×
سیاسی
شناسه خبر : 208547
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/25 ساعت 19:45
عزیزی: انحلال حشدالشعبی باعث تقویت تروریست‌ها می‌شود

عزیزی: انحلال حشدالشعبی باعث تقویت تروریست‌ها می‌شود

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: انحلال حشدالشعبی باعث تقویت گروه‌های تروریستی در منطقه می‌شود و رژیم صهیونیستی و آمریکا بیشترین سود را خواهند برد.

نورنیوز-گروه سیاسی: ابراهیم عزیزی در دیدار هیأتی از  نمایندگان ادوار و روسای عشایر اهل سنت عراق با اشاره به حسن همجواری و اشتراکات فرهنگی میان مردم دو کشور اظهار کرد: دامنه ارتباطات محکم میان جمهوری اسلامی ایران و عراق از بعد دوجانبه فراتر رفته و امنیت و ثبات کل منطقه را تضمین می‌کند. روابط بین دو ملت را کاملاً مثبت ارزیابی می‌کنیم و بر توسعه مراودات دوستانه فی‌مابین تاکید داریم.

وی با اشاره به ترور ناجوانمردانه شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس آن را نمونه و مصداق بزرگترین دخالت خارجی در امور داخلی عراق  توصیف کرد و افزود: ما با هرگونه مداخله کشورهای فرامنطقه‌ای بویژه آمریکا در امور داخلی عراق مخالفیم و آن را به ضرر همه کشورهای منطقه می‌دانیم.

وی با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، فلسطین و لبنان افزود: رژیم صهیونیستی مرتکب جنایت‌های بی‌شماری در غزه و لبنان شده است. از وظایف مشترک ایران و عراق حمایت از مردم مظلوم فلسطین، غزه و جبهه مقاومت است. امروز باید آرمان ملت فلسطین، غزه و لبنان آرمان همه ملل اسلامی تلقی شود. رسالت تاریخی ما حمایت از آرمان مردم فلسطین است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین با قدردانی از تلاش‌های مردم عراق به ویژه بهره‌گیری از ظرفیت‌های حشدالشعبی در حمایت از مردم فلسطین و غزه افزود: حشدالشعبی در طول این دوران عظمت مردم عراق را به نمایش گذاشت و هزینه‌های سنگینی را بر رژیم صهیونیستی و نظام سلطه وارد کرد از این رو ما هرگونه تضعیف حشدالشعبی را در واقع تقویت تروریست‌ها می‌دانیم.

وی با تأکید بر ضرورت ادامه حضور حشدالشعبی در ساختار دفاعی عراق گفت: انحلال حشدالشعبی در راستای تقویت گروه‌های تروریستی در منطقه است. مطمئناً با انحلال حشدالشعبی، رژیم صهیونیستی و آمریکا بیشترین سود را خواهند برد.

وی در پایان با اشاره به تحولات سوریه گفت: ما نگران سوریه هستیم. مطمئن باشید که آینده سوریه از آن اندیشه‌های سیاه و نظام سلطه نخواهد بود. به هیچ وجه کشورهای اسلامی اجازه نخواهند داد که سوریه به دست بیگانگان بیفتد.

عباس مقتدایی نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هم در این دیدار با تأکید بر موقعیت خاص تاریخی، اجتماعی و فرهنگی به وجود آمده در روند منطقه و ارتباطات بین دو کشور گفت: دوستی دو کشور دشمنانی دارد. ما با همکاری میان اثرگذاران دو کشور می‌توانیم امت اسلامی را تقویت کنیم. عراق در دوران جدید یکی از مراکز رویارویی با صهیونیست‌ها و مبارزه با تروریسم است. ایران و عراق در این مبارزه با هم در یک راستا عمل می‌کنند.

هم‌چنین حجت الاسلام والمسلمین نبویان دیگر نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی حاضر در این دیدار با اشاره به عامل وحدت، صبر و استقامت در پیروزی بر دشمن صهیونیستی افزود: رژیم صهیونیستی با پشتوانه آمریکا و کشورهای دیگر روز و شب بدنبال طراحی توطئه علیه ما هستند اما علیرغم حیله‌های مکرر  در مقابل تفکر اسلامی حتماً شکست خواهند خورد.

شیخ عبود العیساوی، نماینده چهار دوره پارلمان عراق هم در ابتدای این دیدار با اشاره به اشتراکات تاریخی، دینی، مذهبی دو کشور گفت: ما دارای یک سرنوشت هستیم و با وجود دشمن مشترک باید متحد باشیم. مردم عراق حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از عراق را در برابر حمله داعش فراموش نمی‌کنند.

وی با اشاره به حضور نیروهای آمریکایی در داخل عراق افزود: حضور و نقش آمریکایی‌ها بر ما تحمیل شده و هدف آنها تسلط بر کشورهای عربی است.

وی همچنین با اشاره به نقش عشایر و شیوخ در عراق گفت: عشایر و شیوخ در کشور عراق دارای نقش و جایگاه ویژه‌ای هستند که می‌توانند باعث خیر و برکات زیادی برای مردم دو کشور باشند.

شیخ عبود العیساوی با اشاره به فعالیت­‌های حشدالشعبی در عراق گفت: حشدالشعبی در سال ۲۰۱۶ با تصویب مجلس به یک ارگان رسمی دولت تبدیل شد و یک پشتیبان قوی برای نیروهای مسلح عراق محسوب می­‌شود. هرگونه تجاوز علیه این تأسیس مردود است.

هم‌چنین شیخ فرید الابراهیمی شیخ عشیره آل ابراهیم دیگر نماینده سابق پارلمان عراق با قدردانی از حمایت­‌های جمهوری اسلامی ایران از عراق در مبارزه با داعش گفت: اگر حمایت­‌های ایران نبود، خدا می­‌داند که چه اتفاقاتی برای عراق پیش می­‌آمد.

وی همچنین با ابراز نگرانی از شرایط جدید منطقه افزود: حضور گروه­‌های تروریستی در عراق و تحرکات جدید آن‌ها، موجب نگرانی دولت و ملت عراق شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به7 شهر/حمله دوباره به فولاد مبارکه
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت روز جمهوری اسلامی
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
بازتاب گسترده اقدام تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های جهانی
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان
عراقچی: آنچه در جریان است مذاکره نیست/شروط ایران برای «توقف کامل جنگ
جزئیات سی و دومین روز عملیات وعده صادق 4
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
اهمیت تنگه‌ هرمز و احتمال عملیات نظامی آمریکا
خداقوت سردار موسوی به بچه‌های پای لانچر/ حمله به محل اقامت خلبانان و کادر پروازی امریکا
اعلام آمادگی روسیه برای کاهش تنش و یافتن راه‌حل درخصوص ایران
نیروی دریایی سپاه: جلسه فرماندهان ناوگان پنجم آمریکا مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد