرد
مسکو کنار تهران در آژانس اتمی؛ هشدار درباره «وارونه‌سازی واقعیت»
15 نفر در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی مجروح شدند/ تا کنون هیچ شهیدی گزارش نشده است
پیام صریح نیکزاد به دشمنان؛ جبهه مقاومت را از ایران جدا نمی‌دانیم
ماجرای عجیب در جاده قم–کاشان؛ کودک 9 ساله پشت فرمان کامیون خاور
نواف سلام: اسرائیل در طول آتش‌بس 3500 بار لبنان را بمباران کرده است
لغو تمامی پروازهای کشور تا اطلاع ثانوی
لغو بیش از 5 هزار بلیت قطار در جنگ رمضان
بارش موشک های حزب الله بر شمال فلسطین اشغالی
قفل ترافیکی در جاده‌های شمال؛ چالوس و هراز زیر بار سنگین خودروها
آماده باش آتش‌نشانی تهران؛ سامانه 125 شبانه‌روزی فعال است
اعتراف گروسی درباره وضعیت مواد هسته‌ای ایران
بازگشایی حریم هوایی عراق به روی همه پروازها
هشدار رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت: مدارک پیش‌دبستانی‌های غیرمجاز تایید نمی‌شود
امیر حاتمی: دشمن به آتش‌بس و توافق پایبند نیست
قیمت گوشت قرمز امروز 18 خرداد 1405+ جدول
آغاز دوره نقاهت قلی‌زاده در تهران پس از عمل جراحی زانو
پزشکیان: اولویت ما امنیت ملی و آرامش مردم است
سقوط 67 هزار واحدی بورس؛ شاخص کل عقب نشست
خطر کلاهبرداری: مجرمان با اخبار داغ، شما را به سمت لینک‌های آلوده می‌کشانند.
کدام استان ها درگیر ترسالی و خشکسالی هستند؟
قدردانی حماس از پاسخ کوبنده ایران و یمن به رژیم صهیونیستی
شکار 19 تروریست در تور امنیتی ایران؛ جزئیات انهدام 4 هسته تکفیری
مسافران برای دریافت وجه بلیت‌های لغوشده اقدام کنند
هشدار سخنگوی دولت به مردم: فریب نخورید، اخبار رسمی را دنبال کنید!
نورنما | وقتی جهان برای کودکان امن نیست ...
وزارت بهداشت: همچنان در آماده‌باش کامل هستیم
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
قرارگاه خاتم: پاسخی دردناک به رژیم داده شد و توقف عملیات اعلام می‌شود
بازی تکراری تحریم؛ وقتی اروپا واقعیت حاکمیت ایران بر هرمز را نادیده می‌گیرد
قیمت نقره امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
نمایندگی ایران در وین نسبت به قطعنامه‌های ضدایرانی هشدار داد
رئیس قوه قضاییه: حمایت ملت ایران دنیا را شگفت‌زده کرد
زمان شارژ مرحله سوم اعتبار کودکان دارای سوءتغذیه اعلام شد