×
اقتصادی
شناسه خبر : 209050
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/29 ساعت 13:35

ماجرای فروش لوازم خانگی دست دوم به جای نو چیست؟

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی درباره انتشار اخبار مربوط به فروش لوازم خانگی دست دوم به جای نو، گفت: گزارشی که در این رابطه منتشر شده بود، مربوط به خیابان امام حسین بود که بر اساس اطلاعات مردمی کشف شده بود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی ضمن اشاره به آخرین وضعیت بازار لوازم خانگی همزمان با تغییر سیاست‌های ارزی به اخبار منتشر شده در راستای فروش لوازم خانگی دست دوم به جای نو اشاره کرد و گفت: خریداران باید دقت کنند اگر کالای ایرانی یا خارجی به نام کالای آکبند با قیمت خارج از عرف، یعنی پایین‌تر از قیمت بازار عرضه می‌شود، حتما کالا یک مشکلی دارد.

به نقل از ایسنا : اکبر پازوکی، درباره انتشار اخبار مربوط به فروش لوازم خانگی دست دوم به جای نو، اظهار کرد: گزارشی که در این رابطه منتشر شده بود، مربوط به خیابان امام حسین بود که بر اساس اطلاعات مردمی کشف شده بود. البته نمی‌توان گفت کالای نو را به جای دست دوم می‌فروختند، چرا که قیمت کالاها، قیمت کالای دست دوم بود، اما عده‌ای سوء استفاده کرده و مارک کالا را عوض کرده بودند.

وی افزود: در خیابان مذکور  عموما کالا را به قیمت دست دوم می‌فروشند و اینکه فروشنده کالای دست دومی را رنگ کند با مارک خودش به قیمت پایین‌تر (به عنوان کالای دست دوم بفروشد)، مشکلی ندارد. اما اگر فروشنده‌ای کالای آکبند یا تعمیر شده را با یک برند دیگر بفروشد تخلف است.

به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی در مواردی کالای کارخانجات داخلی روندگی یا زدگی دارد و تعمیر می‌شود و به عنوان رده B و C با قیمت پایین‌تر فروخته می‌شود و در فاکتور هم ذکر می‌شود. اما درج برند خارجی روی کالای ایرانی و فروش آن تخلف است، حتی اگر کالا دست دوم باشد.

وی با بیان اینکه اتحادیه بر این موضوع نظارت دارد و در پرونده‌های مشابه کارشناس اتحادیه به موضوع رسیدگی می‌کند، تصریح کرد: اما به طور کلی نظارت بر فروش کالاهای دست دوم بر عهده اتحادیه سمساران و امانت‌فروشان است.

پازوکی در ادامه تاکید کرد: خریداران باید دقت کنند اگر کالای ایرانی یا خارجی به نام کالای آکبد با قیمت خارج از عرف، یعنی پایین‌تر از قیمت بازار عرضه می‌شود، حتما کالا یک مشکلی دارد. در مواردی افراد به دلیل اینکه گفته می‌شود قیمت کالا پایین‌تر از بازار است، آن را می‌خرند، اما وقتی هنگام نصب با خدمات پس از فروش تماس می‌گیرند متوجه می‌شوند که کالا دست دوم بوده یا برندی که روی آن درج شده درست نیست و خدمات آن تقلبی است.

رشد ۵ تا ۲۰ درصدی قیمت لوازم خانگی

پازوکی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره وضعیت بازار لوازم خانگی بعد از راه‌اندازی سامانه ارز تجاری مرکز مبادله ارز و طلای ایران و اینکه با توجه به تامین نیاز واردکنندگان و افزایش نرخ ارز مورد نیاز واردات رشد قیمتی صورت گرفته  تصریح کرد: همزمان با تغییر نرخ ارز از ماه گذشته تقریبا همه شرکت‌های لوازم خانگی قیمت محصولات خود را افزایش دادند. این رشد قیمت متناسب با نوع کالا، میزان ارزبری و مواد اولیه آن‌ها متفاوت بوده، به طوری که شاهد بودیم مثلا قیمت یک کالا پنج درصد و قیمت کالای دیگری ۲۰ درصد هم افزایش داشته است.

وی افزود: باید به این نکته توجه کرد که قیمت برخی مواد اولیه داخلی مثل فولاد و پتروشیمی نیز افزایش داشته است.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز شنبه 15 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
X
آگهی تبلیغاتی