×
بین الملل
شناسه خبر : 208632
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/26 ساعت 12:02

حمله هوایی اسرائیل به کرانه باختری/ شهادت 63 فلسطینی/ زخمی شدن 3 نظامی خود در قباطیه

منابع رسانه ای با اشاره به حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به اردوگاه جنین در شمال کرانه باختری و شهادت و زخمی شدن شماری بر اثر آن، از جزئیات بیشتری در این باره خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش العربی الجدید، وزارت بهداشت فلسطین امروز چهارشنبه از حمله ارتش رژیم اسرائیل به اردوگاه جنین در شمال کرانه باختری خبر داد. این حمله که به شهادت ۶ فلسطینی و زخمی شدن دو نفر دیگر منجر شد، همزمان با تداوم یورش نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین در این اردوگاه صورت گرفت.

شاهدان عینی در اردوگاه جنین به پایگاه العربی الجدید گفتند کردند که پهپادهای رژیم اسرائیلی مبارزان فلسطینی را هدف قرار داده اند.

فیلم های منتشر شده از این اردوگاه نشان می دهد که فلسطینی ها با چراغ قوه تلفن همراه با توجه به قطع برق این اردوگاه به سبب تداوم محاصره بیش از یک ماهه آن از سوی نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان، به دنبال یافتن پیکر شهدا هستند.

ارتش و دستگاه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی موسوم به «شاباک» در بیانیه مشترکی از حمله نیروی هوایی این رژیم به جنین بدون ذکر جزئیات بیشتر خبر دادند اما رسانه های این رژیم اعلام کردند که هدف بمباران شماری از اعضای مقاومت فلسطین بوده است.

همزمان ارتش رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۳ نظامی خود در جریان انفجار بمب کارگذاشته شده توسط مبارزان فلسطینی در مسیر گشتی این رژیم در منطقه قباطیه در نزدیک جنین اذعان کرد و افزود که حال دو نفر از آنها وخیم است.

پایگاه العربی الجدید گزارش داد: این اولین عملیات ارتش اشغالگر پس از یک ماه و پس از توقف حملات نظامی در جنین همزمان با حمله نیروهای تشکیلات خودگردان و محاصره و درگیری های پراکنده میان این نیروها و گردان جنین مقاومت است. محاصره و درگیری از پنجم ماه گذشته میلادی شروع شده و پس از اعلام عملیات موسوم به حمایت وطن تشکیلات خودگردان در چهاردهم ماه گذشته تشدید شده است.

آنروا: به ارائه کمک‌های خود به ملت فلسطین ادامه خواهیم داد

کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که این آژانس به ارائه کمک‌های خود به ملت فلسطین به رغم محدودیت‌های اعمال شده توسط رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داد.

فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در جریان کنفرانسی مطبوعاتی در اسلو ضمن تاکید بر تداوم ارائه کمک‌های اضطراری، آموزشی و بهداشتی با وجود ممنوعیت رژیم صهیونیستی که قرار است تا پایان ژانویه اجرا شود، به ارائه کمک به فلسطینیان اشاره کرد.

بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، وی در ادامه افزود: «ما می‌مانیم و به ارائه کمک‌ها ادامه خواهیم داد.»

لازارینی همچنین اظهار داشت: کارکنان آنروا حاضر خواهند بود و به ارائه کمک‌های اضطراری و در صورت امکان در زمینه آموزش و مراقبت‌های اولیه بهداشتی ادامه خواهند داد.

پیشتر، کمیسر کل آنروا تاکید کرده بود که این آژانس به عنوان حافظ و امانت‌دار هویت و تاریخ آوارگان فلسطینی فعالیت می‌کند.

وی در ادامه افزود، پیشینه خانوادگی آوارگان فلسطینی طی ۷۵ سال گذشته بایگانی و از آنها حفاظت شده است.

لازارینی در ادامه تأکید کرد که حفاظت از این پرونده‌ها برای حمایت از حقوق آوارگان فلسطینی بر اساس قوانین بین‌المللی امری ضروری است.

وی دستیابی به یک راهکار دیپلماتیک و صلح‌آمیز را برای خاتمه بخشیدن به جنگ میان فلسطین و رژیم صهیونیستی درخواست کرد.

کمیسر کل آنروا همچنین گفت که زمان آن فرا رسیده است تا به درد و رنج‌های آوارگان فلسطینی به صورت قطعی رسیدگی شود.

