×
اجتماعی
شناسه خبر : 208151
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/23 ساعت 08:28
ارتفاعات تهران برفی می‌شود/11استان امروز بارانی است

ارتفاعات تهران برفی می‌شود/11استان امروز بارانی است

مدیرکل هواشناسی استان تهران گفت: بارش برف به‌ویژه در ارتفاعات و دامنه‌های تهران رخ خواهد داد و بارش باران در مناطق پایین‌دست به مقدار کم پیش‌بینی می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مازیار غلامی اضافه کرد: امروز (۲۳دی‌ماه)‌ استان تهران به‌طور ویژه شهر تهران آلوده است. امشب به‌تدریج سامانه ناپایداری استان تهران عبور می‌کند. ناپایداری جوی در این بازه زمانی که احتمالا تا دوشنبه حوالی ظهر (۲۴ دی‌ماه) ادامه خواهد داشت، به شکل وزش باد و بارش برف و باران است.

او درباره بارش برف در پایتخت گفت: بارش برف صرفاً در ارتفاعات و دامنه‌ها رخ خواهد داد و بارش باران در مناطق پایین‌دست به مقدار کم و به شکل پراکنده در بعضی ساعات و برخی نقاط رخ خواهد داد. 

غلامی ادامه داد: بارش در توچال، میگون، دماوند، فیروزکوه، پردیس، شمیرانات، لواسانات، ارتفاعات تهران، دربند، درکه، اقدسیه و مناطق ۱ و ۲ ترکیبی از برف و باران پیش‌بینی می‌شودئ. مقدار بارش زیاد نیست و ناپایداری سیستم نیز در حد معمول و زودگذر است. 

مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران ادامه داد: هشدار اداره کل هواشناسی استان تهران برای نیمه شمالی استان، بخش‌های در واقع ارتفاعات و دامنه‌های شمالی استان صادر شده است بنابراین نواحی مرکزی و جنوبی استان تحت تاثیر برف نخواهد بود و ممکن است بارش باران به مقدار کم را داشته باشد. افزایش سرعت وزش باد نیز پیش‌بینی شده است که به‌ویژه در نواحی غربی و جنوب غربی استان باید نسبت به استحکام سازه‌های موقت اقدام شود. از شب یکشنبه (۲۳ دی‌ماه) تا ظهر دوشنبه (۲۴ دی‌ماه) نیز در خصوص تردد در جاده‌های کوهستانی هشدار صادر شده است.

غلامی در پایان پرهیز از سفرهای غیرضروری به‌ویژه در گردنه‌های برفگیر، مجهز بودن خودروها به وسایل زمستانی و سوخت کافی به‌ویژه در عبور از نواحی سردسیر، خودداری از فعالیت‌های کوه نوردی، طبیعت‌گردی و ورزش‌های هوایی، آمادگی نیروهای امدادی، راهداری و شهرداری‌ها همچنین دستگاه‌های اجرایی جهت برف‌روبی در جاده‌ها به‌ویژه در نواحی کوهستانی و گردنه‌ها، عدم تردد عشایر و دامداران در ارتفاعات و حاشیه مسیل‌ها و پرهیز از قرار گرفتن در بستر و حریم رودخانه‌ها را توصیه کرد. 

۱۱ استان امروز بارانی می‌شوند
مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: یکشنبه ۱۱ استان در نواحی غرب و شمال غربی کشور بارانی می‌شود

۱۱ استان امروز بارانی می‌شوند

همچنین صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور  با بیان اینکه با ورود سامانه بارشی از غرب به کشور، در اوایل شب شاهد بارش باران خواهیم‌بودگفت: از امشب استان‌های‌ ایلام،کرمانشاه،کردستان، لرستان، همدان، برخی از مناطق جنوبی آذربایجان غربی و آذربایجان‌شرقی، بارش باران و برف آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه یکشنبه فعالیت سامانه بارشی در غرب تشدید می‌شود  گفت: علاوه بر این مناطق در ارتفاعات البرز مرکزی و غربی، جنوب‌غرب، استان‌های فارس، بوشهر، نیمه غربی خلیج‌فارس، غرب اصفهان، مرکزی، همدان، زنجان و قزوین، بارش باران و برف و وزش باد رخ می‌دهد.

وی توضیح داد: بارش در مناطق جنوبی همراه با رعد و برق است.

به گفته وی، دوشنبه در استان‌های کرمان، اصفهان، هرمزگان، فارس، ارتفاعات زاگرس و ارتفاعات البرز مرکزی، بارش ادامه دارد. آسمان تهران صاف همراه با غبار محلی است.

ضیائیان گفت: امشب، شهرهای تهران، قزوین، کرج، اصفهان، و تبریز، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا دارند. در این شهرها، هوا برای تمامی گروهای سنی ناسالم است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حادثه بهمن در در اشتوبای اتریش؛ اعضای تیم ملی سالم هستند
بیانیه وزارت خارجه پاکستان درباره سفر لاریجانی به اسلام‌آباد
سلسله حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض مکرر آتش بس
شکست کامل نتانیاهو در همه جبهه ها به روایت هاآرتص
ادامه سریال فرار از زندان در فرانسه
مذکرات مرحله دوم آتش‌بس در غزه به بن‌بست کامل رسید
ماجرای صدای تیراندازی در افسریه چه بود؟
هشدار جدی پلیس تهران؛«حتی یک سرقت» هم غیرقابل‌قبول است
هشدار جدی به خریداران ملک؛ پرداخت پول در بنگاه ممنوع شد
40 درصد خودروهای پلاک تهران معاینه فنی را خارج از شهر می‌گیرند
شکرگذاری یا سوگواری؛ جدال بر سر تاریخ
ابلاغ شیوه‌نامه آژانس‌های جذب / فصلی نو در سرمایه‌گذاری خارجی
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 6 آذر + جدول
آلاینده‌ها تا اواسط هفته میهمان پایتخت هستند
قهرمان موتورسواری جهان به تهران آمد
13 مصدوم در واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان همدانی
حماس خواستار توقف کشتار اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی شد
لاریجانی: جنگ 12 روزه از سال‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود
تاکید پوتین بر تقویت توان نظامی «سازمان پیمان امنیت جمعی»
تهران در آستانه یک جهش بزرگ ؛ وعده 500 کیلومتر مترو در 5 سال
اگر دانش‌آموز و دانشجوی سالم نداشته باشیم، آموزش به درد نمی‌خورد
مرگ دو کارگر در کارگاه ترشی‌سازی کاشان
ویروس آنفلوآنزا در کودکان تهاجمی‌تر شده است
وقوع دو تصادف مرگبار در زنجان به همراه کشته و مصدوم
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 6 آذر 1404
پوتین بر اهمیت توسعه سامانه‌های پدافند هوایی تاکید کرد
ممنوعیت تردد در جنگل‌های سوادکوه تا بارش‌های پاییزی
هشدار وزارت بهداشت: قرص‌های لاغری عطاری‌ها بی‌خطر نیستند
60 درصد آلودگی هوای تهران از ناوگان حمل و نقل منتشر می‌شود
پیام رئیس‌جمهور به سرمایه‌گذاران: فرصت‌های بی‌نظیر اردبیل در انتظار شماست
بسیج، پیوند قومیت‌ها با ایران را صدچندان کرده است
هنگ‌کنگ در آتش؛ 55 قربانی و 279 مفقودی در حریق مرگبار
زلنسکی شرط تازه‌ای برای گفت‌وگوهای سرزمینی مطرح کرد
صالح حردانی به 100 بازی با پیراهن استقلال رسید
چالش 2 حزب اصلی بر سر پست ریاست جمهوری عراق
تداوم تحرکات نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
پایان پلمب فدراسیون ژیمناستیک؛ تغییر مدیریت و آغاز فعالیت دوباره
پیام رئیس‌جمهور ایران به چین و تاکید بر تقویت همکاری‌های گردشگری و صنایع‌دستی
مدیرعامل کنترل کیفیت هوا: داده‌های سایت‌های خارجی قابل اعتماد نیست
288 هزار خانواده فلسطینی در غزه در سرما و باران رها شده‌اند
ناصر مسعودی خواننده‌ی پیشکسوت گیلان درگذشت
مجری آمریکایی فاکس‌نیوز : نتانیاهو دشمن تمدن غرب است
قطار مرگبار در چین 11 کارگر را زیر گرفت
ایستگاه مترو مریم مقدس شنبه افتتاح می‌شود
نیروی دریایی آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هر تجاوز احتمالی است
تورم در یک قدمی 50 درصدی شدن
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 6 آذر 1404+ جدول
مدرسه تلویزیونی جایگزین آموزش مجازی مدارس می‌شود
زلزله 6.6 ریشتری غرب اندونزی را لرزاند
X
آگهی تبلیغاتی