×
بین الملل
شناسه خبر : 208513
تاریخ انتشار :

امضای توافقنامه مشارکت راهبردی اصلی‌ترین محور سفرپزشکیان به روسیه

سخنگوی کرملین گفت: امضای توافقنامه مشارکت راهبردی جامع تهران و مسکو از اصلی‌ترین محورهای سفر آتی رئیس جمهوری ایران به روسیه است و ما اهمیت زیادی برای آن قائل هستیم.

نورنیوز-گروه بین الملل: «دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز (سه‌شنبه) در جمع خبرنگاران تاکید کرد که امضای توافقنامه مشارکت راهبردی جامع با ایران اهمیت زیادی برای روسیه دارد.

کرملین روز دوشنبه نیز اعلام کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران پس از مذاکرات ۱۷ ژانویه، توافقنامه مشارکت راهبردی جامع را امضا خواهند کرد.

پسکوف به خبرنگاران گفت: امضای این توافقنامه یکی از اجزای بسیار مهم سفر آتی آقای پزشکیان است، این یک رویداد بسیار مهم برای ما است، ما به این موضوع اهمیت می‌دهیم.

او همچنین در پاسخ به سوالی درباره گزارش ادعایی روزنامه نیویورک تایمز مبنی بر اینکه سران روسیه و ایالات متحده از فوریه ۲۰۲۲ کانال‌های ارتباطی غیر مستقیم با یکدیگر را حفظ کرده‌اند، آن را رد کرد و افزود: هیچ گفت‌وگوی سیاسی در سطح بالا بین کرملین و دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا وجود نداشته و هنوز هم وجود ندارد.

سخنگوی کرمیلین نصریح کرد: اینها تماس‌هایی [میان واشنگتن و مسکو] در سطح فنی هستند، هیچ گفت‌وگو یا رایزنی سیاسی در سطوح بالا یا بالاترین سطح میان ۲ کشور وجود نداشته است و هنوز هم وجود ندارد.

مقام روس گفت که کانال‌های تماس خاصی بین مسکو و واشنگتن، از جمله از طریق کانال‌های دیپلماتیک وجود دارد.

پسکوف درباره احتمال دیدار پوتین و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا خاطرنشان کرد که مسکو جزئیات جدیدی در مورد سازماندهی دیدار میان ولادیمیر پوتین و ترامپ ندارد.

او اظهار داشت: در حال حاضر هیچ چیز جدیدی وجود ندارد که نیاز به اظهار نظر داشته باشد. سخنگوی‌ کاخ کرملین همچنین درباره روابط مسکو و ایروان تاکید کرد که روسیه برای روابط خود با ارمنستان ارزش قائل است.

پیش از این، «آنی بادالیان»، سخنگوی وزارت امور خارجه ارمنستان گفت که «آرارات میرزویان» وزیر امور خارجه ارمنستان و «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه ایالات متحده سندی در مورد مشارکت استراتژیک در واشنگتن در اواخر امروز امضا خواهند کرد.

دیمیتری پسکوف در مورد امضای سند بین ایالات متحده و ارمنستان گفت: ما روابط دوجانبه خود را با ارمنستان داریم. ما این روابط را گرامی می‌داریم و در نظر داریم آن را بیش از پیش گسترش دهیم.

وی افزود: توسعه روابط با همه کشورها، از جمله ایالات متحده حق حاکمیت ارمنستان است. این مقام ارشد روس در عین حال تصریح کرد: ایالات متحده هرگز نقش ثبات بخش خاصی در قفقاز جنوبی ایفا نکرده است. شما حتی می‌توانید برعکس آن را بگویید و فقط در چارچوب این اقدامات، ایالات متحده به هر طریق ممکن تلاش می‌کند تا کشورهای بیشتری را تحت نفوذ خود دربیاورد.

سخنگوی کرملین در ادامه یادآور شد: ارمنستان سود قابل توجهی از همکاری با روسیه و در چارچوب فرآیندهای ادغام دریافت می‌کند.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اضهارات گستاخانه ترامپ: ایران باید قبل از نابودی توافق کند!
حملات مجدد رژیم صهیونیستی به کرمانشاه +فیلم
حزب مؤتلفه اسلامی: پیروان مکتب حیدر کرار(ع) تجاوز رژیم صهیونیستی را بی‌پاسخ نمی‌گذارند
حمله به قلب هسته‌ای ایران؛ آلودگی فقط داخل سایت
پیام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای شهادت سردار حاجی‌زاده
هشدار به مردم: از خریدهای هیجانی خودداری کنید
تهران: بیانیه امروز صبح گروسی خیلی دیر بود!
آماده‌باش سراسری هلال‌احمر؛ 95 مصدوم در 12 استان
فضای پروازی کشور بسته شد
نامۀ عراقچی به سازمان ملل: اسرائیل پشیمان خواهد شد
سازمان انتقال خون: فعلاً نیاز فوری به اهدای خون نداریم
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به اطراف تبریز
سردار رادان: انتقام سخت و پشیمان کننده‌ای از رژیم جعلی خواهیم گرفت+فیلم
گروسی: اقدامات نظامی تهدید کننده تأسیسات هسته‌ای عواقب وخیمی برای جهان دارد
آغاز تظاهرات گسترده مردم پاکستان در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی علیه ایران
رییس ستاد کل نیروهای مسلح،فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاءوفرمانده کل سپاه پاسداران
واکنش باشگاه‌های ورزشی و تیم ملی فوتبال به حمله رژیم صهیونیستی علیه خاک ایران
نامی بر گذر، پژواکی در جهان
بیانیه سازمان انرژی اتمی ایران درباره حمله رژیم صهیونیستی به خاک ایران
هدف، «ایران قوی» است
فعال‌شدن آژیر هشدار در اردن + فیلم
جانشین ستادکل نیروهای مسلح: پاسخ ایران به تجاوز اسرائیل، دردآور و پشیمان‌کننده خواهد بود
معاون استاندار اصفهان: حادثه نطنز بدون تلفات و آلودگی هسته‌ای بود
ایران خواستار نشست فوری شورای امنیت برای رسیدگی به تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی شد
سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود
لحظه حمله جنگنده‌های اسرائیل به تبریز+ فیلم
قالیباف: وقت، وقت انتقام است و این انتقام به هر طریقی و با هر ابزاری گرفته خواهد شد
تصاویر منزل شهید دکتر عبدالحمید مینوچهر
سید حسن خمینی: امروز، وحدت حول محور ایران اسلامی راه حفظ کشور از تجاوزات و تهدیدات است
تصاویر منزل شهید ذوالفقاری، استاد هسته‌ای دانشگاه بهشتی+ فیلم
بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی در توئیت عبری صفحۀ رهبر انقلاب
واکنش‌های بین‌المللی و موج محکومیت جهانی علیه حمله اسرائیل به ایران
شهادت 6 دانشمند هسته‌ای در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی
هواپیمای نخست‌وزیر اسرائیل به مقصدی نامعلوم پرواز کرد
شهید سلامی: فقط آرزو دارم که به شهدا و حاج قاسم بپیوندم+ فیلم
تصویری از پهپاد شاهد در آسمان عراق که در حال عزیمت به سرزمین‌های اشغالی است+ فیلم
مقامات اسرائیلی تحت حفاظت کامل قرار گرفتند
نفت در آستانه جهش تاریخی؛ بازار جهانی پس از حمله به ایران لرزید
اقامت زائران ایرانی در عربستان تمدید و پروازها فعلاً لغو شد
محکومیت قاطع عربستان سعودی علیه حملات رژیم صهیونیستی به ایران
شهادت یک نظامی در پی حمله اسرائیل به پادگان بعثت بروجرد
تل‌آویو: ایران 100 پهپاد به سمت اسرائیل پرتاب کرده است+ فیلم
لحظه برخورد موشک به سایت هسته‌ای نطنز+فیلم
رنجبر جانشین شهید طهرانچی در دانشگاه آزاد شد
برق تهران در شرایط پایدار است
حال دریابان شمخانی وخیم است
بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران
با دستور رهبر معظم انقلاب فرمانده موقت کل نیرو های مسلح جمهوری اسلامی ایران منصوب شد
نخستین واکنش ترامپ به حملات رژیم صهیونیستی به ایران
اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در پی شهادت دکتر محمد مهدی طهرانچی
X
آگهی تبلیغاتی