×
بین الملل
شناسه خبر : 209333
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/01 ساعت 08:35
نظر سنجی جنجالی در آمریکا؛ مردم از هزینه‌های گزاف برای رژیم اسرائیل خسته شده‌اند!

نورنیوز از شکاف عمیق میان افکار عمومی و نخبگان سیاسی آمریکا در مورد کمک به اسرائیل گزارش می دهد؛

نظر سنجی جنجالی در آمریکا؛ مردم از هزینه‌های گزاف برای رژیم اسرائیل خسته شده‌اند!

اکثریت آمریکایی‌ها معتقدند که دولت ایالات متحده بیش از حد برای رژیم اسرائیل هزینه می‌کند. این نظرسنجی، شکاف عمیقی میان افکار عمومی و سیاست‌های خارجی نخبگان سیاسی را نشان می‌دهد و ضرورت بازنگری در این سیاست‌ها را بیش از پیش برجسته می‌سازد.

نورنیوز-گروه بین الملل: نظرسنجی اخیر مؤسسه ایپسوس (Ipsos) نشان می‌دهد که اکثریت آمریکایی‌ها (۵۳٪) معتقدند دولت ایالات متحده بیش از حد برای رژیم اسرائیل هزینه می‌کند. این آمار، شکاف آشکاری را میان افکار عمومی و نخبگان سیاسی به‌ویژه در احزاب جمهوری‌خواه و دموکرات، آشکار می‌کند. تحلیل داده‌ها بر اساس سن، نژاد، درآمد و وابستگی حزبی، نشان‌دهنده عدم تطابق عمیق میان اولویت‌های مردمی و سیاست‌های خارجی ایالات متحده است.

شکاف نسلی و نژادی

جوانان (۱۸-۲۹ سال) و افراد میان‌سال (۳۰-۴۴ سال) با ۶۰٪ بیشترین انتقاد را نسبت به هزینه‌های بالای ایالات متحده برای رژیم اسرائیل دارند. این موضوع نشان‌دهنده تغییر دیدگاه نسل‌های جدید نسبت به سیاست‌های سنتی واشنگتن است.

 در مقابل، افراد بالای ۶۰ سال (۴۳٪) کمتر نسبت به این موضوع ناراضی هستند که احتمالاً ناشی از دیدگاه سنتی‌تر آنان درباره روابط استراتژیک آمریکا و رژیم اسرائیل است.

از منظر نژادی، هیسپانیک‌ها با ۶۴٪ و سیاه‌پوستان با ۵۴٪ بیشترین نگرانی را نسبت به هزینه‌های بالای دولت برای رژیم اسرائیل ابراز کرده‌اند. در مقابل، ۴۹٪ از سفیدپوستان همین دیدگاه را دارند. این اختلافات نشان‌دهنده نقش عوامل اجتماعی و فرهنگی در نگرش به سیاست خارجی است.

تأثیر وضعیت اقتصادی

تحلیل داده‌ها بر اساس سطح درآمد نشان می‌دهد که افرادی با درآمد کمتر از ۵۰ هزار دلار (۵۶٪) به‌شدت معتقدند هزینه‌های دولت آمریکا برای رژیم اسراییل بیش از حد است. این گروه که اغلب با مشکلات اقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، تخصیص منابع مالی به اولویت‌های داخلی را ضروری‌تر می‌دانند. هرچند این نگرش با افزایش سطح درآمد کاهش می‌یابد اما حتی در میان افراد با درآمد بالای ۱۰۰ هزار دلار نیز ۵۲٪ معتقدند که هزینه‌ها زیاد است.

اختلاف در میان احزاب سیاسی

از منظر وابستگی حزبی، ۶۱٪ از دموکرات‌ها باور دارند که ایالات متحده بیش از حد برای اسرائیل هزینه می‌کند. این در حالی است که تنها ۴۷٪ از جمهوری‌خواهان و ۳۷٪ از مستقل‌ها با این نظر موافق‌اند. آمار فوق نشان‌دهنده تضاد قابل‌توجه میان رهبران حزب دموکرات که اغلب از کمک‌های بی‌قیدوشرط به رژیم اسرائیل حمایت می‌کنند و پایگاه مردمی این حزب است. همچنین، مستقل‌ها که بخش مهمی از آرای انتخاباتی را تشکیل می‌دهند، نشان داده‌اند که نگرانی کمتری نسبت به این موضوع دارند اما همچنان درصد قابل‌توجهی از آن‌ها مخالف این سیاست‌ها هستند.

پیامدهای سیاسی

تجزیه و تحلیل آمارهای حاصل از این نظر سنجی معتبر، چالش‌های مهمی را پیش روی سیاست‌مداران آمریکایی قرار می دهد. از یک سو، ادامه حمایت بی‌قیدوشرط از رژیم اسرائیل به افزایش بی‌اعتمادی میان پایگاه مردمی و نخبگان سیاسی منجر خواهد شد. از سوی دیگر، این اختلاف نظر می‌تواند بر مشارکت رأی‌دهندگان، به‌ویژه جوانان و گروه‌های نژادی مختلف، تأثیر منفی بگذارد.

دموکرات‌ها که در این نظرسنجی اختلاف آشکاری میان رهبران و پایگاه مردمی خود نشان داده‌اند، بیشترین خطر را متحمل می‌شوند. در صورتی که این حزب به نگرانی‌های پایگاه مردمی خود توجه نکند، ممکن است در سال‌های آتی نیز در انتخابات با کاهش حمایت مواجه شود.

این نظرسنجی به‌وضوح نشان می‌دهد که سیاست‌های خارجی آمریکا به‌ویژه در قبال رژیم اسرائیل، نیازمند بازنگری جدی است. عدم توجه‌نخبگان سیاسی  به شکاف موجود میان دیدگاه‌های خود و افکار عمومی از جمله موضوعات مهمی است که بی توجهی به آن و تداوم سیاست‌های غیر شفاف و ناهماهنگ با اولویت‌های شهروندان آمریکایی می تواند به افزایش نارضایتی و حتی اعتراضات خیابانی منجر شود .

با توجه به بحران‌های اقتصادی داخلی و نگرانی از تخصیص ناعادلانه منابع، کمکهای گسترده به رژیم اسراییل که با نسل کشی در غزه مورد نفرت مردم آمریکا و افکار عمومی جهانی قرار گرفته می توان انتظار داشت که دولت ترامپ برای اصلاح روند موجود در سیاست‌های فعلی این کشور، بازبینی جدی انجام دهد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
فرمانده ارشد القسام ترور شد/حماس ترور را تایید کرد
نتانیاهو حمله به یهودیان در استرالیا را محکوم کرد
آمار نماینده تهران درباره زندانیان مهریه نادرست است
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از سه‌شنبه
جدول لیگ ایران فوتبال در پایان مسابقات امروز
پایان بازی؛ پرسپولیس(1) - آلومینیوم (0)/پرسپولیس به صدر برگشت+ فیلم گل اول
ایران حمله در سیدنی را محکوم کرد
زلنسکی: از عضویت در ناتو منصرف شدیم
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی‌ارشد سال 1405 تمدید شد
پرداخت سود سهام عدالت 1403 منوط به پرداخت شرکت‌های سرمایه‌پذیر
ورود سامانه بارشی جدید از فردا/ هوای پایتخت 5 درجه سرد می‌شود
قتل هولناک کودک 13 ساله در چابهار؛ جسد پشت زندان پیدا شد/مثله‌ شدن جسد کودک صحت ندارد
انفجار پهپادی در لبنان؛ خودرویی هدف قرار گرفت
نخستین ارائه VoLTE در رومینگ بین‌الملل توسط همراه اول
نشست تهران و بازتعریف نقش همسایگان افغانستان
آماده‌باش تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر/اسکان اضطراری هزار حادثه‌دیده در برف و سیلاب
آماده‌باش در پایگاه‌های نظامی آمریکا در سوریه
جزئیات فروش 12 محصول ایران خودرو/ اختلاف قیمت از کارخانه تا بازار چقدر است؟
تل‌آویو استرالیا را به تشویق حملات ضدیهودی متهم کرد
ارتش لبنان ادعای تل‌آویو درباره وجود سلاح در یانوح را تکذیب کرد
ترامپ نوکر پوتین است
کشته و مجروح شدن 6 آمریکایی در تدمر/ ترامپ: انتقام جدی است/بازداشت 11 عنصر شورشیان سوریه
خشکسالی‌ کل و قوچ‌ها را به معابر شهری کشاند
نمایان شدن «شن زرد» پس از خاکبرداری در نزدیکی حرم امام حسین(ع)
خشم تل‌آویو از استرالیا پس از تیراندازی مرگبار در سیدنی
توقیف 2 لنج غیرمجاز عمانی و کشف 100 کیلوگرم مارماهی
اخراج استاد ایرانی از دانشگاه آرکانزاس، رسوایی دیگری برای آمریکا است
تیراندازی مرگبار در جشن مذهبی یهودیان در سیدنی + کشته شدن خاخام اسرائیلی + فیلم تیراندازی
دستور وزیر کشور برای آماده‌باش کامل استانداران 4 استان
انسداد محور پونل- خلخال در پی کولاک شدید
X
آگهی تبلیغاتی