×
بین الملل
شناسه خبر : 208217
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/23 ساعت 20:45
عربستان: تحریم‌های سوریه لغو شود/از اقدامات دولت جدید حمایت میکنیم

عربستان: تحریم‌های سوریه لغو شود/از اقدامات دولت جدید حمایت میکنیم

وزیر خارجه عربستان در نشست وزرای عربی و غیر عربی درباره سوریه در شهر ریاض ضمن استقبال از اقدامات دولت جدید سوریه، بر تداوم حمایت از سوریه تأکید کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش  پایگاه خبری «الخلیج آنلاین»، در این نشست قرار است درخصوص موضوعاتی مانند پایان دادن به تحریم های سوریه، آینده سیاسی سوریه، گفت وگوهای ملی فراگیر، کمک های بشردوستانه به سوریه و تجاوزهای رژیم صهیونیستی به این کشور بحث و تبادل نظر شود.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر که در این نشست حضور دارد، گفت: قطر از یکپارچگی، حاکمیت و استقلال سوریه، تحقق مطالبات مردم این کشور و ساخت دولت قانونمند حمایت می کند.

در حاشیه این نشست، بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر با فیصل بن فرحان همتای سعودی خود دیدار و گفت وگو کرد.

دو طرف در این دیدار درخصوص روابط دوجانبه و آخرین تحولات منطقه رایزنی کردند.

جمعه شب وزیران خارجه کشورهای شرکت کننده در این نشست از جمله «اسعد الشیبانی» وزیر خارجه دولت انتقالی سوریه، «عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر خارجه امارات، «عبدالله الیحیا» وزیر خارجه کویت، «بدرعبدالعاطی» وزیر خارجه مصر، «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن، «فواد حسین» وزیر خارجه عراق، «عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه لبنان و «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه به ریاض سفر کردند.

در این نشست وزیران و مسئولانی از فرانسه، انگلیس، آلمان، ایتالیا و اسپانیا و نیز «جان باس» معاون وزیر خارجه آمریکا، «گیرپدرسون» فرستاده سازمان ملل در امور سوریه، «کالاس» کمیسر عالی سیاست خارجی و امنیت اتحادیه اروپا و «احمد ابوالغیط» دبیر اتحادیه عرب و نیز «جاسم البدیوی» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس شرکت دارند.

آناتولی به نقل از منابع دیپلماتیک ترکیه ای گفت که نشست ریاض دنباله نشست شهر عقبه اردن در ۱۴ دسامبر گذشته (۲۴ آذر ۱۴۰۳) است.

محورهای این نشست نیز گامهایی دانسته شده که باید برای تضیمن ثبات و امنیت در سوریه برداشته شود.

در بیانیه پایانی نشست عقبه بر تشکیل هیئت حاکمیتی انتقالی جامع با توافق طرفهای سوری و آغاز شکل دهی به ماموریت سازمان ملل برای کمک به سوریه در حمایت از روند انتقالی تاکید شده بود. همچنین شرکت کنندگان در این نشست حمایت خود را از روند انتقال سیاسی مسالمت آمیز را که همه گروههای سیاسی سوری در آن سهیم باشند، اعلام کرده بود.

وزیر خارجه عربستان: از اقدامات دولت جدید سوریه استقبال می‌کنیم

وزیر خارجه عربستان ضمن استقبال از اقدامات دولت جدید سوریه، بر تداوم حمایت از سوریه تأکید کرد.

به نقل از شبکه سعودی العربیه، «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان در کنفرانس خبری پس از نشست عربی‌-بین‌المللی درباره سوریه در ریاض ، بر اولویت حفظ نهادهای دولت سوریه تأکید کرد.

وی، رفع تحریم‌های یکجانبه و بین‌المللی علیه سوریه را ضروری خواند و گفت: تداوم تحریم‌ها مانعی در برابر دستیابی ملت سوریه به آرمان‌های خود است.

وزیر خارجه عربستان گفت: نشست‌های ریاض، تأکیدی بر این موضوع است که بررسی موضوعات مربوط به سوریه با مشارکت سوری‌ها صورت می‌گیرد.

وی افزود: سوریه نباید منبع تهدیدی (علیه کشورها) در منطقه باشد و آینده سوریه نیز موضوعی مختص سوری‌هاست.

بن فرحان تصریح کرد: ما بر اهمیت حمایت به منظور فراهم کردن زمینه بازگشت آوارگان سوری تأکید کردیم.

عربستان خواستار لغو تحریم‌های سوریه شد

وزیر خارجه عربستان سعودی روز یکشنبه و در یک نشست خبری پس از دیدار با وزیر خارجه دولت موقت سوریه در ریاض، خواستار لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه سوریه شد.

«فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان امروز-یکشنبه- پس از دیدار با «اسعد الشیبانی» وزیر خارجه دولت موقت سوریه در حاشیه نشست ریاض، بر اهمیت ادامه ارائه هرگونه حمایت از ملت سوریه تأکید کرد و گفت آینده سوریه به خود سوری‌ها مربوط می‌شود.

بن فرحان در یک نشست خبری پس از پایان نشست ریاض درباره سوریه تصریح کرد: ما خواستار لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه سوریه هستیم.

به گزارش العربیه، وی ادامه داد: اولویت باید اکنون حفاظت از نهادها و موسسات سوریه باشد و ادامه تحریم‌ها به خواسته های ملت سوریه ضربه می‌زند.

وزیر خارجه عربستان تأکید کرد سوریه نباید به منبع تهدیدات منطقه تبدیل شود.


نظرات

آخرین اخبار
افزایش 40 درصدی حضور دانش آموزان در المپیادها
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 1 اسفند ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی؛ چالوس یک‌طرفه می‌شود
پایتخت‌نشینان در بهمن ماه چند روز هوای قابل قبول تنفس کردند؟
واردات روغن افزایش یافت
در صورت عدم توافق با ایران اتفاقات بسیار بدی برای آنها خواهد افتاد
ساپینتو ماندنی شد
دانمارک مدعی شد: یک کشتی با پرچم ایران را توقیف کردیم
زندگی در فضا، مغز فضانوردان را جابه‌جا می‌کند
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان