×
حوادث
شناسه خبر : 209191
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/30 ساعت 11:08
داماد جوان 16 سال بیگناه بود/ راز مرگ عروس 20 ساله 40 روز بعد از ازدواج

داماد جوان 16 سال بیگناه بود/ راز مرگ عروس 20 ساله 40 روز بعد از ازدواج

تازه دامادی که 40 روز بعد از جشن عروسی در مرگ مرموز همسرش بازداشت شده بود پس از 16 سال تبرئه شد.

نورنیوز-گروه حوادث: رسیدگی به این پرونده از بیست و چهارم اسفند ماه سال ۸۷ به دنبال مرگ مرموز نو عروس ۲۰ ساله‌ای به نام فرزانه در خانه خواهرش در شهرک انقلاب پاکدشت آغاز شد .

جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و بوی شدید گازی که در خانه پیچیده بود پلیس را در برابر فرضیه گازگرفتگی قرار داد .

شوهر خواهر فرزانه به نام مهران به ماموران گفت: خواهر زنم و شوهرش حمید حدود ۴۰ روز قبل با هم ازدواج کردند. همسرم چند روزی بود بیمار شده و به همین خاطر قرار بود صبح من و همسرم به بیمارستان برویم. ما از فرزانه خواستیم به خانه‌مان بیاید تا فرزند خردسالمان را پیش او بگذاریم.

 وی ادامه داد : شب فرزانه و شوهرش حدود ساعت ۱۲:۳۰ به خانه‌مان آمدند و تا حدود ساعت ۲:۳۰ نیمه شب با هم صحبت کردیم .سپس حمید به خانه‌شان رفت و صبح زود من و همسرم به بیمارستان رفتیم. اما ساعت ۱۰ صبح وقتی به خانه‌مان زنگ زدم کسی پاسخ نداد. من که نگران شده بودم با خواهرم تماس گرفتم و از او خواستم مقابل خانه برود. اما چند دقیقه بعد خواهرم که مقابل در رفته بود از پسر همسایه خواسته بود از دیوار بالا برود و در را باز کند او در را باز کرده و با جسد خواهر زنم روبه رو شده بود.

 در حالی که تحقیقات پلیسی برای افشای راز مرگ مشکوک نو عروس آغاز شده بود کارشناسان پزشکی قانونی وجود شیار ارزی به طول ۱۵ سانتی‌متر و چند کبودی را روی گردن قربانی تایید و اعلام کردند نمونه خون وی از نظر وجود مونوکسید کربن منفی بوده است.

بازداشت تازه داماد

 با این اظهار نظر فرضیه گاز گرفتگی رنگ باخت و فرضیه جنایت پررنگ شد.

در این میان پدر فرزانه به دادسرای پاکدشت رفت و علیه دامادش به اتهام قتل شکایت کرد .

با این شکایت حمید بازداشت شد اما گفت فقط ۴۰ روز از ازدواجش با فرزانه گذشته بود و با او رابطه خوبی داشته و هیچ دلایلی برای قتل وی نداشته است .

با گذشت ۷ ماه از این ماجرا و چون مدرکی مبنی بر قتل به دست نیامده بود قرار بازداشت حمید به قرار وثیقه تبدیل و وی آزاد شد .

آغاز کش و قوس قضایی

در این میان پدر فرزانه اظهارات تازه‌ای را مطرح کرد و گفت :دخترم و دامادم با اینکه فقط ۴۰ روز از ازدواجشان گذاشته بود با هم اختلاف داشتند. دخترم زن دوم حمید بود .حمید و همسر اولش اختلاف داشتتد.  همسر اولش باردار و حمید گفته بود قصد دارد بعد از به دنیا آمدن فرزندش بچه را پیش فرزانه بیاورد تا از او نگهداری کند اما دخترم قبول نکرده بود و همین موضوع باعث اختلاف میان آنها بود .

با اظهارات تازه مرد میانسال بار دیگر تازه داماد بازداشت شد. اما علیرضا دبیر ، وکیل وی مدارکی را مبنی بر بی‌گناهی تازه داماد ارائه داد .

وی گفت: آنتن دهی گوشی موبایل حمید نشان می‌دهد وی هنگام مرگ همسرش در بومهن حضور داشته است . صاحبکار و همکارانش حضور وی را تایید کرده‌اند. از طرفی نظریه جدید کارشناسان پزشکی قانونی وجود ۲ داروی خواب آور را در معده فرزانه تایید کرده اند که تداخل دارویی آنها از نظر پزشکی می‌تواند موجب خفگی شود. از این رو تقاضا دارم تا حکم برائت موکلم صادر شود .

وی در ادامه گفت: نوعروس در خانه خواهرش به طرز مرموزی جان سپرده و به نظر می‌رسد شوهر خواهرش مهران در مرگ او دست داشته باشد.

با اطهارات این وکیل و تحقیقات جدید پلیسی، مهران بازداشت شد. اما پدر فرزانه اعلام گذشت کرد و گفت از داماد بزرگش هیچ شکایتی ندارد به این ترتیب وی آزاد شد .

با آغاز کش و قوس قضایی در پرونده برای حمید از سوی قضات  شعبه ۱۰۱ دادگاه پاکدشت قرار منع تعقیب صادر شد. اما اولیای دم به این قرار اعتراض کردند و به این ترتیب پرونده برای رسیدگی به شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد و حمید از خود دفاع کرد.

در دادگاه

 در جلسه دادگاه اولیای دم بار دیگر حمید را عامل قتل دخترشان معرفی کردند. اما حمید منکر دست داشتن در ماجرا شد.

در این جلسه علیرصا دبیر، وکیل حمید گفت: چون در ابتدا فرضیه گاز گرفتگی مطرح بوده گواهی مرگ از سوی پزشک عمومی صادر شده بازپرس جنایی در محل حاضر نشده  تا تحقیقات تکمیل شود. از سوی دیگر ساعت مرگ مجهول باقی مانده و  رضایت پدر فرزانه نسبت به داماد بزرگش موجب شده تا تحقیقات تکمیل نشود. موکلم بی‌گناه است و تقاضای صدور حکم برائت وی را دارم.

 قضات شعبه چهارم دادگاه کیفری  استان تهران با توجه به اظهارات پسر همسایه مبنی بر اینکه در بازجویی ها گفته بود: وقتی وارد خانه شدم بوی گاز به مشام می‌رسید و پسر ۷ ساله صاحبخانه در حال استفراغ بود و همچنین آخرین نظر کارشناسان پزشکی قانونی که اعلام کرده بودند مرگ احتمالاً  به خاطر  گاز گرفتگی رخ داده،  حمید را از اتهام قتل تبرئه کردند

حکم قطعی بعد از ۱۶سال

 با اعتراض اولیای دم به این حکم پرونده در دیوان عالی کشور تحت رسیدگی موشکافانه قرار گرفت و در حالی که نزدیک به ۱۶ سال از ماجرا گذشته بود قضات شعبه ششم دیوان عالی کشور با استناد به چند دلیل از جمله به اینکه تازه داماد انگیزه‌ای برای قتل نداشته، دلیلی مبنی بر قتل از سوی اولیای دم ارائه نشده و گزارش پلیس آگاهی مبنی بر عدم حضور حمید در محل جنایت ، حکم تبرئه وی را تایید کردند تا پرونده برای همیشه بسته شود.


نظرات

آخرین اخبار
حماس: انتصاب یکجانبه اعضای شورای ملی فلسطین را نمی‌پذیریم
تسهیل تجارت با تاجیکستان؛ کاهش هزینه‌های گمرکی در دستور کار وزارت صمت
کیف پول الکترونیکی کارمندان دولت؛ ماهانه حداقل یک میلیون تومان شارژ می‌شود
افشای پشت‌پرده؛ چرا کنگره توافق هسته‌ای ترامپ و ریاض را رد می‌کند؟
دوبلور پاندای کونگ‌فوکار درگذشت؛ رهبر نوربخش قربانی سانحه رانندگی شد
بیرانوند تصمیمش را گرفت: اول سربازی، بعد استقلال!
جزئیات جدید قتل عام 5 عضو یک خانواده در پونک؛دفن اجساد در چاه 20 متری +اعترافات تکان دهنده
قدردانی ایران از چین، روسیه برای وتوی قطعنامه ضدایرانی آمریکا
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران؛ یک شرکت و 3 فرد در فهرست تحریم‌ها
نجفی: حمله به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز باید با «تحمل صفر» مواجه شود
آمار تکان‌دهنده جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان؛ 8953 شهید و 30 هزار مجروح
لوموند: توافق‌ ابراهیم عامل تشدید جنگ در غزه، سودان و ایران است
لیست تیم ملی ایران برای بازی با ازبکستان و روسیه اعلام شد؛ غایبان سرشناس و چهره‌های جدید
چه اخباری در 26 شهریور تکذیب شد؟ از بنزین 80 هزار تومانی تا ادعای عجیب درباره سدها
نورویدیو | خیابان ایران را جناحی نکنیم
وزیر میراث فرهنگی: استاد شهریار نماد انسجام و وفاق ملی ایران است
لفاظی انتخاباتی ترامپ: آیا ترامپ به دنبال جنگ با ایران است؟
ابن‌الرضا: ثمرات دکترین دفاعی شهید شمخانی امروز در جنگ مقابل آمریکا و اسرائیل دیده می‌شود
سرشماری 1405 چگونه انجام می‌شود؟ جزئیات طرح جدید مرکز آمار ایران
هرمز، پکن و تهران؛ چرا معادلات منطقه تغییر کرده‌ است؟
نرخ‌های جدید مالیات دخانیات در 1405 اعلام شد ؛ هر نخ سیگار خارجی 20.000 ریال
خطر سقوط سنگ در جاده‌های مازندران؛ آسمان مازندران از شنبه طوفانی می‌شود
پایان وقفه در بزرگترین پروژه آبی؛ آب‌شیرین‌کن چابهار به مدار برگشت
شوک به بدنسازی ایران؛ فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ایران تعلیق شد
رهبر انصارالله یمن: جنایات عربستان سیاستی هدفمند برای نسل‌کشی ملت یمن است
وقوع حادثه دریایی برای یک نفتکش در شرق عدن یمن
نوراینفو | 75 درصد تخلفات کامیون ها در تهران شبانه است
ترافیک سنگین در خروجی‌های پایتخت و مسیرهای شمال کشور
پیروزی مقتدرانه دختران فوتبالیست ایران؛ برد قاطع 4 بر صفر برابر تاجیکستان
پیام بسیج در دویستمین شب ایستادگی: تا تحقق کامل آرمان‌ها در میدان می‌مانیم
ایران عضویت آمریکا در شورای حکام را مغایر اساسنامه آژانس دانست
اعتراض سفارت ایران در آلمان به «رویکرد دوگانه» غرب در قبال حقوق بشر
نظرسنجی جدید درباره ترامپ؛ محبوبیت رئیس‌جمهور آمریکا به پایین‌ترین سطح رسید
تزریق واکسن آنفلوآنزا از اواخر شهریور؛ اولویت‌بندی برای گروه‌های پرخطر
وزیر دفاع پاکستان: پیام عربستان درباره تحولات یمن را به ایران منتقل کردیم
وزارت خارجه سفیر آلمان را احضار کرد؛ اعتراض ایران به مواضع برلین
آجورلو: آمریکا به شروط تهران عمل کند تا تفاهم عمان- ایران درباره تنگه هرمز اجرایی شود
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا؛ انهدام پهپاد MQ-9 آمریکا در قشم و تحرکات دیپلماتیک
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 27 شهریور؛ قیمت طلا صعودی می شود؟
جدول قطعی برق استان کرمانشاه فردا جمعه 27 شهریور+ زمان‌بندی خاموشی شهرهای استان
روسیه و چین قطعنامه ضدایرانی آمریکا را وتو کردند؛ شکست واشنگتن در شورای امنیت
سازمان ملل: حمله آمریکا به مدرسه میناب و لامرد مصداق جنایت جنگی است
سندرز سناتور آمریکایی، خواستار توقف انتقال بمب‌های سنگین به اسرائیل شد
نخست‌وزیر سوئد پس از شکست انتخاباتی استعفا داد
پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه 27 شهریور 1405 ؛ دلار سقوط می‌کند؟
اظهارات جنجالی کاتس درباره اردوغان، حماس و ادامه جنگ در منطقه
مأموران خاطی در تبریز بازداشت شدند؛ قوه قضاییه وارد پرونده شد
دروازه‌بان استقلال: سهراب بختیاری‌زاده من را کشف کرد
کاهش ذخایر آب به تهدیدی برای امنیت آبی جهان تبدیل شده است
تمدید دوباره مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کاردانی به کارشناسی 1405 + جدول رشته محل ها