×
حوادث
شناسه خبر : 209344
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/01 ساعت 09:26
انتقام مرگبار پسر مقتول/ شلیک گلوله به سر برادر قاتل

انتقام مرگبار پسر مقتول/ شلیک گلوله به سر برادر قاتل

یاسر به تعقیب برادر محمود پرداخت او ناگهان در کنار شیشه سمت راست راننده قرارگرفت و گلوله ای به سر«محمد»شلیک کرد .

نورنیوز-گروه حوادث: پرونده پیچیده و جنجالی شلیک به قلب یک زن در حالی زیر نورافکن های قضاوت قراردارد که با نقض رای دادگاه کیفری یک خراسان رضوی توسط دیوان عالی کشور درباره میزانی از قصور پزشکی در این پرونده جنایی،عامل شلیک دوباره به اتهام جنایت مسلحانه محاکمه شد.

 حکایت این پرونده جنجالی که در میان رسیدگی قضایی به انتقام مسلحانه هولناک دیگری انجامید، از آن جا آغاز شد که هفتم مرداد سال ۹۹ فردی به نام «محمود-گ»به همراه مادرش سوار بر خودروی نیسان در یکی از روستاهای اطراف گلبهار در حرکت بود که ناگهان چشمش به جوان موتورسواری به نام «یاسر»افتاد که از مدتی قبل اختلافات ملکی آنان در روستا شدت گرفته بود.

او پدال گاز را به سمت موتورسوار مذکور فشرد و موتورسیکلت را واژگون کرد به گونه ای که یاسر بین نیسان و خودروی دیگری که درآن محل پارک بود، قرارگرفت و جوان نیسان سوار ضرباتی به وی وارد کرد.

هنوز زمان زیادی ازاین ماجرا نگذشته بود که «محمود»به منزل خود در روستا رفت و در حالی که سلاح شکاری را در دست داشت به محل زندگی خانواده «یاسر»بازگشت و با شلیک های هوایی آن ها را به بیرون از خانه کشید.

او با فریاد«پسرت را می کشم!»واکنش مادر یاسر را برانگیخت که او نیز در پاسخ فریاد زد:«هیچ غلطی نمی توانی بکنی!» و این آخرین جمله ای بود که با صدای گلوله ها در هم آمیخت و ۴نفر از اعضای خانواده را مجروح کرد. در این میان مادر یاسر که گلوله های ساچمه ای در نزدیکی قلبش فرود آمده بودند با حالی وخیم به بیمارستان طالقانی مشهد منتقل شد و دیگر مجروحان نیز تحت درمان قرارگرفتند.

در همین حال پزشکان با تصویر برداری و انجام معاینات تخصصی پزشکی در حالی مدتی بعد و پس از انجام عمل جراحی، «طیبه-د»را از مرکز درمانی مرخص کردند که یک بار دیگر حال این زن میان سال رو به وخامت گذاشت و اطرافیانش دوباره او را به بیمارستان منتقل کردند ولی طولی نکشید که «طیبه» در مرکز درمانی جان سپرد و مشخص شد که پزشکان هنگام انجام عمل جراحی و در روند درمان وی متوجه گلوله ساچمه ای نشده اند که در نزدیکی قلب وی جا خوش کرده بود.

در پی وقوع این حادثه تاسف بار پرونده ای جنایی شکل گرفت و «محمود» به اتهام قتل عمدی در ماه حرام، ایراد صدمات بدنی عمدی،حمل و نگهداری سلاح غیرمجاز،قدرت نمایی با سلاح و همچنین وارد آوردن صدمات عمدی به یاسر و ۳ عضو دیگر خانواده وی دستگیر شد. متهم این پرونده جنایی پس از انجام تحقیقات مقدماتی در دادسرای عمومی و انقلاب گلبهار به مشهد انتقال یافت تا در دادگاه کیفری یک خراسان رضوی پای میز محاکمه بنشیند.

مدتی بعد با برگزاری جلسات محاکمه، ماجرای قصور پزشکی در این پرونده مورد توجه قضات دادگاه قرارگرفت و مشخص شد که پزشکان معالج در بیمارستان طالقانی مشهد فقط متوجه یک گلوله ساچمه ای در ریه زن مذکور شده و آن را خارج کرده اند اما دو گلوله ساچمه ای دیگر را که به ریشه قلب اصابت کرده بود، تشخیص نداده اند. به همین دلیل حال مجروح حادثه شلیک مسلحانه، بعد ازگذشت ۲۵روز رو به وخامت گذاشته و در مرکز درمانی جان خود را از دست داده است. این گونه بود که قضات دادگاه بررسی موضوع را به کمیسیون تخصصی پزشکی محول کردند که آن ها نیز نظر دادند با وجود نشانه هایی از وجود ساچمه در ریشه قلب،باید پزشکان بررسی های عمیق تری مانند سی تی اسکن انجام می دادند.

در ادامه جلسات دادگاه و اظهارات طرفین پرونده، قضات دادگاه ۳۰درصد از تقصیر مرگ زن جوان را قصور پزشکی دانستند و در ۷۰ درصد دیگر متهم به شلیک مسلحانه را عامل مرگ تشخیص دادند. بدین ترتیب قضات دادگاه، این حادثه را از دایره قتل عمدی خارج اعلام کردند و «محمود-گ»را به اتهام قتل شبه عمد پای میز محاکمه نشاندند. بنابراین پس از پایان جلسات دادگاه، قضات وارد شور شدند و متهم این پرونده را در حالی به پرداخت ۷۰ درصد دیه یک زن مسلمان و دیه دیگر صدمات محکوم کردند که وی به خاطر نگهداری سلاح غیر مجاز نیز به تحمل ۶ ماه زندان تعزیری محکوم شد و صاحبان خون باید ۳۰ درصد قصور پزشکان را نیز در شکایتی دیگر از آنان مطالبه کنند. از سوی دیگر رای دادگاه مذکور مورد اعتراض شاکیان قرارگرفت و این پرونده برای فرجام خواهی به شعبه ۴۸ دیوان عالی کشور ارسال شد .در همین حال قضات دیوان عالی پس از مطالعه دقیق پرونده و بررسی همه ابعاد این حادثه وحشتناک، ایراداتی به رای دادگاه وارد کردند و با نقض آن، ادامه رسیدگی را به شعبه هم عرض دیگری محول کردند. 

این گونه بود که پرونده جنجالی زیر نورافکن های قضاوت در شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی قرارگرفت و «محمود»در حالی دوباره به اتهام جنایت مسلحانه پای میز محاکمه ایستاد که در این میان حادثه وحشتناک دیگری با انگیزه انتقام جویی رخ داد.

حکایت این ماجرای تلخ نیز از آن جا شروع شد که «محمود»پس از تبرئه از اتهام قتل عمدی با سپردن وثیقه به دادگاه تا زمان رسیدگی دوباره به پرونده اش آزاد شد که این موضوع به مذاق «یاسر»خوش نیامد و او اواخر تیر سال ۱۴۰۱ در حالی که سوار بر موتورسیکلت، اسلحه کلت جنگی را در دست می فشرد، به تعقیب «محمد»(برادر محمود)پرداخت که به همراه مادرش سوار بر یک دستگاه پراید در منطقه گلبهار حرکت می کردند. او ناگهان در کنار شیشه سمت راست راننده قرارگرفت و گلوله ای به سر«محمد»شلیک کرد به طوری که راننده ۳۷ساله روی دامن مادرش افتاد و جان خود را از دست داد. 

