×
حوادث
شناسه خبر : 209062
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/29 ساعت 14:37
راز قتل نانوایی در زندان فاش شد/ قاتل خود را به جای مقتول جا زد

راز قتل نانوایی در زندان فاش شد/ قاتل خود را به جای مقتول جا زد

وقتی در زندان او را دیدم مرا به کناری کشاند و تهدید کرد اگر هویتش را برملا کنم، زنده نخواهم ماند. اما من از او کینه به دل دارم و از طرفی می‌ترسم مرا بکشد.

نورنیوز-گروه حوادث: مرد بدهکار که برای فرار از دست طلبکاران سناریوی مرگ خود را طراحی و اجرا کرده و مرد ناشناسی به جای او و با نام او دفن شده بود؛ بعد از برملا شدن نقشه اش، حالا با اتهام قتل نیز روبه‌رو شده است.

اوایل تابستان سال 1400 مرگ مرد جوانی در مغازه نانوایی به تیم جنایی اعلام شد. با حضور تیم تحقیق در محل، آنها با جسد مردی جوان در حالی که صورت و دست‌هایش سوخته و قابل شناسایی نبود، مواجه شدند.

خانواده وی در تحقیقات گفتند: کوروش مدتی قبل مغازه نانوایی را اجاره کرد و امروز هم مثل همیشه برای کار به مغازه رفت. اما وقتی تلفن همراهش را پاسخ نداد، نگران شده و به مغازه نانوایی رفتیم و با جسد او مواجه شدیم.

 احتمالاً دچار برق گرفتگی و سوختگی شده بود. باتوجه به لباس‌ها و خالکوبی که روی بدن مرد جوان بود، خانواده‌اش او را شناسایی کرده و مرد جوان در شهرستان زادگاهش دفن شد.

 یکی از زندانیان زندان کرمان یک روز وحشت زده سراغ رئیس زندان رفت و گفت: امروز راز مهمی را فهمیدم. در حیاط زندان یکی از دوستان قدیمی‌ام، کوروش را دیدم. قبلاً در کار قاچاق مواد مخدر بودیم ولی اختلاف پیدا کردیم و جدا شدیم. 3 سال پیش شنیدم مرده است اما امروز او را دیدم که هویتش را عوض کرده و اسمش را محمود گذاشته است.

وقتی در زندان او را دیدم مرا به کناری کشاند و تهدید کرد اگر هویتش را برملا کنم، زنده نخواهم ماند. اما من از او کینه به دل دارم و از طرفی می‌ترسم مرا بکشد.

به دنبال اظهارات مرد جوان، کارآگاهان به استعلام هویت مرد زندانی پرداختند. وی اتهام کلاهبرداری داشت اما از سه سال قبل به اتهام حمل مواد مخدر یک سالی در زندان سیستان و بلوچستان بود و پس از آزادی با وثیقه به کرمان آمده و 8 ماه قبل با محموله 15 کیلویی حشیش بازداشت شده بود.

در گام بعدی با بررسی هویت محمود مشخص شد که او با هویتی جعلی در زندان به سر می‌برد. با برملا شدن این موضوع و از آنجایی که جسدی با هویت او دفن شده بود، برای تحقیقات گسترده‌تر و بررسی هویت مردی که به جای کوروش دفن شده بود، متهم برای تحقیقات به اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت منتقل شد.

هویت نامعلوم مقتول

کوروش در تحقیقات اعتراف کرد و گفت: بدهی سنگینی بالا آورده بودم و طلبکارها یک لحظه هم رهایم نمی‌کردند. من هم برای نجات از دست آنها تصمیم گرفتم نقش یک مرده را بازی کنم.

به همین دلیل یک روز به بهانه رفتن به نانوایی فرار کردم تا خانواده‌ام تصور کنند که مرده‌ام و از مرگ مردی که در مغازه‌ام مرده بود، بی‌خبر هستم.

