×
بین الملل
شناسه خبر : 209095
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/29 ساعت 17:33
وزیر دفاع دولت بایدن به دولت بعدی آمریکا هشدار داد

وزیر دفاع دولت بایدن به دولت بعدی آمریکا هشدار داد

اولین وزیر دفاع دولت جو بایدن در خاتمه دولت متبوعش نسبت به هر گونه تلاش دولت بعدی برای تصفیه ژنرال‌هایی در ارتش که با دیدگاه‌های آن هم‌راستا نیستند، هشدار داد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «لوید آستین»،‌ اولین وزیر دفاع سیاهپوست تاریخ آمریکا در آستانه به پایان رسیدن دولت «جو بایدن»، در سخنرانی خداحافظی خود خطاب به پرسنل و نیروهای تحت ریاستش در پایگاه مشترک «مایر هندرسون هال» ادعا کرد نیروهای ارتش آمریکا «مرگبارترین نیروهای رزمی روی زمین» هستند.

او با تعریف از عملکرد خود مدعی شد: «در چهار سال گذشته ما در برابر رقبای خود ایستادیم، دشمنانمان را تضعیف و دوستانمان را تقویت کردیم و برای آینده خودمان سرمایه‌گذاری کرده در حالی که افراد ما کارشان را درست انجام دادند.»

آستین در این سخنرانی در توصیه‌ها و هشدارهایی که تلویحا برای وزیر دفاع بعدی آمریکا در دولت دوم «دونالد ترامپ» مطرح کرد، گفت: «ریاست کردن بر پنتاگون نیازمند آرامش، قضاوت و فروتنی است و شما را آزموده و آبدیده می‌کند.»

او در ادامه این سخنرانی نسبت به هر گونه تلاش دولت بعدی ایالات متحده برای اخراج ژنرالهای ناهمسو با دیدگاه‌هایش از جمله در زمینه به اصطلاح برنامه‌های «تکثرگرایی» و یا اجرای سیاستهایی نظیر حذف زنان از مشاغل رزمی و حذف سربازان تراجنسیتی از خدمت نظامی هشدار داد.

آستین اظهار کرد:‌ «ما استانداردهای خود برای نیروهای استخدامی خود را پایین نمی‌آوریم. ما افراد خوب را جذب کرده و آنها را حتی بهتر می‌کنیم. و آنهایی که می‌خواهند به ما ملحق شوند باید عملکرد خود را ارتقا دهند. هر ارتشی که از وطن‌پرست‌های شایسته مشتاق به خدمت رویگردان شود تنها دارد خودش را ضعیف‌تر و کوچکتر می‌کند.»

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس» لوید آستین ۷۱ ساله سابقه ۴۱ سال خدمت در ارتش آمریکا را داشته و در عملیات‌های جنگی آمریکا شامل جنگ عراق شرکت کرده است.

«پیت هگست»، گزینه ترامپ برای وزارت دفاع اخیرا به غلط با ذکر این توصیف که «پوتین‌های خاکی» دارد به غلط ادعا کرد که سابقه خدمت نظامی او باعث متمایز شدنش بوده و وعده بازسازی ارتش آمریکا از بابت آسیب‌های ناشی از ابتکارعمل‌های «تکثرگرایانه» مقام‌های این ارتش را داد.

آستین در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفت: «روایت‌های فراوانی درباره اینکه ارتش ما چقدر توانمند یا چقدر ضعیف است منتشر شده است. شما باید بی درنگ به کارهایی که ما انجام داده‌ایم و همچنان به انجامشان ادامه می‌دهیم نگاه بیندازید.»

آستین سال ۲۰۱۶ از ارتش آمریکا بازنشسته شد اما جو بایدن در سال ۲۰۲۱ از او خواست به پنتاگون برگردد و تبدیل به اولین وزیر دفاع سیاهپوست تاریخ ایالات متحده شد.

آستین بارها ادعا کرده که به اعتقاد وی در ارتش آمریکا مشکل افراط گرایی وجود ندارد و در واقع، سربازان و کهنه سربازان افراطی درصد کوچکی از میلیون‌ها نفری که در این ارتش خدمت کرده‌اند را تشکیل می‌دهند اما تحقیقاتی از سوی آسوشیتدپرس در سال گذشته نشان داد که این روند بیشتر از آن چیزی که تصور می‌شد بوده و در حال تشدید است.

به نوشته این خبرگزاری آمریکایی اما آنچه که تا همیشه دوره وزارت دفاع لوید آستین را لکه دار خواهد کرد فروپاشی دولت افغانستان در برابر طالبان هنگام اجرای عملیات خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان است. دونالد ترامپ در دولت نخست خود بر سر خروج ایالات متحده از افغانستان مذاکره کرده بود و به همین دلیل، زمانی که بایدن به قدرت رسید، تنها ۲۵۰۰ نیروی آمریکایی در افغانستان حضور داشتند.

تا به امروز، همچنان در بین برخی کهنه سربازان آمریکایی به خاطر از دست رفتن افغانستان احساس عمیقی از خیانت وجود دارد که این موضوع یکی از عوامل مهم تسهیل کننده بازگشت ترامپ به قدرت شد.

آستین در این خصوص گفت: « گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد اتفاقاتی که ممکن بود بعد از خروج آمریکا از افغانستان بیفتد وجود داشت همچون اینکه قرار است دنیا به پایان برسد و ما هر روز مورد حمله قرار بگیریم و این اتفاق‌ها نیفتادند. برخی اتفاقهای وحشتناک از نظر حقوق زنان رخ داده است. ما فقط باید روی آنها کار کنیم.»

وزیر دفاع در حال کناره‌گیری آمریکا مدعی شد: «ما جهان آزاد را برای کمک به اوکراین به منظور مبارزه برای آزادی خود در برابر تهاجم امپریالیستی پوتین گرد هم آورده‌ایم. ما در حالی ائتلاف ناتو را رهبری کرده‌ایم که قوی‌تر، بزرگ‌تر و متحدتر از همیشه است. ما از یک جنگ همه جانبه در خاورمیانه جلوگیری کرده‌ایم و نیروهای نیابتی را در سرتاسر منطقه ناامید کرده‌ایم و خستگی ناپذیر برای نجات غیرنظامیان فلسطینی در غزه تلاش کرده‌ایم.»


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واردات برنج و گوشت از مرزها تحت تأثیر گرانی دلار
عون تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
فرمانده ارشد القسام ترور شد/حماس ترور را تایید کرد
نتانیاهو حمله به یهودیان در استرالیا را محکوم کرد
آمار نماینده تهران درباره زندانیان مهریه نادرست است
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از سه‌شنبه
جدول لیگ ایران فوتبال در پایان مسابقات امروز
پایان بازی؛ پرسپولیس(1) - آلومینیوم (0)/پرسپولیس به صدر برگشت+ فیلم گل اول
ایران حمله در سیدنی را محکوم کرد
X
آگهی تبلیغاتی