×
حوادث
شناسه خبر : 208157
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/23 ساعت 09:13
راز زن خیانتکار فاش شد/ استاد دانشگاه: من پدر بچه‌هایم نیستم

راز زن خیانتکار فاش شد/ استاد دانشگاه: من پدر بچه‌هایم نیستم

من و همسرم سال‌هاست با هم زندگی می‌کنیم و دو فرزند 6 و دوساله و نیمه داریم. وقتی فرزندانم متولد شدند از اینکه هیچ شباهتی به من ندارند تعجب کردم .

نورنیوز-گروه حوادث: با شکسته شدن حکم اعدام زن و مرد خیانتکار در دیوان عالی کشور، آنها بار دیگر در شعبه همعرض محاکمه می شوند.

رسیدگی به این پرونده از اسفند ماه سال گذشته با شکایت یک استاد دانشگاه به نام امیر آغاز شد. وی که به پلیس آگاهی رفته بود از همسرش به نام ندا شکایت کرد و پرده از راز سیاه برداشت.

این مرد گفت: من و همسرم سال‌هاست با هم زندگی می‌کنیم و دو فرزند 6 و دوساله و نیمه داریم. وقتی فرزندانم متولد شدند از اینکه هیچ شباهتی به من ندارند تعجب کردم .اما هرگز حرفی به زبان نیاوردم و عاشقانه آنها را دوست داشتم.تا اینکه از مدتی قبل به رفتارهای همسرم مشکوک شدم .من گمان می‌کردم او در محل کارش با یک مرد غریبه در ارتباط است .به همین خاطر چند بار به محل کار همسرم رفتم و از همکاران او شنیدم ندا با رئیس شرکت ارتباطی نزدیک دارد.

 وی ادامه داد: من چندبار با همسرم صحبت کردم تا به این رابطه سیاه پایان دهد اما گوشش بدهکار نبود. آخرین بار پسر بزرگم گفت مدیر شرکت مادرش به نام کامران  آنها را با ماشین مقابل در خانه رسانده است. از شنیدن این حرف شوکه شدم و به شرکت رفتم تا با مدیر آنجا  صحبت کنم. اما وقتی با کامران روبه رو شدم به شباهت عجیب وی با پسرم پی بردم و دنیا برایم سیاه شد.من بدون اطلاع همسرم از فرزندانم آزمایش DNA گرفتم و متوجه شدم پدر آنها نیستم. من شک ندارم پدر فرزندانم رئیس شرکتی است که ندا در آن کار می‌کند. من با فهمیدن حقیقت شوکه شده‌ام و آمده‌ام تا از همسرم و مدیر شرکت او شکایت کنم.

افشای رابطه پنهانی با مرد میانسال

با این شکایت ماموران پلیس به تحقیق پرداختند و پرده از رابطه پنهانی زن خیانتکار با مدیر ۶۰ ساله شرکت خصوصی برداشتند. بررسی‌ها نشان می‌داد مرد ۶۰ ساله نیز متاهل و صاحب فرزند است.

با افشای این ماجرا زن و مرد خیانتکار بازداشت شدند و در شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران پشت درهای بسته و غیر علنی از خود دفاع کردند. در این جلسه استاد دانشگاه در حالی که اشک می‌ریخت به قضات گفت :من همسرم را دوست داشتم و هرگز فکر نمی‌کردم در این سال‌ها به من خیانت کرده باشد. من بچه‌هایم را دوست دارم و آنها نیز به شدت به من وابسته هستند. من با فهمیدن واقعیت شرایط روحی بدی دارم  و نمی‌دانم به دو پسر خردسالم چه بگویم.

وی ادامه داد: من بعد از فهمیدن این ماجرا همسرم را طلاق داده ام و به نظر نمی رسد هیچ کدام از آنها پشیمان باشند. به همین خاطر برای همسر سابقم و مرد خیانتکار شد مجازات می‌خواهم. سپس زن جوان به دفاع پرداخت و اظهارات عجیبی را مطرح کرد.

وی گفت: همسرم مشکل داشت و بچه دار نمی شد. ولی من دوست داشتم صاحب فرزند باشم.به همین خاطر با لقاح مصنوعی  از کامران صاحب فرزند شدم.کامران مرد تحصیلکرده و با هوشی است و چون می خواستم فرزندان باهوش با ژن خوب داشته باشم دست به چنین عملی زدم. من اتهام زنا را قبول ندارم. در این میان شوهر سابق وی برخاست و گفت: من هرگز برای بچه دار شدن مشکلی نداشته ام.

کامران نیز اتهام زنا محصنه را نپذیرفت. در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و با توجه به مدرک های موجود در پرونده زن و مرد خیانتکار را به  اتهام زنای محصنه به اعدام محکوم کردند.

شکسته شدن حکم اعدام

اما این زن و مرد به حکم صادره اعتراض کردند و مدعی شد زنا صورت نگرفته و بارداری از طریق عمل لقاح مصنوعی صورت گرفته است. به این ترتیب پرونده در شعبه 49دیوان عالی کشور تحت رسیدگی موشکافانه قرار گرفت و قضات عالی رتبه حکم اعدام این زن و مرد را شکستند تا انها در شعبه همعرض بار دیگر محاکمه شوند.