گرچه کوروش چنین اظهاراتی داشت، کارآگاهان به تحقیق از خانواده او پرداختند تا اینکه یکی از اعضای خانواده کوروش به تیم تحقیق گفت: ما می‌دانستیم او زنده است و پنهانی با او در رابطه بودیم. اما نمی‌دانیم جسد داخل مغازه متعلق به چه کسی بود. او گفت ما جسد را به جای او به پلیس معرفی کنیم.‌

با برملا شدن این موضوع در ادامه تحقیقات این احتمال برای تیم تحقیق مطرح شد مردی که به جای کوروش دفن شده، توسط او به قتل رسیده باشد.

 از سویی در ادامه تحقیقات مشخص شد که پسر کوروش با گواهی فوت پدرش حتی معافیت سربازی گرفته و خانواده‌اش حق بیمه دریافت می‌کنند.

به گزارش رکنا، با برملا شدن این راز، بازپرس جنایی دستور تحقیقات برای شناسایی هویت مردی را که به جای کوروش دفن شده بود، صادر کرد. این در حالی است که دو احتمال روی میز تیم جنایی قرار دارد؛ اول اینکه مقتول یکی از طلبکاران کوروش باشد که وی او را به قتل رسانده است و دومین فرضیه اینکه مقتول همان محمود مرد کلاهبرداری است که کوروش با هویت او دوبار راهی زندان شده بود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
ترکیه و سوریه درصدد گسترش توافق میان خود
تعطیلی مدارس تمام مقاطع مشهد فردا 26 مهر
فیلمبرداری با تلفن همراه از مسابقات لیگ برتر ممنوع شد
لحن ترامپ نرم شد/تعرفه‌های سنگین چین پایدار نخواهد بود
نتایج اولیه انتخابات نظام پزشکی اعلام شد؛ مشارکت بیش از 76 هزار نفر
بیانیه تند ایران در واکنش به ادعاهای ضدایرانی مقام انگلیس
وزیر خارجه: ایران تحت هیچ فشاری قرار نمی‌گیرد/حقوق حاکمیتی ایران قابل مذاکره نیست
آثار شکنجه بر پیکر 120 شهید فلسطینی
ترامپ به زلنسکی : تاماهاوک‌ها را نمی‌دهیم!
تمدید 4 ماهه خدمت سربازی اجباری در رژیم اسرائیل
پاداش عجیب عربستان صدای قهرمان جام جهانی را درآورد
کاهش 10 درصدی ارزش بورس تهران در نیمه نخست امسال
چین همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا قدرت‌نمایی کرد
جان بولتون خود را به مقامات قضایی تسلیم کرد
ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم
حماس خواستار تکمیل روند آتش بس شد
واکنش تند هاشمیان به شایعات درباره جانشینش
فوت رهبر اپوزیسیون آرژانتین در پخش زنده تلویزیونی
فایننشال تایمز:عربستان در پی پیمان دفاعی با آمریکاست
هشدار حماس: خلع سلاح مقاومت، آغاز ناآرامی هاست
جدول لیگ برتر پس از بازی‌های امروز / استقلال در یک قدمی صدرنشینی!
پیشنهاد پرسپولیس به سرمربی سابق سپاهان!
سناتورهای آمریکایی قطعنامه‌ای برای جلوگیری از حمله آمریکا به ونزوئلا ارائه می‌دهند
جزییات جدید از ثبت‌نام وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی
روسیه: شکست اروپایی‌ها در بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران
یارانه پردرآمدهاحذف می شود/ تعداد و دهک های مشمول
پلاک‌های جدید و متفاوت در راه سیستان و اینچه‌برون
اولین پیروزی استقلال در خانه/استقلال (1) - مس رفسنجان (0)+ فیلم گل مسابقه
اصرار اتحادیه اروپا بر مواضع غیرسازنده درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران
دستیار مورینیو در آستانه پیوستن به کادرفنی تیم ملی ایران
نقض مکرر آتش بس غزه از سوی رژیم اسرائیل/ایران محکوم کرد
رزمایش ونزوئلا در واکنش به تحرکات آمریکا
امیر دریادار سیاری: امنیت پایدار در سایه آمادگی و بازدارندگی حاصل می شود
گل گهر موقتا صدرنشین لیگ برتر شد
درگذشت کشتی گیر 18 ساله گیلانی در حین تمرین
بانک‌ها و خودروسازان زیر ذره‌بین؛ بازگشت هزاران میلیارد به جیب مردم
X
آگهی تبلیغاتی