6 شهید در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنین

رژیم صهیونیستی اردوگاه آوارگان در جنین در کرانه باختری را هدف قرار داد.

به گزارش الجزیره، رژیم صهیونیستی در راستای تدابیر امنیتی شدید در کرانه باختری، جنین را هدف حمله هوایی قرار داد.

بر این اساس خبرگزاری فلسطینی وفا اعلام کرد: یک ساختمان در اردوگاه جنین در کرانه باختری اشغالی توسط پهپادهای رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفت.

منابع بیمارستانی شهادت دستکم ۶ جوان فلسطینی طی حمله پهپادی رژیم صهیونیستی را تایید کرده‌اند.

پیش از این نیروهای وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین با یورش به جنین، اقدام به سرکوب گردان‌های جنین وابسته به جهاد اسلامی فلسطین کرده بودند.

رژیم صهیونیستی نیز اکنون برای تکمیل کار نیمه تمام تشکیلات خودگردان و جنبش فتح، با پهپاد مواضع فلسطینیان در جنین را هدف قرار داد.

وزارت بهداشت غزه از شهادت ۶۳ فلسطینی خبر داد

وزارت بهداشت غزه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که از بامداد سه شنبه تا اواخر شب گذشته دستکم ۶۳ غیرنظامی فلسطینی در توحش صهیونیست‌ها در مناطق مختلف غزه به شهادت رسیده‌اند.

به گزارش الجزیره، در حالی که امیدواری‌ها برای رسیدن به یک توافق برای استقرار آتش بس در غزه در مذاکرات جاری در دوحه افزایش یافته است، ارتش رژیم صهیونیستی همچنان در حال نسل کشی فلسطینیان با تمامی ابزارهایی است که در اختیار دارد.

بر این اساس، طی بمباران یک خانه در دیرالبلاح از سوی نظامیان صهیونیست، دستکم ۱۳ غیرنظامی به شهادت رسیدند. این حادثه شماری مجروح نیز برجای گذاشت. به دلیل شدت ویرانی‌ها، احتمال افزایش شمار تلفات انسانی این حادثه وجود دارد.

در بمباران اردوگاه آوارگان شاتی در غرب شهر غزه نیز ۲ فلسطینی به شهادت رسیده و شماری مجروح شدند.

همچنین طی حمله مرگبار صهیونیست‌ها به خان یونس و مرکز غزه نیز دستکم ۱۱ فلسطینی شهید و شماری دیگر زخمی شدند.

اکنون نظامیان رژیم صهیونیستی تدابیر امنیتی در شمال غزه را تشدید و فلسطینیان ساکن در ۳ اردوگاه آوارگان این منطقه شامل بیت حانون، بیت لاهیا، و جبالیا را بیش از یک‌صد روز است که تحت محاصره قرار داده‌اند.

اردوگاه نصیرات و منطقه رفح در جنوب غزه نیز از جمله دیگر مناطقی بودند که صهیونیست‌ها اقدام به هدف قرار دادن آنها کردند.

در تیراندازی نظامیان صهیونیست به سوی غیرنظامیان در نصیرات، یک غیرنظامی شهید و یک تن دیگر مجروح شدند.

وزارت بهداشت غزه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: از بامداد سه شنبه تا اواخر شب دستکم ۶۳ غیرنظامی فلسطینی در توحش صهیونیست‌ها در مناطق مختلف غزه به شهادت رسیده‌اند.

حماس: خون شهدا دامن اشغالگران را خواهد گرفت

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای با بیان اینکه افزایش تجاوزهای وحشیانه دشمن اشغالگر به استان‌های کرانه باختری و بمباران هوایی اردوگاه جنین، هرگز نخواهد توانست اراده مردم و عزم مقاومت قهرمان و شجاع ما را که از دشمن هیچ هراسی ندارد، در هم بشکند، تاکید کرد: خون شهدا دامن اشغالگران را خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری شهاب، حماس در این بیانیه‌ افزود: ما ضمن تسلیت شهادت قهرمانان جنین که در این کشتار وحشیانه جدید به شهادت رسیدند، تاکید می‌کنیم که این خون‌های پاک به هدر نخواهد رفت و شعله‌ای خواهد بود که اشغالگران را می‌سوزاند و هیبت نظام امنیتی آنها را در هم می‌شکند.

این بیانیه می‌افزاید: این جنایت که ساعاتی پس از آغاز ابتکار عمل ملی جامعه برای توقف حملات نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان به اردوگاه جنین و مقاومت آن‌ رخ داد و عدم پاسخ فوری این تشکیلات به آن و آنچه ما از تیراندازی و جلوگیری از ورود آمبولانس‌ها به اردوگاه جنین شاهد بودیم، مسئولیت مشارکت در جنایت دشمن صهیونیستی و رد درخواست‌های ملی برای توقف تجاوز به اردوگاه را متوجه این تشکیلات خواهد کرد.

حماس در پایان این بیانیه از مردم قهرمان کرانه باختری دعوت کرد تا تمامی اشکال مقاومت را تشدید و وحدت و همبستگی خود را برای مقابله و رویارویی با اشغالگران تقویت کنند تا اینکه سرانجام اشغالگران از سرزمین و مقدسات فلسطین بیرون رانده شوند.

جنبش مجاهدین فلسطین: محاصره اردوگاه جنین فقط به سود دشمن صهیونیستی است

جنبش مجاهدین فلسطین در بیانیه‌ای محاصره اردوگاه جنین توسط نیروهای تشکیلات خودگردان را به سود دشمن صهیونیستی دانست.

به گزارش خبرگزاری شهاب، جنبش مجاهدین فلسطین در واکنش به بمباران اردوگاه جنین توسط رژیم صهیونیستی، در بیانیه‌ای افزود: این بمباران بخشی از نسل کشی بی پایان رژیم صهیونیستی در حق ملت فلسطین در همه مناطق است.

این جنبش اضافه کرد: بمباران اردوگاه جنین تاکیدی بر این موضوع است که دشمن صهیونیستی، دشمن همه اقشار ملت فلسطین است و برای نابودی آرمان و عناصر قدرت آن تلاش می‌کند.

جنبش مجاهدین در این بیانیه از تشکیلات خودگردان فلسطین خواست، محاصره این اردوگاه را متوقف کند و با درپیش گرفتن عقل و منطق در کنار ملت بایستد زیرا هدف قرار دادن مبارزان فلسطینی و محاصره اردوگاه جنین، فقط خدمت به دشمن صهیونیستی است که به دنبال نابودی همه فلسطینی ها است.

این جنبش در ادامه این بیانیه خواستار تشدید درگیری‌ها و مبارزه با رژیم صهیونیستی در کرانه باختری شد و از خردمندان عضو جنبش فتح و تشکیلات خودگردان فلسطین خواست تا به اقدامات نیروهای امنیتی این تشکیلات علیه ساکنان اردوگاه جنین پایان دهند.

جنبش مجاهدین فلسطین در پایان این بیانیه از همه فلسطینی‌ها خواست تا در مسیر ایجاد یک جبهه واحد برای مقابله با نقشه‌ها و توطئه‌های دشمن ضد ملت و سرزمین فلسطین حرکت کنند.


اخبار مرتبط
حمله دوباره رژیم اسرائیل به کرانه باختری و بازداشت فلسطینیان
شنبه 1403/11/13 ساعت 12:08
حمله دوباره رژیم اسرائیل به کرانه باختری و بازداشت فلسطینیان
نظامیان رژیم اسرائیل در ادامه حملات خود به کرانه باختری، امروز شنبه هم به سمت یک خودرو با گلوله جنگی شلیک و سپس سرنشینان آن را بازداشت کرده و به مکان نامعلومی انتقال دادند.
در اردوگاه جِنین چه خبر است؟
دوشنبه 1403/09/26 ساعت 17:59
در اردوگاه جِنین چه خبر است؟
رسانه‌های محلی فلسطینی گزارش دادند که نیروهای نظامی تحت امر تشکیلات خودگردان برای چندمین روز متوالی با مبارزان فلسطینی در اطراف اردوگاه جنین درگیر شدند.
رویترز: جنگ غزه به کرانه باختری سرایت کرد
جمعه 1403/07/13 ساعت 20:55
رویترز: جنگ غزه به کرانه باختری سرایت کرد
خبرگزاری رویترز، حملات گسترده رژیم صهیونیستی به طولکرم و جنین را به معنای گسترش جنگ غزه به کرانه باختری ارزیابی‌کرد.
تخریب گسترده زیرساخت‌های شهر جنین در حمله ارتش رژیم صهیونیستی
یکشنبه 1402/09/05 ساعت 11:54
سومین روز توافق آتش‌بس؛ تکمیل می‌شود...
تخریب گسترده زیرساخت‌های شهر جنین در حمله ارتش رژیم صهیونیستی
ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با یورش به شهر جنین در کرانه باختری و حمله پهپادی، اقدام به تخریب گسترده زیرساخت‌های این شهر کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نوراینفو | قوانین چیدمان منزل؛ اشتباهات و راه‌حل
شیرین‌کننده‌های مصنوعی مغز را پیر می‌کنند
نقش رژیم غذایی در درمان بیماری سلیاک
مشاور امنیت ملی برکنارشده آمریکا پست گرفت
اولیانوف: اروپا همکاری آژانس و ایران را تضعیف کرده است
ادعای رژیم صهیونیستی به ترور یکی از فرماندهان حزب الله
حمله اسرائیل به مرکز رسانه ای یمن برای خاموش کردن صدای حقیقت است
صدرنشینی ایران در رقابت های کشتی فرنگی جهان
واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه
اجازه سازمان ملل به محمود عباس برای مشارکت مجازی در مجمع عمومی
جدول لیگ برتر پس از بازی‌های هفته چهارم روز جمعه با صدر نشینی گل‌گهر سیرجان
فرانسه روز دوشنبه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
ادعای سنتکام مبنی بر کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه
صداهای مشکوک در مشهد ارتباطی با پدافند هوایی ندارد
ترامپ: پنجشنبه آینده میزبان اردوغان خواهم بود
رأی شورای امنیت؛ بحران‌سازی اروپا، تبعات جهانی خطرناک
دومین نشان طلای کشتی فرنگی جهان بر سینه امین میرزازاده
هند در برابر دو راهی واشنگتن و تهران
خورشید درحال بیدارشدن است
بیانیه مشترک چین و روسیه : تحریم‌های جدید علیه ایران غیرقانونی است
مدال طلای فرخی ستاره مسابقات کشتی فرنگی جهان
حمایت قاطعانه اردوغان از قدس و غزه
سخنان نماینده چین در جلسه شورای امنیت
واکنش غریب آبادی به فعال‌سازی مکانیسم ماشه در شورای امنیت
درب دیپلماسی باز است، اما ایران قواعد بازی را تعیین می‌کند
دست عبدولی به مدال برنز نرسید
پوتین: تولید صنایع دفاعی روسیه در طول عملیات ویژه نظامی در حداکثر ظرفیت قرار دارد
ترامپ از برنامه سفر به چین در اوایل سال آینده خبر داد
مدال نقره احمدی در آوردگاه کشتی قهرمانی جهان
ستایش حزب‌الله از عملیات «الکرامه» علیه نظامیان اسرائیلی
فولاد1-0 خیبر | بلانکو اولین سه امتیاز را برای فولاد آورد+خلاصه بازی
واکنش تل‌آویو به شکست شورای امنیت در تمدید قطعنامه لغو تحریم‌های ایران
واکنش مدیر ورزشگاه تختی به شرایط نامطلوب چمن+فیلم
بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل
دبیرکل حزب موتلفه با خانواده سرلشکر شهید علی شادمانی دیدار کرد
ساروی به فینال راه یافت + فیلم و سایر نتایج
عراقچی به گروسی: ایران زیر بار فشارهای سیاسی و فشار غیرمنصفانه نمی‌رود
شیخ نعیم قاسم: بعد از حمله به قطر، بازی منطقه‌ای کاملاً تغییر کرد
رئیس دفتر سابق کاخ سفید از وضعیت بایدن در سال‌های آخر ریاست پرده برداشت
نبنزیا: تحریم‌های جدید علیه ایران فاقد مشروعیت است
اطلاعیه جدید تامین اجتماعی در خصوص پرداخت معوقات متناسب‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان
بارش‌های شدید در شمال و شمال‌غرب کشور
اسرائیل به جنوب لبنان مجدد حمله پهپادی کرد+فیلم
0-0 | تساوی بدون گل پرسپولیس مقابل چادرملو؛ گل، آخرین اتفاق قابل انتظار در چمن تختی
عکس های منتخب حیات وحش هفته
عامل بمب‌گذاری در سفارت ایران در لبنان به هلاکت رسید +عکس
قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران رأی نیاورد
رسیدگی به پرونده «کلثوم اکبری» پایان یافت
کویت هم نتوانست در هندبال جلوی ایران را بگیرد
امضای توافق‌نامه دفاع استراتژیک مشترک بین عربستان و پاکستان
X
آگهی تبلیغاتی