×
بین الملل
شناسه خبر : 208217
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/23 ساعت 20:45
عربستان: تحریم‌های سوریه لغو شود/از اقدامات دولت جدید حمایت میکنیم

عربستان: تحریم‌های سوریه لغو شود/از اقدامات دولت جدید حمایت میکنیم

وزیر خارجه عربستان در نشست وزرای عربی و غیر عربی درباره سوریه در شهر ریاض ضمن استقبال از اقدامات دولت جدید سوریه، بر تداوم حمایت از سوریه تأکید کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش  پایگاه خبری «الخلیج آنلاین»، در این نشست قرار است درخصوص موضوعاتی مانند پایان دادن به تحریم های سوریه، آینده سیاسی سوریه، گفت وگوهای ملی فراگیر، کمک های بشردوستانه به سوریه و تجاوزهای رژیم صهیونیستی به این کشور بحث و تبادل نظر شود.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر که در این نشست حضور دارد، گفت: قطر از یکپارچگی، حاکمیت و استقلال سوریه، تحقق مطالبات مردم این کشور و ساخت دولت قانونمند حمایت می کند.

در حاشیه این نشست، بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر با فیصل بن فرحان همتای سعودی خود دیدار و گفت وگو کرد.

دو طرف در این دیدار درخصوص روابط دوجانبه و آخرین تحولات منطقه رایزنی کردند.

جمعه شب وزیران خارجه کشورهای شرکت کننده در این نشست از جمله «اسعد الشیبانی» وزیر خارجه دولت انتقالی سوریه، «عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر خارجه امارات، «عبدالله الیحیا» وزیر خارجه کویت، «بدرعبدالعاطی» وزیر خارجه مصر، «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن، «فواد حسین» وزیر خارجه عراق، «عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه لبنان و «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه به ریاض سفر کردند.

در این نشست وزیران و مسئولانی از فرانسه، انگلیس، آلمان، ایتالیا و اسپانیا و نیز «جان باس» معاون وزیر خارجه آمریکا، «گیرپدرسون» فرستاده سازمان ملل در امور سوریه، «کالاس» کمیسر عالی سیاست خارجی و امنیت اتحادیه اروپا و «احمد ابوالغیط» دبیر اتحادیه عرب و نیز «جاسم البدیوی» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس شرکت دارند.

آناتولی به نقل از منابع دیپلماتیک ترکیه ای گفت که نشست ریاض دنباله نشست شهر عقبه اردن در ۱۴ دسامبر گذشته (۲۴ آذر ۱۴۰۳) است.

محورهای این نشست نیز گامهایی دانسته شده که باید برای تضیمن ثبات و امنیت در سوریه برداشته شود.

در بیانیه پایانی نشست عقبه بر تشکیل هیئت حاکمیتی انتقالی جامع با توافق طرفهای سوری و آغاز شکل دهی به ماموریت سازمان ملل برای کمک به سوریه در حمایت از روند انتقالی تاکید شده بود. همچنین شرکت کنندگان در این نشست حمایت خود را از روند انتقال سیاسی مسالمت آمیز را که همه گروههای سیاسی سوری در آن سهیم باشند، اعلام کرده بود.

وزیر خارجه عربستان: از اقدامات دولت جدید سوریه استقبال می‌کنیم

وزیر خارجه عربستان ضمن استقبال از اقدامات دولت جدید سوریه، بر تداوم حمایت از سوریه تأکید کرد.

به نقل از شبکه سعودی العربیه، «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان در کنفرانس خبری پس از نشست عربی‌-بین‌المللی درباره سوریه در ریاض ، بر اولویت حفظ نهادهای دولت سوریه تأکید کرد.

وی، رفع تحریم‌های یکجانبه و بین‌المللی علیه سوریه را ضروری خواند و گفت: تداوم تحریم‌ها مانعی در برابر دستیابی ملت سوریه به آرمان‌های خود است.

وزیر خارجه عربستان گفت: نشست‌های ریاض، تأکیدی بر این موضوع است که بررسی موضوعات مربوط به سوریه با مشارکت سوری‌ها صورت می‌گیرد.

وی افزود: سوریه نباید منبع تهدیدی (علیه کشورها) در منطقه باشد و آینده سوریه نیز موضوعی مختص سوری‌هاست.

بن فرحان تصریح کرد: ما بر اهمیت حمایت به منظور فراهم کردن زمینه بازگشت آوارگان سوری تأکید کردیم.

عربستان خواستار لغو تحریم‌های سوریه شد

وزیر خارجه عربستان سعودی روز یکشنبه و در یک نشست خبری پس از دیدار با وزیر خارجه دولت موقت سوریه در ریاض، خواستار لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه سوریه شد.

«فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان امروز-یکشنبه- پس از دیدار با «اسعد الشیبانی» وزیر خارجه دولت موقت سوریه در حاشیه نشست ریاض، بر اهمیت ادامه ارائه هرگونه حمایت از ملت سوریه تأکید کرد و گفت آینده سوریه به خود سوری‌ها مربوط می‌شود.

بن فرحان در یک نشست خبری پس از پایان نشست ریاض درباره سوریه تصریح کرد: ما خواستار لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه سوریه هستیم.

به گزارش العربیه، وی ادامه داد: اولویت باید اکنون حفاظت از نهادها و موسسات سوریه باشد و ادامه تحریم‌ها به خواسته های ملت سوریه ضربه می‌زند.

وزیر خارجه عربستان تأکید کرد سوریه نباید به منبع تهدیدات منطقه تبدیل شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
معمای جنگ و صلح در غزه
ایران و روسیه؛ داستان همگرایی بازیگران مستقل
تعظیم تهران به نام مقدس مریم
هیأت پارلمانی ایران عازم ژنو شد
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
ریزش هم‌زمان طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین
تماشای بارش شهابی در شامگاه سه‌شنبه
احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر به ما خیانت شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 مهر+ وضعیت استان ها
پایان محدودیت‌های برجامی ایران با انقضای قطعنامه 2231
برجام تمام شد، ایران در مسیر جدید دیپلماسی مستقل
قاتلان خاموش ریه‌ها / عامل 85 درصد از سرطان‌های ریه کشف شد
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
X
آگهی تبلیغاتی