×
اجتماعی
شناسه خبر : 208506
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/25 ساعت 13:04
زندانی مالی بعد از 23 سال آزاد می‌شود

زندانی مالی بعد از 23 سال آزاد می‌شود

یک زندانی که حدود 23 سال است که به‌دلیل مسائل مالی در زندان حضور دارد بزودی آزاد می شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: یک زندانی که حدود ۲۳ سال است که به‌دلیل مسائل مالی در زندان حضور دارد، با رئیس کل دادگستری استان تهران به‌صورت مجازی ملاقات کرد و القاصی نیز پس از بررسی پرونده وی دستور داد تا با تعیین وجه التزام و مساعدت خیرین زمینه آزادی این زندانی فراهم شود.

 به‌مناسبت میلاد امام علی (ع) و روز پدر، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران با همراهی علی صالحی دادستان تهران، یونس طرهانی معاون قضایی رئیس کل در امور زندان‌ها، حشمت‌الله حیات الغیب مدیرکل زندان‌های استان تهران و حجت الاسلام والمسلمین فیروزجایی معاون دادستان تهران در امور زندان‌ها با جمعی از زندانیان زندان زنان و تهران بزرگ به‌صورت مجازی ملاقات کردند و درخواست‌های آنها را مورد رسیدگی قرار دادند. 

در جریان این برنامه، یکی از زندانیان زن که به‌دلیل تامین هزینه‌های درمان بیماری همسرش دچار بدهی و در نهایت با شکایت شکات راهی زندان شده بود، با رئیس کل دادگستری استان تهران ملاقات کرد. 

بررسی‌های رئیس کل دادگستری استان تهران حاکی از این بود که این فرد در حدود یک سال است که در زندان حضور دارد و با توجه به اینکه همسر وی مبتلا به بیماری صعب‌العلاج بود و امکان اشتغال برای وی وجود نداشت، لذا این زندانی مسئولیت تامین هزینه درمان بیماری همسرش و مخارج زندگی را بر عهده داشته است و با توجه به حضور وی در زندان و عدم امکان پرداخت اجاره مسکن، صاحبخانه عذر خانواده او را خواست که در ادامه، فرزند این زندانی زن که اکنون در مقطع کلاس چهارم دبستان مشغول به تحصیل است، به‌دلیل شرایط خاص پدرش مجبور به ترک تحصیل شد.

القاصی پس از بررسی جامع شرایط این زندانی دستور داد تا به‌مناسبت میلاد با سعادت امام علی (ع) با استفاده از ظرفیت خیرین و مساعدت قضایی ویژه نسبت به آزادی این زندانی اقدام شود. 

در پی دستور رئیس کل دادگستری استان تهران و با مساعدت جمعی از خیرین و گذشت شکات، زمینه استخلاص این زندانی از زندان فراهم گردید؛ همچنین با مساعدت جمعی از خیرین اجاره معوق منزل این زندانی پرداخت گردید و فرزند وی مجددا به تحصیل بازگشت.

در ادامه این برنامه، یکی از زندانیان که در حدود ۲۳ سال است که به‌دلیل مسائل مالی در زندان حضور دارد، با رئیس کل دادگستری استان تهران به‌صورت مجازی ملاقات کرد و القاصی نیز پس از بررسی پرونده وی دستور داد تا با تعیین وجه التزام و مساعدت خیرین زمینه آزادی این زندانی فراهم شود. 

در جریان ملاقات مجازی رئیس کل و مسئولان قضایی دادگستری استان تهران با زندانیان، مجموعا زمینه آزادی ۱۵ نفر از زندانیان فراهم شد.

همچنین در پی دستور رئیس کل دادگستری استان تهران به‌مناسبت ولادت مولی الموحدین امیرالمومنین امام علی (ع) و اعیاد رجبیه خطاب به دادستان‌ها و روسای حوزه‌های قضایی استان تهران حدود شش هزار نفر از زندانیان واجد شرایط (به استثناء جرایم خشن و سرقت) به مرخصی اعزام خواهند شد.

در همین راستا، با توجه به کمک خیرین و همچنین در راستای ماده ۲۰۰ آیین‌نامه اجرایی سازمان زندان‌ها به‌مناسبت میلاد با سعادت حضرت امیرالمومنین (ع) و اعیاد رجبیه زمینه آزادی ۴۰۰ نفر از محکومان مالی و رد مال و سایر زندانیان فراهم شد. 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
انتقاد سناتور آمریکایی از فساد بی‌سابقه در دولت ترامپ
رویترز: پاکستان فروش 1.5 میلیارد دلار سلاح به سودان را پس از مخالفت عربستان متوقف کرد
عبور 26 کشتی ناوگان سایه ایران از محاصره آمریکا
قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم
در 12 ساعت گذشته تنها 3 کشتی از تنگه هرمز عبور کردند
گروسی: بدون مشارکت آژانس، توافق ایران و آمریکا موفقیت‌آمیز نخواهد بود
اطلاعیه‌ی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید درباره‌ فعالیت‌های تبلیغی‌، ترویجی درباره ایشان
نشست چارچوب هماهنگی برای انتخاب نخست‌وزیر عراق به تعویق افتاد
واکنش تهران به تحولات سومالی‌لند: اقدام اسرائیل مغایر حقوق بین‌الملل است
عبدالباری عطوان: سه روز آینده تعیین‌کننده روند تنش‌ها و تحولات منطقه است
ابراز امیدواری پاکستان برای برقراری گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا در هفته جاری
ظفرقندی: حمله به انستیتو پاستور فاجعه‌ای بین‌المللی است
شرط جدید ایران بار دیگر قیمت نفت را صعودی کرد
ترامپ با انتشار پست طولانی مدعی «پیشتازی در جنگ» شد
ملوانان امنیت گوشی خود را ارتقا دهند
40 صهیونیست در فرودگاه مسکو بازداشت شدند؛ ماجرا چه بود؟
کمک هزینه رزیدنت‌های پزشکی 20 درصد افزایش یافت
الاهلی عربستان فینالیست لیگ نخبگان آسیا شد
بارگیری نفت از ینبع به کمترین میزان در یک ماه رسید
عقب نشینی شرکت‌های نفتی غربی از خلیج فارس
نورنما | یکم اردیبهشت روز بزرگداشت شیخ اجل سعدی شیرازی گرامی باد
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و عراق
اعلام جزئیات شارژ سهمیه بنزین اردیبهشت ماه
تمدید شد؛ مترو و اتوبوس تا اطلاع ثانوی رایگان است
انفجار کنترل شده در تبریز و کیش
سفیر ایران در هلند: اقدامات دفاعی ما محدود به مراکز منشأ حملات بوده است
حماس: بسته شدن گذرگاه رفح، نقض آشکار توافقات است
سفیر روسیه در آلمان احضار شد
انتخاب پرواز همای به عنوان خواننده ترانه تیم ملی فوتبال در جام جهانی
نگرانی روسیه از افزایش ایده هسته‌ای شدن متحدان غیرهسته‌ای آمریکا
ادامه انتقاد دموکرات‌ها؛ ابزار مهار ترامپ در دست کنگره
پیش بینی میزان هزینه بازسازی غزه از سوی آسوشیتدپرس
مجارستان در پی بازداشت نتانیاهو در بوداپست
آمادگی مسکو برای کمک به توافق بین ایران و کشورهای عربی
جوزف عون خواهان دیدار با ترامپ بدون حضور نتانیاهو است
پس از رأی دیوان عالی؛ دولت آمریکا واریز غرامت ها را آغاز کرد
حمله پهپادی به جنوب لبنان/واکنش ها به تخریب مجسمه حضرت عیسی
روسیه پرواز بر حریم هوایی ایران را برقرار کرد
جریمه دو بازیکن پرسپولیس از سوی کمیته انضباطی
تحول در تشخیص زودهنگام سرطان با کیت غیرتهاجمی محققان ایرانی
برنامه‌های جدید روس‌اتم در نیروگاه بوشهر
خبر اینترنشنال تکذیب شد
برگزاری اولین تمرین تیم ملی فوتبال زیر نظر قلعه نویی
رکورد 111 هزار میلیارد دلاری بدهی جهانی/ هشدار درباره خطر سقوط بازار اوراق قرضه
اهدای اعضای بدن یک سرباز شهید؛ تداوم زندگی در جان سه هم‌وطن
حضرتی: دستورات لازم برای جبران آسیب‌های جنگ داده شده است
ترامپ: اسرائیل هرگز مرا به جنگ با ایران ترغیب نکرد!
کشته شدن 2 کارمند سفارت آمریکا در مکزیک
رونمایی از قرآن نفیس خطی با تقریظ رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی
مخبر: هشیاریم که مذاکره پوششی برای «استراتژی فرسایش» و استمرار جنگ نشود