×
اجتماعی
شناسه خبر : 208744
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/10/27 ساعت 09:36
آغاز بارش برف و باران در برخی مناطق کشور

آغاز بارش برف و باران در برخی مناطق کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از نفوذ سامانه بارشی به کشور و بارش برف و باران در برخی استان‌های کشور خبر داد و گفت: بارش برف و وزش باد در ارتفاعات مرکزی کشور، ارتفاعات کرمان و نیمه شرقی کشور طی جمعه (بعدازظهر و شب) همراه با وزش باد و احتمال رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: صادق ضیاییان اظهارکرد: از بعدازظهر پنجشنبه با نفوذ سامانه بارشی به کشور در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، شرق آذربایجان شرقی، استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و ارتفاعات البرز مرکزی بارش برف و باران، کاهش دما، وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گردوخاک پیش بینی می‌شود.

وی افزود: این وضعیت جمعه علاوه بر مناطق فوق در خراسان‌های رضوی و جنوبی برخی نقاط استان‌های سیستان و بلوچستان یزد، کرمان، هرمزگان، اصفهان، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی، شمال فارس، شنبه در شرق، جنوب شرق و مرکز کشور، استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی، اردبیل، گیلان، مازندران، البرز، تهران و یکشنبه در برخی نقاط شمال غرب، غرب، سواحل غربی خزر، برخی نقاط کرمان و سیستان و بلوچستان رخ خواهد داد.

بنابر اظهارات رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، دوشنبه سامانه بارشی دیگری مجددا وارد کشور شده و سبب بارش در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان‌های شمالی، رضوی و جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، برخی نقاط استان‌های یزد و اصفهان و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز می‌شود.

ضیائیان عنوان کرد: لازم به ذکر است از بعدازظهر پنجشنبه در استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و بخشهایی از مرکز کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد. همچنین پنجشنبه و جمعه و مجددا در روز دوشنبه هفته آینده دریای خزر مواج است.

وی در ادامه،‌ درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده، اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۸ دی‌ماه) قسمتی ابری تا نیمه ابری و وزش باد، به تدریج افزایش ابر و بارش پراکنده با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد و طی روز شنبه (۲۹ دی‌ماه) نیمه ابری و وزش باد، گاهی بارش پراکنده بتدریج کاهش ابر با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا (۲۸ دی‌ماه) سنندج و شهرکرد با دمای ۵- سانتی گراد و پس فردا شنبه (۲۹ دی‌ماه) سنندج با دمای ۶- درجه سانتی گراد سردترین و بندرعباس با دمای ۲۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مراکز استان‌ کشور هستند.

بارش برف و وزش باد شدید در ارتفاعات/ کوهنوردی مخاطره آمیز است

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: طی روز جمعه (۲۸ دی‌ماه) در بیشتر مناطق کوهستانی کشور به‌ویژه قله‌های مرتفع البرز و زاگرس مرکزی، شرایط جوی به سبب وزش باد شدید و بارش متناوب برف نامساعد و فعالیت‌های کوهنوردی و طبیعت‌گردی مخاطره آمیز است.

صادق ضیاییان اظهار کرد: پنجشنبه (۲۷ دی‌ماه) نفوذ تدریجی سامانه بارشی در ارتفاعات البرز، شمال غرب و بتدریج شمال شرق پیش‌بینی می‌شود که ابرناکی و مه آلودشدن( کاهش دید)، بارش برف و کولاک، وزش باد شدید را در پی خواهد داشت. جمعه (۲۸ دی‌ماه) تداوم و تقویت بارش برف و وزش باد در ارتفاعات شمال غرب، ارتفاعات البرز و شمال شرق و زاگرس مرکزی دور از انتظار نیست.

وی ادامه داد: بارش برف و وزش باد در  ارتفاعات مرکزی کشور، ارتفاعات کرمان و نیمه شرقی کشور طی جمعه (بعدازظهر و شب) همراه با وزش باد و احتمال رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود. ریزش هوای سرد طی عصر پنجشنبه و روز جمعه موجب کاهش دما در نیمه شمالی کشور می‌شود که در تلفیق با وزش باد، تشدید سوزباد و افت دمایی را در پی خواهد داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با توجه به این شرایط جوی توصیه کرد: از استقرار و تردد روی نقاب‌های برفی و مسیرهای منتهی به زیر آن‌ها اجتناب و در مناطق همراه با بارش برف و نواحی پوشیده از برف با حجم مناسب، از تردد در مسیرها و شیب های مستعد بهمن خودداری شود.

وی در ادامه گفت: طی روز جمعه در بیشتر مناطق کوهستانی کشور به‌ویژه قله‌های مرتفع البرز و زاگرس مرکزی، شرایط جوی به سبب وزش باد شدید و بارش متناوب برف نامساعد و فعالیت‌های کوهنوردی و طبیعت گردی مخاطره آمیز است.

ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی رتفاعات شمال تهران طی روزهای پایانی هفته اظهارکرد: پنجشنبه اوایل روز آسمان نیمه ابری همراه با وزش باد، از بعدازظهر افزایش ابر و مه‌آلود و بارش پراکنده برف و جمعه نیمه ابری تا ابری و مه آلود همراه با وزش باد و در قله‌های مرتفع بارش تناوبی برف و کولاک پیش‌بینی‌می‌شود.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
X
آگهی تبلیغاتی