×
بین الملل
شناسه خبر : 209218
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/30 ساعت 13:43
تیک‌تاک در آمریکا از دسترس خارج شد/حذف از گوگل پلی و اپ استور

تیک‌تاک در آمریکا از دسترس خارج شد/حذف از گوگل پلی و اپ استور

برنامه تیک‌تاک دیگر در آمریکا قابل دسترس و اجرا نیست و از ساعاتی قبل از فروشگاه‌های برخط گوگل و اپل نیز حذف شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: سرانجام پس از کش‌و‌قوس فراوان و با عملیاتی شدن دستورالعمل بایدن، شبکه اجتماعی تیک‌تاک در آمریکا از دسترس خارج شد.

به گزارش رویترز، برنامه تیک‌تاک دیگر در آمریکا قابل دسترس و اجرا نیست و از ساعاتی قبل از فروشگاه‌های برخط گوگل و اپل نیز حذف شده است.

روند مسدود شدن تیک‌تاک ساعاتی قبل از زمان وعده داده شده یعنی 30 دی ماه آغاز شد و کاربران در زمان تلاش برای ورود به محیط این برنامه با این پیام مواجه می شوند: متاسفیم، تیک‌تاک در حال حاضر در دسترس نیست. قانون ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا اجرا می شود. متاسفانه این بدان معناست که شما نمی توانید در حال حاضر از تیک‌تاک استفاده کنید.

در ادامه این پیام آمده است: خوشبختانه رئیس جمهور ترامپ اعلام کرده که پس از روی کار آمدن با ما برای یافتن راه حلی باهدف بازگرداندن تیک‌تاک کار خواهد کرد. لطفاً در جریان باشید.

این اعلان به کاربران امکان می‌دهد که برنامه را ببندند یا اطلاعات بیشتری کسب کنند. در صورت انتخاب گزینه دوم، افراد به صفحه ای در وب سای  تیک‌تاک با زبان مشابه هدایت می‌شود. کاربران همچنین می توانند داده های خود را از وب سایت تیک‌تاک بارگذاری کنند.

به دنبال تصویب دستورالعملی توسط جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، به تیک‌تاک تا امروز 30 دی مهلت داده شد تا مالکیت خود را به یک شرکت آمریکایی واگذار کند و در غیراین صورت به علت تهدید امنیت ملی ایالات متحده فیلتر خواهد شد. این تصمیم علیرغم پیگیری‌های حقوقی گسترده تیک‌تاک به تایید دیوان عالی آمریکا نیز رسید. تیک‌تاک انتقال اطلاعات کاربران آمریکایی خود به دولت چین را بارها تکذیب کرده است.

در قالب بخشی از این ممنوعیت، فروشگاه‌های برخط اپل و گوگل و هر بازار برخط دیگری باید تیک‌تاک را حذف کنند. در غیر این صورت، شرکت‌های یادشده به ازای هر کاربری در ایالات متحده که این برنامه را بارگذاری می‌کند، مشمول جریمه 5000 دلاری خواهند شد.

به گزارش فارس، از ارائه دهندگان خدمات میزبانی اینترنت نیز انتظار می رود که از این دستور پیروی کنند. این بدان معنی است که دسترسی به ویدیوهای کوتاه این سکو از طریق مرورگرهای وب نیز از امروز در آمریکا ناممکن است.

ترامپ: تیک تاک را نجات دهید

رئیس جمهور منتخب آمریکا به مسدود شدن شبکه اجتماعی تیک تاک در این کشور واکنش نشان داد.

رئیس جمهور منتخب آمریکا به مسدود شدن تیک تاک در این کشور واکنش نشان داد.

«دونالد ترامپ» روز یکشنبه در پیامی در شبکه اجتماعی سوشیال تروث نوشت: تیک تاک را نجات دهید. ‏

ترامپ پیشتر اعلام کرد که ممکن است پس از ورود به کاخ سفید، قانون ممنوعیت «تیک تاک» را ۹۰ روز به تاخیر بیندازد.

تیک‌تاک در آمریکا با فیلترشکن هم باز نمی‌شود

مدیران شرکت اوراکل، ارائه‌دهنده اصلی خدمات رایانش ابری به تیک‌تاک در ایالات متحده، به برخی از کارکنان خود گفته‌اند آماده شوند تا سرورهایی را که میزبان داده‌های تیک‌تاک در این کشور هستند، از ساعت 9 شب به وقت محلی خاموش کنند.

به گزارش رویترز، با انسداد سرورهای تیک‌تاک توسط شرکت اوراکل دیگر کاربران آمریکایی قادر به دسترسی به داده های خود حتی در صورت استفاده از فیلترشکن هم نخواهند بود.

میلیاردها ویدئوی 40 ثانیه ای کاربران تیک‌تاک بر روی سرورهای شرکت اوراکل ذخیره شده است. منابع مطلع می‌گویند شرکت اوراکل روابط نزدیکی با مدیران دولت ترامپ دارد و خود آن نیز نگران آسیب دیدن سود و میزان فروش خود در صورت ممنوع شدن فعالیت تیک‌تاک است.

