×
بین الملل
شناسه خبر : 208613
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/26 ساعت 10:41

عبدالباری عطوان *

راز عجله آمریکا برای آتش‌بس در غزه چیست؟

«عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب با اشاره به افزایش تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، به راز روی آوردن تل آویو و واشنگتن به آتش بس پرداخت و از عملکرد نیروهای مسلح یمن در حمایت از مردم غزه نیز تمجید کرد.

نورنیوز- گروه بین الملل: «عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب با اشاره به افزایش تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، به راز روی آوردن تل آویو و واشنگتن به آتش بس پرداخت و از عملکرد نیروهای مسلح یمن در حمایت از مردم غزه نیز تمجید کرد.

به گزارش رای الیوم، عطوان با اشاره به رشادت ررزمندگان مقاومت در برابر نظامیان اشغالگر در غزه، به ناکامی صهیونیستها در تحقق اهدافشان در این منطقه شامل کنترل کامل و کوچاندن ساکنان آن اشاره کرد و به افزایش تلفات نظامیان صهیونیست و احتمال نافرمانی قریب الوقوع در فرماندهی ارتش اسرائیل به علت افزایش تلفات پرداخت.

وی افزود: شنبه گذشته نیروهای مقاومت موفق به هلاکت چهار نظامی اسرائیلی و زخمی کردن پنج نفر دیگر شدند که در میان آنها یک افسر ذخیره وجود دارد، این در شرایطی است که دشمن به منظور حفظ روحیه ارتش و شهرک نشینان به دنبال کم جلوه دادن شمار تلفات است. رزمندگان در غزه فقط پایداری نمی کنند، بلکه عملیات خود را توسعه داده و شیوه های جدیدی به ویژه با به کار بستن کمین در پیش گرفته‌اند و تحرکات ارتش اسرائیل را رصد می‌کنند و با دقت نظامیان صهیونیست را شکار و تانکها و خودروهای زرهی حامل نظامیان را منهدم می کنند و این اوج خلاقیت است.

عطوان ادامه داد: در حالی که نظامیان دشمن از غزه می گریزند و بیشتر نظامیان ذخیره از خدمت سر باز می زنند که هزاران مبارز، داوطلبانه به صفوف مقاومت می پیوندند. نظامی خوش شانس اسرائیلی فردی است که با جراحات شدید در این برهه از زمان زنده می ماند.

این تحلیلگر نوشت: با گذشت ۱۶ ماه از حمله به غزه، ارتشی که خود را پنجمین ارتش قوی خاورمیانه می نامد، به ۱۰ درصد تونلهای مقاومت نرسیده، همه تحرکات نظامیان و جنگنده ها و سیستم های جاسوسی آن برای آزادی اسیران یا رسیدن به انبارهای تسلیحات و کارگاه های ساخت آن در غزه ای که مساحت آن از ۳۶۰ کیلومتر مربع فراتر نمی رود و نیز فرماندهی مقاومت که روند جنگ را با زیرکی از حیث عملیاتی و اطلاعاتی مدیریت می کند، ناکام مانده است.

وی تاکید کرد: مقاومت در غزه خواستار آتش بس نشده و این رژیم اشغالگر و شهرک نشینان و نهادهای نظامی آن بوده که به علت طولانی شدن جنگ، تحت فشار است و در تحقق همه اهدافش که بارزترین آن پیروزی بر مقاومت است، ناکام مانده است.

سردبیر رای الیوم اضافه کرد: شانزده ماه است که از پیشرفت در مذاکرات مربوط به آتش بس در قاهره و دوحه می شنویم و اینکه پیش نویس نهایی آتش بس آماده است، اما واقعیت این است که این اظهارات گمراه کننده مانور و به دست آوردن زمان برای ارتش اشغالگر برای تداوم نسل کشی در غزه به امید شکستن اراده مقاومتی است که به خوبی از اهداف دشمن آگاه است و ذره ای از شروط خود عقب ننشسته و خواهان خروج کامل اشغالگران و آزادی شمار زیادی از اسیران از زندانهای اشغالگران و بازگشت همه آوارگان و شروع فوری بازسازی غزه است.

عطوان به شدت به تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری نیز تاخت و به خوش خدمتی آن در ازای دریافت پول حرام با به شهادت رساندن رزمندگان مقاومت در این منطقه اشاره کرد.

وی نوشت: اینکه تشکیلات خودگردان فلسطین رویای حکومت در غزه به جای حماس را در سر می پروراند، مانند رویای رسیدن ابلیس به بهشت است، زیرا ساکنان غزه به این تشکیلات و نیروهای خائن آن روی خوش نشان نخواهند داد.

این تحلیلگر بیان کرد: مقاومت علیه اشغالگران در غزه تداوم دارد و در کرانه باختری نیز تشدید شده و این اوج وحدت میادین در وطن اشغالی است. در غزه مبارزان شریف حکومت خواهند کرد.

عطوان با اشاره به تداوم حمایت یمن از مردم غزه نیز نوشت: تشکر فراوان از یمنی ها که بر سر عهد خود ماندند و ناوهای آمریکایی و انگلیسی را هدف قرار دادند و با موشک و پهپاد انتحاری و نیز موشک فراصوت به قلب یافا، حیفا، اشدود و النقب شلیک و فرودگاه بن گوریون را چند بار در روز تعطیل کردند و چهار میلیون شهرک نشین را هر شب به پناهگاه می فرستند.

به گزارش ایرنا، وی نوشت: مقاومت فلسطین در کرانه باختری و غزه حرف آخر را خواهد زد و سربلند چه با آتش بس و شروط مدنظرش یا تداوم جنگ بیرون خواهد آمد و از تهدیدات دونالد ترامپ درباره گشودن درهای جهنم به روی آن نیز ترسی به دل راه نمی دهند، این مقاومت است که با ایستادگی خود درهای جهنم را به روی آمریکا و پایگاه های آن و رژیم اشغالگر خواهد گشود و پیروزی صبر نیاز دارد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
حمله موشکی یمن به اراضی اشغالی؛ تنش‌ها افزایش یافت
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
توقف مذاکرات تجاری واشنگتن و دهلی‌نو؛ آمریکا گفت‌وگوها را لغو کرد
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد
نتانیاهو: جنگ تا شکست کامل حماس ادامه دارد
حادثه گروگان‌گیری در تهران؛ انگیزه مالی 2500 دلار
رئیس‌جمهور راهی نیویورک می شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز ‎یکشنبه 26 مرداد 1404+جدول
قیمت خودرو امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان
بورس سبز شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
X
آگهی تبلیغاتی