×
سیاسی
شناسه خبر : 209257
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/30 ساعت 18:58
سرلشکر باقری: ایران و پاکستان در بسیاری از موضوعات بین‌المللی مواضع مشترکی دارند

سرلشکر باقری: ایران و پاکستان در بسیاری از موضوعات بین‌المللی مواضع مشترکی دارند

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران و پاکستان به‌عنوان دو کشور بزرگ اسلامی در منطقه حساس غرب و جنوب آسیا، اشتراکات زیادی دارند و در بسیاری از موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی مواضع مشترکی را دنبال می‌کنند.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در بدو ورود به پاکستان بر تلاش مشترک ایران و پاکستان برای تبدیل مرزهای مشترک به کانون دوستی و ارتباطات اقتصادی تاکید کرد.

سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان که ساعتی پیش به دعوت فرمانده ارتش پاکستان در راس یک هیئت بلند پایه نظامی وارد اسلام آباد شده است، با اشاره به روابط گسترده دو کشور در حوزه‌های نظامی و امنیتی، گفت: دو کشور در حال همکاری برای حل چالش‌های مشترک و تبدیل مرز طولانی خود به مرز دوستی و محوری برای ارتقای ارتباطات گسترده اقتصادی میان دو ملت هستند.

وی افزود: ایران و پاکستان به‌عنوان دو کشور بزرگ اسلامی در منطقه حساس غرب و جنوب آسیا، اشتراکات زیادی دارند و در بسیاری از موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی مواضع مشترکی را دنبال می‌کنند.

ورود سرلشکر باقری به پایتخت پاکستان

سرلشکر محمد باقری و جمعی از مقامات عالیرتبه نظامی ایران بنا به دعوت ژنرال سید عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان لحظاتی پیش وارد پایگاه هوایی «نورخان» شدند.

هیات بلندپایه نظامی ایران مورد استقبال رضا امیری مقدم سفیر جمهوری اسلامی ایران، سرهنگ محمد شهابی وابسته نظامی ایران در پاکستان، ژنرال حسن ختک معاون لجستیک ستاد ارتش پاکستان و جمعی از مقامات نظامی این کشور قرار گرفت.

قرار است در سفر رسمی سردار باقری به پاکستان، توسعه همکاری‌ها و مناسبات دفاعی تهران و اسلام‌آباد، گسترش همکاری مشترک مرزی، مبارزه با تروریسم و بررسی تحولات منطقه‌ای و جهان اسلام به عنوان محورهای گفت‌وگوی دو طرف بررسی شود.

همچنین ارزیابی توافق‌های مقام‌های نظامی دو کشور همسایه در جریان آخرین سفر فرمانده ارتش پاکستان به تهران از دیگر محورهای گفت‌وگوی سردار باقری با همتای پاکستانی و سایر مقام‌های بلندپایه سیاسی، نظامی و امنیتی عنوان شده است.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران همچنین با آصف علی زرداری رئیس جمهور، شهباز شریف نخست وزیر و خواجه محمد آصف وزیر دفاع پاکستان نیز دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

این سومین سفر سردار باقری به پاکستان محسوب می‌شود. رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پیش از این تیرماه ۱۳۹۷ و مهرماه ۱۴۰۰ به پاکستان سفر کرده بود.

اواخر تیرماه سال گذشته ژنرال سید عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان در سفر رسمی به تهران با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و برخی از مقام‌های لشکری و کشوری دیدار کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آغاز سفر دریایی گردشگران به کیش از فردا
چین ریاست شورای امنیت را بر عهده گرفت
صادرات نفت خام عراق از مرز سوریه آغاز شد
سناتور دموکرات تلفات ارتش آمریکا را فاش کرد
پالتیکو: ترامپ مدعی پایان جنگ ایران شد
آرامگاه محمدرضا لطفی ساخته می شود
پیام تبریک عراقچی به نخست وزیر جدید عراق
محسن رضایی: آمریکایی‌ها درس‌های زیادی در خلیج فارس یاد خواهند‌ گرفت
نبیه بری: تجاوزات اسرائیل در آتش‌بس تشدید شد
مدیریت جدید خلیج فارس بر مدار فرمان رهبر معظم انقلاب
احتمال شنیدن صدای انفجارهای کنترل شده در عسلویه
ازسرگیری پروازهای رشت- مشهد و بالعکس
جو کنت: اسرائیل امریکا را برای جنگ متقاعد کرد
دیدار اعضای فراکسیون وفاداری به مقاومت لبنان با سفیر ایران در بیروت
سی ان ان:تقریبا همه سایت‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه تخریب شده اند
سودجویان بازار خودرو را آشفته کردند
فرماندهی کل سپاه: کارگران پیشران‌ پیشرفت عزت و عظمت کشور
مخالفت ترامپ با ضرب‌الاجل 60 روزه برای جنگ با ایران
دیدار فیدان با رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق
توقف ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم یک اثر تاریخی در لرستان
شهادت 14 نفر در عملیات پاکسازی مهمات در زنجان
ترور امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) در سوریه
ترامپ در دستیابی به اهداف جنگ علیه ایران ناکام مانده است
جسد مرد مفقودی در سد شاه‌قاسم بویراحمد کشف شد
محاصره دریایی آمریکا پرخطر و کم‌دستاورد است
8 مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور آذرشهر-گنبرف
61 درصد آمریکایی‌ها مخالف اقدام نظامی علیه ایران
امارات با خروج از اوپک تنش نفتی با عربستان را آغاز کرد
رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف
چین: تنگه هرمز باید هرچه سریع‌تر بازگشایی شود
5 کشته در سانحه سقوط هواپیما در تگزاس
واردات خودرو ممنوع نیست
موزه هنرهای معاصر تهران میزبان نمایشگاه «هنر و جنگ» می شود
کشف 8000 فشنگ جنگی در شهرستان شوش
دلافوئنته: یامال را برای مراحل حذفی نگه می‌داریم
ناوشکن آمریکایی در اقیانوس آرام آتش گرفت
تحریم سه صرافی ایرانی از سوی آمریکا
معلمان و کارگران ستون فقرات عرصه فرهنگ و اقتصاد هستند
تعرفه واردات خودرو از اتحادیه اروپا 25 درصد شد
دستگیری قاتل در پیشوا در کمتر از یک ساعت
حمله به مدرسه میناب، یک جنایت جنگی از پیش طراحی شده
حملات بی سابقه حزب‌الله به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی
نگرانی سازمان جهانی بهداشت از فروپاشی نظام سلامت در غزه
معاون صدراعظم آلمان: به توصیه‌های ترامپ نیازی نداریم
صعود فوتسالیست های دائم‌پناه مشهد به لیگ برتر
رونمایی چین از جدیدترین ابررایانه خود
فلسطین، اینفانتینو را سنگ روی یخ کرد
محکومیت حمله به راهبه در قدس از سوی رهبران مسیحی
زمین؛ عجیب‌ترین سیاره منظومه شمسی!
پایان مرگبار یک درگیری ملکی در لنگرود