×
بین الملل
شناسه خبر : 209333
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/01 ساعت 08:35
نظر سنجی جنجالی در آمریکا؛ مردم از هزینه‌های گزاف برای رژیم اسرائیل خسته شده‌اند!

نورنیوز از شکاف عمیق میان افکار عمومی و نخبگان سیاسی آمریکا در مورد کمک به اسرائیل گزارش می دهد؛

نظر سنجی جنجالی در آمریکا؛ مردم از هزینه‌های گزاف برای رژیم اسرائیل خسته شده‌اند!

اکثریت آمریکایی‌ها معتقدند که دولت ایالات متحده بیش از حد برای رژیم اسرائیل هزینه می‌کند. این نظرسنجی، شکاف عمیقی میان افکار عمومی و سیاست‌های خارجی نخبگان سیاسی را نشان می‌دهد و ضرورت بازنگری در این سیاست‌ها را بیش از پیش برجسته می‌سازد.

نورنیوز-گروه بین الملل: نظرسنجی اخیر مؤسسه ایپسوس (Ipsos) نشان می‌دهد که اکثریت آمریکایی‌ها (۵۳٪) معتقدند دولت ایالات متحده بیش از حد برای رژیم اسرائیل هزینه می‌کند. این آمار، شکاف آشکاری را میان افکار عمومی و نخبگان سیاسی به‌ویژه در احزاب جمهوری‌خواه و دموکرات، آشکار می‌کند. تحلیل داده‌ها بر اساس سن، نژاد، درآمد و وابستگی حزبی، نشان‌دهنده عدم تطابق عمیق میان اولویت‌های مردمی و سیاست‌های خارجی ایالات متحده است.

شکاف نسلی و نژادی

جوانان (۱۸-۲۹ سال) و افراد میان‌سال (۳۰-۴۴ سال) با ۶۰٪ بیشترین انتقاد را نسبت به هزینه‌های بالای ایالات متحده برای رژیم اسرائیل دارند. این موضوع نشان‌دهنده تغییر دیدگاه نسل‌های جدید نسبت به سیاست‌های سنتی واشنگتن است.

 در مقابل، افراد بالای ۶۰ سال (۴۳٪) کمتر نسبت به این موضوع ناراضی هستند که احتمالاً ناشی از دیدگاه سنتی‌تر آنان درباره روابط استراتژیک آمریکا و رژیم اسرائیل است.

از منظر نژادی، هیسپانیک‌ها با ۶۴٪ و سیاه‌پوستان با ۵۴٪ بیشترین نگرانی را نسبت به هزینه‌های بالای دولت برای رژیم اسرائیل ابراز کرده‌اند. در مقابل، ۴۹٪ از سفیدپوستان همین دیدگاه را دارند. این اختلافات نشان‌دهنده نقش عوامل اجتماعی و فرهنگی در نگرش به سیاست خارجی است.

تأثیر وضعیت اقتصادی

تحلیل داده‌ها بر اساس سطح درآمد نشان می‌دهد که افرادی با درآمد کمتر از ۵۰ هزار دلار (۵۶٪) به‌شدت معتقدند هزینه‌های دولت آمریکا برای رژیم اسراییل بیش از حد است. این گروه که اغلب با مشکلات اقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، تخصیص منابع مالی به اولویت‌های داخلی را ضروری‌تر می‌دانند. هرچند این نگرش با افزایش سطح درآمد کاهش می‌یابد اما حتی در میان افراد با درآمد بالای ۱۰۰ هزار دلار نیز ۵۲٪ معتقدند که هزینه‌ها زیاد است.

اختلاف در میان احزاب سیاسی

از منظر وابستگی حزبی، ۶۱٪ از دموکرات‌ها باور دارند که ایالات متحده بیش از حد برای اسرائیل هزینه می‌کند. این در حالی است که تنها ۴۷٪ از جمهوری‌خواهان و ۳۷٪ از مستقل‌ها با این نظر موافق‌اند. آمار فوق نشان‌دهنده تضاد قابل‌توجه میان رهبران حزب دموکرات که اغلب از کمک‌های بی‌قیدوشرط به رژیم اسرائیل حمایت می‌کنند و پایگاه مردمی این حزب است. همچنین، مستقل‌ها که بخش مهمی از آرای انتخاباتی را تشکیل می‌دهند، نشان داده‌اند که نگرانی کمتری نسبت به این موضوع دارند اما همچنان درصد قابل‌توجهی از آن‌ها مخالف این سیاست‌ها هستند.

پیامدهای سیاسی

تجزیه و تحلیل آمارهای حاصل از این نظر سنجی معتبر، چالش‌های مهمی را پیش روی سیاست‌مداران آمریکایی قرار می دهد. از یک سو، ادامه حمایت بی‌قیدوشرط از رژیم اسرائیل به افزایش بی‌اعتمادی میان پایگاه مردمی و نخبگان سیاسی منجر خواهد شد. از سوی دیگر، این اختلاف نظر می‌تواند بر مشارکت رأی‌دهندگان، به‌ویژه جوانان و گروه‌های نژادی مختلف، تأثیر منفی بگذارد.

دموکرات‌ها که در این نظرسنجی اختلاف آشکاری میان رهبران و پایگاه مردمی خود نشان داده‌اند، بیشترین خطر را متحمل می‌شوند. در صورتی که این حزب به نگرانی‌های پایگاه مردمی خود توجه نکند، ممکن است در سال‌های آتی نیز در انتخابات با کاهش حمایت مواجه شود.

