×
بین الملل
شناسه خبر : 208820
تاریخ انتشار :

کربی: توافق آتش‌بس در غزه پایدار خواهد بود

«جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه‌ای به آتش‌بس در غزه و ادعای اخیر رژیم صهیونیستی مبنی بر «عقب‌نشینی حماس از توافقات انجام شده» پرداخت.

نورنیوز-گروه بین الملل: همزمان با ادعای رژیم صهیونیستی درباره «عقب‌نشینی حماس از توافقات انجام شده»، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید تأکید کرد: «جزئیاتی وجود دارد که باید مشخص شوند اما گزارش‌ها مبنی بر اینکه توافق آتش‌بس ممکن است به هم بخورد، صحت ندارد.»

 «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه‌ای به آتش‌بس در غزه و ادعای اخیر رژیم صهیونیستی مبنی بر «عقب‌نشینی حماس از توافقات انجام شده» پرداخت.

کربی عصر پنجشنبه و در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی «ان‌بی‌سی نیوز» گفت: «دولت بایدن از مسائل اشاره شده توسط اسرائیل آگاه است. اما به باور ما، این مشکلات حل خواهد شد.»

او افزود: «دولت اسرائیل باید با توافق آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا موافقت کند.»

با وجود خشمگین شدن «جو بایدن» رئیس جمهور کنونی آمریکا از سوال خبرنگاران درباره نقش «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا در رسیدن به توافق آتش‌بس در غزه، کربی گفت: «ترامپ قطعا به انعقاد توافق کمک کرد اما بسیاری سزاوار قدردانی هستند.بایدن و ترامپ هدف مشترکی از پایان دادن به این جنگ و آزادی اسرا دارند.»

او افزود: «اما اسرا و مردم غزه به عاملین توافق اهمیتی نمی‌دهند، آن‌ها می‌خواهند به خانه‌های خود بازگردند.»

کربی همچنین در پاسخ به سوالی درباره زمان رسیدن به این توافق و نزدیک بودن آن به ۲۰ام ژانویه (روز تحلیف ترامپ) مدعی شد: «حماس اکنون ضعیف‌تر و بیشتر پذیرای توافق است.»

این ادعا درحالی است که به اذعان بایدن، توافق مذکور، توافق ارائه شده از سوی آمریکا در ماه می است. حماس همواره موافقت خود با توافق مذکور را اعلام کرده بود و به اذعان «متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شخص «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در رسیدن به این توافق کارشکنی کرده است.

او افزود: «جزئیاتی وجود دارد که باید مشخص شوند. اما گزارش‌ها مبنی بر اینکه توافق آتش‌بس ممکن است به هم بخورد، صحت ندارد. ما مطمئن هستیم که جزئیاتی که نتانیاهو درباره آن صحبت کرده است، حل خواهد شد و اجرای توافق از روز یکشنبه آغاز خواهد شد.»

 کربی همچنین مجددا توافق کنونی را حاصل «ضعف محور مقاومت» دانست و مدعی شد: «آنچه حماس را وادار به بازگشت به میز مذاکره کرد، انزوای آن پس از حذف قدرت، خنثی شدن رهبران آن و ناتوانی ایران از حمایت آن است.»

این ادعا درحالی است که «خلیل الحیه»، رئیس جنبش حماس در نوار غزه و رئیس هیئت مذاکره کننده این جنبش در مذاکرات، در اولین سخنرانی خود پس از دستیابی به آتش‌بس، ضمن قدردانی از حزب‌الله لبنان، مقاومت عراق و انصارالله یمن بابت پشتیبانی از غزه، «از جمهوری اسلامی ایران نیز برای حمایت از مقاومت و مردم فلسطین و همچنین حضور در نبرد و درهم‌کوبیدن قلب رژیم در ۲ عملیات وعده صادق» تشکر کرد.

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در ادامه به نحوه اجرای توافق آتش‌بس پرداخت و گفت: «در جریان اجرای مرحله اول، ۲ طرف باید برای شروع مرحله دوم که جنگ را پایان می‌دهد، مذاکره کنند. نکته مهم و حیاتی که ما را به مرحله دوم می‌رساند این است که آنچه را که در مرحله اول بر سر آن توافق شده بود، به انجام برسانیم.»

اظهارات کربی درباره الزام موافقت رژیم صهیونیستی با توافق کنونی درحالی است که ساعاتی پیش دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با طرح این ادعا که جنبش حماس از توافق‌های انجام شده با میانجی‌ها درباره آتش‌بس و تبادل اسرا در غزه عقب‌نشینی کرده، تعلیق در برگزاری نشست‌های کابینه درباره تصویب توافق را اعلام کرد.

اما رهبران حماس ضمن رد ادعاهای مطرح شده در بیانیه دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، تاکید کردند که این جنبش به توافق آتش‌بس در غزه پایبند است.

از طرفی روزنامه صهیونیستی «معاریو» نوشت که نخست‌وزیر این رژیم نمی تواند از قراردد تبادل اسرا با حماس عقب‌نشینی کند.

با وجود مخالفت های برخی چهره های تندرو در این کابینه با توافق یاد شده، اما پیش بینی می‌شود با توجه به اکثریتی که نتانیاهو در کابینه دارد، این توافق به تصویب برسد.

به گزارش ایسنا، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در این خصوص پیش بینی کرد که نشست کابنیه تا بازگشت اعضای تیم مذاکره کننده از دوحه برگزار نشود.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زمان‌آباد سمنان لرزید
مدیوم شات | سینما با فیلم کوتاه اوج می‌گیرد
واکنش وزارت امور خارجه به خبر دستگیری اتباع ایرانی در بریتانیا
شب داغ فوتبال ایران؛نایب‌قهرمان امشب مشخص می‌شود+ آخرین وضعیت جدول
زمان پرداخت معوقات فرهنگیان بازنشسته اعلام شد
وضعیت آب و هوا امروز 18 اردیبهشت +وضعیت استانها
توان رزم دریایی ایران افزایش یافت؛ سهند مسلح به 12 موشک کروز
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون؛ از «شیر شاه» تا «سرزمین اوباش»
مسیر هموار ایران تا فینال فوتبال ساحلی؛ بلاروس گام بعدی قهرمانان+ نمودار
با هدف صرفه‌جویی انرژی؛ ادارات تابستان 1404 را متفاوت آغاز می‌کنند
برنامه مسابقات امروز 18 اردیبهشت + پخش زنده
تاریخ جدید عرضه بازی پرطرفدار GTA6 اعلام شد
آغاز پیش‌فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو برای پاییز 1404
فروش ویژه ایران‌خودرو برای جایگزینی خودروهای فرسوده آغاز شد/از دنا پلاس تا تارا
نمودار لیگ قهرمانان اروپا 2025 تکمیل شد
جای امباپه خالی؛ پاریس حریف اینتر در فینال لیگ قهرمانان شد | آرسنال (1) پاری سن ژرمن (2)
عصبانیت شدید رونالدو از بازیکنان النصر: هنگام گل های الاتحاد خواب بودید!+ فیلم
النصر(2)_الاتحاد(3)؛ کامبک رویایی الاتحاد+فیلم گل ها
بازی های هفته 29 ام لیگ برتر از کدام شبکه ها پخش می شود؟
دود سیاه از واتیکان؛ پاپ جدید هنوز انتخاب نشده است!
وزیر آموزش و پرورش وارد عمل شد؛ پیگیری فوری ماجرای معلم زرندی
ویتکاف پشت درهای بسته شورای امنیت درباره ایران و غزه گفت و گو می کند!
ادبیات معاصر یکی از چهره‌های زنانه خود را از دست داد
جزئیات تعطیلی پنج شنبه ها در همدان
ناشران: هزینه بیشتر می‌دهیم، اما غرفه‌ی مجهز می‌خواهیم!
واکنش تند ایران به تحریف نام خلیج فارس توسط آمریکا
ترامپ: یمنی‌ها شجاعت زیادی از خودشان نشان دادند
نورنما | اسکله بندر کنارک: بزرگترین و مهم ترین اسکله صیادی
گزارش تصویری | یکی از مخوف ترین زندان های آمریکا که ترامپ دستور بازگشایی آن را داد
واکنش شمخانی به اظهارات اخیر ونس
علت تعطیلی ادارات در روزهای پنجشنبه‌ مشخص شد
جزیبات انتقال زندانیان ایرانی از مالزی به کشور اعلام شد+تعداد زندانیان
گردوغبار دست از سر تهران برنمی دارد!
علت قطعی برق برخی از شعبه بانکی در تهران اعلام شد
اینجا خلیج‌فارسه، باید فارسی صحبت کنی + فیلم
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
آسمان قفل شد؛ هند مسیر پروازهای بین المللی به پاکستان را بست!
مرگ زائر اندونزیایی در آسمان؛ آغاز غم‌انگیز حج 2025
افشای مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه با میانجی‌گری امارات
سفر ترامپ به منطقه؛ فرصت صلح یا تکرار یک راهبرد پرهزینه؟
عراقچی به هند سفر کرد
ممنوعیت عرضه غذاهای تهیه‌شده از کوسه و سفره‌ماهی
نام خلیج فارس، حتی در موزه ی ملی قطر خود نمایی میکند
راز خونین در شهرک گلستان
چگونه تهران را پایتخت کتاب منطقه کنیم؟
سفر جولانی به فرانسه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (26)«اراک»
نوشاد؛ ستاره بی‌رقیب Pro A فرانسه
قیمت خودرو امروز 17 اردیبهشت 1404+ جدول
قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه 17 اردیبهشت ماه 1404
X
آگهی تبلیغاتی