×
حوادث
شناسه خبر : 208163
تاریخ انتشار :

راز قتل تاجر آهن در آتش‌سوزی عمدی

قصدمان قتل نبود، وقتی متوجه شدیم که مقتول قصد پرداخت بدهی‌اش را ندارد، تصمیم گرفتیم از خانه‌اش سرقت کنیم تا اموال سرقتی را جای بدهی مان برداریم.

نورنیوز-گروه حوادث: مرد سارق که از سوی دو نفر اجیر شده بود تا از خانه یک تاجر سرقت کند، وقتی ناگهان صاحبخانه را مقابل خود دید او را به قتل رساند و خانه‌اش را به آتش کشید.

پاییز سال 1401 مأموران آتش‌نشانی در جریان آتش‌سوزی در یکی از محله‌های پایتخت قرار گرفتند. با اعلام این خبر تیمی از آتش‌نشانان راهی محل آتش سوزی شده و پس از خاموش کردن آتش با جسد مردی مواجه شدند.

با کشف جسد موضوع به پلیس اعلام شد و تیم جنایی وارد عمل شد. با ورود به خانه مشخص شد جسد در قسمت پذیرایی و نزدیک در ورودی افتاده بود، گرچه در ابتدا به نظر می‌رسید که مرد میانسال قربانی آتش‌سوزی شده است اما پزشکی قانونی علت مرگ را ضربات متعدد چاقو اعلام کرد و همچنین در تن پیمایی جسد، آثار خراش که نشان از درگیری داشت، روی بدن وی دیده شد.

از سوی دیگر کارشناسان آتش‌نشانی نیز اعلام کردند که آتش سوزی عمدی بوده است. با کنار هم قرار گرفتن مدارک و شواهد، پرونده این حادثه در کلاسه قتل قرار گرفت.

کارآگاهان در گام بعدی به سراغ خانواده مقتول رفته و آنها اعلام کردند مقتول تاجر و در کار صادرات فلزاتی از جمله آهن، مس و روی بوده است، اما با کسی خصومت نداشته و در نتیجه در این شاخه از تحقیقات کارآگاهان به بن‌بست رسیدند. تحقیقات از دوستان و آشنایان مقتول ادامه داشت، تا اینکه چند روز قبل یکی از دوستان مقتول که در زمان قتل مرد تاجر به سفر رفته بود، پس از بازگشت سرنخ اصلی را در اختیار تیم جنایی قرار داد.

او گفت: من به کانادا رفته بودم و در این مدت هم آنجا بودم، اما زمانی که به ایران آمدم، متوجه شدم که دوستم به قتل رسیده است. نمی‌دانم موضوعی را که می‌خواهم بگویم چقدر به تحقیقات شما کمک کند، اما مقتول با 2 نفر از دوستانش که آنها نیز تاجر بودند، اختلاف مالی داشت.

آنطور که من می‌دانستم او به 2 دوستش به نام اکبر و هاشم بدهکار بود و آنها چند باری برای وصول پولشان به سراغ وی رفته بودند؛ اما دوستم هر بار از آنها مهلت می‌گرفت و از طرفی در رابطه با میزان بدهی‌اش هم ظاهراً باهم اختلاف داشتند.

باتوجه به اطلاعاتی که دوست مقتول در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت قرار داد، کارآگاهان به سراغ دو مرد طلبکار رفتند. گرچه آنها ابتدا منکر ماجرا بودند، اما در مواجهه با مدارک پلیسی به اجیر کردن شخصی برای وصول طلبشان اعتراف کردند. با اعتراف 2 مرد تاجر، تحقیقات برای دستگیری مرد اجیر شده به دستور بازپرس دادسرای امور جنایی پایتخت ادامه دارد.

طلب 4 میلیارد تومانی

یکی از متهمان با ادعای اینکه از مقتول 4 میلیارد تومان‌طلب داشت گفت: مقتول در کار فروش و صادرات مس، روی و آهن آلات بود. شغل ما هم همین بود و کم کم با او به‌واسطه کار آشنا شدیم. اما در این معاملات او به ما 4 میلیارد تومان بدهکار شد. گرچه مقتول قبول نداشت و به او می‌گفتیم هر چقدر قبول‌داری پرداخت کن و او بهانه می‌آورد که پول ندارد.

چرا او را به قتل رساندید؟

قصدمان قتل نبود، وقتی متوجه شدیم که مقتول قصد پرداخت بدهی‌اش را ندارد، تصمیم گرفتیم از خانه‌اش سرقت کنیم تا اموال سرقتی را جای بدهی مان برداریم.

اما نه من و نه شریکم اهل کار خلاف نبودیم و به همین دلیل از طریق دوستانم به سراغ مردی رفتیم که سابقه سرقت داشت. قرار بر این شد که او وارد خانه شود و اموال با ارزش را سرقت کند.

برای این کار چقدر قرار بود بگیرد؟

10 درصد پول را اما از بخت بد، سارق اجیر شده وقتی بعد از سرقت تصمیم به خروج از خانه را داشته، مقتول سررسید، وارد خانه‌اش شد و با دیدن سارق درگیر شدند و او هم با چاقو به قتل رسید. بعد هم برای اینکه راز جنایت لو نرود، خانه را به آتش کشید تا تمامی سرنخ‌ها را از بین ببرد و مرگ او را یک حادثه نشان دهد.

کسی از این ماجرا با خبر است؟

به غیر از من و شریکم و سارق که فراری است، هیچ کسی از آن با خبر نیست و قرار شد این جنایت مثل یک راز بین ما بماند.


رکنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
X
آگهی تبلیغاتی