×
اجتماعی
شناسه خبر : 208356
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/24 ساعت 10:40

مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال، قابلیت های بی نظیری دارد

دکتر فائزه دولتی مشاور و دستیار ویژه معاون اول رئیس جمهور در بازدید از سازمان ثبت احوال کشور گفت: آمارها و داده های جمعیتی مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال، قابلیت های بی نظیری دارد.

 

نورنیوز-گروه اجتماعی: دکتر فائزه دولتی مشاور و دستیار ویژه معاون اول رئیس جمهور با حضور در سازمان ثبت احوال کشور از روند صدور کارت هوشمند ملی و همچنین مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال کشور بازدید کرد.

دکتر فائزه دولتی مشاور و دستیار ویژه معاون اول رئیس جمهور با اشاره به قابلیتهای بی نظیر مرکز رصد جمعیت کشور بیان داشت: حجم عظیمی از داده های جمعیتی در حوزه های مختلف در سازمان ثبت احوال جمع آوری شده که کاملا مستند و بر اساس شاخص های درست است و امیدواریم سازمانها و دستگاههای تصمیم گیر و تصمیم ساز، با استفاده از این داده ها در تصمیم گیری های خود بهره برداری نمایند و ما هم کمک خواهیم کرد با استفاده از این داده ها برنامه ریزی صحیح در کشور صورت گیرد.
مشاور و دستیار ویژه معاون اول رئیس جمهور بیان داشت: سیاست های کلان دولت با استفاده از ابزارها و آمارهای دقیق امکان پذیر است و این آمارها می تواند در اتخاذ تصمیمات صحیح و برنامه ریزی درست کمک شایانی نماید.
وی افزود: هدف نهایی ما رضایت مردم و مشارکت در طرح های کلان کشور است و باید بر اساس آمارها و اطلاعات دقیق برنامه ریزی ها را صورت دهیم تا تاثیر گذار باشد.
دکتر هاشم کارگر معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال در تشریح روند صدور کارت هوشمند ملی گفت: سازمان ثبت احوال کشور ظرفیت صدور 2 میلیون کارت در ماه را ایجاد نموده است و توانایی دارد تا ظرف 3 ماه عقب ماندگی کارت هوشمند ملی را در کشور مرتفع نماید.
وی در این نشست اظهار داشت: مشکل اصلی روند صدور کارت هوشمند ملی، تامین اعتبار برای تهیه مواد اولیه بدنه کارت و خرید چیپ ست توسط دستگاههای ذیربط است و در صورت تامین اعتبار و تحویل بدنه کارت به این سازمان در کوتاهترین زمان مشکل صدور کارت مرتفع می گردد.
معاون وزیر کشور بیان داشت: ستون دولت الکترونیک، نظام هویتی است و این امر توسط سازمان ثبت احوال کشور با اتقان در اسناد هویتی و ایجاد پایگاههای هویتی و جمعیتی و سرویسهای الکترونیکی مبتنی بر آن در حال انجام است و هرچه در تصمیم گیریهای خود به این امر توجه نماییم، استقرار دولت الکترونیک و هوشمند سازی در کشور با سرعت بیشتری به نتیجه خواهد رسید.
دکتر هاشم کارگر با تشریح داده ها و اطلاعات مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال گفت: سازمان ثبت احوال کشور با استفاده از داده های پایگاه اطلاعات جمعیت کشور توانسته است اطلاعات دقیق و صحیحی در حوزه های گوناگون جمعیتی به کشور ارائه نماید.
رئیس سازمان ثبت احوال کشور در پایان افزود: اطلاعات دقیق و با جزییات منطقه ای این مرکز می تواند در تصمیم گیری های کلان کشور تاثیر گذار باشد و می تواند اطلاعات جمعیتی کشور را به صورت مکان محور ارائه نماید.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزییات کشف مجموعه‌ای ارزشمند از اشیای تاریخی در «کمرزرین» اصفهان
وزیر کشور: امروز راهی جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
X
آگهی تبلیغاتی