×
بین الملل
شناسه خبر : 208673
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/26 ساعت 16:26
توافق صلح اوکراین چند ماه تاخیر خواهد داشت

اعتراف مشاوران ترامپ:

توافق صلح اوکراین چند ماه تاخیر خواهد داشت

مشاوران رئیس‌جمهور منتخب آمریکا پذیرفته‌اند که حل و فصل جنگ اوکراین ماه‌ها یا حتی بیشتر طول می‌کشد که این خلاف بزرگترین وعده سیاست خارجی ترامپ است که قول دستیابی به یک توافق صلح در اولین روز حضورش در کاخ سفید را داده بود.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: دو تن از دستیاران «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا که در مورد جنگ در اوکراین با این چهره جمهوری‌خواه گفت‌وگو کرده‌اند، به خبرگزاری رویترز گفتند که در حال بررسی جدول زمانی چند ماهه برای حل مناقشه هستند.

آنها وعده حل و فصل بحران اوکراین در «روز اول» را که از سوی ترامپ مطرح شده بود، ترکیبی از غوغای مبارزات انتخاباتی و عدم درک پیچیدگی درگیری و زمان لازم برای تشکیل یک دولت جدید در واشنگتن دانستند.

این ارزیابی‌ها با اظهارات «کیت کلاگ» فرستاده جدید ترامپ به روسیه و اوکراین که هفته گذشته در مصاحبه با فاکس نیوز گفته بود مایل است «راه‌حلی» برای جنگ ظرف ۱۰۰ روز داشته باشد، هم‌راستا شده است. این بسیار فراتر از جدول زمانی اصلی رئیس‌جمهور منتخب آمریکاست.

در همین حال، «جان هربست» سفیر سابق ایالات متحده در اوکراین که اکنون در اندیشکده شورای آتلانتیک در واشنگتن است، گفت: «با این حال حتی مهلت تعیین‌شده از سوی کلاگ هم خیلی خیلی خوش‌بینانه است.»

هربست گفت: «برای اینکه این کار عملی شود، ترامپ باید ولادیمیر پوتین (رئیس‌جمهور روسیه) را متقاعد کند که ناسازگاری یک جنبه منفی است.»

ترامپ در آستانه پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری پنجم نوامبر ۲۰۲۴، ده‌ها و ده‌ها بار مدعی شد که قادر است در اولین روز ریاست جمهوری خود توافقی بین اوکراین و روسیه برقرار کند. او حتی پا را از این هم فراتر گذاشت و مدعی شد حل و فصل جنگ اوکراین ممکن است سریع‌تر از آن زمان هم رخ دهد!

با این حال، او در اواخر اکتبر یک تغییر ظریف در لفاظی‌های خود ایجاد کرد و گفت می‌تواند جنگ را «خیلی سریع» حل کند.

از زمان انتخابات، ترامپ از لفاظی‌های خود عقب‌نشینی کرده است و اغلب صرفا می‌گوید که مناقشه را «حل» خواهد کرد، بدون ارائه جدول زمانی. همچنین رئیس‌جمهور منتخب آمریکا گفته است که پایان دادن به جنگ در اوکراین سخت‌تر از دستیابی به آتش‌بس در غزه خواهد بود.

ترامپ در یک کنفرانس مطبوعاتی در ماه دسامبر در پاسخ به سوالی درباره غزه گفت: «فکر می‌کنم، در واقع، وضعیت روسیه و اوکراین دشوارتر خواهد بود. من این را دشوارتر می‌بینم.»

روسیه همچنین سیگنال‌های متفاوتی در مورد توافق صلح احتمالی ارسال کرده و از گفت‌وگوهای مستقیم با ترامپ استقبال کرده و در عین حال برخی از ایده‌های مطرح شده توسط مشاوران او را غیر قابل اجرا دانسته است. مسکو همچنین با برقراری آتش‌بسی که موجب تقویت تسلیحاتی کی‌یف شود، مخالف است.

کرملین از اظهار نظر در مورد جدول زمانی به‌روز شده تیم ترامپ خودداری کرد. نمایندگان دولت آینده ترامپ و سفارت اوکراین در واشنگتن هم به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخی ندادند.

جان هربست به اظهارات اوایل ماه جاری توسط «واسیلی نبنزیا» سفیر روسیه در سازمان ملل متحد اشاره کرد که گفته بود طرح‌های صلح ارائه شده توسط مشاوران ترامپ «چیز جالبی نیست.»

