×
اجتماعی
شناسه خبر : 208693
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/26 ساعت 18:17
آخر هفته تهران بارانی می‌شود

آخر هفته تهران بارانی می‌شود

اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد از فعالیت ناپیوسته سامانه بارشی در این استان از اواخر هفته جاری خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: اداره کل هواشناسی استان تهران عصر چهارشنبه نسبت به بارش برف و باران در استان و کاهش دما از روز جمعه هشدار داد.

بر اساس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان تهران از روز جمعه ۲۸ دی‌ماه تا یکشنبه ۳۰ دی‌ ماه، مه، بارش باران و برف گاهی وزش باد در بعضی ساعات در نیمه شمالی استان، بارش برف گاهی کولاک برف در ارتفاعات و بارش پراکنده باران و برف گاهی وزش باد نسبتا شدید در نیمه جنوبی استان رخ خواهد داد.

همچنین لغزندگی جاده‌ها به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها و احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل، خطر لغزش و سقوط سنگ در نواحی کوهستانی، گاهی کاهش شعاع دید به‌ ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات، احتمال تگرگ، احتمال وزش باد شدید موقت و خسارت به سازه‌های موقت و تجهیزات شهری و برون‌شهری و محصولات کشاورزی از آثار این مخاطره است.

اداره کل هواشناسی استان تهران همچنین نسبت به انباشت آلاینده‌ها و تشکیل مه‌ دود در روزهای شنبه ۲۹ دی‌ماه و یکشنبه ۳۰ دی‌ماه در نواحی پرتردد شهری هشدار داد.

همچنین در این بازه زمانی کاهش سه تا ۶ درجه‌ای دما و ماندگاری هوای سرد و یخبندان شبانه تا پایان هفته و اختلال در انتقال حامل‌های انرژی در استان تهران دور از انتظار نیست.

بنابراین در این شرایط احتیاط در سفرها به‌ویژه در نواحی کوهستانی و گردنه‌ها، عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، عدم جابجایی عشایر یا چرای دام در دامنه‌ها و ارتفاعات، پاک‌سازی دهانه پل‌ها و لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، هشدار به بهره‌برداران عرصه منابع طبیعی، آمادگی راهداری‌ها و مهیا بودن تجهیزات برف‌روبی به‌ویژه در نواحی کوهستانی و گردنه‌ها، مدیریت حامل‌های انرژی و آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی توصیه می‌شود.

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد شدید تا بسیار شدید در این استان هشدار داد که بر این اساس افزایش سرعت وزش باد در عصر پنجشنبه تا جمعه به‌ ویژه در نیمه غربی و جنوبی استان تهران پیش‌بینی شده است.

امکان سقوط اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت همچون داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، احتمال شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها، احتمال سقوط سنگ در ارتفاعات و ریزش بهمن حوالی قله‌ها از آثار این مخاطره است.

اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها، عدم استقرار در مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیماهای سبک و بالگرد و تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام مستحکم سازی پوشش گلخانه‌ها، عدم سم یا محلول پاشی باغات و مزارع در هنگام وزش باد از توصیه‌های اداره کل هواشناسی استان تهران در این شرایط است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران از امروز تا ظهر فردا پنجشنبه آسمانی صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد ملایم پیش‌بینی می‌شود و در این مدت در مناطق پرتردد شهری در بعضی ساعات غبار محلی کاهش کیفیت هوا و گاهی کاهش دید مورد انتظار خواهد بود همچنین توچال با کمینه دمای ۹- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا پنجشنبه صاف تا کمی ابری و غبار محلی، از بعدازظهر افزایش ابر و وزش باد شدید با حداقل دمای هفت و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد و در ‌جمعه قسمتی ابری تا نیمه ابری و وزش باد بتدریج افزایش ابر و بارش پراکنده با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وزیر جهاد کشاورزی:ایران ظرفیت تبدیل شدن به هاب غذایی منطقه را دارد
پنتاگون طرح‌های حمله نظامی به کوبا را شبیه‌سازی می‌کند
پرداخت 40 هزار میلیارد تومان مطالبات گندمکاران در راه است
افسران اسرائیلی: رهگیری پهپادهای حزب‌الله دشوار شده است
زاکانی: تعداد ایستگاه‌های مترو تهران به 163 رسید
عبور سه ابرنفتکش از تنگه هرمز پس از دو ماه توقف
قیمت گوشت قرمز امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول
پیش بینی قیمت طلا و دلار تا پایان سال ؛ ریسک معامله چقدر است؟
هشدار نارنجی هواشناسی؛ سامانه بارشی جدید در راه شمال و غرب کشور
رقابت شدید الهلال و الاتحاد برای جذب لواندوفسکی
صنعت خودروسازی جهان در چاله جنگی ترامپ
جدول پخش فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون
مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می شود؟
ایروانی: شورای امنیت نباید در برابر تهدیدهای مکرر ترامپ بی‌تفاوت بماند
واکنش تند لهستان به رفتار صهیونیست‌ها با فعالان بین‌المللی
ادمه رایزنی‌های مصر با عربستان و قطر برای مهار تنش
7 مزایای حیاتی زایمان طبیعی برای مادر و نوزاد
کاهش 70 درصدی پیوند اعضا پس از جنگ؛ 27 هزار بیمار چشم‌انتظار هستند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت + جدول
تنگه هرمز؛ ابعاد حقوقی ترتیبات جدید در پرتو تجاوز و تغییر بنیادین اوضاع
فرمانده ارتش پاکستان امروز وارد تهران می شود ؛ ادامه رایزینی ها با ایران
با سنگر‌های استیجاری سنتکام چه باید کرد؟
صدور کیفرخواست آمریکا علیه رائول کاسترو
از حمله مرگبار شامپانزه‌ها تا سکوی قهرمانی؛ روایت یک قهرمان کشتی
فهرست نهایی مصر برای جام جهانی اعلام شد؛ صلاح در اندیشه درخشش مقابل ایران
عقب‌نشینی دولت ترامپ؛ تحریم‌های گزارشگر ویژه سازمان ملل لغو شد
شرایط سنی برای شرکت در کنکور دانشجو معلمان اعلام شد
سامانه فراموشی
استون‌ویلا فاتح لیگ اروپا شد
جنگ و تاب‌آوری انرژی
سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست است
هلاکت دو تروریست مسلح در پاسخ قاطع پلیس
انقاتد شدید اتحادیه اروپا از یورش به ناوگان صمود
انتقاد شدید سناتور آمریکایی از رفتار «نفرت‌انگیز» بن‌گویر با فعالان ناوگان صمود
فرانسه؛ پایتخت حقوق بشر یا پناهگاه رسوایی‌های خاموش؟
نماینده دموکرات: اقدامات دولت ترامپ برای آزادی ملت‌ها نیست
استرالیا و نیوزیلند سفرای اسرائیل را احضار کردند
اجرای حکم اعدام دو عضو هسته تروریستی تجزیه‌طلب + جزئیات اعترافات
ترکیه حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» را به شدت محکوم کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول پخش
هاآرتص: رفتار بن‌گویر با فعالان ناوگان «صمود» رسوایی آشکار است
تلاش واشنگتن برای حذف نامزدی نماینده فلسطین در مجمع عمومی
لاوروف: روسیه و چین از هرج و مرج در دنیای چندقطبی جلوگیری می‌کنند
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت+ وضعیت استان ها
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه