×
حوادث
شناسه خبر : 208214
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/23 ساعت 14:36
گسترش آتش در لس‌آنجلس با وزش بادهای شدید

گسترش آتش در لس‌آنجلس با وزش بادهای شدید

هواشناسی لس‌آنجلس از احتمال وزش بادهای شدید با سرعت حدود 110 کیلومتر بر ساعت خبر داده است که این امر ممکن است منجر به بحرانی‌تر شدن شرایط شود.

نورنیوز-گروه حوادث: مقامات لس‌آنجلس از هواپیماهای آب‌پاش و ضدحریق برای مقابله با گسترش آتش در منطقه پلیسیدز در این شهر استفاده کردند با این حال تنها ۱۱درصد از این آتش مهار شده است و وضع در دیگر مناطق بهتر از آن نیست.

 در پی صدور هشدار هواشناسی درباره احتمال وزش بادهای شدید، مقامات لس‌آنجلس از هواپیماهای آب‌پاش و ضدحریق بر فراز تپه‌ها برای مقابله با گسترش آتش در بخش شرقی منطقه پلیسیدز در این شهر استفاده کردند، تلاش آتش‌نشانان به‌روی زمین نیز همچنان ادامه دارد.

طی 24 ساعت گذشته، آتش در این منطقه به‌سرعت گسترش یافته و 400 هکتار دیگر را نیز دربرگرفته است و خانه‌های بیشتری در آتش سوخته است. تاکنون 40 هزار هکتار در پی آتش در 5 منطقه، پلیسیدز، ایتون، کنث، هورست و لیدیا در غرب و شمال لس‌آنجلس در آتش سوخته است.

این در حالی است که هواشناسی لس‌آنجلس از احتمال وزش بادهای شدید با سرعت حدود 110 کیلومتر بر ساعت خبر داده است که این امر ممکن است منجر به بحرانی‌تر شدن شرایط شود.

آتش‌سوزی در لس‌آنجلس از روز سه‌شنبه گذشته و در پنج بخش عمده آغاز شده است. بزرگترین آتش منطقه «پلیسیدز» Palisades واقع در غرب لس‌آنجلس را درگیر کرد و تاکنون نزدیک به 24 هزار هکتار را به کام خود کشیده است.  

آتش‌سوزی منطقه «ایتون» Easton واقع در شمال این شهر نیز تاکنون نزدیک به 15 هزار هکتار را به تلی از خاکستر بدل کرده است. آتش در منطقه کنث یک‌هزار هکتار، در منطقه هرست 800 هکتار و در لیدیا هم 400 هکتار را به کام آتش کشیده است،
این در حالی است که بنا بر گزارش نیویورک تایمز، در تازه‌ترین اطلاع‌رسانی معلوم شده است که آتش در منطقه پلیسیدز تنها 11 درصد مهار شده و در منطقه ایتون نیز تنها 15 درصد مهار شده است، در منطقه کنث آتش‌نشانان موفق به مهار 90 درصد و منطقه هرست 70 درصد و لیدیا 100 درصد آتش مهار شده است.

این آتش‌سوزی تاکنون موجب مرگ 16 نفر و تخریب حدود 12 هزار خانه مسکونی و تأسیسات شده و همچنین صدها هزار نفر را آواره کرده است، 13 نفر نیز تاکنون مفقود هستند.

در همین حال آتش‌نشانی اعلام کرده است با جست‌وجوی خانه به خانه، احتمال افزایش شمار کشته‌شدگان وجود دارد.

رئیس آتش‌نشانی لس‌آنجلس در یک کنفرانس خبری اظهار کرد: آتش در منطقه پلیسیدز تنها 11 درصد مهار شده است.

وی تصریح کرد: شعله‌های آتش به نزدیکی منطقه «مندویل کانیون» گسترش یافته است و تهدیدی برای منطقه «برنت‌وود» نیز محسوب می‌شود، جایی که منزل بسیاری از افراد و بازیکنان سرشناس است، آتش همچنین به شمال غربی بزرگراه 405 نزدیک شده است.

این مقام خاطرنشان کرد: با وزش بادهای شدید شرایط بدتر خواهد شد و کار مهار آتش دشوارتر می‌شود. این بحران حداقل تا روز چهارشنبه ادامه دارد. ما برای جلوگیری از افزایش تلفات و آتش‌سوزی‌های بیشتر، برق را در برخی مناطق قطع می‌کنیم.

در منطقه «آلتادنا» نیز دو آتش بزرگ حدود 15 هزار هکتار از این منطقه را در بر گرفته که این 2ونیم برابر ناحیه منهتن است.

شهردار لس‌آنجلس نیز اعلام کرد: تاکنون 153 هزار نفر دستور تخلیه منازلشان را گرفتند و در صورت مهارنشدن آتش هزاران نفر دیگر هم باید منازل خود را تخلیه کنند. در زمان حاضر به 166 هزار نفر هشدار داده شده است که ممکن است مجبور به تخلیه منازل خود شوند، همچنین تاکنون بیش از 10 هزار سازه تخریب شده است و 57 هزار سازه دیگر در معرض خطر تخریب قرار دارد.

بنا بر اعلام مقامات منطقه، برخی از مالکان و ساکنان مناطقی که برای آنها دستور تخلیه صادر شده است، زیر بار خروج از منازل خود نرفته‌اند و از پذیرش دستورات امتناع می‌کنند.

نیروهای امداد از هفت ایالت مجاور کالیفرنیا، دولت محلی و از کانادا و مکزیک، برای امدادرسانی به کالیفرنیا اعزام شده‌اند تا با استفاده از ماشین‌های آب‌پاش و بالگردهای مخصوص مهار آتش از راه هوایی، کمک کنند.

اداره پلیس لس‌آنجلس هم از ساکنان خواسته است از به پرواز درآوردن پهپادها خودداری کنند تا مانع کار آتش‌نشانان برای اطفای حریق از طریق بالگردها و هواپیماها نشوند.
یک روز قبل، یکی از این پهپهادها با یکی از هواپیماهای آب‌پاش کانادایی برخورد کرد و این امر اقدام اطفای هوایی را در حساس‌ترین زمان مقابله با آتش دشوار کرده است.

ناکامی مسئولان شهر در مدیریت اوضاع و موفقیت در مهار آتش نیز همچون روزهای گذشته به‌قوت خود باقی است.

رسانه‌های آمریکایی ناهماهنگی میان مدیران اداره آتش‌نشانی و ناکارآمدی مقامات شهری از کارن بس، شهردار لس‌آنجلس گرفته تا گاوین نیوسام‌، فرماندار ایالت کالیفرنیا را از جمله علت‌های اصلی وقوع بحران دانسته‌اند.

انتقادات فراوانی از کوتاهی و اهمال در رساندن منابع و تجهیزات کافی و نیروهای امدادی به‌دلیل کمبود بودجه به مناطق مختلف درگیر این آتش‌سوزی مهیب علیه گاوین نیوسام فرماندار کالیفرنیا و کارن بس شهردار لس‌آنجلس مطرح شده است. بس یک هفته پیش از وقوع آتش‌سوزی، بودجه سازمان آتش‌نشانی را کاهش داده بود.

دونالد ترامپ از گاوین نیوسام، فرماندار ایالت کالیفرنیا خواست به‌خاطر ناکارآمدی در مقابله با بحران آتش‌سوزی از سمت خود کناره‌گیری کند.

ترامپ همچنین گفت که وضعیت موجود نشان‌دهنده ترکیبی از بی‌کفایتی و سوءمدیریت بایدن و نیوسام است.

در واکنش به این اظهارات، بایدن خواست مسئله آتش‌سوزی به یک موضوع سیاسی تبدیل نشود. بایدن همچنین وعده داد که به مردم مناطق تحت تأثیر از آتش‌سوزی رسیدگی خواهد شد.

در همین حال، ارزیابی تحلیلگران نشان می‌دهد که هزینه‌های بیمه‌ای این حادثه، ممکن است از 20 میلیارد دلار نیز فراتر رود، همچنین پیش‌بینی شده است ویرانی‌ها و مضرات اقتصادی این حادثه مرگبار دست‌کم 135 تا 150 میلیارد دلار خواهد بود.

بر اساس پیش‌بینی‌های اولیه شرکت اکیووِدِر، خسارات ناشی از این آتش‌سوزی‌ها بین 135 تا 150 میلیارد دلار تخمین زده می‌شود. این آتش‌سوزی‌ها مناطقی را درگیر کرده‌اند که برخی از گران‌قیمت‌ترین املاک آمریکا در آن‌ها قرار دارند.

در زمان حاضر صدها تن از ساکنان مناطقی از لس‌آنجلس، که کار مهار شعله‌های آتش در آنجا به اتمام رسیده، با برگشتن به خانه‌های خود، در حالی که در حال جست‌وجو برای یافتن بقایای سوخته خانه خود هستند، بیم آن دارند که سیاست‌های بیمه‌ای مانع از پوشش کامل هزینه‌های بازسازی منازل آنها شود.

برخی ساکنان مناطق آسیب‌دیده از آتش اظهار کردند که نگران آن هستند که شرکت‌های بیمه به تمام وظایف و مسئولیت‌های خود عمل نکنند و اعلام ورشکستگی کنند، این موضوع وحشتناک است.

صنعت بیمه با ضربه‌ای سنگین مواجه شده است. تحلیلگران شرکت‌هایی مانند مورنینگ‌استار و جی‌پی مورگان پیش‌بینی می‌کنند که خسارات املاک بیمه‌شده ناشی از این آتش‌سوزی‌ها بیش از 8 میلیارد دلار خواهد بود. تاکنون بیش از 5300 سازه در آتش‌سوزی پالی‌سیدز و بیش از 5000 سازه در آتش‌سوزی ایتون نابود شده‌اند.

بر اساس گزارش شرکت بیمه اِی‌اُ‌اِن، آتش‌سوزی سال 2018 در شمال کالیفرنیا که نزدیک شهر پارادایس رخ داد، با خسارات بیمه‌شده حدود 12.5 میلیارد دلار، همچنان به‌عنوان پرهزینه‌ترین حادثه آتش‌سوزی در تاریخ آمریکا شناخته می‌شود.

به گزارش تسنیم، با توجه به ارزش بالای املاک در مناطق درگیر، اِی‌اُ‌اِن پیش‌بینی می‌کند که این آتش‌سوزی به‌احتمال زیاد بین پنج حادثه پرهزینه‌ترین آتش‌سوزی‌ها قرار خواهند گرفت. با احتساب املاک غیربیمه‌شده، خسارات کلی حتی بیشتر خواهد بود.


نظرات

آخرین اخبار
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
هم زمانی تهدید نظامی ، پیام های دوپهلو و جنگ
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین