×
بین الملل
شناسه خبر : 209095
تاریخ انتشار :

وزیر دفاع دولت بایدن به دولت بعدی آمریکا هشدار داد

اولین وزیر دفاع دولت جو بایدن در خاتمه دولت متبوعش نسبت به هر گونه تلاش دولت بعدی برای تصفیه ژنرال‌هایی در ارتش که با دیدگاه‌های آن هم‌راستا نیستند، هشدار داد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «لوید آستین»،‌ اولین وزیر دفاع سیاهپوست تاریخ آمریکا در آستانه به پایان رسیدن دولت «جو بایدن»، در سخنرانی خداحافظی خود خطاب به پرسنل و نیروهای تحت ریاستش در پایگاه مشترک «مایر هندرسون هال» ادعا کرد نیروهای ارتش آمریکا «مرگبارترین نیروهای رزمی روی زمین» هستند.

او با تعریف از عملکرد خود مدعی شد: «در چهار سال گذشته ما در برابر رقبای خود ایستادیم، دشمنانمان را تضعیف و دوستانمان را تقویت کردیم و برای آینده خودمان سرمایه‌گذاری کرده در حالی که افراد ما کارشان را درست انجام دادند.»

آستین در این سخنرانی در توصیه‌ها و هشدارهایی که تلویحا برای وزیر دفاع بعدی آمریکا در دولت دوم «دونالد ترامپ» مطرح کرد، گفت: «ریاست کردن بر پنتاگون نیازمند آرامش، قضاوت و فروتنی است و شما را آزموده و آبدیده می‌کند.»

او در ادامه این سخنرانی نسبت به هر گونه تلاش دولت بعدی ایالات متحده برای اخراج ژنرالهای ناهمسو با دیدگاه‌هایش از جمله در زمینه به اصطلاح برنامه‌های «تکثرگرایی» و یا اجرای سیاستهایی نظیر حذف زنان از مشاغل رزمی و حذف سربازان تراجنسیتی از خدمت نظامی هشدار داد.

آستین اظهار کرد:‌ «ما استانداردهای خود برای نیروهای استخدامی خود را پایین نمی‌آوریم. ما افراد خوب را جذب کرده و آنها را حتی بهتر می‌کنیم. و آنهایی که می‌خواهند به ما ملحق شوند باید عملکرد خود را ارتقا دهند. هر ارتشی که از وطن‌پرست‌های شایسته مشتاق به خدمت رویگردان شود تنها دارد خودش را ضعیف‌تر و کوچکتر می‌کند.»

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس» لوید آستین ۷۱ ساله سابقه ۴۱ سال خدمت در ارتش آمریکا را داشته و در عملیات‌های جنگی آمریکا شامل جنگ عراق شرکت کرده است.

«پیت هگست»، گزینه ترامپ برای وزارت دفاع اخیرا به غلط با ذکر این توصیف که «پوتین‌های خاکی» دارد به غلط ادعا کرد که سابقه خدمت نظامی او باعث متمایز شدنش بوده و وعده بازسازی ارتش آمریکا از بابت آسیب‌های ناشی از ابتکارعمل‌های «تکثرگرایانه» مقام‌های این ارتش را داد.

آستین در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفت: «روایت‌های فراوانی درباره اینکه ارتش ما چقدر توانمند یا چقدر ضعیف است منتشر شده است. شما باید بی درنگ به کارهایی که ما انجام داده‌ایم و همچنان به انجامشان ادامه می‌دهیم نگاه بیندازید.»

آستین سال ۲۰۱۶ از ارتش آمریکا بازنشسته شد اما جو بایدن در سال ۲۰۲۱ از او خواست به پنتاگون برگردد و تبدیل به اولین وزیر دفاع سیاهپوست تاریخ ایالات متحده شد.

آستین بارها ادعا کرده که به اعتقاد وی در ارتش آمریکا مشکل افراط گرایی وجود ندارد و در واقع، سربازان و کهنه سربازان افراطی درصد کوچکی از میلیون‌ها نفری که در این ارتش خدمت کرده‌اند را تشکیل می‌دهند اما تحقیقاتی از سوی آسوشیتدپرس در سال گذشته نشان داد که این روند بیشتر از آن چیزی که تصور می‌شد بوده و در حال تشدید است.

به نوشته این خبرگزاری آمریکایی اما آنچه که تا همیشه دوره وزارت دفاع لوید آستین را لکه دار خواهد کرد فروپاشی دولت افغانستان در برابر طالبان هنگام اجرای عملیات خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان است. دونالد ترامپ در دولت نخست خود بر سر خروج ایالات متحده از افغانستان مذاکره کرده بود و به همین دلیل، زمانی که بایدن به قدرت رسید، تنها ۲۵۰۰ نیروی آمریکایی در افغانستان حضور داشتند.

تا به امروز، همچنان در بین برخی کهنه سربازان آمریکایی به خاطر از دست رفتن افغانستان احساس عمیقی از خیانت وجود دارد که این موضوع یکی از عوامل مهم تسهیل کننده بازگشت ترامپ به قدرت شد.

آستین در این خصوص گفت: « گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد اتفاقاتی که ممکن بود بعد از خروج آمریکا از افغانستان بیفتد وجود داشت همچون اینکه قرار است دنیا به پایان برسد و ما هر روز مورد حمله قرار بگیریم و این اتفاق‌ها نیفتادند. برخی اتفاقهای وحشتناک از نظر حقوق زنان رخ داده است. ما فقط باید روی آنها کار کنیم.»

وزیر دفاع در حال کناره‌گیری آمریکا مدعی شد: «ما جهان آزاد را برای کمک به اوکراین به منظور مبارزه برای آزادی خود در برابر تهاجم امپریالیستی پوتین گرد هم آورده‌ایم. ما در حالی ائتلاف ناتو را رهبری کرده‌ایم که قوی‌تر، بزرگ‌تر و متحدتر از همیشه است. ما از یک جنگ همه جانبه در خاورمیانه جلوگیری کرده‌ایم و نیروهای نیابتی را در سرتاسر منطقه ناامید کرده‌ایم و خستگی ناپذیر برای نجات غیرنظامیان فلسطینی در غزه تلاش کرده‌ایم.»


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
X
آگهی تبلیغاتی