×
حوادث
شناسه خبر : 208618
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/26 ساعت 11:07
حکم قصاص3 نفر برای یک پرونده قتل/ ماجرا اخاذی از خواهر بود

حکم قصاص3 نفر برای یک پرونده قتل/ ماجرا اخاذی از خواهر بود

دو برادر که با همدستی دامادشان، مردی را که مزاحم خواهرشان شده بود به قتل رسانده‌اند، در حالی برای دومین بار محاکمه شدند که قضات کیفری قبلاً هر سه متهم را به قصاص محکوم کرده بودند.

 نورنیوز-گروه‌حوادث: رسیدگی به یک پرونده پیچیده جنایی از دی ماه 1400 با کشف جسد مردی در بیابان‌های پاکدشت و اعلام ماجرا به کلانتری 12 امیرحصار کلید خورد. شواهد اولیه حاکی از آن بود که از مرگ قربانی چند روزی گذشته است.

جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و کارشناسان علت مرگ را پارگی آئورت و شکستگی جمجمه اعلام کردند.

از آنجا که در این قتل، تلاش‌ها برای افشای هویت مقتول به نتیجه نرسید، او به عنوان ناشناس دفن شد. اما تحقیقات پلیسی برای روشن شدن هویت مقتول و ابعاد پنهان جنایت ادامه پیدا کرد تا اینکه دو ماه و نیم بعد مرد میانسالی گزارش ناپدید شدن پسر 26 ساله‌اش را به پلیس اعلام کرد.

وی در تشریح ماجرا گفت: ما در شهرستان زندگی می‌کنیم و سه ماه قبل پسرم از خانه بیرون رفت و دیگر بازنگشت. تا آنجایی که می‌دانم او مدتی قبل با زن جوانی به نام سمیرا ارتباط پنهانی داشت، می‌ترسم اتفاقی برایش افتاده باشد.

با این شکایت و ارائه تصویر پسر گمشده به پلیس مشخص شد جسد ناشناسی که دفن شده بود، متعلق به همین پسر بوده است. با افشای هویت مقتول، مأموران با بررسی شماره‌های تلفن‌ همراه مقتول، سمیرا را برای تحقیق به اداره آگاهی دعوت کردند.

زن جوان در توضیح ماجرا به کارآگاهان گفت: مدتی قبل در فضای مجازی با مقتول آشنا شدم، اما او از اعتمادم سوء‌استفاده کرد و عکس و فیلمم را گرفت و بعد از من اخاذی می‌کرد. خیلی اذیت می‌شدم تا اینکه موضوع را به برادرم گفتم و او هم موضوع را به برادر دیگرم گفت؛ بعد هم همسرم را در جریان قرار دادند. آنها بعد از مدتی تصمیم گرفتند با مرد مزاحم قرار بگذارند تا عکس و فیلم‌های من را از او بگیرند، اما دیگر نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد.

بازداشت متهمان؛ 5 ماه پس از جنایت

با اظهارات سمیرا هر سه متهم بازداشت شدند و به قتل اعتراف کردند. با تکمیل تحقیقات، برای سه مرد جوان به اتهام مشارکت در قتل و سمیرا به اتهام معاونت در جنایت، کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه 9 دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در اولین جلسه دادگاه چه گذشت؟

در ابتدای این جلسه پدر قربانی درخواست قصاص کرد. سپس برادر 37 ساله سمیرا به جایگاه رفت و با انکار قتل گفت: مدتی بود که خواهرم ناراحت و افسرده شده بود، وقتی علتش را پرسیدم، ماجرای اخاذی‌های مرد مزاحم را تعریف کرد و از شدت عصبانیت دیوانه شدم. خواهرم گفت مقتول به زور تلفن او را گرفته و عکس و فیلم‌های خصوصی‌اش را برای خودش فرستاده است و بعد هم با سوءاستفاده از آنها اخاذی کرده است.

خواهرم می‌ترسید همسرش متوجه ماجرا شود، به همین خاطر از من خواست تا کمکش کنم و من هم ماجرا را به برادر و شوهرخواهرم گفتم. چند روز بعد مقتول را سوار ماشین کردیم و به بیابان‌های پاکدشت بردیم. او را کتک زدیم و عکس و فیلم‌ها را که در کارت حافظه تلفنش بود گرفتیم و رهایش کردیم. نمی‌دانیم بعد از آن چه بلایی سرش آمده است.

برادر دیگر نیز منکر قتل شد و در ادامه داماد خانواده گفت: ما می‌خواستیم او را تنبیه کنیم، وقتی آنجا رسیدیم لباس‌هایش را از تنش بیرون آوردیم و با همان لباس‌ها دست و پاهایش را بستیم.

سمیرا نیز اتهام معاونت در قتل را رد کرد و گفت: مقتول اعتیاد داشت. من به او گفتم متأهلم و فرزند دارم. او از من کمک خواست تا برای ترک اعتیادش با مادرش صحبت کنم، من هم پذیرفتم. اما بعد از چند روز گفت با مادرش دعوا کرده و مادرش او را از خانه بیرون انداخته است. من دلم برایش می‌سوخت اما او از من اخاذی کرد.

حکم قصاص برای سه متهم

در پایان جلسه قضات برای صدور رأی وارد شور شدند و با توجه به نظر پزشکی قانونی هر سه متهم با پرداخت تفاضل دیه به قصاص محکوم شدند و  سمیرا نیز از اتهام معاونت در قتل تبرئه شد.

با اعتراض وکیل متهمان به حکم صادره پرونده به دیوان عالی کشور رفت و قضات شعبه 29 با طرح چند ایراد حکم صادره را شکستند و خواستار رسیدگی دوباره به پرونده شدند.

قضات دیوان عالی کشور اعلام کردند که در نظریه کارشناسان پزشکی قانونی مشخص نشده کدام ضربه به قربانی کشنده بوده است. همچنین متهمان سلاح سرد یا گرم نداشته‌اند و فقط به قربانی مشت و لگد زده‌اند. از این رو لازم است با رفع نواقص، پرونده بار دیگر مورد رسیدگی قرار گیرد.

با رفع ایرادات بار دیگر سه متهم در شعبه 9 دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شدند.

در دومین جلسه محاکمه چه گذشت؟

در این جلسه اولیای دم بار دیگر درخواست قصاص کردند.

 سپس سه متهم یک به یک به جایگاه رفتند و با رد اتهام قتل عمد، اظهارات قبلی را تکرار کردند.

 سپس وکیل متهمان به جایگاه رفت و گفت: خانواده قربانی 87 روز بعد از خارج شدن وی از خانه خبر ناپدید شدن وی را به پلیس اعلام کرده‌اند و این موضوع نیاز به بررسی دارد. از طرفی طبق ماده 482 قانون مجازات اسلامی چون وارد کننده ضربات کشنده مشخص نیست، قصاص ساقط است و باید متهمان به پرداخت دیه محکوم شوند.

به گزارش رکنا، با پایان دفاعیات قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.


اخبار مرتبط
کشف جسد سوخته در تهران؛ راز جنایت برملا شد
سه‌شنبه 1404/07/01 ساعت 15:24
کشف جسد سوخته در تهران؛ راز جنایت برملا شد
با کشف جسد سوخته در دپوی ضایعات تهران، تحقیقات پلیس آغاز شد. در نهایت با بازداشت تبعه افغان 20 ساله وی اعتراف کرد به دلیل اخاذی مقتول، او را با چاقو کشته و جسدش را آتش زده است.
اخاذی 250 هزار دلاری یک مادر و پسر  از راه فالگیری
پنج‌شنبه 1404/05/16 ساعت 10:14
اخاذی 250 هزار دلاری یک مادر و پسر از راه فالگیری
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری دو اخاذ تلگرامی که تحت عنوان فال گیری و پیشگویی به افراد نزدیک می‌شده و پس از به دست آوردن اطلاعات خصوصی و خانوادگی با آیدی های ناشناس مجازی از آنها اخاذی می‌کردند، خبر داد و گفت: این متهمان 250 هزار دلار از این راه کسب درآمد داشته‌اند.
گزارشی از یک قتل فجیع در کازرون/قاتل دوست خود را کشت و آتش زد
دوشنبه 1403/10/17 ساعت 10:30
گزارشی از یک قتل فجیع در کازرون/قاتل دوست خود را کشت و آتش زد
10 مرداد ماه سال جاری، «شاهرخ. ب» از خانه خارج می‌شود، اما دیگر به خانه بازنمی‌گردد. دو روز بعد، خانواده ماجرای مفقودی شاهرخ را به پلیس گزارش و پلیس با بررسی‌های لازم پی می‌برد آخرین شخصی که با شاهرخ تماس گرفته، دوست صمیمی او بوده است.
نظرات

آخرین اخبار
چمران : فرمول مواجهه با آمریکا متجاوز روشن است
معاون وزیر ارتباطات: بهبود کیفیت اینترنت چند روز زمان می برد
اظهارات دروغین وزیر خزانه‌داری آمریکا در رابطه با ایران
اتحادیه اروپا سه صهیونیست را تحریم کرد
نتانیاهو : روزانه با ترامپ درباره ایران گفت‌وگو می‌کنم
«مهندسیِ زیرپوستیِ» نقشه‌های انتخاباتی ترامپ داغ شد
بخش عمده‌ای از پیشنهادات ایران مورد پذیرش قرار گرفته است
ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است
کالاس: ایران و آمریکا در مرحله بسیار خطرناک میان جنگ و صلح قرار دارند
مذاکره با آمریکا به معنای اعتماد یا دوستی با دشمن نیست
غریب‌آبادی : ایران در برابر تکرار تهدید آمریکا واکنش مناسب نشان خواهد داد
فرمانده سپاه تهران بزرگ : توان نیروهای مسلح ایران در حال افزایش و تصاعد است
باقری: پایان جنگ در لبنان از اصول هر توافق است
تیم کشتی فرنگی نوجوانان ایران 6 مدال طلا گفت
پورعلی‌گنجی به تیم فوتبال تراکتور می رود ؟
زنان والیبال ایران به فینال کاوا صعود کردند
در صورت عادی شدن شرایط، آزمون‌های نهایی از 21 تیر آغاز می شود
پژوهشگر عراقی : ایرانی ها استاد ایستادگی و مقاومت برای جهان شدند
احتمال کنار گذاشتن صدراعظم آلمان شدت گرفت
آمادگی روسیه برای انتقال اورانیوم غنی‌شده از ایران
سناتور آمریکایی : کنترل جنگ از دست ترامپ خارج شده است
سپاه پاسداران: جز با محو رژیم صهیونیستی، منطقه روی آرامش نمی‌بیند
ادعاهای بی اساس آمریکا درباره نقض آتش بس ایران
تبریک رئیس جمهور ایران به الهام علی‌اف برای روز ملی آذربایجان
افزایش حجم مبادلات تجاری ایران و قزاقستان به سه میلیارد دلار
وزیر خارجه پاکستان به واشنگتن می رود
آغاز مراسم بزرگداشت سردار سپهبد پاسدار شهید پاکپور
فرمانده حشدالشعبی در انفجار بمب جاده‌ای شهید شد
نوراینفو | چطور ذهن خود را مرتب کنیم؟
نورویدئو | وقتی اینترنت وارد جنگ می شود؛ پشت پرده نقش استارلینک در نبرد علیه ایران
نقض گسترده آتش‌بس لبنان از سوی رژیم صهیونیستی
ارزشیابی کیفی و مستمر، جایگزین نمرات امتحانات مجازی!
یک بهار امیدبخش برای بازار کم‌رمق کتاب
حمایت چین از برقراری صلح در خاورمیانه
چرا شاخص کل بورس پس از بازگشایی صعودی شد؟
17 عملیات‌ حزب‌الله علیه مواضع صهیونیست‌ها در جنوب لبنان
واکنش رئیس‌جمهور بولیوی به اعتراضات در این کشور
افزایش تعداد سهمیه انگلیس در رقابت‌های اروپایی
وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم صهیونیستی باید تحریم شود
پیام هالند خطاب به گواردیولا: «ممنونم رئیس»
تأکید نخست‌وزیر نروژ بر امنیت هسته‌ای با حمایت فرانسه
تلاش کانادا برای کاهش وابستگی به آمریکا
جزئیات 4 درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور
قهرمانی با دو جام اروپایی در یک فصل!
اسرائیل در فهرست سیاه عاملان خشونت جنسی قرار گرفت
حریفان ایران مقدماتی جام ملت‌های زیر 20 سال آسیا مشخص شدند
آغاز تمرینات غنا با سرمربی‌گری کی‌روش در ولز
بازداشت اعضای باند آدم ربایی در شهرستان پیشوا
رژیم اسرائیل در مسیر فرسایش قرار دارد
مترو و اتوبوس تا چه زمان رایگان خواهد بود؟