×
سیاسی
شناسه خبر : 208547
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/25 ساعت 19:45
عزیزی: انحلال حشدالشعبی باعث تقویت تروریست‌ها می‌شود

عزیزی: انحلال حشدالشعبی باعث تقویت تروریست‌ها می‌شود

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: انحلال حشدالشعبی باعث تقویت گروه‌های تروریستی در منطقه می‌شود و رژیم صهیونیستی و آمریکا بیشترین سود را خواهند برد.

نورنیوز-گروه سیاسی: ابراهیم عزیزی در دیدار هیأتی از  نمایندگان ادوار و روسای عشایر اهل سنت عراق با اشاره به حسن همجواری و اشتراکات فرهنگی میان مردم دو کشور اظهار کرد: دامنه ارتباطات محکم میان جمهوری اسلامی ایران و عراق از بعد دوجانبه فراتر رفته و امنیت و ثبات کل منطقه را تضمین می‌کند. روابط بین دو ملت را کاملاً مثبت ارزیابی می‌کنیم و بر توسعه مراودات دوستانه فی‌مابین تاکید داریم.

وی با اشاره به ترور ناجوانمردانه شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس آن را نمونه و مصداق بزرگترین دخالت خارجی در امور داخلی عراق  توصیف کرد و افزود: ما با هرگونه مداخله کشورهای فرامنطقه‌ای بویژه آمریکا در امور داخلی عراق مخالفیم و آن را به ضرر همه کشورهای منطقه می‌دانیم.

وی با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، فلسطین و لبنان افزود: رژیم صهیونیستی مرتکب جنایت‌های بی‌شماری در غزه و لبنان شده است. از وظایف مشترک ایران و عراق حمایت از مردم مظلوم فلسطین، غزه و جبهه مقاومت است. امروز باید آرمان ملت فلسطین، غزه و لبنان آرمان همه ملل اسلامی تلقی شود. رسالت تاریخی ما حمایت از آرمان مردم فلسطین است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین با قدردانی از تلاش‌های مردم عراق به ویژه بهره‌گیری از ظرفیت‌های حشدالشعبی در حمایت از مردم فلسطین و غزه افزود: حشدالشعبی در طول این دوران عظمت مردم عراق را به نمایش گذاشت و هزینه‌های سنگینی را بر رژیم صهیونیستی و نظام سلطه وارد کرد از این رو ما هرگونه تضعیف حشدالشعبی را در واقع تقویت تروریست‌ها می‌دانیم.

وی با تأکید بر ضرورت ادامه حضور حشدالشعبی در ساختار دفاعی عراق گفت: انحلال حشدالشعبی در راستای تقویت گروه‌های تروریستی در منطقه است. مطمئناً با انحلال حشدالشعبی، رژیم صهیونیستی و آمریکا بیشترین سود را خواهند برد.

وی در پایان با اشاره به تحولات سوریه گفت: ما نگران سوریه هستیم. مطمئن باشید که آینده سوریه از آن اندیشه‌های سیاه و نظام سلطه نخواهد بود. به هیچ وجه کشورهای اسلامی اجازه نخواهند داد که سوریه به دست بیگانگان بیفتد.

عباس مقتدایی نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هم در این دیدار با تأکید بر موقعیت خاص تاریخی، اجتماعی و فرهنگی به وجود آمده در روند منطقه و ارتباطات بین دو کشور گفت: دوستی دو کشور دشمنانی دارد. ما با همکاری میان اثرگذاران دو کشور می‌توانیم امت اسلامی را تقویت کنیم. عراق در دوران جدید یکی از مراکز رویارویی با صهیونیست‌ها و مبارزه با تروریسم است. ایران و عراق در این مبارزه با هم در یک راستا عمل می‌کنند.

هم‌چنین حجت الاسلام والمسلمین نبویان دیگر نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی حاضر در این دیدار با اشاره به عامل وحدت، صبر و استقامت در پیروزی بر دشمن صهیونیستی افزود: رژیم صهیونیستی با پشتوانه آمریکا و کشورهای دیگر روز و شب بدنبال طراحی توطئه علیه ما هستند اما علیرغم حیله‌های مکرر  در مقابل تفکر اسلامی حتماً شکست خواهند خورد.

شیخ عبود العیساوی، نماینده چهار دوره پارلمان عراق هم در ابتدای این دیدار با اشاره به اشتراکات تاریخی، دینی، مذهبی دو کشور گفت: ما دارای یک سرنوشت هستیم و با وجود دشمن مشترک باید متحد باشیم. مردم عراق حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از عراق را در برابر حمله داعش فراموش نمی‌کنند.

وی با اشاره به حضور نیروهای آمریکایی در داخل عراق افزود: حضور و نقش آمریکایی‌ها بر ما تحمیل شده و هدف آنها تسلط بر کشورهای عربی است.

وی همچنین با اشاره به نقش عشایر و شیوخ در عراق گفت: عشایر و شیوخ در کشور عراق دارای نقش و جایگاه ویژه‌ای هستند که می‌توانند باعث خیر و برکات زیادی برای مردم دو کشور باشند.

شیخ عبود العیساوی با اشاره به فعالیت­‌های حشدالشعبی در عراق گفت: حشدالشعبی در سال ۲۰۱۶ با تصویب مجلس به یک ارگان رسمی دولت تبدیل شد و یک پشتیبان قوی برای نیروهای مسلح عراق محسوب می­‌شود. هرگونه تجاوز علیه این تأسیس مردود است.

هم‌چنین شیخ فرید الابراهیمی شیخ عشیره آل ابراهیم دیگر نماینده سابق پارلمان عراق با قدردانی از حمایت­‌های جمهوری اسلامی ایران از عراق در مبارزه با داعش گفت: اگر حمایت­‌های ایران نبود، خدا می­‌داند که چه اتفاقاتی برای عراق پیش می­‌آمد.

وی همچنین با ابراز نگرانی از شرایط جدید منطقه افزود: حضور گروه­‌های تروریستی در عراق و تحرکات جدید آن‌ها، موجب نگرانی دولت و ملت عراق شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نتانیاهو در غزه: اینجا می‌مانیم و خط زرد را حفظ می‌کنیم
هشدار بارش و سیلاب در 15 استان؛ هلال‌احمر به حالت آماده‌باش درآمد
هواپیمای جاسوسی ناتو بار دیگر به مرز روسیه نزدیک شد
شبخ لینکلن در تایلند پهلو گرفت
ولعِ «شورون» برای بلعیدن منابع نفتی ونزوئلا
«اسکورت» حاتمی‌کیا؛روایت مردمانی که با جان خود قمار می‌کنند
گزارش تصویری | آثار تجاوز آمریکا به مراسم عروسی در سیریک
رتبه نخست ایران در کشف گاز جهان از 2025 تاکنون
اصفهان؛صحنه هماوردی سرخ‌ها و آبی‌ها+ترکیب استقلال و پرسپولیس
عراقچی بر حمایت قاطع ایران از فلسطین تاکید کرد
واکنش «تریتا پارسی» به حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک
فرش دستباف قسطی می‌شود؛ برنامه جدید برای رونق بازار فرش ایرانی
فایننشال تایمز: ترامپ آخرین میخ را بر تابوت نظم آمریکایی می‌کوبد
تمدید فراخوان حمایت از تولید مودم نوری با تراشه بومی
لیگ برتر والیبال با شیوه‌ای تازه برگزار می‌شود
انتقاد وزیر خارجه فرانسه از اتحادیه اروپا درباره شهرک‌نشینان سرزمین‌های اشغالی
نورنما | صحنه ای مسحور کننده از ماه خونین و یک نهنگ در پاتاگونیای آرژانتین
برنامه خاموشی فارس و شیراز فردا پنجشنبه 12 شهریور+لینک برنامه خاموشی فارس
تهدید تازه آمریکا علیه ایران
آینده جنوب لبنان در هاله‌ای از ابهام
شهادت راننده بیل مکانیکی در حمله آمریکا به جهرم
چرخش نفتی برنهام؛ «توقف نفت» دوباره به خیابان‌های لندن بازگشت
حمایت روسیه از کوبا جدی‌تر شد؛ هشدار به آمریکایی‌ها
آبفا: 5353 روستا از آب پایدار بهره‌مند شدند
برنامه قطعی برق کرمان فردا پنجشنبه 12 شهریور+ لینک خاموشی کرمان
سفر رئیس سومالی‌لند به آمریکا برای جلب حمایت واشنگتن
نشست تخصصی ارتش برای بررسی تحولات و ارتقای آمادگی و توان دفاعی ایران
آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ سکه 4 میلیون تومان گران شد
بورس قرمز شد؛ ریزش 80 هزار واحدی شاخص و خروج 5.6 همت پول حقیقی
چرایی بالا زدن رگ قیمتِ سیب‌زمینی
برنامه قطعی برق تهران فردا پنجشنبه 12 شهریور 1405 + جدول خاموشی مناطق تهران
بیانیه وزارت خارجه درباره دفاع مشروع ایران برابر پایگاه‌های آمریکایی
اردوغان: عضویت ترکیه در شانگهای به معنای پشت کردن به غرب نیست
پاسخ دانمارک به فشار ترامپ؛ نیروهای نظامی در گرینلند مستقر شدند
قالیباف: ایران و جبهه مقاومت در یک مسیر مشترک علیه استکبار قرار دارند
چرا قیمت میوه در بازار نوسان دارد؟
افزایش قیمت محصولات ایران خودرو از فردا 12 شهریور + جدول قیمت های جدید
ایران محور رایزنی گروسی با نماینده جدید آمریکا در آژانس
گوترش رژیم صهیونیستی را تهدید کرد؛ ارجاع پرونده به لاهه
تشکیل 832 پرونده در دادسرای جرایم اقتصادی؛ هشدار دادستان به اجاره‌ دهندگان کارت بازرگانی
قیمت نقره امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405 /جهش قیمت نقره در بازار+جدول قیمت ها
سفارت ایران در آلمان: سکوت غرب در برابر جنایات آمریکا، دفن حقوق بشر و دموکراسی است
میانگین مصرف روزانه بنزین از 148 میلیون لیتر گذشت
قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ دینار در بازار ایران گران شد
پوتین: با تروریست‌ها مذاکره نمی‌کنیم
برنامه خاموشی برق کرمانشاه پنجشنبه 12 شهریور 1405 + لینک جدول قطعی برق
آخرین اخبار دربی 107؛ از حضور هواداران تا حواشی استقلال و پرسپولیس ، چشم‌ها منتظر سوت آغاز
برنامه قطعی برق خوزستان فردا پنجشنبه 12 شهریور 1405؛ جدول خاموشی اهواز
مجلس دوفوریت طرح برخورد با ماینرهای غیرمجاز را تصویب کرد
زاخارووا: از تشدید تنش‌ها پیرامون ایران متأسفیم