از سوی دیگر با فرار«یاسر» از صحنه جنایت، وی ۴ماه بعد در زاهدان به دام افتاد و در حالی در شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی به قصاص نفس محکوم شد که مدعی بود قصد داشت «محمود»را به خاطر پایکوبی و شادمانی بعد از آزادی از زندان و انتشار آن در فضای اینستاگرام به قتل برساند که به اشتباه «محمد» برادر او را کشته است.  اکنون نیز قضات با تجربه شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی با محاکمه دوباره «محمود»(متهم پرونده جنایت مسلحانه)رای خود را درباره این پرونده پیچیده و جنجالی صادر کردند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زنگ خطر پایان سیاست دوحزبی در انگلیس/ فاراژ در آستانه نخست‌وزیری؟
سخنان سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران در نشست شورای امنیت سازمان ملل
مستند ایرانی جایزه جشنواره بوسان را گرفت
فرزند شهید نصرالله: آمریکا از طرح‌های شیطانی علیه کشورهای اسلامی استفاده می‌کند
مورایس: استقلال در حال رشد است
واکنش ایران به سخنرانی «نتانیاهو» در مجمع عمومی سازمان ملل در مقابل صندلی‌های خالی
ظریف: فعالسازی اسنپ‌بک، سودی برای اروپا نخواهد داشت
پزشکیان: اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا منطقه را به سمت آتش سوق می‌دهد
آلمان: تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهند شد
کشورهای اسلامی برای مردم خود و ملت‌های مسلمان با توسعه همکاری‌ها امنیت و رفاه ایجاد کنند
تکذیب بازرسی آژانس در فردو و نطنز +فیلم
ترافیک سنگین در تمامی محور‌های ورودی تهران
چین: فعال کردن مکانیسم اسنپ‌بک به حل اختلافات کمکی نخواهد کرد.
تعقیب و گریز قاچاقچیان سوخت توسط پلیس هرمزگان
بن بست مذاکرات امنیتی بین اسرائیل و سوریه در آخرین لحظه
ایران جهان را به ایستادگی در برابر استانداردهای دوگانه و مزورانه فرامی‌خواند
شهادت 93 دانش‌آموز و 30 استاد دانشگاه در جنگ 12 روزه
اعلام زمان رای گیری شورای امنیت درباره ایران
وزیر خارجه عراق حمله به هر شهرونده عراقی را حمله به عراق دانست
جدول به روز لیگ برتر پس از بازی استقلال
تحقیر نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
جنایت رژیم صهیونیستی توهین به کرامت انسانی است
استقلال(1) -شمس آذر (1) /توقف آبی پوشان در خانه+ فیلم
عرضه 11 محصول ایران‌خودرو بدون نیاز به حساب وکالتی
گروسی: نشانه‌ای درباره افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم ایران وجود ندارد
تاکید نخست‌وزیر چین به افزایش اقدامات یک‌جانبه توسط برخی کشورها
ایران از مواضع تاجیکستان در جنگ 12 روزه تقدیر کرد
سایپا فردا پیش‌فروش جدید خود را کلید می‌زند
هاشمیان در نشست هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس
اعتراف گروسی به غیر منصفانه بودن عدم بازرسی آژانس اتمی از اسرائیل
انتخاب قطر به عنوان میزبان والیبال قهرمانی جهان در سال 2029
مصرف بنزین در تابستان امسال رکورد زد
خلاصه بازی گل‌گهر 0-0 فولاد؛ دوئل لک و گروسیان! +فیلم
ادعای ترامپ: به پایان جنگ غزه نزدیک شده‌ایم
عکس های منتخب حیات وحش هفته
سخنرانی عراقچی در نشست گروه دوستان مدافع منشور سازمان ملل
حذف تیم ملی چوگان ایران از جام‌جهانی
طی 6 ماهه گذشته بیش از 7 میلیون لیتر قاچاق سوخت در هرمزگان کشف شد
دیدار پزشکیان و ولیعهد کویت در نیویورک
شهباز شریف: نیروهای پاکستان «پاسخ قاطعی» به هند دادند
بیانیه گروه دوستان منشور ملل متحد در محکومیت تجاوزات امریکا و اسرائیل علیه ایران
درخواست فلسطین برای عضویت در بریکس
اسلامی: ایران اهل تعامل است، اما غرب تقابل را برگزیده
دخالت غیرمنتظره ترامپ در جام جهانی؛ تغییر محل بازی‌ها در صورت ناامنی
درخواست عراقچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد
دلیل لغو کنسرت‌های سیروان خسروی و ایهام
طمع سازندگان بازار مسکن را متلاطم کرد
گروسی: قطع همکاری ایران با آژانس باعث افزایش تنش بین‌المللی می‌شود
فراخوان فوری پنتاگون برای نشست صدها ژنرال آمریکایی در پایگاه تفنگداران ویرجینیا
یائیر لاپید: رفتارهای دیکتاتورمآبانه نتانیاهو، مخالف اصول دموکراسی است
X
آگهی تبلیغاتی