پیش از این مدیران اوراکل چند راه حل موقت برای مشکل مذکور پیشنهاد کرده بودند. یک راه حل این بود که تیک‌تاک یک به روزرسانی نرم افزاری عرضه کند تا ترافیک نرم افزار یادشده فعلا به سمت سرورهای اوراکل فرستاده نشود. اما عدم اجرای این راه حل باعث شد تا بسته شدن سرورهای مربوط به تیک‌تاک در شرکت اوراکل کاربران آمریکایی را از دسترسی به خدمات محروم کند.

بخشی از ترافیک محتوای تیک‌تاک توسط آمازون و آکامی مدیریت می شود که البته آنها هم باید بر اساس مصوبه دولت بایدن خدمات رسانی به آن را متوقف کنند.

بر طبق این مصوبه اگر مالکیت تیک‌تاک به شرکتی آمریکایی واگذار نشود، فعالیت آن در آمریکا باید متوقف شود. در عین حال ترامپ اعلام کرده که ممکن است فرصتی 90 روزه به تیک‌تاک برای حل این مشکل بدهد.


نظرات

آخرین اخبار
قضاوت در نظامی جمهوری اسلامی یک شغل نیست، مسئولیتی الهی است
معاون رئیس‌جمهور: مقاومت مردم نقشه‌های آمریکا و متحدانش را ناکام گذاشت
احضار مدیر مسئول خبرگزاری ایرنا به دادسرای فرهنگ و رسانه
رکورد مشترک مسی و پله در جام جهانی
آغاز ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری + جزئیات و نحوه ثبت نام
اعتراف مقام آمریکایی به ناتوانی در اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز
گفت‌وگوی پوتین و شی درباره اورانیوم ایران در پکن
معرفی رهبر شهید انقلاب به عنوان «شهید شاخص سال»
جدال آمریکا، چین و روسیه بر سر غزه در شورای امنیت
بغداد با هرگونه اقدام تهدیدکننده امنیت منطقه برخورد خواهد کرد
وعده پرداخت وام ازدواج به همه متقاضیان تا پایان سال
ارسال 96 تن کمک‌های بشردوستانه به ایران
اعلام تعرفه گمرکی واردات تلفن همراه
ترامپ با تکرار ادعاها درباره ایران و تنگه هرمز: مذاکرات ادامه دارد
رد گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای راجع به جزئیات مذاکرات مرتبط با خاتمه جنگ
عبور 31 کشتی از تنگه هرمز با تأمین امنیت نیروی دریایی سپاه
هند اعزام کشتی‌های سوخت را به بازگشت کشتی‌های گرفتار در هرمز مشروط کرد
هشدار چین به اروپا: اعمال محدودیت تازه، پاسخ تلافی‌جویانه به‌همراه دارد
تأکید مقام‌های پاکستان بر تداوم شراکت راهبردی با چین
آیت‌الله نوری همدانی: در اجتماعات خیابانی نباید ذره‌ای بوی اختلاف وجود داشته باشد
تلاش آلمان برای کاهش تنش در خاورمیانه با فعال‌سازی دیپلماسی منطقه‌ای
روبیو: نشانه‌های مثبتی در مذاکرات با ایران دیده می‌شود
اعزام آخرین گروه زائران ایرانی به عربستان
روسیه از پرتاب آزمایشی موشک‌های بالستیک، هایپرسونیک و کروز در رزمایش هسته‌ای خبر داد
افزایش مخالفت دموکرات‌ها با کمک نظامی به اسرائیل
تصویب قطعنامه‌ ضد ایرانی در پارلمان اروپا
پذیره‌نویسی نخستین صندوق پروژه نیروگاه خورشیدی در بورس انرژی
احضار رئیس سازمان سینمایی در پی اکران یک فیلم غیر اخلاقی
مخالفت فرانسه با نقش‌آفرینی ناتو در تنگه هرمز
مشارکت 28 هزار امدادگر هلال‌احمر در جنگ اخیر
حریق گسترده در انبار لوازم یدکی تهران
طلای ایزدی در پاراوزنه‌برداری الجزایر
صدور مجوز حرفه‌ای برای قرمزهای پایتخت
تخلیه و بارگیری 23 میلیون تن کالا در بنادر کشور
چه خبر از جیره‌بندی آب در تهران؟
شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به دنبال سرمایه خارجی
آغاز طرح بازگشت به اشتغال کارگران بیکار شده
طرح شهروندی افتخاری برای فلسطینیان در دستور کار شورای شهر پاریس
چراغ سبز بانک مرکزی به خرید جهیزیه ایرانی
«ذرات آشوب» با حضور بازماندگان «دنا» روی صحنه می‌رود
لندن زیر فشار تبعات جنگ علیه ایران
فهرست آلمان برای جام جهانی 2026 اعلام شد
قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
موادغذایی که کلسیم بدن را از بین می‌برند
نور اینفو | بدن ما به چند ساعت خواب نیاز دارد؟
رکورد اهدای خون در ایران بعد از 10 سال شکسته شد
مصدومیت جدید نیمار؛ نگرانی برزیل در آستانه جام جهانی 2026
حمله حزب‌الله به تجمع نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
پیشنهاد آلمان برای «عضویت وابسته» اوکراین در اتحادیه اروپا