قضات دیوان عالی کشور اعلام کردند باید روشن شود اتهام زنای محصنه چطور محرز شده و همچنین کارشناشان پزشکی قانونی  با آزمایش DNA اعلام کرده اند دو کودک متعلق به امیر نیستند ولی روشن نشده  در تولد آنها زنا اتفاق افتاده یا نه و ادعای لقاح مصنوعی درست است یا نه.

خیانت
 

به گزارش رکنا، با این اظهارنظر قرار شد متهمان با تکمیل تحقیقات، بار دیگر در دادگاه از خود دفاع کنند.


نظرات

آخرین اخبار
چای؛ معجزه پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی
باکتری‌های روده چگونه اضطراب را کنترل می‌کنند؟
چینی‌ها از بقایای ذرت کاتالیست ساختند
تولد نسل جدید هوش مصنوعی نرم با الهام از مغز انسان
هشدار جدی اورژانس تهران نسبت به گرمازدگی +علائم
واکنش معنادار وزیر ارشاد به تهدیدهای جدید ترامپ
مجلس نمایندگان خواستار تعلیق رییس جمهور کلمبیا شد
سرقت از کلیسای ارتدوکس روسیه در تهران
علت دود سیاه جنوب تهران چه بود؟/آتش سوزی مهار شد
غرش هیمارس در سواحل تایوان رو به چین
نماینده چین: بازگشت به جنگ با ایران به نفع هیچ‌کس نیست
خط و نشان جنگی گروه حنظله برای ایالات متحده و هم‌پیمانانش
در مرز یمن و عربستان چه می‌گذرد؟
وزیر انرژی آمریکا: از ادعاهای ترامپ درباره نفت ایران اطلاعی ندارم
رئیس کمیسیون امنیت ملی: این‌بار جنگ محدود به منطقه نخواهد بود
مقاومت آلمان در تحریم صهیونیست ها
دبیر ستاد ملی آیین تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب معرفی شد
تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام و هشدار جدی تهران به آمریکا و اروپا
وقتی ترامپ در رویاهایش نفت ایران را مصادره می‌کند
شکست پروژه ضدایرانی در لندن؛ چرا 60 درصد اعضای آیمو به درخواست امارات «نه» گفتند؟
رأی بدوی پرونده آتش‌سوزی پارکینگ طالقانی اهواز صادر شد
بقائی: حمله به مخازن آب ایران حمله به نبض زندگی ایرانیان است
فرانسه از برگزاری کنفرانس بین‌المللی حمایت از لبنان خبر داد
حقوق اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد چقدر زیاد شد؟ زمان دقیق واریز مابه‌التفاوت‌ها
انتخابات شوراها برگزار نمی‌شود
گوترش خواستار گفت‌وگو درباره پرونده هسته‌ای ایران شد
وصل مجدد آب سیریک 12 ساعت پس از حمله آمریکا
یاسین بخشیده شد، مدافع مجارستانی رسید
شمال‌گردی در آخر هفته؛ جزئیات دقیق یک‌طرفه شدن جاده چالوس و هراز از امروز تا شنبه
ماجرای حمله به نفتکش هند و احضار مقام آمریکایی چه بود؟
ادامه اقدامات خصمانه آمریکا و تحریم‌های جدید علیه ایران
ماجرای توقف یک نفتکش در دریای عمان از زبان سنتکام
پاسخ پزشکیان به تهدید بمباران زیرساخت‌ها توسط ترامپ
جی‌دی ونس از احتمال توافق بلندمدت با ایران سخن گفت
اعتراف رسمی اسرائیل به آسیب‌دیدن «رامات‌دیوید» در حمله ایران
ادامه بمباران مناطق مسکونی در جنوب لبنان
اطلاعیه جدید تامین اجتماعی برای بازماندگان مستمری بگیر
ترامپ: ایران مدام ما را احمق جلوه می‌دهد/در حال کار روی یک توافق با ایران هستیم
تخفیف مالیاتی برای اجاره‌نامه‌های بلندمدت در تهران اعلام شد
پرداخت خسارت به 20 هزار خودروی آسیب‌دیده از جنگ رمضان
5 نفتکش ایرانی محاصره دریایی آمریکا را درهم شکستند
تغییر مهم در کنکور 1405 با دستور رئیس جمهور
نورنما | تمامی تشریفات صدور گواهینامه موتور بانوان انجام شده
ترافیک سنگین در چالوس؛ تردد در این جاده یکطرفه است
معامله پرسود خانواده ترامپ در بازار رمزارز خبرساز شد
سهم فناوری داخلی از بازار داروی ایران به 1.5 میلیارد دلار رسید
یاوه‌گویی‌های دوباره غرب علیه ایران و باز هم اتهام به سپاه
خط و نشان سردار شکارچی برای ترامپ
بقائی: جام جهانی نباید بهانه‌ای برای تبعیض و آزار نمایندگان ورزشی ملت‌ها شود
حمله تند مفتی جعفری لبنان به دولت بیروت: به این دولت اعتماد نداریم