×
بین الملل
شناسه خبر : 208513
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/25 ساعت 14:44
امضای توافقنامه مشارکت راهبردی اصلی‌ترین محور سفرپزشکیان به روسیه

امضای توافقنامه مشارکت راهبردی اصلی‌ترین محور سفرپزشکیان به روسیه

سخنگوی کرملین گفت: امضای توافقنامه مشارکت راهبردی جامع تهران و مسکو از اصلی‌ترین محورهای سفر آتی رئیس جمهوری ایران به روسیه است و ما اهمیت زیادی برای آن قائل هستیم.

نورنیوز-گروه بین الملل: «دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز (سه‌شنبه) در جمع خبرنگاران تاکید کرد که امضای توافقنامه مشارکت راهبردی جامع با ایران اهمیت زیادی برای روسیه دارد.

کرملین روز دوشنبه نیز اعلام کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران پس از مذاکرات ۱۷ ژانویه، توافقنامه مشارکت راهبردی جامع را امضا خواهند کرد.

پسکوف به خبرنگاران گفت: امضای این توافقنامه یکی از اجزای بسیار مهم سفر آتی آقای پزشکیان است، این یک رویداد بسیار مهم برای ما است، ما به این موضوع اهمیت می‌دهیم.

او همچنین در پاسخ به سوالی درباره گزارش ادعایی روزنامه نیویورک تایمز مبنی بر اینکه سران روسیه و ایالات متحده از فوریه ۲۰۲۲ کانال‌های ارتباطی غیر مستقیم با یکدیگر را حفظ کرده‌اند، آن را رد کرد و افزود: هیچ گفت‌وگوی سیاسی در سطح بالا بین کرملین و دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا وجود نداشته و هنوز هم وجود ندارد.

سخنگوی کرمیلین نصریح کرد: اینها تماس‌هایی [میان واشنگتن و مسکو] در سطح فنی هستند، هیچ گفت‌وگو یا رایزنی سیاسی در سطوح بالا یا بالاترین سطح میان ۲ کشور وجود نداشته است و هنوز هم وجود ندارد.

مقام روس گفت که کانال‌های تماس خاصی بین مسکو و واشنگتن، از جمله از طریق کانال‌های دیپلماتیک وجود دارد.

پسکوف درباره احتمال دیدار پوتین و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا خاطرنشان کرد که مسکو جزئیات جدیدی در مورد سازماندهی دیدار میان ولادیمیر پوتین و ترامپ ندارد.

او اظهار داشت: در حال حاضر هیچ چیز جدیدی وجود ندارد که نیاز به اظهار نظر داشته باشد. سخنگوی‌ کاخ کرملین همچنین درباره روابط مسکو و ایروان تاکید کرد که روسیه برای روابط خود با ارمنستان ارزش قائل است.

پیش از این، «آنی بادالیان»، سخنگوی وزارت امور خارجه ارمنستان گفت که «آرارات میرزویان» وزیر امور خارجه ارمنستان و «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه ایالات متحده سندی در مورد مشارکت استراتژیک در واشنگتن در اواخر امروز امضا خواهند کرد.

دیمیتری پسکوف در مورد امضای سند بین ایالات متحده و ارمنستان گفت: ما روابط دوجانبه خود را با ارمنستان داریم. ما این روابط را گرامی می‌داریم و در نظر داریم آن را بیش از پیش گسترش دهیم.

وی افزود: توسعه روابط با همه کشورها، از جمله ایالات متحده حق حاکمیت ارمنستان است. این مقام ارشد روس در عین حال تصریح کرد: ایالات متحده هرگز نقش ثبات بخش خاصی در قفقاز جنوبی ایفا نکرده است. شما حتی می‌توانید برعکس آن را بگویید و فقط در چارچوب این اقدامات، ایالات متحده به هر طریق ممکن تلاش می‌کند تا کشورهای بیشتری را تحت نفوذ خود دربیاورد.

سخنگوی کرملین در ادامه یادآور شد: ارمنستان سود قابل توجهی از همکاری با روسیه و در چارچوب فرآیندهای ادغام دریافت می‌کند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خطرات انباشت سرب در بدن بر سلامتی
چند راهکار برای کوتاه کردن دوره سرماخوردگی
کدام بیماری ها خطر مرگ ناشی از کبد چرب را افزایش می دهند؟
پیراهنی که حرف‌هایتان را می‌شنود
حرکت دسته جمعی ربات‌های میکروسکوپی با امواج صوتی!
مدال نقره و برنز در کوراش بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
عقب‌نشینی ترامپ در سیاست تعرفه‌ای خودرو با مشوق‌های مالی
حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه: تحریم‌ها واقعی‌اند اما قابل مدیریت
اسامی داوران استقلال و الوحدات اعلام شد
واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی
واکنش باشگاه استقلال به تغییر ساعت بازی با فجر سپاسی
انتقال گاز قزاقستان به روسیه متوقف شد
طارمی مقابل بارسلونا بازی خواهد کرد
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی پایان حملات خود به غزه شد
سپاه برای تقویت پیوندهای راهبردی با نیروهای مسلح یمن آماده است
صابر کاظمی به هوش آمد!
حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب
ترامپ خطاب به زلنسکی: یا شروط پوتین را بپذیرید یا نابود شوید
خاندان سلطنتی انگلیس در باتلاق رسوایی
تکذیب وقوع انفجار در بندر دیر
پیام ویتکاف به اسرائیل: به حماس حمله کنید اما مانع از فروپاشی توافق نشوید
ورزشگاه اختصاصی استقلال در البرز ساخته می‌شود
امکان گشایش اقتصادی با پرتودهی محصولات کشاورزی
کابینه رژیم صهیونیستی ورود کمک‌ها به غزه را متوقف کرد
نورنما | یکی از پیچیده‌ترین میدان‌های دنیا
نتایج اولیه آزمون استخدامی بانک مرکزی اعلام شد + لینک
زلنسکی: برابر روسیه تسلیم نشوید
مشاور امنیت ملی عراق، فردا با علی لاریجانی دیدار می‌کند
سفر هیات حماس به قاهره برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس
گزینه ایتالیایی تیم ملی فوتبال ایران معرفی شد
آغاز مرحله دوم فروش خودروهای وارداتی +جزییات و لینک سایت
تصویر سند درخواست پناهندگی رئیس‌جمهور سابق اسرائیل به فلسطین
آمار جدید وزارت بهداشت غزه: شهادت 35 نفر از زمان آغاز آتش‌بس
السیسی: مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه است
صدور دستورالعمل اجرایی جدید پاکستان برای توسعه تجارت تهاتری با ایران
جزییات پیشنهاد جدید وزارت رفاه برای ساماندهی طرح کالابرگ+فیلم
شرط اخراج هاشمیان مشخص شد
زمان واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
زمین لزره 4.3 ریشتری کرمان را لرزاند
رژیم صهیونیستی: با قدرت به زیرساخت‌های حماس حمله می‌کنیم
حمایت ظریف از اقدام کشورهای جهان در اجرای بند 8 قطعنامه 2231
هماهنگی تل‌آویو با واشنگتن برای حمله به غزه
کمک مالی آمریکا به کلمبیا قطع می‌شود
پزشکیان: هر مقرره‌ای که بر مردم فشار اقتصادی وارد کند، باید سریع اصلاح شود
وزیر دفاع افغانستان: سیاست ما جنگیدن با همسایگانمان نیست
ترامپ: تاسیسات اتمی ایران را بمباران نمی‌کردیم، در غزه آتش‌بس نمی‌‎شد
لیورپول 0-2 منچستریونایتد؛ چهارمین شکست پیاپی قرمزها ثبت شد+ خلاصه بازی
حکم حبس و جریمه سنگین برای وکیل قلابی
غایبان نماینده اردن در بازی بعدی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
X
آگهی تبلیغاتی