این نظرسنجی به‌وضوح نشان می‌دهد که سیاست‌های خارجی آمریکا به‌ویژه در قبال رژیم اسرائیل، نیازمند بازنگری جدی است. عدم توجه‌نخبگان سیاسی  به شکاف موجود میان دیدگاه‌های خود و افکار عمومی از جمله موضوعات مهمی است که بی توجهی به آن و تداوم سیاست‌های غیر شفاف و ناهماهنگ با اولویت‌های شهروندان آمریکایی می تواند به افزایش نارضایتی و حتی اعتراضات خیابانی منجر شود .

با توجه به بحران‌های اقتصادی داخلی و نگرانی از تخصیص ناعادلانه منابع، کمکهای گسترده به رژیم اسراییل که با نسل کشی در غزه مورد نفرت مردم آمریکا و افکار عمومی جهانی قرار گرفته می توان انتظار داشت که دولت ترامپ برای اصلاح روند موجود در سیاست‌های فعلی این کشور، بازبینی جدی انجام دهد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
«اعتماد»؛ مستندی برای شناخت سناریوهای نفوذ آمریکا
وزیر دفاع پاکستان: در میانجیگری ایران و آمریکا روی لبه تیغ هستیم
اظهارات قابل تأمل وزیر دفاع پاکستان درباره حملات سعودی و دفاع یمنی
قیمت نقره امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ شمش یک کیلویی رکورد زد
یاداشت توضیحی ایران درباره گزارش اخیر گروسی
تقویت پاسداری از میراث فرهنگی با جذب 4 هزار نیروی جدید
خروج قطار از ریل در لهستان
جدول برنامه قطعی برق تهران فردا 19 شهریور+ لینک برنامه خاموشی
کمک دولت به افزایش اسقاط ناوگان فرسوده؛ 3 کلانشهر در اولویت
نورنما | تارهای گسترده ی نوعی عنکبوت در استرالیا !
جزئیات تسهیلات دولت برای تکمیل واحدهای نهضت ملی مسکن
قاچاقچی سکه‌های تاریخی در شیراز به دام افتاد
تاب‌آوری صعده زیر بمباران سعودی‌ها
برنامه قطعی برق کرمان فردا 19 شهریور+ لینک برنامه خاموشی
پارلمان صربستان منحل شد؛ انتخابات زودهنگام 25 اکتبر
همه چیز درباره دوئل مسی-رونالدو، این بار در لالیگا 2
حریق مرگبار در جنوب ترکیه؛ آتش‌نشانان درگیر مهار آتش+فیلم
جواد مجابی در امام‌زاده طاهر آرام گرفت
پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ جهش 6 هزار تومانی در یک روز
کوئینسی: تکرار اشتباهات 25 ساله گذشته واشنگتن در جنگ با ایران
دوگانه‌سوز شدن رایگان تاکسی‌های اینترنتی کلید خورد؛ چه خودروهایی مشمول می‌شوند؟
صنعا: محاصره یمن در خدمت اسرائیل است
چرایی کاهش 13 درصدی تماس‌های خودکشی در تهران
هشدار گلدمن ساکس درباره نفت 120 دلاری
ترکیب احتمالی بارسلونا و فاینورد در نیوکمپ+برنامه بازی‌های لیگ قهرمانان
6 ادعای جنجالی که در 24 ساعت گذشته تکذیب شد؛ از حمله آمریکا تا ماجرای دانشجویان عراقی
نتانیاهو از هاآرتص شکایت می‌کند
تاجگردون: دولت فعلاً با اختیارات بودجه 1405 را پیش می‌برد
دیدار عراقچی و شیخ‌الاسلامی؛ تلاش برای بسیج توان جهان اسلام علیه جنایات صهیونیستی
محکومیت توطئه صهیونیستی در قدس اشغالی از سوی سازمان همکاری اسلامی
جزئیات آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌های هرمزگان؛ تکلیف کلاس‌های حضوری و مجازی مشخص شد
بازگشت سکوی ایران امیرکبیر به آب‌های عمیق خزر؛ حفاری نفت از 1406
هشدار یک متخصص؛ گیم چگونه ذهن و رفتار جوانان را تغییر می‌دهد؟
سوریه ناآرام؛ از انفجار مشکوک در ادلب تا نفوذ نظامیان صهیونیست به قنیطره
سخنگوی سپاه: ناو هواپیمابر آمریکا را در فاصله 500 کیلومتری هدف قرار دادیم
آغاز مرمت‌های اضطراری مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان
رد پای ساسانیان در خانه‌ای در روستای مرزی حصارچه خراسان شمالی
متلاشی شدن شبکه بزرگ فساد گندم در استان ایلام
اتهام‌زنی مرتس به روسیه
هشدار سطح زرد هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید و احتمال رگبار از جمعه
آغاز شبکه‌سازی برای اتصال زنان کشاورز به بازارهای فروش سراسر کشور
پاسخ انگلیس به شهرک‌سازی اسرائیل؛ تحریم‌ بانک‌ها و شرکت‌های صهیونیستی هم در راه است
آخرین قیمت دلار امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ دلار به کانال 231 هزار تومان رسید
مراقب کوچک‌شدن «ما» باشید
جزئیات شکار زیرسطحی آمریکا در تنگه هرمز؛ Dive-LD چگونه به دام افتاد؟
حادثه برای یک کشتی در نزدیکی امارات؛ نفوذ آب پس از اصابت پرتابه
قدردانی پزشکیان از همراهی مردم و عوامل اجرایی در اجرای طرح بنزین
ایران 3 - چین 1؛ صدرنشینی ایران در والیبال آسیا ؛ فینال برابر سامورایی ها
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛هر گرم به 24 میلیون تومان رسید
5.6 میلیون تن گندم کجاست؟