×
بین الملل
شناسه خبر : 209095
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/29 ساعت 17:33
وزیر دفاع دولت بایدن به دولت بعدی آمریکا هشدار داد

وزیر دفاع دولت بایدن به دولت بعدی آمریکا هشدار داد

اولین وزیر دفاع دولت جو بایدن در خاتمه دولت متبوعش نسبت به هر گونه تلاش دولت بعدی برای تصفیه ژنرال‌هایی در ارتش که با دیدگاه‌های آن هم‌راستا نیستند، هشدار داد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «لوید آستین»،‌ اولین وزیر دفاع سیاهپوست تاریخ آمریکا در آستانه به پایان رسیدن دولت «جو بایدن»، در سخنرانی خداحافظی خود خطاب به پرسنل و نیروهای تحت ریاستش در پایگاه مشترک «مایر هندرسون هال» ادعا کرد نیروهای ارتش آمریکا «مرگبارترین نیروهای رزمی روی زمین» هستند.

او با تعریف از عملکرد خود مدعی شد: «در چهار سال گذشته ما در برابر رقبای خود ایستادیم، دشمنانمان را تضعیف و دوستانمان را تقویت کردیم و برای آینده خودمان سرمایه‌گذاری کرده در حالی که افراد ما کارشان را درست انجام دادند.»

آستین در این سخنرانی در توصیه‌ها و هشدارهایی که تلویحا برای وزیر دفاع بعدی آمریکا در دولت دوم «دونالد ترامپ» مطرح کرد، گفت: «ریاست کردن بر پنتاگون نیازمند آرامش، قضاوت و فروتنی است و شما را آزموده و آبدیده می‌کند.»

او در ادامه این سخنرانی نسبت به هر گونه تلاش دولت بعدی ایالات متحده برای اخراج ژنرالهای ناهمسو با دیدگاه‌هایش از جمله در زمینه به اصطلاح برنامه‌های «تکثرگرایی» و یا اجرای سیاستهایی نظیر حذف زنان از مشاغل رزمی و حذف سربازان تراجنسیتی از خدمت نظامی هشدار داد.

آستین اظهار کرد:‌ «ما استانداردهای خود برای نیروهای استخدامی خود را پایین نمی‌آوریم. ما افراد خوب را جذب کرده و آنها را حتی بهتر می‌کنیم. و آنهایی که می‌خواهند به ما ملحق شوند باید عملکرد خود را ارتقا دهند. هر ارتشی که از وطن‌پرست‌های شایسته مشتاق به خدمت رویگردان شود تنها دارد خودش را ضعیف‌تر و کوچکتر می‌کند.»

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس» لوید آستین ۷۱ ساله سابقه ۴۱ سال خدمت در ارتش آمریکا را داشته و در عملیات‌های جنگی آمریکا شامل جنگ عراق شرکت کرده است.

«پیت هگست»، گزینه ترامپ برای وزارت دفاع اخیرا به غلط با ذکر این توصیف که «پوتین‌های خاکی» دارد به غلط ادعا کرد که سابقه خدمت نظامی او باعث متمایز شدنش بوده و وعده بازسازی ارتش آمریکا از بابت آسیب‌های ناشی از ابتکارعمل‌های «تکثرگرایانه» مقام‌های این ارتش را داد.

آستین در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفت: «روایت‌های فراوانی درباره اینکه ارتش ما چقدر توانمند یا چقدر ضعیف است منتشر شده است. شما باید بی درنگ به کارهایی که ما انجام داده‌ایم و همچنان به انجامشان ادامه می‌دهیم نگاه بیندازید.»

آستین سال ۲۰۱۶ از ارتش آمریکا بازنشسته شد اما جو بایدن در سال ۲۰۲۱ از او خواست به پنتاگون برگردد و تبدیل به اولین وزیر دفاع سیاهپوست تاریخ ایالات متحده شد.

