×
اجتماعی
شناسه خبر : 208342
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/24 ساعت 10:12

شیر در مدارس غیر دولتی هم توزیع می‌شود

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت:همزمان با توزیع شیر در مدارس دولتی، این نوشیدنی مغذی در مدارس غیر دولتی نیز توزیع می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: شیر یکی از مهم‌ترین منابع غذایی برای دانش‌آموزان به شمار می‌آید و نقش حیاتی در رشد آن‌ها دارد.

 این نوشیدنی مغذی حاوی کلسیم، پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است که به تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها کمک می‌کند. مصرف شیر می‌تواند به بهبود عملکرد شناختی و تمرکز دانش‌آموزان کمک کند که برای یادگیری در محیط‌های آموزشی بسیار حائز اهمیت است.

علاوه بر این، شیر به عنوان یک منبع انرژی طبیعی، می‌تواند خستگی را کاهش داده و قدرت بدنی دانش‌آموزان را افزایش دهد. با توجه به این فواید، تأمین شیر برای دانش‌آموزان می‌تواند به ارتقای سلامت عمومی و کیفیت تحصیل آن‌ها کمک کند.

حسین اسداللهی، دبیر کمیته شیر وزارت آموزش و پرورش با بیان این که رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت به رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر آموزش و پرورش دستور پیگیری توزیع شیر را داده است؛ گفت: «از اول مهر وزیر آموزش و پرورش به درخواست رئیس جمهور دستور آماده سازی زیرساخت‌های لازم برای توزیع شیر مدارس را دادند.»

حسین اسداللهی با بیان این که زیرساخت‌های لازم برای توزیع شیر و نظارت بر آن شکل گرفته‌اند؛ افزود: «از سال گذشته برای آماده سازی و نظارت بر توزیع شیر، تمهیدات خیلی خوبی در نظر گرفته شد و در این مورد مشکلی نداریم. سازمان برنامه و بودجه سال گذشته حدود ۳۸ هزار میلیارد ریال برای توزیع شیر به وزارت آموزش و پرورش تخصیص داده است. سازمان برنامه و بودجه برای تخصیص اعتبار شیر به دنبال تامین اعتبار و محل تامین آن است.»

حسین اسداللهی با بیان این که مهمترین عامل عدم توزیع شیر، تامین اعتبار و محل تامین بودجه است؛ ادامه داد: «معمولا تامین بودجه بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها بوده و این سازمان وظایف گوناگونی دارد. اعتبار توزیع شیر همواره با چالش‌هایی روبه‌رو بوده است. دولت مجوز توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی را صادر کرده بود. دانش‌آموزان مقطع ابتدایی به دلیل این که در سن رشد هستند، همواره مورد توجه دولت‌ها بوده‌اند.»

دبیر کمیته شیر وزارت آموزش‌وپرورش در پایان تاکید کرد: «به محض تامین اعتبارات، شیر در مدارس دولتی توزیع می‌شود. طرح توزیع شیر رایگان در مدارس با هدف تأمین نیاز‌های غذایی دانش‌آموزان و ارتقای سلامت عمومی جامعه در سال ۷۹ آغاز شد. بر اساس این طرح باید ۷۰ نوبت شیر در طول سال تحصیلی در میان دانش‌آموزان توزیع شود که اجرای کامل آن از سال ۸۴ در همه مدارس کشور آغاز شد؛ اما به مرور از میزان توزیع شیر در مدارس کاسته شد و در نهایت در سال ۹۶ به دلیل کمبود منابع اعتباری، این طرح متوقف شد.»

در این باره احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی نیز گفت: «هر فرایند و اتفاقی که در مدارس دولتی رخ دهد؛ سازمان مدارس و مراکز غیردولتی نیز موظف است برای دانش‌آموزان مدارس غیر دولتی انجام دهد.»

به گزارش باشگاه خبرنگاران، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با بیان این که هنوز در مدارس ابتدایی دولتی شیر توزیع نشده است؛ تصریح کرد: «همزمان با توزیع شیر در مدارس دولتی، این نوشیدنی مغذی در مدارس غیر دولتی نیز توزیع می‌شود؛ چرا که بین دانش آموزان مدارس دولتی و غیر دولتی هیچ تفاوتی وجود ندارد.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه‌شنبه 18 شهریور
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 18 شهریور1404 + وضعیت استان‌ها
راه درمان پارکینسون چیست؟
مرگ خاموش چغازنبیل؛ میراث 3200 ساله ایلامی‌ها در خطر نابودی
چرا زنان بیشتر به بیماری ام‌اس مبتلا می‌شوند؟
عراقچی و گروسی به قاهره می‌روند
ارتش یمن: فرودگاه بن‌گوریون، رامون و یک نقطه حساس در دیمونا را هدف قرار دادیم
مدودف: فنلاند برای جنگ با روسیه آماده می‌شود
زمان تشییع پیکر صدابردار پیشکسوت اعلام شد
چرا عرضه خودرو در بورس کالا به نفع مصرف‌کنندگان نیست؟
عکس های منتخب ایران ؛ دوشنبه 17 شهریور 1404
احتکار و گرانفروشی مرغ و گوشت در ارومیه
انصار الله: عملیات امروز در قدس پاسخی شایسته به جنایات رژیم صهیونیستی بود
یارانه بخشی از هزینه نان پرداخت می شود
جزییات تخلیه بخشی از بزرگترین فرودگاه انگلیس اعلام شد
آیا باشگاه پرسپولیس به بابک زنجانی فروخته شد؟
آلمان به دلیل سیاست‌های انرژی، گاز وارداتی را گران‌تر می‌خرد
حکم 83 میلیون دلاری دادگاه آمریکایی علیه ترامپ
تاکید 1200 هنرمند عرضه سینما بر پایان نسل کشی در غزه
دولت فرانسه سقوط کرد
تاج : اعتراضم بابت داوری کافا را به دوستانم منتقل کردم
نورنما | غافلگیری عکاس حیات‌وحش توسط چیتا
حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران مصداق بارز تروریسم دولتی است
پیام‌های راهبردی و عملیاتی یک سخنرانی
بحران سیاسی فرانسه و آینده مبهم مکرون
اتحادیه اروپا 14 میلیون یورو برای حمایت از مردم افغانستان اختصاص داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(79) «بیرِم»
اقدام مشترک روسیه و افغانستان بر روی برخی طرح‌های اقتصادی
ترامپ در سراشیبی سقوط محبوبیت در آمریکا
مصطفی تاج زاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده است
175 زندانی واجد شرایط با مرخصی پایان حبس آزاد شدند
اعتصاب کارکنان مترو لندن شبکه حمل‌ونقل را فلج کرد
شکل گیری هندسه نظم جدید جهانی با محوریت قدرت جهان اسلام+فیلم
امضای توافقنامه 21 بندی سازمان گذرگاه‌های مرزی عراق با ایران
آغاز طرح ساماندهی دستفروشان میدان ولیعصر تهران
تجلیل از ساره جوانمردی قهرمان پارالمپیک
آغازهوشمندسازی آزادراه تهران-شمال با تجهیزات روز دنیا
عطرافشانی و گلباران مزار شهدای هفدهم شهریور+فیلم
سرپرست جدید معاونت امور هنری وزارت ارشاد معرفی شد
گسترش همکاری نظامی کره‌جنوبی و ژاپن با آمریکا
باکو: قصدی برای جانبداری میان ایران و اسرائیل نداریم
هشدارصدراعظم آلمان نسبت به تداوم اقدامات روسیه
منیر الحدادی؛ از آکادمی بارسلونا تا استقلال تهران
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
امت واحد؛ حلقه مفقوده بازسازی قدرت جهان اسلام
قفقاز جنوبی؛ میدان جدید رویارویی پکن-واشنگتن
عامل اصلی افت قیمت طلا در بازار تهران چه بود؟
افشاگری رونالدینیو از تاریخی‌ترین ویدیو یوتیوب با بیش از 1 میلیون بازدید + فیلم
واکنش پرهام مقصودلو به پیروزی مقابل فیروزجا
زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش مشخص شد
X
آگهی تبلیغاتی