در حالی که خطوط دقیق طرح صلح ترامپ هنوز در حال بررسی است، مشاوران ترامپ عموما از حذف احتمال عضویت اوکراین در ناتو، حداقل برای آینده قابل پیش‌بینی و ثابت نگه داشتن خطوط نبرد کنونی حمایت می‌کنند. اکثر مشاوران بلندپایه ترامپ همچنین از دادن تضمین امنیت حقیقی به اوکراین مانند ایجاد یک منطقه غیرنظامی تحت گشت‌زنی توسط نیروهای اروپایی حمایت می‌کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
استقلال (1) – مس رفسنجان (0) /صدرنشینی آبی‌پوشان پس از اخراج ساپینتو+ فیلم
آمادگی برخی از گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران
رونالدو به آمریکا نمی‌رود
تحلیل وبگاه عراقی از جایگاه قدرت ایران و استراتژی بلندمدت مذاکره اش
نتانیاهو: درحال کار روی یک محور ضد شیعه هستیم!
تاکر کارلسون: اسرائیل بار بسیار بزرگی برای ایالات متحده است
پزشکیان: افرادی که مدارکی در زمینه حوادث دی‌ماه دارند، ارائه کنند
نارضایتی 60 درصد آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ
حماس خبر داد: ممانعت رژیم اشغالگر از ورود قرآن به غزه
فرد مسلح پس از ورود به اقامتگاه ترامپ کشته شد
ولایتی: بانیان جنگ‌های خونین چند قرن اخیر اروپای به اصطلاح متمدن بوده است
عراقچی: روز پنجشنبه در ژنو با طرف آمریکایی دیدار می‌کنیم
ثبت اعتراض اعضای ردصلاحیت شده شورای شهر تهران در فرمانداری
شوک ردصلاحیت‌ها در شورای شهر تهران
شلیک نیروهای یمن به بالگرد نظامی آمریکا
تکذیب انتقال تجهیزات میادین «رمیلان» به کردستان عراق از سوی قسد
مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود
این سفر دستاورد است یا دام؟
پیش‌بینی هوای تهران؛ در این روزها منتظر باران باشید
عضو دولت قانون عراق: المالکی تنها نامزد برای نخست‌وزیری است
5 دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند
برگزاری تجمع در چند دانشگاه شهر تهران
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور/ کدام استان‌ها درگیر سامانه می‌شوند؟
جهش شدید قیمت نفت در صورت حمله آمریکا به ایران
تغییر ساعات کار مترو و اتوبوس در تهران تا نوروز+ جزئیات
بازآرایی هرم قدرت در ایران
در تجمعات امروز دانشگاه تهران چه گذشت؟
صدور هشدار سطح نارنجی در بوشهر؛ تردد دریایی ممنوع
بررسی کلیات لایحه بودجه 1405 در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص
اعلام آخرین فرصت برای ثبت نام بیمه تکمیلی بازنشستگان
پاسداری از امنیت و آزادی دانشگاه، وظیفه‌ای ملی و همگانی
چگونه اعتراف ویتکاف سناریوی ترامپ را سوزاند؟
احضار سفیر آمریکا در فرانسه
بازار ارز به تعادل رسید
نزولی بودن روند مصرف گاز خانگی در بهمن ماه
ممنوعیت دریافت مبلغ اضافی از خریداران کالابرگ/مهلت کالابرگ تا پایان اسفندماه
پادکست | صبح ورزش کنیم یا عصر ؟
سکوت محتاطانه پایگاه «مگا» در برابر گزینه حمله گسترده‌تر به ایران
پیام صلح برزیل به آمریکا: جنگ سرد جدید نمی‌خواهیم
اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور
خرید کالابرگی میوه و تره‌بار از 15 اسفند در میادین تهران آغاز می‌شود
گروسی: آژانس کاملاً بی‌طرف است و در حمله به تاسیسات ایران تبانی نکرده‌ایم
سیدعلی میرطالبی درگذشت
تعیین دبیران کمیسیون ملی بررسی علمی اعتراضات با ابلاغ وزیر علوم
«نامه‌های زرد» فاتح خرس طلایی شد
نورنما | توهم‌ های جدید زک کینگ مخاطبان را شگفت زده کرد
تعیین تکلیف 30 هزار میلیارد ریال از املاک فراجا با همکاری سازمان بازرسی
امیر جهانشاهی: تحرکات دشمن در مرزها لحظه‌به‌لحظه رصد می‌شود
نتایج کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد منتشر شد + لینک نتایج
آغاز بررسی بودجه 1405 در هیات عالی نظارت مجمع تشخیص