آستین بارها ادعا کرده که به اعتقاد وی در ارتش آمریکا مشکل افراط گرایی وجود ندارد و در واقع، سربازان و کهنه سربازان افراطی درصد کوچکی از میلیون‌ها نفری که در این ارتش خدمت کرده‌اند را تشکیل می‌دهند اما تحقیقاتی از سوی آسوشیتدپرس در سال گذشته نشان داد که این روند بیشتر از آن چیزی که تصور می‌شد بوده و در حال تشدید است.

به نوشته این خبرگزاری آمریکایی اما آنچه که تا همیشه دوره وزارت دفاع لوید آستین را لکه دار خواهد کرد فروپاشی دولت افغانستان در برابر طالبان هنگام اجرای عملیات خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان است. دونالد ترامپ در دولت نخست خود بر سر خروج ایالات متحده از افغانستان مذاکره کرده بود و به همین دلیل، زمانی که بایدن به قدرت رسید، تنها ۲۵۰۰ نیروی آمریکایی در افغانستان حضور داشتند.

تا به امروز، همچنان در بین برخی کهنه سربازان آمریکایی به خاطر از دست رفتن افغانستان احساس عمیقی از خیانت وجود دارد که این موضوع یکی از عوامل مهم تسهیل کننده بازگشت ترامپ به قدرت شد.

آستین در این خصوص گفت: « گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد اتفاقاتی که ممکن بود بعد از خروج آمریکا از افغانستان بیفتد وجود داشت همچون اینکه قرار است دنیا به پایان برسد و ما هر روز مورد حمله قرار بگیریم و این اتفاق‌ها نیفتادند. برخی اتفاقهای وحشتناک از نظر حقوق زنان رخ داده است. ما فقط باید روی آنها کار کنیم.»

وزیر دفاع در حال کناره‌گیری آمریکا مدعی شد: «ما جهان آزاد را برای کمک به اوکراین به منظور مبارزه برای آزادی خود در برابر تهاجم امپریالیستی پوتین گرد هم آورده‌ایم. ما در حالی ائتلاف ناتو را رهبری کرده‌ایم که قوی‌تر، بزرگ‌تر و متحدتر از همیشه است. ما از یک جنگ همه جانبه در خاورمیانه جلوگیری کرده‌ایم و نیروهای نیابتی را در سرتاسر منطقه ناامید کرده‌ایم و خستگی ناپذیر برای نجات غیرنظامیان فلسطینی در غزه تلاش کرده‌ایم.»


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کمالوندی: حمله به تاسیسات تحت نظارت پادمان جنایت جنگی است
عارف: ذخایر استراتژیک دارو در وضعیت مطلوب است
هدف آمریکا در ایران شکست خورد
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید انقلاب در روز جمهوری اسلامی ایران
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ جزئیات حمله به فولاد مبارکه
ادامه مقاومت متحدان تاریخی آمریکا به جنگ عیله ایران
حق بیمه زنان خانه دار در 6 ماه اول 1405 اعلام شد
معاون دفتر پزشکیان: خط رسانه‌ای تخریب رئیس‌جمهوری، مشکوک است
عزیزی: دوران مهمان نوازی 47 ساله در تنگه هرمز تمام شده است
محکومیت حمله آمریکا و اسرائیل به اماکن سازمان ملل در ایران توسط تهران
اقدام غیرقانونی ترامپ در محدود کردن رای‌دهی پستی
چرا جنگ زمینی می تواند تکلیف جنگ را به نفع ایران تعیین کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون چهارشنبه 12 فروردین+جدول پخش
ربیعی: خسارت زیادی به فدراسیون وزنه‌برداری وارد شده است
ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی به سازمان منابع طبیعی
هاآرتص: ترامپ خاورمیانه را به آتش می‌کشد و از جهان انتظار دارد آتش را خاموش کند
نیکزاد‌: تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شود
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان
تاکنون 1262 نفر از هموطنان از دبی به کشور بازگشته‌اند
مدیرعامل شل: اروپا به زودی با کمبود سوخت مواجه می شود
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه