×
بین الملل
شناسه خبر : 208613
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/26 ساعت 10:41
راز عجله آمریکا برای آتش‌بس در غزه چیست؟

عبدالباری عطوان *

راز عجله آمریکا برای آتش‌بس در غزه چیست؟

«عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب با اشاره به افزایش تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، به راز روی آوردن تل آویو و واشنگتن به آتش بس پرداخت و از عملکرد نیروهای مسلح یمن در حمایت از مردم غزه نیز تمجید کرد.

نورنیوز- گروه بین الملل: «عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب با اشاره به افزایش تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، به راز روی آوردن تل آویو و واشنگتن به آتش بس پرداخت و از عملکرد نیروهای مسلح یمن در حمایت از مردم غزه نیز تمجید کرد.

به گزارش رای الیوم، عطوان با اشاره به رشادت ررزمندگان مقاومت در برابر نظامیان اشغالگر در غزه، به ناکامی صهیونیستها در تحقق اهدافشان در این منطقه شامل کنترل کامل و کوچاندن ساکنان آن اشاره کرد و به افزایش تلفات نظامیان صهیونیست و احتمال نافرمانی قریب الوقوع در فرماندهی ارتش اسرائیل به علت افزایش تلفات پرداخت.

وی افزود: شنبه گذشته نیروهای مقاومت موفق به هلاکت چهار نظامی اسرائیلی و زخمی کردن پنج نفر دیگر شدند که در میان آنها یک افسر ذخیره وجود دارد، این در شرایطی است که دشمن به منظور حفظ روحیه ارتش و شهرک نشینان به دنبال کم جلوه دادن شمار تلفات است. رزمندگان در غزه فقط پایداری نمی کنند، بلکه عملیات خود را توسعه داده و شیوه های جدیدی به ویژه با به کار بستن کمین در پیش گرفته‌اند و تحرکات ارتش اسرائیل را رصد می‌کنند و با دقت نظامیان صهیونیست را شکار و تانکها و خودروهای زرهی حامل نظامیان را منهدم می کنند و این اوج خلاقیت است.

عطوان ادامه داد: در حالی که نظامیان دشمن از غزه می گریزند و بیشتر نظامیان ذخیره از خدمت سر باز می زنند که هزاران مبارز، داوطلبانه به صفوف مقاومت می پیوندند. نظامی خوش شانس اسرائیلی فردی است که با جراحات شدید در این برهه از زمان زنده می ماند.

این تحلیلگر نوشت: با گذشت ۱۶ ماه از حمله به غزه، ارتشی که خود را پنجمین ارتش قوی خاورمیانه می نامد، به ۱۰ درصد تونلهای مقاومت نرسیده، همه تحرکات نظامیان و جنگنده ها و سیستم های جاسوسی آن برای آزادی اسیران یا رسیدن به انبارهای تسلیحات و کارگاه های ساخت آن در غزه ای که مساحت آن از ۳۶۰ کیلومتر مربع فراتر نمی رود و نیز فرماندهی مقاومت که روند جنگ را با زیرکی از حیث عملیاتی و اطلاعاتی مدیریت می کند، ناکام مانده است.

وی تاکید کرد: مقاومت در غزه خواستار آتش بس نشده و این رژیم اشغالگر و شهرک نشینان و نهادهای نظامی آن بوده که به علت طولانی شدن جنگ، تحت فشار است و در تحقق همه اهدافش که بارزترین آن پیروزی بر مقاومت است، ناکام مانده است.

سردبیر رای الیوم اضافه کرد: شانزده ماه است که از پیشرفت در مذاکرات مربوط به آتش بس در قاهره و دوحه می شنویم و اینکه پیش نویس نهایی آتش بس آماده است، اما واقعیت این است که این اظهارات گمراه کننده مانور و به دست آوردن زمان برای ارتش اشغالگر برای تداوم نسل کشی در غزه به امید شکستن اراده مقاومتی است که به خوبی از اهداف دشمن آگاه است و ذره ای از شروط خود عقب ننشسته و خواهان خروج کامل اشغالگران و آزادی شمار زیادی از اسیران از زندانهای اشغالگران و بازگشت همه آوارگان و شروع فوری بازسازی غزه است.

عطوان به شدت به تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری نیز تاخت و به خوش خدمتی آن در ازای دریافت پول حرام با به شهادت رساندن رزمندگان مقاومت در این منطقه اشاره کرد.

وی نوشت: اینکه تشکیلات خودگردان فلسطین رویای حکومت در غزه به جای حماس را در سر می پروراند، مانند رویای رسیدن ابلیس به بهشت است، زیرا ساکنان غزه به این تشکیلات و نیروهای خائن آن روی خوش نشان نخواهند داد.

این تحلیلگر بیان کرد: مقاومت علیه اشغالگران در غزه تداوم دارد و در کرانه باختری نیز تشدید شده و این اوج وحدت میادین در وطن اشغالی است. در غزه مبارزان شریف حکومت خواهند کرد.

عطوان با اشاره به تداوم حمایت یمن از مردم غزه نیز نوشت: تشکر فراوان از یمنی ها که بر سر عهد خود ماندند و ناوهای آمریکایی و انگلیسی را هدف قرار دادند و با موشک و پهپاد انتحاری و نیز موشک فراصوت به قلب یافا، حیفا، اشدود و النقب شلیک و فرودگاه بن گوریون را چند بار در روز تعطیل کردند و چهار میلیون شهرک نشین را هر شب به پناهگاه می فرستند.

به گزارش ایرنا، وی نوشت: مقاومت فلسطین در کرانه باختری و غزه حرف آخر را خواهد زد و سربلند چه با آتش بس و شروط مدنظرش یا تداوم جنگ بیرون خواهد آمد و از تهدیدات دونالد ترامپ درباره گشودن درهای جهنم به روی آن نیز ترسی به دل راه نمی دهند، این مقاومت است که با ایستادگی خود درهای جهنم را به روی آمریکا و پایگاه های آن و رژیم اشغالگر خواهد گشود و پیروزی صبر نیاز دارد.


نظرات

آخرین اخبار
دیدار پوتین و پاشینیان در سایه بحث روابط ارمنستان با اتحادیه اروپا
مذاکره امارات با شرکت مورد حمایت پسران ترامپ برای خرید پهپاد
فراخوان برای اعتصاب سراسری در آمریکا در 5 آوریل
مقابله موشکی حزب الله با جنگنده صهیونیستی در جنوب لبنان
مشارکت بیش از 6 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا»
پیام تسلیت دبیر شورای عالی امنیت ملی در پی شهادت دریابان تنگسیری
برچسب‌زنی آرژانتین به نیروهای مسلح ایران، اشتباه راهبردی است
انتخاب میان تقابل و تعامل، آینده نسل‌ها را رقم می‌زند
ارسال مستندات حملات به غیرنظامیان به نهادهای بین المللی
پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز جمهوری اسلامی و روز طبیعت
واکنش تازه پرویز پرستویی به تحولات جنگ
آقای بازیگر به خاک سپرده شد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به کشتیرانی خرمشهر، هرمز و فرودگاه کاشان
شهادت 237 دانش‌آموز و 56 فرهنگی در حملات اخیر
ایران در رتبه 21 جهان در رده‌بندی جدید فیفا
ایران شبکه یکپارچه پدافندی آمریکا و اسرائیل را هدف قرار می‌دهد!
15 وزیر خارجه اروپا از تشدید درگیری‌ها در لبنان شوکه شدند
معماری تازه خشونت قانونی در سرزمین‌های اشغالی
حمله به مدرسه میناب و ورزشگاه لامرد صرفاً دو مورد از صدها جنایت جنگی متجاوزان است
آثار جنگ در دانشگاه‌ها موزه جنایت جنگی دشمن می‌شود
دشمن را هدف می‌گیریم و به هلاکت می‌رسانیم
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در اربیل، سلیمانیه و امارات
دیدار ماکرون با نخست‌وزیر ژاپن در توکیو
توزیع نهال‌ رایگان در پارک‌های جنگلی مازندران
اعمال اصلاحات اساسی در سیاستگذاری‌ ها،لازمه ‌حفظ کشور و نظام
جایگزین گواردیولا مشخص شد
تمجید وزیر فرهنگ از فیلم «نیم‌شب»
تولد بیش از 72 هزار نوزاد در 32 روز جنگ
پیشرفت 94درصدی فاز نخست جاده قزوین - الموت - تنکابن
نورنما | گریه خبرنگاران خارجی در حمله به اصفهان
ایران بر تنگه هرمز کنترل دارد
کلنگ ساخت مجدد مدرسه شجره طیبه، زده شد
بزرگترین افزایش قیمت بنزین آمریکا در 30 سال اخیر
فرمانده هوافضای سپاه خطاب به دشمنان: پناهگاه‌هایتان را آماده کنید
ریشه بحران، تجاوز آمریکا و اسرائیل است
رایزنی سفیر ایران در ترکیه با رئیس فدراسیون جهانی فوتبال
آتش، دود و خسارت در مرکز صنایع نظامی رافائل
ادامه موج 89 عملیات وعده صادق 4/هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیستی/دود و آتش در رافائل
نامه آیت‌الله اعرافی به وزیر علوم در محکومیت حملات به زیرساخت‌های علمی
آملی لاریجانی: اقتدار ایران امروز بیش از همیشه خودنمایی می‌کند
روسیه آماده میانجی‌گری میان آمریکا و ایران است
احتمال شکل‌گیری لیگ «تنگه هرمز» در فصل آینده
تلاش مصر برای پایان جنگ در خاورمیانه
نابودی 16 پهپاد ام‌کیو 9 در جنگ با ایران
جبران خسارت به حوزه‌ فرهنگ و هنرمندان در دستور کار است
متخصصان سلامت روان در طرح مشاوره تلفنی همکاری کنند
اهتزاز بزرگترین پرچم ایران در اجتماع مردم در روز جمهوری اسلامی
تهدیدات ترامپ فاقد اعتبار و صرفاً فضاسازی رسانه‌ای است
حمله موشکی باعث توقف تولید آلومینیوم در امارات شد
انفجار در شهرک محل سکونت نتانیاهو/گسترده ترین حمله موشکی ایران