×
سیاسی
شناسه خبر : 209254
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/30 ساعت 16:33
پزشکیان: رعایت استانداردهای شهرسازی در توسعه منطقه مکران ضروری است

پزشکیان: رعایت استانداردهای شهرسازی در توسعه منطقه مکران ضروری است

رئیس جمهور بر تمرکز همه دستگاه‌های فعال در مکران و سواحل جنوبی بر روی چشم‌انداز توسعه این مناطق تاکید کرد و گفت: لازم است اسناد توسعه این مناطق با دقت بررسی شده و بر اساس آن‌ها طرح‌های توسعه را اجرایی کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان صبح امروز - یکشنبه - در جلسه توسعه دریامحور، بر ارتقاء و استانداردسازی زیرساخت‌های لازم برای توسعه دریامحور تاکید کرد و گفت: تمامی وزارتخانه‌ها و نهادهایی که در حال توسعه زیرساخت‌های خود در سواحل و شهرهای جنوبی هستند، باید استانداردهای زیست محیطی و دیگر زیرساخت‌های مربوط به شهرهای بزرگ را در بالاترین سطح رعایت کنند.

رئیس جمهور مشخصا به زیرساخت‌های راهسازی اشاره و اظهار کرد: وزارت راه در ساخت کریدورهای ریلی و آزادراهی جنوب کار تملک اراضی را به نحوی انجام دهد که بزرگراه‌ها به عریض‌ترین شکل ممکن در این مسیرها ساخته شوند تا در آینده برای توسعه بزرگراهی مجبور به تملک مجدد اراضی در این مناطق نباشیم.

پزشکیان بر ضرورت توسعه حمل و نقل ریلی در این مناطق تاکید کرد و گفت: جابجایی بسیاری از محصولات در این مناطق، لزوما باید با قطار انجام شود؛ لذا زیرساخت‌های ریلی بنادر جنوب باید به شکل استاندارد تقویت شوند.

رئیس جمهور به ساخت کارخانه‌ها و نیروگاه‌ها در مکران پرداخت و تصریح کرد: نیروگاه‌ها و کارخانه‌هایی که ممکن است آلاینده باشند، باید در فاصله و موقعیت مناسب نسبت به شهرها ساخته شوند، تا در آینده با پدیده آلودگی شهرها روبرو نباشیم. این استانداردها را باید از هم اکنون رعایت کنیم، تا بعدها دچار مشکل نشویم.

پزشکیان درباره اسکان جمعیت در شهرهای جنوبی خاطرنشان کرد:‌ برخی نهادها مثل نیروهای مسلح که ماموریت‌های دریایی دارند، می‌توانند پادگان‌ها و نیروهای خود را به جنوب منتقل کنند.

پزشکیان بر تمرکز همه دستگاه‌های فعال در مکران و سواحل جنوبی بر روی چشم‌انداز توسعه این مناطق تاکید و اظهار کرد: لازم است اسناد توسعه این مناطق را با دقت بررسی و بر اساس آنها طرح‌های توسعه را اجرایی کنیم؛ بدون سند چشم‌انداز و ایجاد یک نهاد برای هدایت کلی توسعه سواحل جنوبی نمی‌توان به خوبی فرآیند توسعه در این مناطق را راهبری کرد.

در این جلسه گزارش نیروی دریایی برای توسعه دریامحور ارائه شد که در آن فرمانده نیروی دریایی پیشنهاد ارائه مجوز بانکرینگ سوخت (سوخت‌رسانی به کشتی‌ها) را مطرح کرد. رئیس جمهور با اشاره به این پیشنهاد، دستور بررسی و صدور مجوز به نیروی دریایی ارتش در این زمینه را صادر کرد و افزود: یکی از راه‌های توسعه اقتصادی در بنادر جنوبی، صدور مجوز صنایع مینی‌فاینر (پالایشگاه‌های کوچک مقیاس) است که دستور تسهیل برای تاسیس این صنایع صادر شده است؛ مینی‌فاینرها می‌توانند جایگزین مناسبی برای مقابله با پدیده قاچاق سوخت، تحریم‌ها و نیز کمک به اقتصاد محلی باشند، لذا لازم است در این زمینه نقشه عملیاتی تهیه و ارائه شود.

در این جلسه همچنین پیشنهادهایی مبنی بر توسعه گردشگری دریایی از جمله ایجاد تور گردشگری به قطب جنوب نیز مطرح شد که رئیس جمهور دستور داد، پیشنهادها در این زمینه به صورت دقیق بررسی و در جلسه بعد ارائه شود تا تصمیم‌گیری مناسب صورت گیرد.

در این جلسه، علاوه بر رئیس دفتر رئیس جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزرای امور اقتصادی و دارایی، صنعت، معدن و تجارت، نفت، نیرو و تعاون و کار و رفاه اجتماعی و فرماندهان نیروهای دریایی ارتش و سپاه نیز حاضر بودند و به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هشدار صرفه جویی آب در ایام خانه تکانی
ساپینتو رسما اخراج شد
قدرت موشک‌های ناوکُش ایران به روایت محسن رضایی
کاخ سفید زمان سفر ترامپ به چین را اعلام کرد
حمله پهپادی اسرائیل به اردوگاه عین الحلوه در لبنان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب برای حجت‌الاسلام محمودی
واکنش ترامپ به رأی دیوان عالی: این مایه ننگ است
محرومیت مدافع مجارستانی پرسپولیس
ترامپ دموکرات‌ها را مقصر تعطیلی دولت خواند
ساختار طایفه‌ای قدرت در لبنان صدای نخست‌وزیر را درآورد
رونمایی تونی بلر از طرح صلح ترامپ؛ خلع سلاح اولویت اول
واکنش کانادا به رای دیوان عالی علیه ترامپ
اجرای حکم قصاص قدیمی‌ترین زندانی هرمزگان متوقف شد
آلومینیوم و پیکان با تساوی امتیازات را تقسیم کردند
سقوط سنگین صدرنشین لیگ؛ چادرملو گل‌گهر را تحقیر کرد
واریز عیدی بازنشستگان کشوری
ترامپ مقابل دیوان عالی آمریکا شکست خورد
کشف اجساد گردشگران چینی در دریاچه یخ‌زده روسیه
دادگاه عالی آمریکا تعرفه‌های ترامپ را لغو کرد
ضرب‌الاجل پرهیاهو، پشتوانه‌ای به وسعت صفر
رئیس پزشکان بدون مرز هشدار داد؛ سلامت ساکنان منطقه غزه در خطر است
جزئیات آتش سوزی در خیابان جامی اصفهان
هشدار جدی؛ سد طالقان در آستانه خالی شدن
هیچ ضرب‌الاجلی وجود ندارد؛ غنی‌سازی صفر روی میز نیست
امام جمعه نجف: ایران مبارزی سرسخت است
ارز ترجیحی داروها و تجهیزات پزشکی حذف نمی‌شود
توقیف 15 تریلی دام غیرمجاز در سرخس
ساپینتو:کسی درباره قطع همکاری با من صحبت نکرده است
پرسپولیس (1) – خیبر (2) + فیلم
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت برادر حجت‌الاسلام قمی
کمیته فنی فردا تکلیف ساپینتو را مشخص می‌کند
ترامپ: در حال بررسی موضوع ایران هستم
رکوردشکنی خودروی دانگ‌فنگ در تخلفات رانندگی
بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی از فردا
سرمایه گذاری پسر ترامپ در تولید پهپادهای اسرائیلی
کدام کشورها در نمایشگاه قرآن شرکت کرده‌اند؟
ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تغییر کرد
برنامه‌های تیم ملی در فیفادی مشخص شد+ جزئیات
هدف اسرائیل غیر قابل‌ زیست کردن غزه است
بزرگراه شهید باقری امشب مسدود است
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه
ردپای زلنسکی و زنش در پرونده جزیره اپستین
بن‌بست اروپا برای اعمال دور جدید تحریم‌ها علیه روسیه
رکوردشکنی داوطلبان شوراهای اسلامی روستاها/اعلام آخرین ساعت ثبت نام
هواپیمای ناشناس چطور وارد حریم هوایی روسیه شد؟
پیام تسلیت قالیباف به خانواده محمد قمی نماینده مجلس
آمادگی اروپا برای کمک به پیشبرد روند دیپلماتیک در موضوع هسته‌ای ایران
پیش‌بینی افزایش دمای تهران در روزهای اخیر
مخالفت آمریکاییها با جنگ احتمالی علیه ایران
چرا سهام ایرباس سقوط کرد؟