×
حوادث
شناسه خبر : 209036
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/29 ساعت 12:11

دختر مقتول عاشق پسر قاتل شد و بخشید

یک شب مانده به اجرای حکم، الناز دختر مقتول به دادسرا رفت و از سهم خود برای قصاص گذشت کرد. او گفت وقتی فهمیدم امیر پسر قاتل پدرم است و از طرفی متوجه شدم ناخواسته این جنایت رقم خورده است، تصمیم به بخشش گرفتم.

نورنیوز-گروه‌حوادث: گذشت دختر مقتول و عشق او به پسر قاتل پدرش، باعث شد مرد میانسال که نامش در لیست محکومان به قصاص بود، بخشیده شده و به زندگی برگردد.

بهمن سال 99 وقوع یک درگیری به پلیس اعلام شد و مأموران با حضور در صحنه با مرد میانسالی مواجه شدند که از ناحیه سر مجروح شده بود. مرد میانسال به نام بهروز به بیمارستان منتقل شد و تحت درمان قرار گرفت. اما شدت خونریزی او را به کام مرگ کشاند.

بدنبال مرگ مرد میانسال تیم جنایی وارد عمل شده و بررسی‌ها نشان می‌داد که مقتول راننده یک خودروی پژو 206 است که بر سر جای پارک با راننده خودروی کیا سراتو درگیر شده است. او از شدت عصبانیت با مشت و لگد به جان راننده سراتو به نام سهیل افتاده بود و راننده نیز با قفل فرمان به او حمله کرد. با زخمی شدن راننده پژو، سهیل که ترسیده بود از محل متواری شد.

 

کارآگاهان پلیس وارد عمل شده و در نخستین گام به بازبینی دوربین‌های اطراف محل درگیری پرداختند. دوربین‌ها، سرنخ اصلی را بدست مأموران داد و شماره پلاک خودروی سراتو را بدست آوردند. با استعلام شماره پلاک خودرو؛ هویت راننده بدست آمد و مشخص شد سهیل مرد ثروتمندی است که در کار ساخت و ساز بود.

با بدست آمدن هویت متهم فراری، کارآگاهان به سراغ سهیل رفته و راننده فراری در خانه‌اش دستگیر شد. او که تصورش را نمی‌کرد درگیری منجر به قتل شده باشد، در تحقیقات گفت: تا این لحظه فکر می‌کردم که راننده پژو زنده است و در تمام این چند ساعت هم بشدت عذاب وجدان داشتم و می‌خواستم خودم را معرفی کنم.

 صبح روز حادثه برای معامله زمینی در حوالی صحنه قتل رفته بودم، دنده عقب گرفتم تا ماشین را پارک کنم اما مقتول اجازه نداد و می‌گفت جای پارک مال او ست. سراین مسأله باهم دعوای‌مان شد.

با تکمیل تحقیقات پرونده برای محاکمه و صدور حکم به دادگاه کیفری ارسال شد و قضات دادگاه به درخواست اولیای دم و باتوجه به مدارک موجود در پرونده، حکم قصاص او را صادر کردند. با تأیید این حکم در دیوان‌عالی کشور، نام سهیل در لیست محکومان به قصاص قرار گرفت.

سهیل بارها با خانواده مقتول در زندان تماس گرفت واز آنها‌ طلب بخشش کرد، همچنین چندین معتمد را به سراغ آنها فرستاد اما اولیای دم قصاص می‌خواستند و اصرار بر اجرای حکم داشتند.

در حالی که سهیل در چند قدمی چوبه‌دار بود تصمیم گرفت برای آخرین بار پسرش را که در یکی از دانشگاه‌های معتبر خارج از کشور مشغول تحصیل در مقطع دکترا بود، ببیند. سهیل و همسرش تا آن زمان از این حادثه به پسرشان حرفی نزده بودند اما در تماس با او سرانجام این راز را برملا کرده و خواستند که پسرشان برای ملاقات پدرش به ایران بیاید و از طرفی برای گرفتن رضایت او نیز شانسش را امتحان کند.

عشق دختر مقتول به پسر قاتل

پسر جوان به نام امیر وقتی فهمید چه اتفاقی برای پدرش رخ داده بلافاصله راهی ایران شد و روزی که اولیای دم مقتول به دادسرا رفته بودند تا پیگیر تاریخ اجرای حکم شوند، پسرجوان به سراغ آنها رفت. اما او خودش را به‌عنوان یک نیکوکار معرفی کرد که در پرونده‌های قتل از اولیای دم رضایت می‌گیرد.

