×
بین الملل
شناسه خبر : 209333
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/01 ساعت 08:35
نظر سنجی جنجالی در آمریکا؛ مردم از هزینه‌های گزاف برای رژیم اسرائیل خسته شده‌اند!

نورنیوز از شکاف عمیق میان افکار عمومی و نخبگان سیاسی آمریکا در مورد کمک به اسرائیل گزارش می دهد؛

نظر سنجی جنجالی در آمریکا؛ مردم از هزینه‌های گزاف برای رژیم اسرائیل خسته شده‌اند!

اکثریت آمریکایی‌ها معتقدند که دولت ایالات متحده بیش از حد برای رژیم اسرائیل هزینه می‌کند. این نظرسنجی، شکاف عمیقی میان افکار عمومی و سیاست‌های خارجی نخبگان سیاسی را نشان می‌دهد و ضرورت بازنگری در این سیاست‌ها را بیش از پیش برجسته می‌سازد.

نورنیوز-گروه بین الملل: نظرسنجی اخیر مؤسسه ایپسوس (Ipsos) نشان می‌دهد که اکثریت آمریکایی‌ها (۵۳٪) معتقدند دولت ایالات متحده بیش از حد برای رژیم اسرائیل هزینه می‌کند. این آمار، شکاف آشکاری را میان افکار عمومی و نخبگان سیاسی به‌ویژه در احزاب جمهوری‌خواه و دموکرات، آشکار می‌کند. تحلیل داده‌ها بر اساس سن، نژاد، درآمد و وابستگی حزبی، نشان‌دهنده عدم تطابق عمیق میان اولویت‌های مردمی و سیاست‌های خارجی ایالات متحده است.

شکاف نسلی و نژادی

جوانان (۱۸-۲۹ سال) و افراد میان‌سال (۳۰-۴۴ سال) با ۶۰٪ بیشترین انتقاد را نسبت به هزینه‌های بالای ایالات متحده برای رژیم اسرائیل دارند. این موضوع نشان‌دهنده تغییر دیدگاه نسل‌های جدید نسبت به سیاست‌های سنتی واشنگتن است.

 در مقابل، افراد بالای ۶۰ سال (۴۳٪) کمتر نسبت به این موضوع ناراضی هستند که احتمالاً ناشی از دیدگاه سنتی‌تر آنان درباره روابط استراتژیک آمریکا و رژیم اسرائیل است.

از منظر نژادی، هیسپانیک‌ها با ۶۴٪ و سیاه‌پوستان با ۵۴٪ بیشترین نگرانی را نسبت به هزینه‌های بالای دولت برای رژیم اسرائیل ابراز کرده‌اند. در مقابل، ۴۹٪ از سفیدپوستان همین دیدگاه را دارند. این اختلافات نشان‌دهنده نقش عوامل اجتماعی و فرهنگی در نگرش به سیاست خارجی است.

تأثیر وضعیت اقتصادی

تحلیل داده‌ها بر اساس سطح درآمد نشان می‌دهد که افرادی با درآمد کمتر از ۵۰ هزار دلار (۵۶٪) به‌شدت معتقدند هزینه‌های دولت آمریکا برای رژیم اسراییل بیش از حد است. این گروه که اغلب با مشکلات اقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، تخصیص منابع مالی به اولویت‌های داخلی را ضروری‌تر می‌دانند. هرچند این نگرش با افزایش سطح درآمد کاهش می‌یابد اما حتی در میان افراد با درآمد بالای ۱۰۰ هزار دلار نیز ۵۲٪ معتقدند که هزینه‌ها زیاد است.

اختلاف در میان احزاب سیاسی

از منظر وابستگی حزبی، ۶۱٪ از دموکرات‌ها باور دارند که ایالات متحده بیش از حد برای اسرائیل هزینه می‌کند. این در حالی است که تنها ۴۷٪ از جمهوری‌خواهان و ۳۷٪ از مستقل‌ها با این نظر موافق‌اند. آمار فوق نشان‌دهنده تضاد قابل‌توجه میان رهبران حزب دموکرات که اغلب از کمک‌های بی‌قیدوشرط به رژیم اسرائیل حمایت می‌کنند و پایگاه مردمی این حزب است. همچنین، مستقل‌ها که بخش مهمی از آرای انتخاباتی را تشکیل می‌دهند، نشان داده‌اند که نگرانی کمتری نسبت به این موضوع دارند اما همچنان درصد قابل‌توجهی از آن‌ها مخالف این سیاست‌ها هستند.

پیامدهای سیاسی

تجزیه و تحلیل آمارهای حاصل از این نظر سنجی معتبر، چالش‌های مهمی را پیش روی سیاست‌مداران آمریکایی قرار می دهد. از یک سو، ادامه حمایت بی‌قیدوشرط از رژیم اسرائیل به افزایش بی‌اعتمادی میان پایگاه مردمی و نخبگان سیاسی منجر خواهد شد. از سوی دیگر، این اختلاف نظر می‌تواند بر مشارکت رأی‌دهندگان، به‌ویژه جوانان و گروه‌های نژادی مختلف، تأثیر منفی بگذارد.

دموکرات‌ها که در این نظرسنجی اختلاف آشکاری میان رهبران و پایگاه مردمی خود نشان داده‌اند، بیشترین خطر را متحمل می‌شوند. در صورتی که این حزب به نگرانی‌های پایگاه مردمی خود توجه نکند، ممکن است در سال‌های آتی نیز در انتخابات با کاهش حمایت مواجه شود.

این نظرسنجی به‌وضوح نشان می‌دهد که سیاست‌های خارجی آمریکا به‌ویژه در قبال رژیم اسرائیل، نیازمند بازنگری جدی است. عدم توجه‌نخبگان سیاسی  به شکاف موجود میان دیدگاه‌های خود و افکار عمومی از جمله موضوعات مهمی است که بی توجهی به آن و تداوم سیاست‌های غیر شفاف و ناهماهنگ با اولویت‌های شهروندان آمریکایی می تواند به افزایش نارضایتی و حتی اعتراضات خیابانی منجر شود .

با توجه به بحران‌های اقتصادی داخلی و نگرانی از تخصیص ناعادلانه منابع، کمکهای گسترده به رژیم اسراییل که با نسل کشی در غزه مورد نفرت مردم آمریکا و افکار عمومی جهانی قرار گرفته می توان انتظار داشت که دولت ترامپ برای اصلاح روند موجود در سیاست‌های فعلی این کشور، بازبینی جدی انجام دهد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
براساس شواهد جدید دریاچه های آب مایع در مریخ وجود ندارد
غذا خوردن در تنهایی سلامت سالمندان را به خطر می‌اندازد
سیاه دانه و نقش آن در کاهش چربی خون
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
X
آگهی تبلیغاتی