×
بین الملل
شناسه خبر : 208227
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/23 ساعت 15:20
زندانیان آمریکایی در خط مقدم مهار آتش سوزی لس آنجلس

نیویورک تایمز؛

زندانیان آمریکایی در خط مقدم مهار آتش سوزی لس آنجلس

رسانه آمریکایی گزارش داد بیش از 900 زندانی در آمریکا برای مهار آتش‌سوزی‌های گسترده در لس آنجلس آزاد شده‌اند؛ اقدامی که به دلیل دستمزدهای پایین برای اقدامی خطرناک زیر تیغ انتقادات قرار گرفته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: آتش‌سوزی‌ گسترده‌ای که از روز سه‌شنبه در شهر لس آنجلس، واقع در ایالت کالیفرنیا آغاز شده، دست‌کم ۱۶ کشته بر جای گذاشته و ده‌ها هزار نفر را مجبور به تخلیه خانه‌هایشان کرده است؛ حادثه فجیعی که آمریکا هنوز قادر به مهار آن نشده و در عین حال خسارت مالی هنگفتی از آتش‌سوزی خانه‌ها و خودروهای لوکس مردم و بازیگران هالیوودی گرفته تا غارت اموال آنها بر جای گذاشته است.

روزنامه «نیویورک تایمز» به نقل از «اداره اصلاحات و بازپروری کالیفرنیا» در گزارشی می‌نویسد: «زندانیان آزادشده تلاش می‌کنند تا خطوط آتش را قطع کنند و مانع گسترش آن شوند. همچنین، همزمان با گسترش آتش‌سوزی و سرعت گسترش بالای آن، ایالت کالیفرنیا برای مهار آن به زندانیان و افراد محبوس در زندان متوسل شده است.»

زندانیان آمریکایی در خط مقدم آتش مهار آتش سوزی
این رسانه آمریکایی با اشاره به این طرح آمریکا و انتقاداتی که به همراه داشته، گزارش می‌دهد: «فعالان اصلاحات زندان تا حد زیادی با این برنامه مخالفت کرده‌اند. آنها تاکید دارند که زندانیان اغلب کمتر از حداقل دستمزد ساعتی تعیین‌شده در ایالت کالیفرنیا برای یک روز کامل کاری، حقوق دریافت می‌کنند و بسیاری از زندانیان به دلیل سوابق کیفری خود نمی‌توانند پس از آزادی، شغلی را مربوط به آتش‌نشانی پیدا کنند.»

گزارشی از «اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا» و همچنین دانشکده حقوق دانشگاه شیکاگو در سال ۲۰۲۲ می‌گوید که در یک دوره پنج ساله، چهار آتش‌نشان زندانی در حین کار کشته و بیش از ۱۰۰۰ نفر مجروح شدند.

میزان دستمزد زندانیان برای مهار آتش‌سوزی لس‌آنجلس

نیویورک تایمز در این گزارش می‌نویسد: «زندانیان آزاد شده از اعضای برنامه اردوگاه آتش‌سوزی حفاظتی کالیفرنیا هستند که توسط بخش اصلاحات، اداره جنگلداری و حفاظت از آتش کالیفرنیا و اداره آتش‌نشانی لس آنجلس اداره می‌شود. طبق آنچه که گزارش شده، آنها حداکثر ۱۰.۲۴ دلار در روز به اضافه ۱ دلار اضافی در ساعت در مواقع اضطراری درآمد دارند.»

حامیان عدالت کیفری معتقدند این برنامه «اردوگاه آتش‌نشانی کالیفرنیا» همانند سایر برنامه‌های کاری برای زندانیان، افراد زندانی را به «استثمار» می‌گیرد.

نیویورک تایمز تاکید می‌کند: «به زندانیان آتش‌نشان کمتر از حداقل دستمزد پرداخت می‌شود و حداقل دستمزد در کالیفرنیا ۱۶.۵۰ دلار در ساعت است. آنها همچنین درآمد بسیار کمتری نسبت به آتش‌نشانان فصلی این ایالت دارند که می‌توانند حقوق پایه ماهانه بیش از ۴۶۰۰ دلار داشته باشند و آتش‌نشانان شاغل در شهر لس آنجلس که حقوق آنها از ۸۵ هزار دلار در سال شروع می‌شود.»

در راستای این طرحی که مقامات کالیفرنیا اعمال کرده‌اند، اکثر زندانیان اعتبار زمانی نیز کسب می‌کنند؛ به‌گونه‌ای که به ازای هر روز خدمت در گروه آتش‌نشانی، ۲ روز از محکومیت آنها حذف می‌شود.

شرح وظایف زندانیان در مقابله با آتش‌سوزی لس‌آنجلس

روزنامه نیویورک تایمز با اشاره به چگونگی وظایف این زندانیان می‌نویسد: «زندانیان در چهار روز آموزش کلاسی و آموزش میدانی شرکت می‌کنند. آنها همچنین از کارگران اورژانس کمک‌هایی دریافت و در کارهای خدماتی شرکت می‌کنند. برخلاف برخی دیگر از برنامه‌های کاری زندانیان در کالیفرنیا، این طرح داوطلبانه است و نمی‌توان آنها را مجبور به انجام این کار کرد.»

طبق گزارش «اداره اصلاحات و بازپروری کالیفرنیا»، آنها باید «از نظر جسمی و روانی برای فعالیت‌های سنگین» مناسب و نباید محکوم به جرائمی نظیر «تجاوز، سایر جرائم جنسی، آتش‌سوزی و سابقه فرار» باشند. آنها همچنین باید از وضعیت حداقلی در جرائم برخوردار و «رفتار خوبی» در زندان از خود نشان داده باشند.

این روزنامه آمریکایی می‌افزاید: «آتش‌نشانان زندانی از لباس‌های متمایز نارنجی‌رنگ آتش‌نشانی استفاده می‌کنند اما از شیلنگ یا آب برای مهار آتش استفاده نمی‌کنند. در عوض، آنها از ابزارهای دستی برای کمک به اطفاء حریق استفاده و همچنین به عنوان کارکنان پشتیبانی برای سایر کارکنان اورژانس خدمت می‌کنند.»

به گزارش ایسنا، برخی از زندانیان که سابقا به‌عنوان آتش‌نشان خدمت می‌کردند، به روزنامه «نیویورک تایمز» گفتند: «ما مهارت‌های کاربردی را آموخته‌ایم اما از دستمز پایین خود ناراحت هستیم. ما همچنین انتظار نداریم بعد از آزادی از زندان، به دلیل سوابق کیفری خود به عنوان آتش‌نشان استخدام شویم.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بزرگترین دعوای فوتبال؛ 17 اخراجی در یک بازی + فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
شمس آذر_ پرسپولیس ؛ اوسمار به دنبال پیروزی پیش از دربی
درگیری مرگبار در روستای ارومیه؛ 3 نفر کشته شدند
وقوع زمین لرزه 3.8 ریشتری در پل سفید+ جزئیات
رئیس جمهور پیشین پرو به یازده سال زندان محکوم شد
منصوریان از هدایت تیم ملی ووشو بانوان کناره‌گیری کرد
محور چالوس امروز یکطرفه می‌شود / محدودیت‌های ترافیکی شمال کشور
سیل و رانش زمین در سریلانکا جان 40 نفر را گرفت
آخرین وضعیت اجرای برنامه شیر مدارس در سایه افزیش قیمت لبنیات
دیپلمات روس: ناتو و اروپا برای جنگ بزرگ با روسیه آماده‌اند
تهران آلوده‌ترین شهر جهان؛ نمی‌توانیم نفس بکشیم
وفاداری به هنر ملی، درخشش در هنر جهانی
آمریکا آماده حمله زمینی به ونزوئلا
ایران جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم کرد
سه زلزله پیاپی در بهاباد یزد
آمریکا گرین‌کارت مهاجران 19 کشور را بازبینی می‌‌کند + اسامی کشورها
هشدار صریح رهبر علویان سوریه به دولت موقت
شمار قربانیان آتش‌سوزی هنگ کنگ به 94 نفر رسید
مرگ" سارا بکستروم" یکی از زخمی های حادثه تیراندازی در کاخ سفید
درخشش سینمای ایران در مسکو؛ جایزه ویژه اوراسیا به مجید مجیدی رسید
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 آذر 1404+ جدول پخش
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 7 آذر
وضعیت آب و هوا امروز جمعه7 آذر + وضعیت استان ها
نقش هورمون‌ها در شدت آنفولانزا؛ استروژن سپر دفاعی زنان در برابر سرماخوردگی
هشدار روان‌پزشکان؛ چت‌بات‌ها جای درمانگران واقعی را نمی‌گیرند
جهش علمی در ذخیره‌سازی اعضا؛ امیدی برای کاهش صف‌های طولانی پیوند عضو
نوراینفو| 11 راهکاری که قدرت نه گفتن را در شما تقویت می‌کند
تولید 7 هزار تن محصولات گلخانه‌ای؛ جهش کشاورزی نوین در ارومیه
ثبت رسمی سندرم استفراغ ناشی از ماری‌جوانا در فهرست بیماری‌ سازمان جهانی بهداشت
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن جان سه قربانی را در تربت گرفت
شکست تیم ملی هندبال زنان ایران در گام نخست قهرمانی جهان
یونیفل: اسرائیل بیش از 10 هزار بار آتش‌بس لبنان را نقض کرده است
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
X
آگهی تبلیغاتی