 گرچه اولیای دم که مادر و پدر و دختر مقتول بودند، بر قصاص اصرار داشتند اما به قاتل مهلت دادند. در حالی‌که پسر جوان در حال صحبت با خانواده مقتول بود الناز، دختر مقتول چند قدمی از آنها فاصله گرفت تا تلفن همراهش را پاسخ دهد که ناگهان دو موتورسوار به سمت او رفته و گوشی دختر جوان را قاپیدند. امیر با دیدن این صحنه، به تعقیب موتورسواران پرداخت و پشت چراغ قرمز با کمک رهگذران، موفق شد سارقان را به دام بیندازد.

تلاش وی برای دستگیری گوشی‌قاپان، نظر الناز را به خود جلب کرد و کم کم بین آنها علاقه‌ای ایجاد شد. با گذشت چند ماه از آشنایی دختر جوان و امیر، تاریخ اجرای حکم سهیل مشخص شد.

اما یک شب مانده به اجرای حکم، الناز به دادسرا رفت و از سهم خود برای قصاص گذشت کرد. او گفت وقتی فهمیدم امیر پسر قاتل پدرم است و از طرفی متوجه شدم ناخواسته این جنایت رقم خورده است، تصمیم به بخشش گرفتم.

به گزارش رکنا، با بخشش دختر جوان، پدر و مادر مقتول نیز تصمیم گرفتند که قاتل پسرشان را ببخشند. بدین ترتیب مرد میانسال با کمک پسرش و دختر مقتول از مجازات قصاص رهایی یافت و بار دیگر به زندگی برگشت.


