×
بین الملل
شناسه خبر : 208820
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/10/27 ساعت 17:29
کربی: توافق آتش‌بس در غزه پایدار خواهد بود

کربی: توافق آتش‌بس در غزه پایدار خواهد بود

«جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه‌ای به آتش‌بس در غزه و ادعای اخیر رژیم صهیونیستی مبنی بر «عقب‌نشینی حماس از توافقات انجام شده» پرداخت.

نورنیوز-گروه بین الملل: همزمان با ادعای رژیم صهیونیستی درباره «عقب‌نشینی حماس از توافقات انجام شده»، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید تأکید کرد: «جزئیاتی وجود دارد که باید مشخص شوند اما گزارش‌ها مبنی بر اینکه توافق آتش‌بس ممکن است به هم بخورد، صحت ندارد.»

 «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه‌ای به آتش‌بس در غزه و ادعای اخیر رژیم صهیونیستی مبنی بر «عقب‌نشینی حماس از توافقات انجام شده» پرداخت.

کربی عصر پنجشنبه و در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی «ان‌بی‌سی نیوز» گفت: «دولت بایدن از مسائل اشاره شده توسط اسرائیل آگاه است. اما به باور ما، این مشکلات حل خواهد شد.»

او افزود: «دولت اسرائیل باید با توافق آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا موافقت کند.»

با وجود خشمگین شدن «جو بایدن» رئیس جمهور کنونی آمریکا از سوال خبرنگاران درباره نقش «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا در رسیدن به توافق آتش‌بس در غزه، کربی گفت: «ترامپ قطعا به انعقاد توافق کمک کرد اما بسیاری سزاوار قدردانی هستند.بایدن و ترامپ هدف مشترکی از پایان دادن به این جنگ و آزادی اسرا دارند.»

او افزود: «اما اسرا و مردم غزه به عاملین توافق اهمیتی نمی‌دهند، آن‌ها می‌خواهند به خانه‌های خود بازگردند.»

کربی همچنین در پاسخ به سوالی درباره زمان رسیدن به این توافق و نزدیک بودن آن به ۲۰ام ژانویه (روز تحلیف ترامپ) مدعی شد: «حماس اکنون ضعیف‌تر و بیشتر پذیرای توافق است.»

این ادعا درحالی است که به اذعان بایدن، توافق مذکور، توافق ارائه شده از سوی آمریکا در ماه می است. حماس همواره موافقت خود با توافق مذکور را اعلام کرده بود و به اذعان «متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شخص «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در رسیدن به این توافق کارشکنی کرده است.

او افزود: «جزئیاتی وجود دارد که باید مشخص شوند. اما گزارش‌ها مبنی بر اینکه توافق آتش‌بس ممکن است به هم بخورد، صحت ندارد. ما مطمئن هستیم که جزئیاتی که نتانیاهو درباره آن صحبت کرده است، حل خواهد شد و اجرای توافق از روز یکشنبه آغاز خواهد شد.»

 کربی همچنین مجددا توافق کنونی را حاصل «ضعف محور مقاومت» دانست و مدعی شد: «آنچه حماس را وادار به بازگشت به میز مذاکره کرد، انزوای آن پس از حذف قدرت، خنثی شدن رهبران آن و ناتوانی ایران از حمایت آن است.»

این ادعا درحالی است که «خلیل الحیه»، رئیس جنبش حماس در نوار غزه و رئیس هیئت مذاکره کننده این جنبش در مذاکرات، در اولین سخنرانی خود پس از دستیابی به آتش‌بس، ضمن قدردانی از حزب‌الله لبنان، مقاومت عراق و انصارالله یمن بابت پشتیبانی از غزه، «از جمهوری اسلامی ایران نیز برای حمایت از مقاومت و مردم فلسطین و همچنین حضور در نبرد و درهم‌کوبیدن قلب رژیم در ۲ عملیات وعده صادق» تشکر کرد.

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در ادامه به نحوه اجرای توافق آتش‌بس پرداخت و گفت: «در جریان اجرای مرحله اول، ۲ طرف باید برای شروع مرحله دوم که جنگ را پایان می‌دهد، مذاکره کنند. نکته مهم و حیاتی که ما را به مرحله دوم می‌رساند این است که آنچه را که در مرحله اول بر سر آن توافق شده بود، به انجام برسانیم.»

اظهارات کربی درباره الزام موافقت رژیم صهیونیستی با توافق کنونی درحالی است که ساعاتی پیش دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با طرح این ادعا که جنبش حماس از توافق‌های انجام شده با میانجی‌ها درباره آتش‌بس و تبادل اسرا در غزه عقب‌نشینی کرده، تعلیق در برگزاری نشست‌های کابینه درباره تصویب توافق را اعلام کرد.

اما رهبران حماس ضمن رد ادعاهای مطرح شده در بیانیه دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، تاکید کردند که این جنبش به توافق آتش‌بس در غزه پایبند است.

از طرفی روزنامه صهیونیستی «معاریو» نوشت که نخست‌وزیر این رژیم نمی تواند از قراردد تبادل اسرا با حماس عقب‌نشینی کند.

با وجود مخالفت های برخی چهره های تندرو در این کابینه با توافق یاد شده، اما پیش بینی می‌شود با توجه به اکثریتی که نتانیاهو در کابینه دارد، این توافق به تصویب برسد.

به گزارش ایسنا، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در این خصوص پیش بینی کرد که نشست کابنیه تا بازگشت اعضای تیم مذاکره کننده از دوحه برگزار نشود.


نظرات

آخرین اخبار
بارش‌های شدید شرق آسیا را فلج کرد؛ چین و ژاپن درگیر سیل و تخلیه اضطراری
مهسا بهشتی قوی‌ترین بانوی آسیا؛ پایانی رؤیایی برای وزنه‌برداری دختران
محکومیت حمایت اتحادیه اروپا از عناصر تروریستی ضد ایرانی
قیمت گواهی اسقاط خودرو چقدر است؟ راهنمای کامل طرح نوسازی ناوگان توسط ایدرو
پاسخ اولیانوف به چرایی ادامه جنگ آمریکا با ایران
آمریکا قصد حمله زمینی به ایران را داشت؛ اما نیت شومشان خنثی شد
قرار مرگبار دو رقیب عشقی در تهران؛ پسر جوان با ضربات چاقو جان باخت
لاوروف: آمریکا در حملات اوکراین علیه روسیه دست مستقیم دارد
رهگیری و انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان
شکاف میان نتانیاهو و ترامپ؛ آیا «بی‌بی» بزرگ‌ترین دشمن خودش است؟
رکوردشکنی گرما در بریتانیا؛ پنجمین موج گرما اروپا را در آتش فرو برد
واکنش تند کره شمالی به رزمایش آمریکا و کره جنوبی
جزئیات حمله به وزیر دولت ایالت بلوچستان پاکستان / 6 نفر مجروح شدند
خزر به پایین‌ترین تراز 200 سال اخیر رسید؛ زنگ خطر برای سواحل شمال
جنگ فرسایشی ایران چگونه ظرفیت واقعی آمریکا را آشکار کرد
5 هزار کامیون پشت مرز بازرگان؛ لاین سوم در راه است
فرهاد قلی‌زاده سه‌گانه طلایی شد؛ درخشش دوباره وزنه‌برداری ایران در آسیا
پشت پرده غیبت 4 ستاره جوان پرسپولیس در بازی سرنوشت‌ساز
بازی ایران و روسیه قطعی شد؛ 7 مهر در کازان
«سقف»؛ کمدی سیاه یک خانواده ایرانی در روزهای جنگ 12 روزه
آخرین قیمت طلا و سکه امروز جمعه 23 مرداد 1405 / سکه 189 میلیون تومان شد
آیت‌الله خاتمی: توان موشکی ایران ، آمریکا را به ذلت کشاند
پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 24 مرداد
معاملات آتی برق ژاپن 3 برابر شد؛ سایه بحران هرمز بر بازار انرژی
جهش قیمت نفت در بازار جهانی؛ برنت به 87 دلار رسید
ماجرای توقیف فوری 18 موتورسیکلت و 3 خودرو در آران و بیدگل چه بود؟
پیش بینی بورس فردا شنبه 24 مرداد/ بورس فردا صعود می کند؟
قیمت دینار عراق امروز جمعه 23 مرداد 1405؛ 100 دینار چند تومان شد؟
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال
مستند برنده ونیز، نماینده سوئیس در اسکار 2027؛ روایتی از زندگی در غزه
پنجره نقل‌وانتقالات استقلال 4 شهریور باز می‌شود؟
افتخارآفرینی نخبگان ایرانی در المپیاد جهانی کامپیوتر 2026
خواب‌آلودگی راننده پژو 405 حادثه مرگباری رقم زد
چرا قاهره از توافق سه جانبه ریاض، استانبول و اسلام آباد جا ماند؟
رایزنی ایران و افغانستان برای تسهیل صادرات و توسعه تجارت دوجانبه
قیمت لیر ترکیه امروز جمعه 23 مرداد چقدر شد؟
جشن روز استقلال پاکستان در تهران با حضور سفیر پاکستان برگزار شد
سریال «دختر امپراتور» از امشب روی آنتن می‌رود
جزئیات ضربه اطلاعات سپاه به تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان
مذاکرات لبنان و اسرائیل در آستانه بن‌بست؛ بیروت خواستار توقف حملات شد
افزایش قیمت بنزین فعلاً منتفی شد
مهسا بهشتی ستاره وزنه‌برداری جوانان آسیا شد؛ 6 مدال طلا برای دختر ایرانی
نحوه پرداخت اینترنتی حق‌بیمه رانندگان در سامانه تأمین اجتماعی اعلام شد+ لینک
پهلوان آواز ایران با حضور چهره‌های موسیقی بدرقه شد؛ روایت هنرمندان از ایرج خواجه‌امیری
ورود 363 هزار خودرو به گیلان؛ ترافیک سنگین در آزادراه رشت - قزوین
قاتل 3 جوان لرستانی در کوهدشت دستگیر شد + جزئیات جنایت
جنگ ایران به روایت رسانه‌های اسرائیلی؛ توان موشکی ایران پابرجاست
جزئیات برنامه احیای تالاب انزلی؛ پایش زیست‌بوم و تقویت محیط‌بانی
رکورد تاریخی اسقاط خودرو در ایران شکست ؛ 20 میلیون وسیله نقلیه فرسوده در جاده‌ها
رشد 205 درصدی تردد واگن‌های قطار در مرز رازی