×
اجتماعی
شناسه خبر : 208342
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/24 ساعت 10:12
شیر در مدارس غیر دولتی هم توزیع می‌شود

شیر در مدارس غیر دولتی هم توزیع می‌شود

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت:همزمان با توزیع شیر در مدارس دولتی، این نوشیدنی مغذی در مدارس غیر دولتی نیز توزیع می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: شیر یکی از مهم‌ترین منابع غذایی برای دانش‌آموزان به شمار می‌آید و نقش حیاتی در رشد آن‌ها دارد.

 این نوشیدنی مغذی حاوی کلسیم، پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است که به تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها کمک می‌کند. مصرف شیر می‌تواند به بهبود عملکرد شناختی و تمرکز دانش‌آموزان کمک کند که برای یادگیری در محیط‌های آموزشی بسیار حائز اهمیت است.

علاوه بر این، شیر به عنوان یک منبع انرژی طبیعی، می‌تواند خستگی را کاهش داده و قدرت بدنی دانش‌آموزان را افزایش دهد. با توجه به این فواید، تأمین شیر برای دانش‌آموزان می‌تواند به ارتقای سلامت عمومی و کیفیت تحصیل آن‌ها کمک کند.

حسین اسداللهی، دبیر کمیته شیر وزارت آموزش و پرورش با بیان این که رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت به رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر آموزش و پرورش دستور پیگیری توزیع شیر را داده است؛ گفت: «از اول مهر وزیر آموزش و پرورش به درخواست رئیس جمهور دستور آماده سازی زیرساخت‌های لازم برای توزیع شیر مدارس را دادند.»

حسین اسداللهی با بیان این که زیرساخت‌های لازم برای توزیع شیر و نظارت بر آن شکل گرفته‌اند؛ افزود: «از سال گذشته برای آماده سازی و نظارت بر توزیع شیر، تمهیدات خیلی خوبی در نظر گرفته شد و در این مورد مشکلی نداریم. سازمان برنامه و بودجه سال گذشته حدود ۳۸ هزار میلیارد ریال برای توزیع شیر به وزارت آموزش و پرورش تخصیص داده است. سازمان برنامه و بودجه برای تخصیص اعتبار شیر به دنبال تامین اعتبار و محل تامین آن است.»

حسین اسداللهی با بیان این که مهمترین عامل عدم توزیع شیر، تامین اعتبار و محل تامین بودجه است؛ ادامه داد: «معمولا تامین بودجه بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها بوده و این سازمان وظایف گوناگونی دارد. اعتبار توزیع شیر همواره با چالش‌هایی روبه‌رو بوده است. دولت مجوز توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی را صادر کرده بود. دانش‌آموزان مقطع ابتدایی به دلیل این که در سن رشد هستند، همواره مورد توجه دولت‌ها بوده‌اند.»

دبیر کمیته شیر وزارت آموزش‌وپرورش در پایان تاکید کرد: «به محض تامین اعتبارات، شیر در مدارس دولتی توزیع می‌شود. طرح توزیع شیر رایگان در مدارس با هدف تأمین نیاز‌های غذایی دانش‌آموزان و ارتقای سلامت عمومی جامعه در سال ۷۹ آغاز شد. بر اساس این طرح باید ۷۰ نوبت شیر در طول سال تحصیلی در میان دانش‌آموزان توزیع شود که اجرای کامل آن از سال ۸۴ در همه مدارس کشور آغاز شد؛ اما به مرور از میزان توزیع شیر در مدارس کاسته شد و در نهایت در سال ۹۶ به دلیل کمبود منابع اعتباری، این طرح متوقف شد.»

در این باره احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی نیز گفت: «هر فرایند و اتفاقی که در مدارس دولتی رخ دهد؛ سازمان مدارس و مراکز غیردولتی نیز موظف است برای دانش‌آموزان مدارس غیر دولتی انجام دهد.»

به گزارش باشگاه خبرنگاران، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با بیان این که هنوز در مدارس ابتدایی دولتی شیر توزیع نشده است؛ تصریح کرد: «همزمان با توزیع شیر در مدارس دولتی، این نوشیدنی مغذی در مدارس غیر دولتی نیز توزیع می‌شود؛ چرا که بین دانش آموزان مدارس دولتی و غیر دولتی هیچ تفاوتی وجود ندارد.»


نظرات

آخرین اخبار
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است
مانیفست سیاسی شرق علیه نظم غربی
چرا دیدار ترامپ و شی‌جین‌پینگ شکست خورد؟