اخبار مرتبط
پوریا را با چاقو به سرو گردن کشتند/فقط قصاص می‌خواهیم
شنبه 1403/11/13 ساعت 13:44
پوریا را با چاقو به سرو گردن کشتند/فقط قصاص می‌خواهیم
درخواست قصاص عامل قتل پسرمان را داریم او زندگیمان را از ما گرفت او را هرگز نمی بخشم و آنطور که می‌دانم بخشش این فرد یعنی اینکه او دوباره درجامعه فرد دیگری هم خواهد کشت پسر من قربانی او شد. او باید درملا عام قصاص شود تادرس عبرت سایرین شود.
عامل قتل آتشین‌ زن قمارباز دستگیر شد
دوشنبه 1403/11/08 ساعت 11:35
عامل قتل آتشین‌ زن قمارباز دستگیر شد
روز حادثه، زن جوان و سعید سر یک لپ‌تاپ شرط‌بندی کردند، زن جوان باخت، اما یک درگیری را شروع کرد. سعید که خیلی عصبانی شده بود، ابتدا او را به مرگ تهدید کرد و سپس از خانه بیرون رفت. او با کشیدن بنزین از باک موتورسیکلتش به داخل برگشت و بنزین را روی سر زن جوان ریخت و سپس با یک فندک، او را به آتش کشید.
زنگ خطر قتل‌های ناموسی / کانی 17 ساله قربانی خشم پدر شد+ عکس
یکشنبه 1403/11/07 ساعت 13:08
زنگ خطر قتل‌های ناموسی / کانی 17 ساله قربانی خشم پدر شد+ عکس
دختر 17 ساله به نام کانی عبداللهی، اهل روستای ماشکان از توابع پیرانشهر، با انگیزه‌ای ناموسی توسط پدرش به قتل رسید.
طولانی ترین پرونده جنایی ایران/ راز قتل فجیع لیلا فتحی بعد از 20 سال+ فیلم
جمعه 1403/11/05 ساعت 16:21
طولانی ترین پرونده جنایی ایران/ راز قتل فجیع لیلا فتحی بعد از 20 سال+ فیلم
حادثه ناگوار ربوده شدن و قتل «لیلا» دختر 11 ساله ایرانی، از جمله پرونده‌های جنایی کش‌دار در تاریخ ایران به شمار می‌آید. این پرونده که مربوط به 17 اردیبهشت 1374 می‌شود، پس از گذشت 20 سال به پایان رسید.
قاتل فرمانده انتظامی شهرستان زرندیه قصاص شد
چهارشنبه 1403/11/03 ساعت 09:10
قاتل فرمانده انتظامی شهرستان زرندیه قصاص شد
حکم دادگاه کیفری یک استان مرکزی مبنی بر قصاص نفس قاتل شهید رسول مهدوی‌پور فرمانده انتظامی شهرستان زرندیه پس از تأیید در دیوان عالی کشور، اجرا شد.
مرد قاتل در افغانستان عقد کرد در تهران قتل/ قاتل: همسرم را ربوده بود
شنبه 1403/10/29 ساعت 14:23
مرد قاتل در افغانستان عقد کرد در تهران قتل/ قاتل: همسرم را ربوده بود
اکبر دروغ گفته من و او هیچوقت باهم عقد نکرده بودیم. من و کریم بعد از اینکه عقد کردیم به ایران آمدیم.
راز قتل زن جوان و پسرش در خانه خواهر/ دختر مقتول: قصاص می‌خواهم
دوشنبه 1403/10/24 ساعت 08:44
راز قتل زن جوان و پسرش در خانه خواهر/ دختر مقتول: قصاص می‌خواهم
زن جوان که با همدستی شوهرش خواهر خود و کودک 5 ساله او را به قتل رسانده بود دستگیر شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا آغاز شد؛ کره شمالی هشدار داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(71) «بروجن»
آیا توبه تتلو پذیرفته می‌شود؟
اقتصاد اسرائیل زیر ضرب جنگ 12 روزه
زلنسکی در واشنگتن؛ دیدارهای حساس یا چانه‌زنی‌های مبهم
دلایل و زمینه‌‌های مشروعیت سلاح حزب‌الله
سپهر حیدری کشور را ترک کرد
وزیر نیرو: با کاهش دما؛ پیک مصرف را پشت سر گذاشتیم
هشدار مراقبتی به مردم؛ افزایش شدید شاخص پرتو فرابنفش در دو روز آینده
زلنسکی وارد واشنگتن شد/ترامپ: روز بزرگی در کاخ سفید است
مشاهده خرس سیاه آسیایی در منطقه‌ای از بشاگرد هرمزگان+فیلم
خراسان رضوی شنبه تعطیل شد
افشاگری100 اقتصاددان برجسته بین المللی؛آمارهای آمریکا قابل اعتماد نیستند!
روایت همسر دانشمند هسته‌ای از جاسوسی منافقین که منجر به عملیات ترور می‌شود! +فیلم
قتل هولناک در ملارد؛ اعتراف قاتل به شلیک مرگبار
فوتبال ایران منتظر رونمایی از استراتژی هاشمیان در پرسپولیس+ برنامه سایر بازی های امروز
چرا زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی تغییر کرد؟
بقایی: احتمالاً دور بعدی گفت‌وگو با آژانس در روزهای آینده انجام می‌شود
دیدار تراکتور - استقلال حساس ترین نبرد هفته نخست لیگ برتر
سرناسازگاری اسرائیل با میانجی‌گران
انتشار نماهنگ «نگارگر روضه‌ رضوان» همراه سخنان رهبر معظم انقلاب + فیلم
تیم تپانچه ایران روی سکوی سوم آسیا ایستاد
نماینده ارامنه جنوب کشور هشدار داد؛ قفقاز گلوگاه حیاتی ماست
پوستر باشگاه پرسپولیس به بهانه دیدار امشب با شمس آذر منتشر شد
واژگونی قایق در نیجریه؛ 40 نفر مفقود شدند
پزشکیان: راهی پیدا کنیم تا بی‌عدالتی از بین برود + فیلم
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 27 مرداد + پخش زنده
نشست العلمین؛ طرح تازه رژیم اسرائیل برای تبادل اسرا و خلع سلاح حماس
امنیت غذایی در خطر؛ مطالبه صریح از وزارت جهاد کشاورزی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
ماجرای جنجالی صدور قبوض نجومی برق در روستاها چه بود؟
اروپا نگران است؛ آیا صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» تکرار می شود؟
شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو حذف شد+ جزئیات
پیکر استاد محمود فرشچیان وارد اصفهان شد+ زمان مراسم
صلح بزرگ ترامپ یا امتیاز بزرگ پوتین؟
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
X
آگهی تبلیغاتی