×
بین الملل
شناسه خبر : 208682
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/26 ساعت 16:56
بیانیه نیروهای مسلح یمن درباره حمله به ناو آمریکایی

اخبار یمن؛

بیانیه نیروهای مسلح یمن درباره حمله به ناو آمریکایی

سخنگوی ارتش یمن از حمله به ناو هواپیمابر آمریکایی در شمال دریای سرخ خبر داد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «یحیی سریع» سخنگوی ارتش یمن گفت: عملیات نظامی مشترکی را علیه ناو هواپیمابر «یو اس اس هری ترومن» و یگان‌های دریایی وابسته به آن در شمال دریای سرخ انجام دادیم. این عملیات توسط نیروی موشکی و پهپادی با موشک‌های بالدار و پهپاد طی تلاش این ناو برای تجاوز به یمن صورت گرفت.

طبق گزارش المسیره، وی گفت: این عملیات اهداف خود را با موفقیت محقق کرد. این ششمین باری است که این ناو هدف قرار گرفت. ما آماده هرگونه تنش آمریکا و اسرائیل هستیم و به وظیفه خود در قبال مردم مظلوم فلسطین ادامه می‌دهیم. عملیات ما جز با توقف تجاوز و لغو محاصره غزه متوقف نخواهد شد.

ارتش یمن حملاتش را برای حمایت از مردم نوار غزه ادامه داده و همچنین کشتی‌های مرتبط با آمریکا، انگلیس و اسرائیل را در دریای سرخ و خلیج عدن هدف قرار می‌دهد.

در پاسخ، رژیم صهیونیستی نیز مواضعی در داخل یمن را بمباران کرد که برخی از آنها در صنعا بودند و از آغاز سال ۲۰۲۴، واشنگتن و لندن حملات هوایی و حملات موشکی به مناطقی در یمن را آغاز کردند.

عملیات منحصر‎به‌فرد یمنی‌ها علیه تروریست‌های داعشی

نیروهای یمنی از پاکسازی یک منطقه در استان البیضاء از لوث تروریست‌های داعشی خبر دادند.

به نقل از المسیره، وزارت کشور دولت نجات ملی یمن در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که نیروهای یمنی با انجام یک عملیات منحصر به فرد موفق شدند منطقه «حنکة آل سعود» واقع در استان البیضاء را از لوث تروریست‌های داعشی پاکسازی کنند.

بر اساس اعلام وزارت کشور یمن، در پی این عملیات، ده‌ها تروریست داعشی دستگیر و تعداد زیادی از آنها به هلاکت رسیدند.

در اطلاعیه وزارت کشور دولت نجات ملی یمن آمده است که «فیصل الخبزی المعین» سرکرده این تروریست‌های داعشی در پی این عملیات به هلاکت رسیده است.

بر اساس این اطلاعیه، عملیات یمنی‌ها پس از اقدامات خرابکارانه متعدد تروریست‌ها و مخالفت با معرفی خود به دستگاه‌های قضائی صورت گرفته است.

وزارت کشور یمن در ادامه تاکید کرد که فعال کردن باندهای داعشی در چنین شرایطی، نقشه آمریکایی‌ها و صهیونیست‌‎ها برای هدف قرار دادن جبهه داخلی در این کشور است.

وزارت کشور یمن افزود که فعال کردن داعشی‌ها توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی با هدف مجبور کردن یمن به عقب نشینی از مواضعش به نفع مقاومت فلسطین صورت گرفته است.

ارتش یمن بارها موفق شده است حملات داعشی ها را خنثی و مناطقی را از لوث آنها پاکسازی کند.

تأکید مقام نظامی یمن بر تداوم حمایت از غزه

معاون دفاعی و امنیتی نخست‌وزیر دولت تغییر و سازندگی یمن بر حمایت از مردم غزه تا توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

به نقل از شبکه «المسیرة»، «جلال الرویشان» معاون دفاعی و امنیتی نخست‌وزیر دولت تغییر و سازندگی یمن گفت: موضع یمن (در قبال رژیم صهیونیستی) وابسته به توقف تجاوزات علیه غزه است.

وی افزود: تجاوزات قبلی و بعدی علیه یمن، تنها قدرت و صلابت آن را بیشتر می‌کند.

الرویشان همچنین تأکید کرد: عملیات طوفان الأقصی، موضع کشورها، جنبش‌های جهادی و مقاومت و به ویژه یمن نقطه عطفی در مسیر درگیری با دشمن صهیونیستی است.

یمن طی بیش از یک سال گذشته در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه و در چارچوب عملیات طوفان الاقصی چند کشتی صهیونیستی یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داد و ده‌ها تهاجم پهپادی و موشکی به مواضع رژیم صهیونیستی نیز انجام داده است.

ارتش یمن همچنین طی این مدت چندین حمله موشکی و پهپادی موفق به اراضی اشغالی و به ویژه تل‌آویو انجام داده است.

نیروهای ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم صهیونیستی حملات خود را به غزه متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
الشرع: سوریه میدان اجرای توطئه‌های خارجی نخواهد شد
وزیر علوم: فناوری روز، ستون فقرات قدرت دفاعی و توسعه اقتصادی کشور است
ثبت‌نام خودرو چانگان آغاز می‌شود+ شرایط
ایران دوباره در مسیر رشد علمی قرار گرفت
جزئیات آتش‌سوزی انبار نفت ری؛ 3 نفر مصدوم شدند
اصلاح قانون استفاده از سلاح محیط‌بانان چه زمانی نهایی می‌شود؟
تقدیر دادگستری البرز از اطلاعات سپاه برای شناسایی و بازداشت جاسوس رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز نوزدهم
تقدیر سخنگوی دولت از نقش نیروی دریایی ارتش
راز اصرار ترامپ بر مذاکرات قطر چیست؟
ریزش قیمت طلا و سکه در بازار؛ همه قطعات وارد مدار نزولی شدند
بورس 3 روز نخست هفته آینده تعطیل شد
جلسه ویژه دولت و قوه قضائیه؛ از مقابله با گرانی تا تشدید نظارت بر داروخانه‌ها
حجت الاسلام زارع فومنی درگذشت
استاندار: البرز شنبه و یکشنبه تعطیل نیست
هشدار حزب‌الله؛ «هیچ‌کس حق چشم‌پوشی از خاک لبنان را ندارد»
ادعای تازه واشنگتن درباره فروش نفت ایران
شوک به بوکس ایران؛ اعزام تیم‌های جوانان و امید در هاله‌ای از ابهام
پیام عارف درباره مراسم تشییع؛ «ایران مقتدر تمام‌قد به میدان خواهد آمد»
وزیر خارجه چین خواستار حفظ روند مذاکرات بین آمریکا و ایران شد
پوشش بیمه‌ای ویژه مراسم بدرقه رهبر شهید
رئیس سازمان اداری و استخدامی: پاسخگویی بانک‌ها به کمتر از 2 دقیقه رسید
مشهد آماده وداع؛ محل برگزاری مراسم رهبر شهید مشخص شد
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمال و ورودی‌های تهران
ناامن‌سازی؛ جبهه تازه جنگ علیه ایران
درخواست فوری صنعت شوینده برای جلوگیری از گرانی محصولات
پاداش حضور ایران در جام جهانی چقدر بود؟
نوراینفو | مسیرهای اصلی مراسم تشییع رهبر شهید در تهران
پیکر فرزاد جمشیدی فردا در قطعه هنرمندان به خاک سپرده می‌شود
استاندار خوزستان: ورود 36 قلم کالای همراه مسافر مجاز است
بدرقه آقای شهید ایران از تهران تا کربلا؛ حضور سران ادیان و مذاهب بیش از 90 کشور
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و دوم
هزار دلار؛ عددی که واشنگتن دوست ندارد دیده شود
«برای پدر»؛ نخستین هدیه شاعران به امام شهید رونمایی شد
از وضعیت مدارس دولتی و غیردولتی راضی نیستم
آتلانتیک: فساد در دولت ترامپ به یک «روال عادی» تبدیل شده است
خدائیان: 1998 همت به بیت‌المال بازگشت
آماده‌سازی 72 هزار جای پارک خودرو برای زائران مراسم بدرقه رهبر شهید
فاجعه سایبری در ژاپن؛ اطلاعات 14 میلیون کاربر لو رفت
هشدار وزارت صمت؛ محدودیت 85 درصدی برق، تولید را زمین‌گیر می‌کند
پزشکیان: قوانین مبارزه با اعتیاد باید اصلاح شود
آغاز ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه «سماح»
نورنما | بیهوشی و تصادف راننده اتوبوس بخاطر گرمای شدید در فرانسه
محرم نویدکیا یک فصل دیگر در سپاهان ماند
بقایی: پیگیری حقوقی علیه دبیرکل ناتو و دولت‌های همدست برای تجاوز به ایران آغاز می‌شود
دارنده مدال برنز المپیک و نقره جهان درگذشت
بازیکن خارجی استقلال به نوبهار ازبکستان پیوست
قیمت نقره امروز سه شنبه 9 تیر 1405
بنکداران: قیمت کالاهای اساسی در بازار به ثبات رسید
معاون اجرایی رئیس‌جمهور: تفاهم ایران و آمریکا در «شعام» با رأی مثبت اعضا تصویب شد